Na žalost, mogu ti samo djelomično pomoći...
Ja sam radila kariogram u Zagrebu - na Rebru. obzirom da je to dosta skupa pretraga, i relativno sofiticirana, ne bi me čudilo da je rade samo u zg. Ipak, čula sam da i u Klaićevoj (navodno) rade, pa možda i u ST ima... U svakom slučaju, provjeri gdje imaju lab za genetiku, tamo ti i rade kariogram. Na Rebru je bila (barem kad sam ja išla) ambulanta u sklopu pedijatrije.
Pretraga je minimalno invazivna i ništa ne boli (fizički - iako, rezultati su nas dosta zabolili

). Uglavnom, izvade krv tebi i mužu i uzmu kratku anamnezu (zašto ste upućeni na kariogram, obiteljske bolesti, trudnoće, porodi... - standardno). Nalaz se čeka cca nekih mjesec dana. Nama su rekl da ako je sve ok, nalaz šalju doma. Ako nije, zovu na konzultacije.
Nas su zvali...
Ipak, sretna sam zbog toga, jer čim smo saznali dijagnozu, imali smo cilj - Prag. sve je onda išlo brzo! U prosincu 2010. smo dobili smo nalaze, u veljači 2011. išli u Prag na konzultacije, u travnju na postupak, i 29.12. 2011. naša su srca i životi obogaćeni na način na koji nikada nismo niti mogli zamisliti - stigla nam je naša praška princeza!
U svakom slučaju, sretno vam bilo!