Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Crvenkapice, u 1l crnog vina sam stavila pola kg češnjaka da se kuha (češnjak očistiš i ne mora se nasitno rezati, onako očišćene režnjeve) nekih 15-20 min dok se tekućina ne prepolovi na nekih pola litre i onda to procidiš (kad se ohladi), staviš u staklenku i na tašte se pije svako jutro po dvi žlice.
    Ne ovisi mi sad postupak o ničemu, bitno je da sam riješila bakteriju, a sve ovo drugo ću usputno rješavati...mislim karogram i kontrolu feritina.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj sara10 prvotno napisa Vidi poruku
    Crvenkapice, u 1l crnog vina sam stavila pola kg češnjaka da se kuha (češnjak očistiš i ne mora se nasitno rezati, onako očišćene režnjeve) nekih 15-20 min dok se tekućina ne prepolovi na nekih pola litre i onda to procidiš (kad se ohladi), staviš u staklenku i na tašte se pije svako jutro po dvi žlice.
    Ne ovisi mi sad postupak o ničemu, bitno je da sam riješila bakteriju, a sve ovo drugo ću usputno rješavati...mislim karogram i kontrolu feritina.
    ma znam ja draga kako se pravi mix , pravila -pila sam ga nekoliko puta , samo me zanimalo koliko si pila dnevno pa si rijesila, znaci dvi zlice ujutro

klara pa nes me cekat : D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •