Danni ,
odgovorila sam ti ( malo sa zakašnjenjem ) ! Nadam se da češ vidjeti na vrijeme....
Danni ,
odgovorila sam ti ( malo sa zakašnjenjem ) ! Nadam se da češ vidjeti na vrijeme....
danas (14. dni) napravila test, i kako sam sumnjala, negativan je.
bmaric
Ipak ti ponovi za koji dan, kod aih se ne zna točno kad je došlo do oplodnje...
Ako slučajno ostane taj ružni minus, odmori se i dalje u nove pobjede!
Pusa![]()
bmaric, slazem se s ovim sto je kismet napisala, pusa
mare i kismet, to ću svakako napraviti. Dr. L mi je rekla da napravim sljedeću nedjelju, ali ako dobijem m, onda mogu i ranije, pa ću, kako god bude, raditi opet u srijedu ili četvtak.
u svakom slučaju, ako i ne bude ništa kod ovog puta, bar ćete dobiti izvješće o "novoj" klinici.
![]()
![]()
Nalaze sam poslala pre tri dana,ali mi PFC ne odgovara,joooj,bas sam se zabrinula.Sta vi mislite,mozda jos treba da cekam?
lana pfc ti je u fazi selidbe na novu lokaciju...
ne pratim te ali ako je hitno nazovi ih na mobitel, ako nije malo se strpi dok ne presele ili im opet pošalji mail...
Zar se oni sad ne sele...mislim u ovom periodu...mozda lupam ali mi se ucinilo da sam negdje procitala...Lana posto ti ne trebas ici tamo bas sad,bar mislim,sacekaj jos koji dan pa im opet napisi mail...ili ih zovi pa pitaj.U zadnjem postupku i ja sam cekala na email dr Mardesica skoro nedelju dana...on bio na nekom simpozijumu tako da sam se kada se vratio morala spakirati odmah...naruciti avion,hotel sve....Mada mislim da ti imas vremena...samo polako...ako si bas nestrpljiva...zovi Danicu...rece ti....Sretno
MIlivoj pisali smo u isto vrijeme
Bmaric....sacekaj jos koji dan pa ponovi test....ili cekaj betu....nista to ne mora da znaci....mislim na vas
bmaric cure su ti već rekle pa da ne ponavljam.
koliko se sječam kod sande je bio negativan test a bila je trudna, vibram...
hvala vam cure! ponovit ću test do kraja tjedna, i tako moram u nedjelju prema naputku PFC-a.
da vas odmah pitam za utrogestan: čitam po netu da utrogestan može spriječiti dolazak m, a meni je dr. L. rekla da to nije točno. ???
i interesira me na koji princip djeluje Ovitrell: da li 36 - 38 sati nakon primanja Ovitrella "mora" doći do ovulacije, ili on samo sprječava ovulaciju u tom roku, a ovulacija može biti i kasnije, tj. dan-dva-tri kasnije?
Kariogram u Splitu ti se radi u Firulama na odjelu Humane genetike,samo izvadiš krv.....barem smo mi tako,nisu nas više ništa tražili..
Bmaric utrici ne sprecavaju dolazak m....svi ljekari se u tome slazu....
A mislim da se ovulacija ne desava ...nije moguce da se desava nekoliko dana...znaci postoji kriticno vrijeme precizirano za nju....+- nekoliko sati....i po procjeni lekara tada i dobijemo stopericu ili ovitrelle...bar sam ja to sada skontala...
Inace citah sinoc neke rasprave....ja sam u ovom drugom postupku ostala trudna sa smrzlicama...mladjim u to vrijeme vise od 5 godina nego sto bi bili da je cio postupak isao sada iz pocetka...ja inace jos malo pa punih 40 banki...U totalnoj procjeni trudnoce racuna li se starost smrzlica ili moja starost ili se racuna oboje...Ne bitno ali nesto sam u zadnje vrijeme filozofski nastrojena pa kontam i suvise![]()
upravo dobili termin za kariogret 14.05 jaooooo tako daleko
Evo sad vidjela novu adresu PFC klinike.Sokolovská 810/304
Praha 9
190 00 Praha, Vysočany E sad vi cure koje već jakooo dobro poznate Prag Ajde nam sad pomozite s hotelima u blizini klinike!Svim curama puno sreće!
valiana, evo link sa booking.com-a, pa vidi ovdje
http://www.booking.com/searchresults.en-gb.html?sid=34c84cb29966992c98f7f3d34c851fa7;dcid= 1;class_interval=1;csflt={};idf=1;inac=0;offset=0; order=popularity;redirected_from_city=0;redirected _from_landmark=0;review_score_group=empty;score_mi n=0;si=ai%2Cco%2Cci%2Cre%2Cdi;src=searchresults;ss _all=0;ssne_untouched=Prague;district=263;city=-553173;origin=disamb;srhash=3102477759;srpos=1
i najbolje da ideš na "show map" ispod imena hotela, tu ćeš vidjeti Sokolovsku (glavna ulica) i prikazani hoteli u blizini.
kada idete gore?
http://www.hostel-centrum.cz/
http://www.arlingtonhotel.cz/
http://www.wellness-hotel-step.cz/ (preporuka jedne Pražanke)
http://www.hotel-esprit.cz/
Jindřiška Vlachová - Hotel Palma
Na břehu 579/3 190 00 Praha Češka Republika
http://www.booking.com/hotel/cz/intu...FcVV3godmyMAQQ
ovo su hoteli u novom kvartu PFC...kome je bitno biti blizu klinike(Mare ajd zakelji na svoj putopis da mi ne propadne domaća zadaća)
Valiana ajd probaj kontaktirati Mirnu za pitanje s kojim hotelima će surađivati pa možda i cijene budu povoljnije...
a šta bi ja volila vidit te hotele, ah, milivoj, jel se polako spremate?
i ja sam PFC poslala poruku prije 3dana i nisu mi još odgovorili,,,,a kad sam pronatalu gđa. Ksenija mi je odmah odgovorila,,,
e Mare al baš baš polako...
ljeto je naše...
pusti ti Prag za neko vrijeme...a onda za koju godinu natovarite karavan i polako na put![]()
danii pisali smo gore da se sele ovih dana pa malo strpljenja...
evo upravo sam dobila mail od Mirne,,,,,i kod njih je transfer sa zamrznutim doniranim embrijima 2200,,,a u pronatalu 1450,,,
ma nema problema ,,,,,,ovaj forum je odličan,,stvarno se mogu prikupiti informacije za sve..........ali sad sam se malo zamislila,,,iz pronatala mi je gđa Ksenija rekla da je to bez lijekova iznos,,pa sam ja shvatila da se to odnosi da moji lijekovi ne ulaze u postupak ,,,,,ali je nisam pitala za donatorku,,valjda je za nju plaćeno u iznosu u 1450.....šta vi mislite ili da pitam Kseniju da mi pojasni,,,,,moram priznati da je Mirna bila vrlo opširna u mailu,,,a Ksenija u par riječi mi odgovorila.....
obavezno zatraži svaku stavku....nije to mali iznos...
daani, treba provjerit jos da li je to cijena za jedan ili dva embrija. u fet-u nema nikakve stimulacije, osim lijekova za tebe koji idu na recept
Hvala ,mare,,,,vidim u Mirne je 1 embrio transfer,,,onda je sigurno i u pronatala,,ali poslala sam mail da još provjerim,,,,,
a stvarno je ažurna Ksenija,,,mare ,,,javila mi je da je to za 2 embrija...
onda su i u pfc-u dva, vidjela sam da reprofit nudi i jedan, a cijena je vec ako su dva
može biti da i je,,,kako mi je sve ovo novo tako i još sve ne razumijem dobro,,,,
daani, možda da tražiš od obe klinike da ti specificiraju cijenu, jer mi se razlika između PFC-a i Pronatala čini velika. A kada imaš specifikaciju, onda možeš bolje i usporediti.
Hvala vam!Nije meni nista toliko hitno,samo nisam znala da se sele,a bila sam zabrinuta,mislila sam da nije nesto u redu.Vidim da su Daani13 odgovorili,meni jos nista,ali bicu strpljiva i cekacu.Svi na forumu ste super,uvek od vas dobijem odgovor.
Jos me zanima,kada oni zakazu postupak,mora li se odmah ici,ili se mozemo dogovoriti kad i nama odgovara?
Lana77, oni termin postupka zakazuju u dogovoru s vama. Znat ćeš sigurno bar mjesec-dva prije kada želiš na postupak i tako se dogovoriš s njima. Oni su ti jako fleksibilni, ne brigaj![]()
Draga Daani, u procesu su selidbe do 25.02. pa je potrebno malo strpljenja!)
mare, hvala!!! M jos nije stigla, nada jos postoji.
Posljednje uređivanje od bmaric : 19.02.2013. at 09:37 Razlog: ...
Bmaric,hvala puno,a ja ti drzim fige,da bude sve ok.![]()
bmaric držim ti fige,,,,,,,,, ja sam jučer poslala zahtjev na hzzo,,,,,,sad ću čekati,,,,
Evo, jutros ponavljala test (17. dni) i opet negativan. Znači to je to. U petak još idem vaditi betu, tako da nalaz mogu priložiti uz novi zahtjev. Idemo dalje, Prag nas čeka.
pitanjce - za jednu neforumašicu koja se sprema u Prag...
Jel ima neko prijedlog kako jeftino telefonirati za HR iz Praga? Mi smo se uglavnom služili sms-om i mailom, pa ja nemam preporuke... Ovi putnici imaju mamu koja se ne koristi novim i modernim tehnologijama, pa da joj se mogu javljati da ne bi bilo panike...
Isto, još jedno pitanjce - cure, kaj ono koristite za "debljanje" endometrija (naravno, osim propisane terapije).
Tnx!
Patuljchica, mi smo zvali preko skype-a. Uplatili smo si 10,00 eura na skype-konto i tako zvali fiksne brojeve i mobitele u HR. Meni je npr. za 5,5 min. razgovora odbilo ca. 0,70 eura, znači nekih 5,00 - 6,00 kn. Svaki dan smo zvali doma, a možda smo sve ukupno potrošili 3,00 - 4,00 eura.
mi smo bili 3 mjeseca u Pragu i isto imamo starce operirane od tehnike
kako nismo imali smartphonove 2010. uzeli smo kartice za međunarodno telefoniranje i njima zvali sa telefonskih govornica po cijelom gradu (jedna bila i blizu stana)...tih kartica ima po cijelom Pragu za kupiti samo nek izračuna cijenu poziva...
nas je poziv na fiksni u HR došao 0,46 kn/min...
Posljednje uređivanje od milivoj73 : 20.02.2013. at 10:00