B]Sissy[/B] jel dobro prošča štoperica, jel ti ju je muž dao ili ti sama sebi? Ajde držim velikeee fige za subotu

Evo mog izvještaja, bit ću malo duži, he, he. Bila danas kod dr. Budimira i relativno brzo je išlo na ambulanti kod njega, bila naručena u 11.35, a ušla prije 13h (to je super za pregled u bolnicic). Donijela mu sve moje i muževe nalaze, ispričala sve, nalaze i slike embrija od postupka iz cita, kad je vidio naše zadnje embrije koje smo imali u fet-u i zadnjoj stimulaciji 8-stanične, rekao da kako su dobri bili, a ja da se eto nažalost ništa nije primilo. Taj čovjek sve sasluša, pedantan je, detaljan i odgovori na svako pitanje. Pregledao me je na uzv jer mi je taman završila menga i sve je super, sve čisto, nema nikakvih polipa ili sl što bi smetalo implantaciji, na desnoj strani moj prirodni folikul danas 13 mm, uskoro će ovulacija...Baš smo popričali o svemu, ima odličan pristup pacijentici, strpljiv je i nije brzoplet. Joj što ga nahvali. Uglavnom čim se vidi nalaz moga muža, zna se šta je nalaz samo za ICSI. Uglavnom, ne moram ništa od nalaza ponavljati, samo ću napraviti papa test i briseve (što ionako moram svakako jer mi papa stariji od godinu dana), i rekao da se javim u 11 mjes. prije menge i da planiram postupak u 11 mjes.
Jutros ja i mm vadili krv za raznorazne stvari (Crvenkapice nalaz feritin gotov odmah sutradan), za neke viruse, ja željezo, feritin, muž za neke gene za oligoasthenospermiju...
Mužu mi malo povišen fsh (što je i prije bilo) i kaže Mijo (kod kojeg smo čaj kupili i čije savjete, između ostalog, slušamo i svježi sir po njegovoj uputi je pomogao za pokretljvost) da povišen fsh ukazuje na to da nešto sprečava stimulaciju spermatogeneze, a da je to vjerovatno neka bakterija i da bi bilo dobro da muž opet napravi briseve (to je jednom radio i bilo mu je ajme, ajme ) da se vidi ima li kakvu bakteriju pa ako ima treba je liječiti i da bi onda čaj djelovao na spermatogenezu. A muž je to radio zadnji put prije 2 godine i kaže on "pa napravo sam to već i nije bilo ništa", ma vid, vidi, a to bilo prije dvi godine 2011, to mu je bilo tako bolno da je to jedino čega se malo libi radit, al inače radi sve šta treba po uputi liječnika, ništa mu nije teško i pije i koristi sve šta treba i vodi brigu o tome, a kad sam mu rekla da to napravi opet, reka je vidit ću. A ja želim poduzet sve, ama baš sve da dođemo do cilja. Možda baš ima neku bakteriju koja utječe na to da mu se broj ne povećava...Ja se držim medicine, ali ne isključujem ni alternativu i vjerujem da jako može pomoći.
Uglavnom, izgleda da ću ja u 11-ti mjes. u postupak, u bolnicu po prvi put....
Bebi, jojo i ostale sretno...