Stranica 117 od 155 PrviPrvi ... 1767107115116117118119127 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,801 do 5,850 od 7735

Tema: Potpomognuta u ČEŠKOJ

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Daani ako imas uvjete(novac i vrijeme) odite na konzultacije, ukoliko ih zelis, bez obzira na cekanje na HZZO, iz razloga da budete tocno upuceni u sve detalje postupka i u ono sto vam nosi,te da budete sigurni da je to ono sto vam treba.Ako sam dobro pohvatala,tm ima "tezu dijagnozu" od tebe pa po mom skromnom misljenju mozete dozivjeti da vas HZZO odbije u donaciji embrija,ali da budete kandidati za donaciju spermija.
    Jako mi je zao sto djevojke i dalje nailaze na nepovjerenje ,zid i nevoljkost kod ispunjavanja formulara za lijecenje u inozemstvu.Nikako da se maknemo sa Balkana.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

I vjeruj da ispuniti formular nije nikakva filozofija(tvoja ce se dr potruditi da ga dobro napise da te ne vracaju sa HZZO,ali nikad nije ispunjavala,pazi molim te problema) jere sam u vecini slucajeva svoj ispunjavala ja sama a moj dr se samo potpisao(moj dr bio prelijen za tako nesto i smatrao je da samim tim sto se potpise cini veeeliku i dovoljnu stvar).Bitno je da znas svoj broj osigurane osobe u HZZO i sifre dijagnoza sa HZZO sifarnika po kojima si indicirana za lijecenje u inozemstvu.

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj daani13 prvotno napisa Vidi poruku
    koliko ste čekali da vas prime na konzultacije,sejla,,
    U Pronatalu se čeka oko 2 mjeseca (barem je kod nas tako bilo).

makajica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Daani,evo da se i javim..
    .(friško predali zahtijev na HZZO ) nakon teške borbe ... ja također smatram da se isplati prvo otići na konzultacije sa klinikama, jer ćete uistinu ,po meni,
    tako najbolje i naj jasnije saznati što vas očekuje i što se i kako da riješiti sa mogućim najboljim rezultatima...

medeni avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Samo da pozdravim sve moje Čehe, sretno svima za što god vam treba a novim roditeljima čestitke(pišem ovako općenito da ne izostavim nekog kod nabrajanja)

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Cure pomoc di se u splitu radi kariogram koliko se ceka i kakav je to pregled

medeni avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

luccy, odgovorila sam ti na "Potp. u Splitu"

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Luccy, to je pretraga (vađenje krvi) pomoću koje se napravi kromosomska slika, te se iz nje vidi postoje li određene genetske malformacije.
    Info o Splitu neznam, ja sam obavljala u Zg....termin sam dobila za par tjedana, a nakon otprilike toliko i nalaz (koliko se sjećam).

patuljchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj luccy prvotno napisa Vidi poruku
    Cure pomoc di se u splitu radi kariogram koliko se ceka i kakav je to pregled
    Na žalost, mogu ti samo djelomično pomoći...
    Ja sam radila kariogram u Zagrebu - na Rebru. obzirom da je to dosta skupa pretraga, i relativno sofiticirana, ne bi me čudilo da je rade samo u zg. Ipak, čula sam da i u Klaićevoj (navodno) rade, pa možda i u ST ima... U svakom slučaju, provjeri gdje imaju lab za genetiku, tamo ti i rade kariogram. Na Rebru je bila (barem kad sam ja išla) ambulanta u sklopu pedijatrije.

Pretraga je minimalno invazivna i ništa ne boli (fizički - iako, rezultati su nas dosta zabolili ). Uglavnom, izvade krv tebi i mužu i uzmu kratku anamnezu (zašto ste upućeni na kariogram, obiteljske bolesti, trudnoće, porodi... - standardno). Nalaz se čeka cca nekih mjesec dana. Nama su rekl da ako je sve ok, nalaz šalju doma. Ako nije, zovu na konzultacije.
    Nas su zvali...
    Ipak, sretna sam zbog toga, jer čim smo saznali dijagnozu, imali smo cilj - Prag. sve je onda išlo brzo! U prosincu 2010. smo dobili smo nalaze, u veljači 2011. išli u Prag na konzultacije, u travnju na postupak, i 29.12. 2011. naša su srca i životi obogaćeni na način na koji nikada nismo niti mogli zamisliti - stigla nam je naša praška princeza!

U svakom slučaju, sretno vam bilo!
    Posljednje uređivanje od patuljchica : 13.02.2013. at 14:46

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Citiraj patuljchica prvotno napisa Vidi poruku
    Na žalost, mogu ti samo djelomično pomoći...
    Ja sam radila kariogram u Zagrebu - na Rebru. obzirom da je to dosta skupa pretraga, i relativno sofiticirana, ne bi me čudilo da je rade samo u zg. Ipak, čula sam da i u Klaićevoj (navodno) rade, pa možda i u ST ima... U svakom slučaju, provjeri gdje imaju lab za genetiku, tamo ti i rade kariogram. Na Rebru je bila (barem kad sam ja išla) ambulanta u sklopu pedijatrije.

Pretraga je minimalno invazivna i ništa ne boli (fizički - iako, rezultati su nas dosta zabolili ). Uglavnom, izvade krv tebi i mužu i uzmu kratku anamnezu (zašto ste upućeni na kariogram, obiteljske bolesti, trudnoće, porodi... - standardno). Nalaz se čeka cca nekih mjesec dana. Nama su rekl da ako je sve ok, nalaz šalju doma. Ako nije, zovu na konzultacije.
    Nas su zvali...
    Ipak, sretna sam zbog toga, jer čim smo saznali dijagnozu, imali smo cilj - Prag. sve je onda išlo brzo! U prosincu 2010. smo dobili smo nalaze, u veljači 2011. išli u Prag na konzultacije, u travnju na postupak, i 29.12. 2011. naša su srca i životi obogaćeni na način na koji nikada nismo niti mogli zamisliti - stigla nam je naša praška princeza!

U svakom slučaju, sretno vam bilo!
    doktorica je dala samo za MM taj pregled meni nije nista rekla da je tribam radit.

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Hvala vam na savjetima,,,evo jutros sam poslala mail kod dr.Mardešića za konzultacije i god.Ksenija mi je javila da inače traže da se dođu na konzultacije ali pošto se kod mene već zna da trebam donaciju i jaj.st i spermija da ne trebamo dolaziti,nego samo kad bude postupak,a da joj nalaze pošaljem,,ali ipak smo odlučili otići prvo na konzultacije,i rekla mi je da se čeka 3 mjeseca,,,,,sutra idem u dr.po zahtjev pa ću ga poslati s nalazima u hzzo i samo se nadati da će mi ga pozitivno rješiti,,,,
    Nisam poslala mail kod dr. Lazaarovske,,,molim da netko napiše ,,nisam ga uspjela pronaći,,,Hvala!!!!!!!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

dani, mail od mirne pfc je mirna@pragueivf.cz, imas o njima u mojim linkovima u potpisu

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

hvala Mare!!!

patuljchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

doktorica je dala samo za MM taj pregled meni nije nista rekla da je tribam radit.
    Ne znam... Ne kužim kako je doktorica zaključila da bi problem mogao biti kod tm, a nikako ne kod tebe...? Da li postoje neke druge indikacije da bi kod njega moglo biti kromosomskih problema?
    Na tvom mjestu, ja bi tražila da oboje napravite pretragu. Nije invazivna, a kad se već radi... Da ne bi ispalo da izgubite 2-3 mjeseca dok napravite njegov kariogram, pa on uredan, pa doktorica zaključi da bi mogla i ti napraviti istu pretragu... Pa tako prođe 5-6 mjeseci. A vrijeme je ono što nam je u svim ovim našim pričama najvrijednije. A osim toga, u slučaju da se nađe problem u kariotipu, pa se odlučite krenuti našim putem - u Prag na PGD - bilo bi dobro da za potrebe tog postupka, na uvid njihovom gen.labu se dostave oba kariorama. Informacije od onda kad smo mi radili kariogram - muž dobiva uputnicu od svoje doktorice opće prakse (na temelju preporuke MPO doktora), a ti od svoje gin. (može ti je dati u stvari i dr. opće prakse, ovisi s kojom lakše surađuješ...).
    Poz!
    I javi nam što si uspjela saznati!

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

evo sad sam dobila mail od gosp. Ksenije i pitala je koliko dođe postupak ako ne dobijem pozitivno rješenje sa hhzo, i rekla mi je 1450 eura,,,,ne mogu vjerovati da je to iznos,mislila sam da je veći s obzirom da mi treba i donacija j.st i spermija,,,pa ne znam je li to s lijekovima ,,,ili me nije dobro razumjela,,,,ponovo ću joj poslati mail da budem sigurna,,,šta vi mislite,,,,,,,

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

daani, prvojeri da li se radi o zamrznutim embrijima ili svježem ciklusu

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

mare,molim te imaš li mail da ti se javim,,,ako nije problem ili mob,,,,nešto bih te pitala,,,,upravo sam opet dobila mail od Ksenije,,,,hvala puno......

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

daani, vidiš li pp?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

mislim da je to cjenik za zamrznute, morat ćete sami odlučiti da li tako želite

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

pročitala sam br,puno ti hvala,,,,,,nazvat ću te za 10 min,,je li može

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Citiraj patuljchica prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam... Ne kužim kako je doktorica zaključila da bi problem mogao biti kod tm, a nikako ne kod tebe...? Da li postoje neke druge indikacije da bi kod njega moglo biti kromosomskih problema?
    Na tvom mjestu, ja bi tražila da oboje napravite pretragu. Nije invazivna, a kad se već radi... Da ne bi ispalo da izgubite 2-3 mjeseca dok napravite njegov kariogram, pa on uredan, pa doktorica zaključi da bi mogla i ti napraviti istu pretragu... Pa tako prođe 5-6 mjeseci. A vrijeme je ono što nam je u svim ovim našim pričama najvrijednije. A osim toga, u slučaju da se nađe problem u kariotipu, pa se odlučite krenuti našim putem - u Prag na PGD - bilo bi dobro da za potrebe tog postupka, na uvid njihovom gen.labu se dostave oba kariorama. Informacije od onda kad smo mi radili kariogram - muž dobiva uputnicu od svoje doktorice opće prakse (na temelju preporuke MPO doktora), a ti od svoje gin. (može ti je dati u stvari i dr. opće prakse, ovisi s kojom lakše surađuješ...).
    Poz!
    I javi nam što si uspjela saznati!
    doktorica je dala samo mužu zato sta je od prije 10 godina imao maligni tumor testisa koji mu je odstranjen radio spermioogran=azospermia vadio formone svi ok osit fsh koji je22.5 pa sad doktorica trazila kariogram.

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

mare41, zar može i sa zamrznutim embrijima? ... Ova cijena je iz Pronat.? Mislim da je u PFC-u 2000 EUR. Sorry na upadici, nisam baš u toku...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

tiki, naravno da moze, jedna cura je trudnica iz brna sa zamrznutim

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Hvala draga mare41. Onda je to novost, ranije je bilo rečeno samo svježe. ... Ali najbolje je poslati mail.

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

tiki... ja sam dogovorila konzultacije kod dr.Mardešića i postupak zbog moje dijagnoze je transfer doniranih zamrznutih embrija,,

patuljchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

doktorica je dala samo mužu zato sta je od prije 10 godina imao maligni tumor testisa koji mu je odstranjen radio spermioogran=azospermia vadio formone svi ok osit fsh koji je22.5 pa sad doktorica trazila kariogram.
    ... ne znam, nisam stručnjak... ali ja tu opće ne vidim zakaj bi se radio kariogram...(?) Kariogram je naime pretraga kojom se analizom krvi utvrđuje slika kromosoma. Lijepo i dobiš sliku svih svojih 22 para, a na njoj se onda lijepo vidi ako postoje neka odstupanja. Kakve veze ima tumor sa time, a i azoo - ne znam! (mare41? - ona SVE zna ).
    Drugih indikacija za kariogram nemate? Ponovljene biokemijske trudnoće ili rani spontani?
    A gle, ako ti već doktorica nudi () šteta ne iskoristiti! Ma šalim se! Ali, ova je pretraga dosta skupa (HZZO-u) pa je doktori ne vole pretjerano prepisivati, pogotovo dok se prije ne iscrpe sve druge opcije. Ima tu po forumu puno cura koje su muku mučile dok su isposlovale uputnicu za ovu pretragu. Opet, ako već radite ovu pretragu, mislim da bi vam bilo dobro da je oboje napravite (tako i onako, do nedavno su se pisale uputnice "kariogram supružnika", a u šifru će ti tako i onako pisati "liječenje neplodnosti").
    Opet, neka me isprave cure ako sam u krivu! Mare?

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

A sad stvarno neznam.dr je pogledala nalaz od hormona ,spermiogram i povjest bolesti i onda je rekla dq napravi kariogram,pregled urologa i endokrinologa pa ce onda vidit sta cemo

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Kada se posalju nalazi hormona i spermograma(PFC),za koliko odgovore,sta dalje,da li se odgovor dugo ceka?

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Lana77, ma brzo Mirna odgovori. Ona ih odnese doktorici da pogleda i stvarno brzo odgovore. Vjerojatno ces kroz dan-dva dobiti odgovor.

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Ja sam sve nalaze prikupila,sutra ih saljemo PFC...Pa videcemo sta ce biti za dalje...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

patuljček, ja sam već skužila da ta gđa u splitu ima ideje pa šutim.....koliko se sjećam-krom.aberacije su urođene, a zračenje dovodi do azo, al kakva oštećenja uzrokuje......ne stignem čitati o tome ( a i propuh mi u glavi)
    bmaric, sretnooooooooooo!

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    patuljček, ja sam već skužila da ta gđa u splitu ima ideje pa šutim.....koliko se sjećam-krom.aberacije su urođene, a zračenje dovodi do azo, al kakva oštećenja uzrokuje......ne stignem čitati o tome ( a i propuh mi u glavi)
    bmaric, sretnooooooooooo!
    mare41 kakve ti misliš da imam ideje nova sam u svemu ovome jedina ideja je ič u prag po donaciju ali to nije moja ideja nego muževa jar nakon 5 godina paklene bolesti i borbe za život želi pošto poto imati djete pa čak da on nije biološki otac

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Mare, hvalaaaaaaaaaaaaaaa

Luccy, mislim da je mare mislila da ta dr. u splitu ima ideje, ne ti - ispravite me ako grijesim.

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Citiraj bmaric prvotno napisa Vidi poruku
    Mare, hvalaaaaaaaaaaaaaaa

Luccy, mislim da je mare mislila da ta dr. u splitu ima ideje, ne ti - ispravite me ako grijesim.
    ako sam ja krivo razumila sori mare 41 danas nije moj dan puna mi je glava sa svim neznam di bi ni šta bi .kad vidim pojedine ljude kako se odnose prema djeci zlo mi(danas me šokalo na poslu kako se odnos prima djeci) a mi normalni to želimo više od ičega moramo prolazit sve i svašta.

valiana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Što se tiče kariograma meni je moja ginička jedva dala uputnicu a dr opće prakse mužu.Kad smo došli na rebro rečeno nam je da je šansa mala da kod obojoje postoje problemi tak da mužu nisu ni radili kariogram!

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Citiraj valiana prvotno napisa Vidi poruku
    Što se tiče kariograma meni je moja ginička jedva dala uputnicu a dr opće prakse mužu.Kad smo došli na rebro rečeno nam je da je šansa mala da kod obojoje postoje problemi tak da mužu nisu ni radili kariogram!
    dr od muza je super šta se tiće toga samo joj kazi šta ti triba i za gdje ona daj bez problema.a zbog čega je dala taj pregled neznam

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

mare41 kakve ti misliš da imam ideje nova sam u svemu ovome jedina ideja je ič u prag po donaciju ali to nije moja ideja nego muževa jar nakon 5 godina paklene bolesti i borbe za život želi pošto poto imati djete pa čak da on nije biološki otac
    bmaric je u pravu, tu genetičarku pratim već duže vrijeme i svakakve je stvari (bez razloga) ordinirala, ljubim teeeee i držim fige

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

bmaric, jel brojiš sitno?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~za plusić!

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

bmaric je u pravu, tu genetičarku pratim već duže vrijeme i svakakve je stvari (bez razloga) ordinirala, ljubim teeeee i držim fige
    koje je tvoje mišljenje za sve to skupa

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

otkad sam trudna u glavi mi propuh...ne znam kakva oštećenja mogu uslijedit uslijed terapije, al neka su urođena, vi idete na biopsiju? nisam stigla pratit sve ove dane, možda sam krivo ukopčala, sorry, sad ću imat više vremena

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

kismet, da, testić spreman za nedjelju ili ponedjeljak. po dr. bi trebala tek 24.02., ali nemam živaca čekati. nedjelja će biti 14. dan nakon postupka, pa vjerujem da će nešto pokazati. ali iskreno, ne nadam se ničemu, jer me jučer i prekjučer trbuh bolio, menstruacijski bolovi, pa mislim da ništa ovaj put.
    hvala na vibrama!!!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

bmaric,samo ti radi test po tvom planu, a simptomi trudnoce znaju biti jednaki pms.u

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

mare
    u nas ti je ovakva situacija
    ja ok suprug azoospermija
    bolovao je od malignog tumora lijevog testisa koji je ostranjem a desni se nalazi u ingvinalnom kanalu
    vadi je hormone fsh mu je 22:5.radio spremiogram i nije nađena sperma
    urolog je rekao na možemo probati umjetnom stim da mu rade punkciu ili biopsiju testisa
    ali uz ovakav fsh da su šanse nikakve
    sada kupimo nalaze za postupak ovdje u splitu pa ako punkcijom šta nađu ako ne onda idemo u prag za donaciu
    luccy, jesi čitala azo temu? kad bi onda radili punkciju? bojim se da vas čekanje nalaza kariograma ne uspori
    Posljednje uređivanje od mare41 : 15.02.2013. at 21:12

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

luccy, jesi čitala azo temu? kad bi onda radili punkciju? bojim se da vas čekanje dnalaza kariograma ne uspori
    mare41 citala sam po azo ali nisu aktivni kao ceska tako da sam vise ovdje saznala.prije 2god kad smo saznali za nas problem bili smo kad te dr koja nam je dala papire za potpomognutu.kako je mm prije nego je vadio hormone i spermiogram bio na pet/ct snimanju zbog kontrole bolesti koju je imao.htjeli smo napraviti pauzu jer je to ogromno zracenje 48 sati nije smio bit u blizini djece i trudnica jer je zracio.sad kad sam bili kod nje ponovo rekla je da napravimp ta tri pregleda pa cemo vidit sta dalje.mm sada pije caj od piskavice,pripravak od meda i orasasti plodova i l-argeninin pa cemo vidjeti oceli to sta pomoc dok nenapravimo ova tri pregleda

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

makajica poslala sam ti pp,,,,,,jesi je dobila,,,,,,

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Lucy, s obzirom na dijagnozu, vjerujem da ste svjesni situacije kako u nasim klinikama ne mozete mnogo uciniti. Vrlo vjerojatno cete morati vani, a u tom slucaju hzzo ce vas traziti apsolutno sve nalaze, a to znaci stvarno sve i to ukljucuje i kariogram, i mikrodelecije i inhibin b tvoga muza te obavezni hsg kod tebe....iako pola tih nalaza zapravo realno nisu potrebni, zavod na njima inzistira. Eh, da, s obzirom na situaciju kod tm eventualno mozda nece inzistirati na biopsiji/i punkciji...birokracija je krut sustav i zato se oboruzaj strpljenjem i pokusajte obaviti sto vise nalaza sami bez da cekate da vas oni posalju - skratit cete si put i vrijeme. Pitaj, ili ovdje ili na azoo stog te zanima.
    bmaric - go girllll!
    mare, pozzzzzz

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

hvala romi!
    kakva je kod tebe situacija?

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Citiraj Rominka prvotno napisa Vidi poruku
    Lucy, s obzirom na dijagnozu, vjerujem da ste svjesni situacije kako u nasim klinikama ne mozete mnogo uciniti. Vrlo vjerojatno cete morati vani, a u tom slucaju hzzo ce vas traziti apsolutno sve nalaze, a to znaci stvarno sve i to ukljucuje i kariogram, i mikrodelecije i inhibin b tvoga muza te obavezni hsg kod tebe....iako pola tih nalaza zapravo realno nisu potrebni, zavod na njima inzistira. Eh, da, s obzirom na situaciju kod tm eventualno mozda nece inzistirati na biopsiji/i punkciji...birokracija je krut sustav i zato se oboruzaj strpljenjem i pokusajte obaviti sto vise nalaza sami bez da cekate da vas oni posalju - skratit cete si put i vrijeme. Pitaj, ili ovdje ili na azoo stog te zanima.
    bmaric - go girllll!
    mare, pozzzzzz
    A sve znamo i sve nam je jasno sad cemo napravit te preglede pa cemo vidit stq cemo i kako moc ovdje ali umeduvremenu cu kontaktirati u prag pripremiti teren da negubimo puno vremena.vec smo odlucili da ako neuspijemo nista da idemo na donaciju
    Kissssss

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Luccy, upravo je to bila i poanta, nemojte cekati da vam netko od dr kaze sto da radite jer cete izgubiti mnogo vremena. Sve sto se moze obaviti napravite, zovi, pisi mailove, budi uporna. A ovdje zbilja mozes sve saznati, potrudit ce se vi dati ti info, ili saznati.
    Bmaric, eto cekam mengu kako bih opet uzbrdo na VV na konacni dogovor kada bi radili biopsiju. Po svemu sudeci bit ce u ozujku, jer sada ce mi uciniti pregled, kompletan, i onda stimulacija i simultano pripremanje i mene i mm ( to mi je najteze, ponovo biti stimulirana s jedne strane, i njega gledati kako ide na biopsiju s druge strane, a skoro pa sto posto znamo da se nece naci nista - dozvoljavam onaj mozda 0,1 % sanse cisto zbog doktora, mi smo realni i veselimo se Praguuu)

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Romi, drago mi je čuti da ste krenuli dalje (s obzirom na ne tako uspješnu prošlu godinu). Možda vas biopsija i iznenadi, ali dobro je da se "veselite" i Pragu. Kako god, bitno je da se dođe do cilja. Šaljem puno pozdrava!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •