Stranica 109 od 155 PrviPrvi ... 95999107108109110111119 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,401 do 5,450 od 7735

Tema: Potpomognuta u ČEŠKOJ

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Lana77 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala ti sejla puno!Danas sam poslala mail bolnici,pa me interesuje za koliko vremena odgovore?Da li su guzve u bolnici,moze li se to ubrzo raditi,jer nama ne treba nikakva donacija?Koliko kosta postupak?Ja sam cula za dr Sonju kakva je ona?Koliko garantuju da ce uspeti postupak?
    Obično odgovore jako brzo na mail, ili isti dan ili dan nakon. Na red za zahvat se može doći dosta brzo ako nije donacija. Cijenik možeš pogledati na prvoj stranici ovog pdf-a. Dr Sonju nismo upoznali (ona je u pfc klinici), ali sam čitala da je isto jako draga. Mislim da je postotak uspjeha ivf-a (ako se ne varam) oko 30%, ali opet kažem, ne treba se zamarati statistikama.....

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Tin,kad idete da radite te testove,jeste li vec zakazali,jer su i nama rekli mailom da moramo uraditi testove,pa onda zakazati postupak.Srecno!

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Sejla,odgovorili su na mail,ali prvo moramo uraditi neke testove,pa onda kada dr vidi nalaze,zakazuje se postupak.Nadam se da ce biti sve ok.Da li kod njih ima zaledjavanje oplodjenih js,kako to ide?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Lana, zamrzavaju embrije za fet, bez brige

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

lana, trebam uraditi Analizu bazičnih hormona 3. dana ciklusa: FSH, LH, estradiol, prolaktin, testosteron, TSH, fT3, fT4

- Analizu AMH (anti mullerian hormon), i vjerovatno još nešto od nalaza..javit će oni meni sve detaljno, mislim da možemo sve prikup za mjesec dana

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Tin,i meni su to isto rekli,a hoces li ti to raditi kod njih ili?Ja mislila da to uradim,pa da im posaljem mailom.

Da li je neko tako radio,kad posaljem nalaze,hoce li mi tad zakazati postupak,ili moramo ici kod njih?

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

uradit cemo sve nalaze preko svog zdravstvenog, i ponjet sa sobom..
    ko će sve plaćat, i ovako nam treba puna vreća novca

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

cure, da vas pitam..muž je radio spermiogram prije 3 mjeseca i sad čitam stupanj kenetike 1, a nema spermija..tad kad smo dobili nalaz, kad smo vidili nema spermija, nismo dalje čitali, pa sad nešto gledam?? kenetika, nam je dosad bila 00000, a ona inače označava pokretne spermije i označava se brojevima od 1-4..kako je kod vas, či muževi imaju azoospermiju

pipi73 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Tin...postavi ovo pitanje na pdf -Azospermije...brze ces dobiti odgovor...ja stvarno ne znam

pipi73 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Ispravka...podforum se zove "azostatistika"...Sretno

amaria 23 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

mare cestitam na blizancima,vidila sam da si pisala na mom topicu u posvojenju i kad sam vidila da nosis blizance ja sam se odusevila...tako sam srtna...pa cestitam i ljubim te ....pusa velika...

valiana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Evo mene natrag prije snijega!Prag je divan a još savršenija klinika i svi u njoj.Sad sam preostaje čekanje bete 28.01.!

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

draga valiana, super da je sve dobro prošlo, sad čekamo s tobom ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Koliko je embrija vraćeno, je li ih ostalo za zamrznuti?

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Zelim da vas pozdravim,javljam se iz Novog Sada i za vas forum sam cula preko foruma Kutak.Uskoro i mi planiramo za Prag,pred kraj januara (kod dr.Sonje u PFC).Jos uvek ne znam dali da 8-og dana kada je planiran UZ vec budem tamo ili da ga radim ovde.Kako ste vi radile?

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Draga Vailana, šaljemo puno pozitivnih vibri za vaš uspjeh, i sve najbolje želimo...
    I mi smo se vratili prije neki dan, bili smo u PFC klinici i iznimno smo sa svim zadovoljni
    i jako sretni što smo se za njih odlučili...
    Dobili smo tri mrvice na čuvanje, a beta nam je 29.01.

Svima želimo puno sreće!

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

valiana i hannah8, držimo fige za dobre bete!

već sam jednom pitala i dobila odgovor, ali više se ne sjećam niti više mogu to naći: da li mi treba od mog gin. putni nalog za Prag?

jeli se kome Mirna javila u zadnjih par dana??? ja sam joj i prošli tjedan pisala i opet danas, ali ni traga od Mirne...

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

hannah8, sretno!!!!! znači krajem mjeseca očekujemo tvoju i valianinu veeeeeeeliku betu, dan za danom

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Draga bmaric hvala puno! Nama isto prije desetak dana nije odgovarala na mail,na kraju smo je
    dobili na tel., a prošli tjedan nam se ispričala da su nakon nove g. u velikoj gužvi i da ne stigne
    svima odgovorit. Tako možda da malo pričekaš, a onda ako ti je hitno svakako nazovi...

Puno sreće želim!

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj bmaric prvotno napisa Vidi poruku
    valiana i hannah8, držimo fige za dobre bete!

već sam jednom pitala i dobila odgovor, ali više se ne sjećam niti više mogu to naći: da li mi treba od mog gin. putni nalog za Prag?

jeli se kome Mirna javila u zadnjih par dana??? ja sam joj i prošli tjedan pisala i opet danas, ali ni traga od Mirne...
    dakle ne trebas putni nalog, nego po dolasku iz praga predajes kopiju povijesti bolesti, kopiju rješenja HZZO, ako si u zagrebu, u branimirovoj 37, ako nisi onda u podrucni ured HZZO (moja preporuka je predati u zg, bez obzira od kuda ste, jer ovi u vanjskim oddjelima su poprilicne ovce,a iznosi su različiti)
    za svjezi postupak ako putujete iz zg dobijete negdje oko 3300 kuna za oboje, bez obzira kako ste putovale
    jos tamo u HZZO popunite zahtjev i date broj tekuceg
    za zahtjeve predane u tekucem mjesecu isplata obicno bude u sljedecem mjesecu oko 20.
    ovo su dakle info za zg
    sto se tice mirne kad ste zapoceli s postupkom slobodno joj posaljite sms, ma i ako niste
    Posljednje uređivanje od Ona koja nije pisala : 15.01.2013. at 12:40

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Draga Sejla hvala puno !

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ona koje nije pisala, hvala puno! Sad sam se sjetila, mislim da si mi čak ti pisala baš o tome.
    Ma glava mu je puna svega...

pipi73 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj labradorka prvotno napisa Vidi poruku
    Zelim da vas pozdravim,javljam se iz Novog Sada i za vas forum sam cula preko foruma Kutak.Uskoro i mi planiramo za Prag,pred kraj januara (kod dr.Sonje u PFC).Jos uvek ne znam dali da 8-og dana kada je planiran UZ vec budem tamo ili da ga radim ovde.Kako ste vi radile?
    Labradorka dobro dosla....nije mi jasno kojim povodom ides u PFC...mislim koji postupak radis...i za sto ti treba Uz....mozda onaj 10-11 dana ciklusa zbog folikulometrije i stoperice....ako je tako mislim da mozes to da uradis kod svog ginekologa..Ali najbolje je da posaljes mail dr Sonji i pitas je sto je najbolje...Sretno i drzimo fige...

Draga Vailana i hannah8 , šaljem puno pozitivnih vibri za vaš uspjeh, i sve najbolje želimo...i naravno cekamo sa vama...Sretno

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

drage trudnice, možda nije mjesto za ovo pitanje ali neznam di da pitam
    dali vi imate dopunsko zdravstveno osiguranje,ja nemam,sad sam u 13-om tjednu trudnoće pa neznam dali je pametno da ga počnem plaćat ili?

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj rose prvotno napisa Vidi poruku
    drage trudnice, možda nije mjesto za ovo pitanje ali neznam di da pitam
    dali vi imate dopunsko zdravstveno osiguranje,ja nemam,sad sam u 13-om tjednu trudnoće pa neznam dali je pametno da ga počnem plaćat ili?
    rose, nazovi hzzo i provjeri, ali mislim da ti ne treba u trudnoći, šifra te oslobađa...

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Da li je trudnicama potrebno dopunsko zdravstveno osiguranje?
    Trudnicama Zavod u cijelosti osigurava plaćanje zdravstvenih usluga, ali samo za stanja i poremećaje vezane na trudnoću. To znači da za sve druge bolesti, stanja ili povrede plaćaju sudjelovanje u troškovima tijekom korištenja zdravstvene zaštite, tako da preporučamo da se dopunski zdravstveno osiguraju.

Copy-paste sa stranice hzzo-a...
    Posljednje uređivanje od kismet : 15.01.2013. at 14:15

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

rose, ja imam dopunsko (besplatno za vrijeme školovanja, a nakon što sam diplomirala i zaposlila se uplaćujem si....dođe me 80kn mjesečno), a sad bih li mogla bez njega u t nezz....al se ionako redovito moram kontrolirati nevezano za trudnoću, pa meni baš treba.....
    Inače, kako ti je u trudnoći, ne pišeš nam....super za 13tt, puno sreće i dalje
    Posljednje uređivanje od sejla : 15.01.2013. at 14:18

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ja sam još uvijek antiprotivna dopunskom (kad stignu staračke boljetice sjetit ću ga se, a možda i prije, al zasad se ne dam)

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

di nam je luc?
    labradorka, idem vidit kako je kod vas

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Valijana i hannah8 puno srece i da beta bude velika.Pravo do uspeha.
    Labradorka puno srece u Pragu,i mi treba da radimo nalaze i da idemo na leto kod dr Sonje.Da li si ti prije uradila bazicne hormone,pa su ti zakazali postupak,bar su nama tako rekli?

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Evo tu sam! Taman smo se uspjeli vratiti prije snjega a i nisam mogla na forum zbog losih vjesti
    A obavili smo postupak. Ovulacija je bila ranije. Nije bilo doktorice Sonje nego neka druga doktorica. Mirna se ispricavala da su u guzvi i tako. Imam 12 % sanse.
    Jajnici me rasturaju i trbuh me boli ko pred mengu od jucer. Nakon postupka sam malo krvarila al nije me nis boljelo.

pipi73 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj luc prvotno napisa Vidi poruku
    Evo tu sam! Taman smo se uspjeli vratiti prije snjega a i nisam mogla na forum zbog losih vjesti
    A obavili smo postupak. Ovulacija je bila ranije. Nije bilo doktorice Sonje nego neka druga doktorica. Mirna se ispricavala da su u guzvi i tako. Imam 12 % sanse.
    Jajnici me rasturaju i trbuh me boli ko pred mengu od jucer. Nakon postupka sam malo krvarila al nije me nis boljelo.
    Odmori se Luc i ne misli na procente...bice sve to dobro...Drzimo ti fige

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Mi idemo na najverovatnije na PISCI sa nasim celijama.Po njima bi trebalo 8 dana ciklusa ovde uraditi UZ (folikulometr.) pa na osnovi rezultata nam kazu kada da dodjemo.
    Luc bas mi je zao sto se takav propust desio,to ne bi smelo da se dogadja,nadamo se da ces pobediti postotak!Upravo tvoj slucaj me podstaknuo da ipak razmislim o tome da budem tamo ranije.
    Luc a gde dr,Sonja?nije valjda otisla na godisnji?niko mi nije rekao da nece biti tamo.
    Pozdrav iz NS!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

cure, upoznala sam tamo i druge dvije doktorice i obje su jednako strucne i srdacne, ne brinite se ako nema dr Sonje

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Ne nije na godisnjem,rekla je Mirna da je otisla na neki kongres.

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

labradorka ako nije prevelik problem radije dan dva ranije biti tamo i obaviti 1-2 uzv kod njih(u cijeni postupka su), znači trošak je cca 2 noćenja...sigurnije je budete mirniji a to je jaaako važno u postupku...
    nama je upalio picsi sa našim stanicama
    sretno svima~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Hvala svima na odgovorima.Milivoj upravo tako,nije to velik extra trosak.Cestitam na cerkici!I ja bi jednu

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

luc, sretno i pobij statistiku (uh, baš ne volim te postotke ) ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    labradorka, uspješne pripreme želim i vibram za picsi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Posljednje uređivanje od sejla : 15.01.2013. at 19:39

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Sad sam citala da nikad nije evidentirano da se zacece dogodilo nakon ovulacije. Da ako sjeme ne doceka jajnu u jajovodu nema trudnoce jer otide u maternicu. Ako sjeme moze prozivjeti 5 6 dans zasto se inseminacija ne izvodi prije stoperice. Nista mi to nije vise jasno. Mene su odma po tome mogli vratit doma i ne uopce izvodit postupak. Pise i da krvarenje nakon postupka umanjuje sansu.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

luc, pitanje je o kojem vremenu govorimo, naravno da ako je od ovulacije prošlo 24 sata da nema govora o ničemu, al ako se radi o 6-12 sati, i te kako ima šanse, pa ne ciljaju drugi začeća u taj jedan dan ili sat kad se otpušta jajna stanica iz folikula, a aih se ne izvodi prije štoperice jer štoperica omogućava da jajna stanica sazrije, sigurnosti radi
    u ivf-u, u prirodnjacima nije neuobičajeno radit rescue aih kad je folikul puknuo netom prije punkcije, tako je i nama bilo
    Posljednje uređivanje od mare41 : 16.01.2013. at 11:30

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

(naravno, govorimo o aih-u kad za to postoje svi parametri da se radi)

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Necu vise nista citat. Kako bude bit ce.

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

PFC bolnica mi trazi da uradimo nalaze,pa da im posaljemo mailom,pa ce nam tek kada dr vidi nalaze zakazati postupak.Mi smo mislili da radimo na leto,ili se bojim da li ce moci tada kod njih i da nije rano sad raditi nalaze,a idemo na leto,ima li ko slicno iskustvo?

pipi73 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj Lana77 prvotno napisa Vidi poruku
    PFC bolnica mi trazi da uradimo nalaze,pa da im posaljemo mailom,pa ce nam tek kada dr vidi nalaze zakazati postupak.Mi smo mislili da radimo na leto,ili se bojim da li ce moci tada kod njih i da nije rano sad raditi nalaze,a idemo na leto,ima li ko slicno iskustvo?
    Mislim da nalazi moraju biti stari najvise 6 mjeseci da bi se mogli iskoristiti za postupak...bar tako je bilo kod mog prvog postupka...Kod ovog drugog mi i nisu trazili nikakve nalaze sem stanja jajnika...tj folikulometriju i ako je od prvog postupka proslo i vise od 5 god...

pipi73 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

zaboravila sam dodati da je rijec o Pronatalu...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

lana, o kojim nalazima je rijec? hormoni i spermio? to necete morat ponavljat, kao ni briseve ni papu

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Mirna mi se sinoć telefonski javila, sve smo dogovorile, sada čekam menzes, pa počinjem stimulaciju. Samo me sada malo zabrinjava ta štoperica. Mirna mi je rekla da ovulacija bude 36 sati nakon štoperice.
    Mi smo mislili otići po štopericu ujutro i pravac Prag. Jeli onda bolje da si dam štopericu taj dan navečer? Jer ako je ovulacija 36 sati nakon štoperice, onda će mi ovulacija biti noć prije postupka????
    Mare, pomagaj!

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Jeste,mere41,hormone i spermogram suprugov.Hoce li oni kada posaljemo nalaze,odmah zakazati postupak,bas puno mislim na to?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

bmaric, stoperica uvijek ide navecer, jer se postupci rade ujutro,
    molim te provjeri s mirnom
    lana, nema kod njih puno cekanja, koliko znam, al slobodno sve pitaj danicu
    pocela sam zvucat ko njihov pr

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Po tebi mere koja je boknica bolja PFC ili Pronatal,mi se slucajno odlucili za PFC.Joj,ne znam ni sama vise...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

joj draga, ne dajemo takve savjete jer su obje klinike dobre, skupili smo podatke i o drugim klinikama u ceskoj u mom potpisu Lijecenje neplodnosti
    ja osobno volim prag i pfc, valjda jer su moji mišići od tamo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •