Stranica 118 od 155 PrviPrvi ... 1868108116117118119120128 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,851 do 5,900 od 7735

Tema: Potpomognuta u ČEŠKOJ

makajica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Danni ,
    odgovorila sam ti ( malo sa zakašnjenjem ) ! Nadam se da češ vidjeti na vrijeme....

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

danas (14. dni) napravila test, i kako sam sumnjala, negativan je.

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

bmaric
    Ipak ti ponovi za koji dan, kod aih se ne zna točno kad je došlo do oplodnje...
    Ako slučajno ostane taj ružni minus, odmori se i dalje u nove pobjede!
    Pusa

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

bmaric, slazem se s ovim sto je kismet napisala, pusa

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

mare i kismet, to ću svakako napraviti. Dr. L mi je rekla da napravim sljedeću nedjelju, ali ako dobijem m, onda mogu i ranije, pa ću, kako god bude, raditi opet u srijedu ili četvtak.
    u svakom slučaju, ako i ne bude ništa kod ovog puta, bar ćete dobiti izvješće o "novoj" klinici .

makajica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

bmarić
    držimo fige i nema odustajanja !

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Nalaze sam poslala pre tri dana,ali mi PFC ne odgovara,joooj,bas sam se zabrinula.Sta vi mislite,mozda jos treba da cekam?

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

lana pfc ti je u fazi selidbe na novu lokaciju...
    ne pratim te ali ako je hitno nazovi ih na mobitel, ako nije malo se strpi dok ne presele ili im opet pošalji mail...

pipi73 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj Lana77 prvotno napisa Vidi poruku
    Nalaze sam poslala pre tri dana,ali mi PFC ne odgovara,joooj,bas sam se zabrinula.Sta vi mislite,mozda jos treba da cekam?
    Zar se oni sad ne sele...mislim u ovom periodu...mozda lupam ali mi se ucinilo da sam negdje procitala...Lana posto ti ne trebas ici tamo bas sad,bar mislim,sacekaj jos koji dan pa im opet napisi mail...ili ih zovi pa pitaj.U zadnjem postupku i ja sam cekala na email dr Mardesica skoro nedelju dana...on bio na nekom simpozijumu tako da sam se kada se vratio morala spakirati odmah...naruciti avion,hotel sve....Mada mislim da ti imas vremena...samo polako...ako si bas nestrpljiva...zovi Danicu...rece ti....Sretno

pipi73 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

MIlivoj pisali smo u isto vrijeme

Bmaric....sacekaj jos koji dan pa ponovi test....ili cekaj betu....nista to ne mora da znaci....mislim na vas

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bmaric cure su ti već rekle pa da ne ponavljam.
    koliko se sječam kod sande je bio negativan test a bila je trudna, vibram...

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

hvala vam cure! ponovit ću test do kraja tjedna, i tako moram u nedjelju prema naputku PFC-a.

da vas odmah pitam za utrogestan: čitam po netu da utrogestan može spriječiti dolazak m, a meni je dr. L. rekla da to nije točno. ???

i interesira me na koji princip djeluje Ovitrell: da li 36 - 38 sati nakon primanja Ovitrella "mora" doći do ovulacije, ili on samo sprječava ovulaciju u tom roku, a ovulacija može biti i kasnije, tj. dan-dva-tri kasnije?

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj bmaric prvotno napisa Vidi poruku
    hvala vam cure! ponovit ću test do kraja tjedna, i tako moram u nedjelju prema naputku PFC-a.

da vas odmah pitam za utrogestan: čitam po netu da utrogestan može spriječiti dolazak m, a meni je dr. L. rekla da to nije točno. ???

i interesira me na koji princip djeluje Ovitrell: da li 36 - 38 sati nakon primanja Ovitrella "mora" doći do ovulacije, ili on samo sprječava ovulaciju u tom roku, a ovulacija može biti i kasnije, tj. dan-dva-tri kasnije?
    kod mene utrogestani nisu sprečavali dolazak m, čak naprotiv... svaki put sam preko njih prokrvarila prije vadjenja bete
    Posljednje uređivanje od Sonja29 : 18.02.2013. at 12:35

meki avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Kariogram u Splitu ti se radi u Firulama na odjelu Humane genetike,samo izvadiš krv.....barem smo mi tako,nisu nas više ništa tražili..

pipi73 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Bmaric utrici ne sprecavaju dolazak m....svi ljekari se u tome slazu....

A mislim da se ovulacija ne desava ...nije moguce da se desava nekoliko dana...znaci postoji kriticno vrijeme precizirano za nju....+- nekoliko sati....i po procjeni lekara tada i dobijemo stopericu ili ovitrelle...bar sam ja to sada skontala...

Inace citah sinoc neke rasprave....ja sam u ovom drugom postupku ostala trudna sa smrzlicama...mladjim u to vrijeme vise od 5 godina nego sto bi bili da je cio postupak isao sada iz pocetka...ja inace jos malo pa punih 40 banki...U totalnoj procjeni trudnoce racuna li se starost smrzlica ili moja starost ili se racuna oboje...Ne bitno ali nesto sam u zadnje vrijeme filozofski nastrojena pa kontam i suvise

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

upravo dobili termin za kariogret 14.05 jaooooo tako daleko

valiana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Evo sad vidjela novu adresu PFC klinike.Sokolovská 810/304
    Praha 9
    190 00 Praha, Vysočany E sad vi cure koje već jakooo dobro poznate Prag Ajde nam sad pomozite s hotelima u blizini klinike!Svim curama puno sreće!

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Citiraj luccy prvotno napisa Vidi poruku
    upravo dobili termin za kariogret 14.05 jaooooo tako daleko
    kariogram ni pisat vise neznam hahahaha

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

valiana, evo link sa booking.com-a, pa vidi ovdje
    http://www.booking.com/searchresults.en-gb.html?sid=34c84cb29966992c98f7f3d34c851fa7;dcid= 1;class_interval=1;csflt={};idf=1;inac=0;offset=0; order=popularity;redirected_from_city=0;redirected _from_landmark=0;review_score_group=empty;score_mi n=0;si=ai%2Cco%2Cci%2Cre%2Cdi;src=searchresults;ss _all=0;ssne_untouched=Prague;district=263;city=-553173;origin=disamb;srhash=3102477759;srpos=1

i najbolje da ideš na "show map" ispod imena hotela, tu ćeš vidjeti Sokolovsku (glavna ulica) i prikazani hoteli u blizini.

kada idete gore?

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

http://www.hostel-centrum.cz/

http://www.arlingtonhotel.cz/

http://www.wellness-hotel-step.cz/ (preporuka jedne Pražanke)

http://www.hotel-esprit.cz/

Jindřiška Vlachová - Hotel Palma
    Na břehu 579/3 190 00 Praha Češka Republika‎

http://www.booking.com/hotel/cz/intu...FcVV3godmyMAQQ

ovo su hoteli u novom kvartu PFC...kome je bitno biti blizu klinike(Mare ajd zakelji na svoj putopis da mi ne propadne domaća zadaća)
    Valiana ajd probaj kontaktirati Mirnu za pitanje s kojim hotelima će surađivati pa možda i cijene budu povoljnije...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

a šta bi ja volila vidit te hotele, ah, milivoj, jel se polako spremate?

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

i ja sam PFC poslala poruku prije 3dana i nisu mi još odgovorili,,,,a kad sam pronatalu gđa. Ksenija mi je odmah odgovorila,,,

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

e Mare al baš baš polako...
    ljeto je naše...
    pusti ti Prag za neko vrijeme...a onda za koju godinu natovarite karavan i polako na put

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj daani13 prvotno napisa Vidi poruku
    i ja sam PFC poslala poruku prije 3dana i nisu mi još odgovorili,,,,a kad sam pronatalu gđa. Ksenija mi je odmah odgovorila,,,
    kad sam ja počinjala s pragom, situacija je bila obrnuta, sve se mijenja, ovisno o gužvi

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

danii pisali smo gore da se sele ovih dana pa malo strpljenja...

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj daani13 prvotno napisa Vidi poruku
    daani, prije malo više od godinu dana poslala sam mail u PFC, bila je nedjelja, drugi dan su mi odgovorili, ostala sam ugodno iznenađena. Tako da se nadam da ćeš uskoro dobiti odgovor.

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

evo upravo sam dobila mail od Mirne,,,,,i kod njih je transfer sa zamrznutim doniranim embrijima 2200,,,a u pronatalu 1450,,,

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Osjetna razlika, moram priznati. Hvala daani za info.

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

ma nema problema ,,,,,,ovaj forum je odličan,,stvarno se mogu prikupiti informacije za sve..........ali sad sam se malo zamislila,,,iz pronatala mi je gđa Ksenija rekla da je to bez lijekova iznos,,pa sam ja shvatila da se to odnosi da moji lijekovi ne ulaze u postupak ,,,,,ali je nisam pitala za donatorku,,valjda je za nju plaćeno u iznosu u 1450.....šta vi mislite ili da pitam Kseniju da mi pojasni,,,,,moram priznati da je Mirna bila vrlo opširna u mailu,,,a Ksenija u par riječi mi odgovorila.....

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

obavezno zatraži svaku stavku....nije to mali iznos...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

daani, treba provjerit jos da li je to cijena za jedan ili dva embrija. u fet-u nema nikakve stimulacije, osim lijekova za tebe koji idu na recept

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Hvala ,mare,,,,vidim u Mirne je 1 embrio transfer,,,onda je sigurno i u pronatala,,ali poslala sam mail da još provjerim,,,,,

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

a stvarno je ažurna Ksenija,,,mare ,,,javila mi je da je to za 2 embrija...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

onda su i u pfc-u dva, vidjela sam da reprofit nudi i jedan, a cijena je vec ako su dva

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

može biti da i je,,,kako mi je sve ovo novo tako i još sve ne razumijem dobro,,,,

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

daani, možda da tražiš od obe klinike da ti specificiraju cijenu, jer mi se razlika između PFC-a i Pronatala čini velika. A kada imaš specifikaciju, onda možeš bolje i usporediti.

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Hvala vam!Nije meni nista toliko hitno,samo nisam znala da se sele,a bila sam zabrinuta,mislila sam da nije nesto u redu.Vidim da su Daani13 odgovorili,meni jos nista,ali bicu strpljiva i cekacu.Svi na forumu ste super,uvek od vas dobijem odgovor.
    Jos me zanima,kada oni zakazu postupak,mora li se odmah ici,ili se mozemo dogovoriti kad i nama odgovara?

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Lana77, oni termin postupka zakazuju u dogovoru s vama. Znat ćeš sigurno bar mjesec-dva prije kada želiš na postupak i tako se dogovoriš s njima. Oni su ti jako fleksibilni, ne brigaj

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

bmaric, navijam i cekam-nestrpljivo!

makajica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Draga Daani, u procesu su selidbe do 25.02. pa je potrebno malo strpljenja! )

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

mare, hvala!!! M jos nije stigla, nada jos postoji.
    Posljednje uređivanje od bmaric : 19.02.2013. at 09:37 Razlog: ...

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Bmaric,hvala puno,a ja ti drzim fige,da bude sve ok.

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    bmaric, navijam i cekam-nestrpljivo!
    x

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

bmaric držim ti fige,,,,,,,,, ja sam jučer poslala zahtjev na hzzo,,,,,,sad ću čekati,,,,

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Evo, jutros ponavljala test (17. dni) i opet negativan. Znači to je to. U petak još idem vaditi betu, tako da nalaz mogu priložiti uz novi zahtjev. Idemo dalje, Prag nas čeka .

patuljchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

pitanjce - za jednu neforumašicu koja se sprema u Prag...
    Jel ima neko prijedlog kako jeftino telefonirati za HR iz Praga? Mi smo se uglavnom služili sms-om i mailom, pa ja nemam preporuke... Ovi putnici imaju mamu koja se ne koristi novim i modernim tehnologijama, pa da joj se mogu javljati da ne bi bilo panike...
    Isto, još jedno pitanjce - cure, kaj ono koristite za "debljanje" endometrija (naravno, osim propisane terapije ).
    Tnx!

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Patuljchica, mi smo zvali preko skype-a. Uplatili smo si 10,00 eura na skype-konto i tako zvali fiksne brojeve i mobitele u HR. Meni je npr. za 5,5 min. razgovora odbilo ca. 0,70 eura, znači nekih 5,00 - 6,00 kn. Svaki dan smo zvali doma, a možda smo sve ukupno potrošili 3,00 - 4,00 eura.

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

mi smo bili 3 mjeseca u Pragu i isto imamo starce operirane od tehnike
    kako nismo imali smartphonove 2010. uzeli smo kartice za međunarodno telefoniranje i njima zvali sa telefonskih govornica po cijelom gradu (jedna bila i blizu stana)...tih kartica ima po cijelom Pragu za kupiti samo nek izračuna cijenu poziva...
    nas je poziv na fiksni u HR došao 0,46 kn/min...
    Posljednje uređivanje od milivoj73 : 20.02.2013. at 10:00

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj bmaric prvotno napisa Vidi poruku
    Evo, jutros ponavljala test (17. dni) i opet negativan. Znači to je to. U petak još idem vaditi betu, tako da nalaz mogu priložiti uz novi zahtjev. Idemo dalje, Prag nas čeka .

Bravo za pozitivu, pusa!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •