Stranica 12 od 155 PrviPrvi ... 210111213142262112 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 551 do 600 od 7735

Tema: Potpomognuta u ČEŠKOJ

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Bubzi, sigurno će ti se javiti cure s popisom nalaza koje trebaš imati (OKNP je u tome nesebična, a i drugi naravno, evo je Sela preduhitrila), a ja bi pitala za tijesnija druženja, nova i stara, može?
    faith, mislimo na tebe i držimo fige!
    Posljednje uređivanje od mare41 : 01.06.2011. at 15:35

Bubzi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Puno hvala Sela! Odmah ćiu se sad javiti Mirni. Idem sutra po formular pa porazgovarat s docom, a onda i u skupljanje dokumentacije.

Bubzi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hvala Mare puno i tebi na odgovorima. Ako ste za kakvu kavu rado bih vas upoznala, odnosno vidjela lica. Imam filing da vas sve poznajem.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Formular skini sa HZZO weba,nalazi se u "tiskanicama"-.zahtjev za lijecenje u inozemstvu!
    Posljednje uređivanje od Sela : 01.06.2011. at 15:42

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Bubzi, to je preporuka sa SD ili?

Bubzi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Sela fala puno na info.
    Mare, na SD-u me joj uvijek trpe i nisu me otpisali, ali ja moram potražiti novu opciju. Ne pomlađujem se, a 44 su tu za tri mjeseca. Frka me cure da ću izgubiti i to vrijeme koje mi je ostalo, jer što ako ja nikada ne dočakam svoju staničicu...? Rezerva mi je definitivno smanjena, na stimulacije ragiram sa 1 ili dva folikula kao i prirodnom ciklusu. Danas su mi pobjegla 2 folikula. Pukli prije punkcije i onda nas poslalo na kućni postupak inseminacije. E taj mi je najdraži! Mogu probavati s Femarom dok skupljam nalaze i papire za Prag i nadati se, ali moram početi biti realna. Baš velim mužu da ću danas uplatiti i loto, pa da imam dvije nevjerovatne mogućnosti: da dobijemo bebu iz kućne radinosti ili sedmicu na lotu ili barem nešto od toga

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Bubzi uz ispunjen formular prilozi kopije svih nalaza koje imas,povijesti bolesti,muzev spermiogram noviji,napisi im i svoj broj moba jer ce te sigurno zvati dan dva
    nakon sto urudzbiras zahtjev u Margaretskoj.Pokusaj da ih ne zatrpas nalazima jer ce se pogubiti(njih vjerovatno nece impresionirati sto si imala 17 pokusaja),nego im samo kronoloski
    pokrij i dostavi ono najbitnije.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

A kako nam je OKNP? its time,its time..

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Sela, OKNP nam se nekud skrila, al danas joj je tek 8.dan.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

E cure moje, ja mislim da nista od ovoga. Stomak mi se ispuhao, a ni cice me vise ne boli, a nije bas ni mala ljubicasta, tako da nisam bas optimistična.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

OKNP, čeka se dok beta ne kaže svoje, a do tad (opet ja) pšenično pivo s kriškom limuna (onako kako to rade Česi).

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ah,mislila sam da je vise vremena proslo!!OKNP saljem ti puuno pozitivnih misli!!!!!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

I mala ne moze poljubicastit 8.dan,vec kasnije kad beta posizi!!!!

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

znaci nisam si morala priustiti taj pogled, mogla sam i dragog pricekati

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Bubzi dobro došla,hrabro od tebe što prihvačaš realno stvari i dobro je da imaš rezervni plan jer uvijek postoji netko rješenje koliko teško bilo.
    Naravno ne treba odustajati od liječenja u hr ali treba ispitati i opcije donacije jer kako si napisala vrijeme brzo prolazi.
    Razumijem te jer smo i mi godinama tražili rješenje da bude nešto u mm spermiogramu ali ništa i tako smo se odlučili za donaciju sjemena u pragu.
    Sada nam je puno lakše kada smo donijeli takvu odluku i možda smo trebali i prije ali eto uvijek se nadaš.
    Napravi kako ti je sela napisala i podnesi zahtjev u hzzo nemaš što izgubiti.
    OKNP,ništa nije gotovo dok bete ne kaže svoje.
    Znam da je sve to čekanje previše stresno ali probaj se što više opustiti i ne misliti kako će biti.
    Mare dobra ti je ideja za pivo jer užasno je vruće i sparno i ja sam danas pomislila da bi bilo dobro popiti jedno sa limunom iako pivo ne volim baš.
    Mare jel ti imaš kakvih planova za postupak?

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Cure koje ste išle na donacijsku js ...Koliko smiju biti stari nalazi od kardiologa,pulmologa,interniste i osnovni laboratorijski.ja sam već nabavila sve uputnice i sad se pitam nije li ipak malo prerano s obzirom da u postupak mislimo ići u 10. ili 11. mj.,a opet se bojim čekati zadnji čas

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj faith79 prvotno napisa Vidi poruku
    marta kad krećeš?? ja krećem za nekoliko dana....trema je ogromna...
    rose jako mi je žao....samo nemoj gubiti nadu...

faith79, prošla M mi je jako kasnila, pa slijedeću očekujem od 09.-16.06.
    tako da put u Prag planiram krajem 06. ili čak početak 07.mj.

tebi želim sretan put i puno sreće!

što se tiće treme, u potpunosti te razumijem. još nije kako tebi, al bit će kad se zahukta.

faith79 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj m arta prvotno napisa Vidi poruku
    faith79, prošla M mi je jako kasnila, pa slijedeću očekujem od 09.-16.06.
    tako da put u Prag planiram krajem 06. ili čak početak 07.mj.

tebi želim sretan put i puno sreće!

što se tiće treme, u potpunosti te razumijem. još nije kako tebi, al bit će kad se zahukta.
    m arta a ja se ponadala da ćemo se vidjeti u našem gradu...samo da nam bude sretno ( nema veze kad )
    skandy, nalazi mogu biti stari 6 mjeseci ( kaj se tiče PFC )
    OKNP Union radler grejp je zakon....bit će sve ok...

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

faith79, i meni je žao što se nećemo tamo podružiti.
    nadam se da će ipak netko sa foruma biti u "moje" vrijeme.

venera, kad ti planiraš?

zaboravila sam ko je još spominjao 06/11.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

m arta planiram ako Bog da da sve bude s UZV uredu sredinom 6.mj.
    Vama dvjema isto da bude sretno!

Rose------iskreno mi je žao!
    OKNP još je rano draga i nemoj se ravnati po simptomima to je tako varljivo da je nemoguće išta naslutiti,nadam se pozitivnoj beti i tako razmišljaj!

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

venera, hvala i držim palčeve za dobar UZV!

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj Ona koja nije pisala prvotno napisa Vidi poruku
    E cure moje, ja mislim da nista od ovoga. Stomak mi se ispuhao, a ni cice me vise ne boli, a nije bas ni mala ljubicasta, tako da nisam bas optimistična.
    to kaže ona koja nam je neki dan govorila da niš ne osjeća!!!!!

Bubzi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Drage curke, sad sam vaša. Danas razgovarala sa svojim MPO docom i složio se s donacijom. Pisala sam i Mirni u Prag i sad se već drugi dan dopisujemo. Plan je da to bude rujan. Doc veli da idemo još jednom s femarom u srpnju, a onda podnosimo zahtjev za koji vjeruje da će biti u odobren u rujnu. Ako bude ranije u što ne vjerujem, idem u kolovozu. Mirna veli da čekanja nema. Veseli me nova opcija. Ne želim da mi se dogodi kao i sa ovom MPO pričom. Nisam bila svjesna svojih godina dok me doktor nije upozorio na njih. Fakat zvuči retardirano, ali tako je bilo. No, tako je kako je, idem u nešto za što nisam prestara, a to je donacija jajne stanice za žene starije od 40 u Pragu! Juhu!
    By the way, danas mi je doc rekao da je upravo saznao da je zatrudnila ženica s 49 godina i to prirodno. Đizzz, kako dobro!

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

bubzi,ti si se toliko ufurala da si zaboravila na godine

sretno u Pragu i bravo za doktora

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Bubzi, pročitaj pp! Cure će ti reći koliko čekaju rješanje, ovo što ti dr kaže da tako brzo ide-zvuči preoptimistično, pogotovo preko 7. i 8. mjeseca kad su godišnji, probaj to što prije predati.

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ženice moje drage,evo upravo sam saznala da je Hzzo poslao fax u PFC da garantiraju plaćanje postupka liječenja za mene!!!!!!u šoku sam jer nisam uopće mislila da će biti prije kraja mjeseca obzirom da su prije desetak dana tek dobili nalaz spermiograma.Ipak je izgleda požurnica odradila svoje
    sad čekam da mi dođe rješenje na kućnu adresu i da mi Mirna javi kad smo u postupku

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Bubzi nemoj se zanasati da da ce ti brzo doci rijesenje-nemoj slusati doka jer on nije upucen u HZZO sheme.Daj boze da dodje,ali racunaj na
    barem 2 mjeseca cekanja!Ceka se od mjesec dana do (moj primjer 3 i pol mjeseca lani)4 mjeseca i vise (ako se sto zakomplicira sa konzultantima ili
    se traze i cekaju novi nalazi-onaj zadnji,treci konzultant se uvijek moze sjetiti da mu treba jos nesto da doneses)..Pogotovo je tako sa prvom
    aplikacijom.Poslije te vec imaju u obradi pa kao da nekako ide lakse i brze(ma samo malo).

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Đurđa koja super vijest!Odlicno!!!!

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Đurđa dobra vijest sretno!

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Đurđa ma super vijest baš super kad onda misliš da si tamo u PFC-u!!!!

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ne znam draga,to će mi Mirna javiti da li ćemo uopće uspjeti prije godišnjeg ili tek u 8 mjesecu

Bubzi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Kužim cure. Opet ja zanesena. Nema znakića za stupid. Dok je rekao da u 7. mjesecu predajemo nakon te jedne femarske anegdote koju tad planira. Formular je i jučer bio kod mene u fasciklu i bila sam spremna još jučer mu dati da ga ispuni, no kako je bio fakat ok reko i ja ok. Sedmi it is!
    Mare imaš poruku.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Bubzi, ok je biti zansesen, i vjeruj da smo svi bili na početku zaneseni, i to je normalno i lijepo, al ja volim znati realnost. O detaljima ćemo uživo.
    Đurđa, ljepotice, jeeeee! Koji ti je dan ciklusa? Da li teoretski stignete do kraja lipnja?

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

tek treći dan tako da bi teoretski mogla,jedino ovisi da li će uspjet uskladiti donatoricu tako na brzinu

ljiljan79 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

bok cure,evo i ja dobila rješenje,samo neznam što znači piše IVF/AID sa doniranim sjemenom.Zna li netko da li je to IVF ili inseminacija,piše i jedno i drugo

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

evo, samo da pozdravim meni jedan od dražih podforuma, da vam zaželim puno sreće u Pragu te da pohvalim avatare m arta i mare41, prekrasni su

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

LJiljan pozorno procitaj rijesenje;mora precizno negdje pisati jel je jedno ili drugo

ljiljan79 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Sela, na jednom mjestu piše heteroinseminacija jel onda ipak inseminacija,ali imam veliki problem svi sad idu na godišnji a ja moram u roku 60 dana ići,mogu li produžiti taj rok jer ovo nema smisla a meni je krajem mjeseca ciklus nema mi doktora.što da radim.ne odgovara mi nikako
    Posljednje uređivanje od ljiljan79 : 03.06.2011. at 18:34

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

cure molim pomoć, nisam baš najbolje shvatila sve pretrage koje je Mirna poslala. Napravila sam danas EKG i spirometriju te pregled interniste. Da li je to dovoljno ili bi trebala baš imati rendgen pluća?
    Ginić mi je rekao da mu se čini i da vidi neki miom na maternici, ali nije 100% siguran pa moram ponovo na pregled zadnji dan slijedeće M. Bude li potrebe za uklanjanjem, znate li koliko moram čekati nakon toga da bih mogla na postupak?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ljiljan, javit će se cure koje su produžavale-može se produžit.
    venddy, nemoj se brinuti zbog mioma koji se jedva vidi, dosta nas ima male intramuralne koji ne smetaju (nek se đurđa pohvali sa svojim).

ljiljan79 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

joj,mare,sad mi je lakše,hvala ti.neznam rekla sam Mirni da mi vidi sa hzzo.Cure javite kako ide produživanje roka od rješenja.

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Kadauna

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    ljiljan, javit će se cure koje su produžavale-može se produžit.
    venddy, nemoj se brinuti zbog mioma koji se jedva vidi, dosta nas ima male intramuralne koji ne smetaju (nek se đurđa pohvali sa svojim).
    da baš,ja se mogu hvaliti sa intramuralnim od 4 cm

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj đurđa76 prvotno napisa Vidi poruku
    tek treći dan tako da bi teoretski mogla,jedino ovisi da li će uspjet uskladiti donatoricu tako na brzinu
    Mare krivo sam rekla,danas mi je osmi dan ciklusa,tako da je izgleda ipak sve to jako nategnuto,ne vjerujem da će biti išta prije osmog mjeseca jer kad sad računam ispalo bi oko 10.7.da bi mogao biti transfer u sljedećem ciklusu jer ovaj više ne stignemo ulovit

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ljiljan napises proizvoljno molbicu u kojoj objasnis iz kojih razloga ti treba produzenje roka izvrsenja i zamolis produzetak
    i opet urudzbiras u Margaretskoj.Dovoljno ti je to poslati 15 ak dana prije nego li izidje rijesenje.

Venddy cini mi se da ti radis dosta opsezne pretrage uoci svog postupka,valjda ih je Mirna trazila(ja nisam radila spirometriju)..
    Ako je trazila internisticki pregled sa EKG,to je krvna slika,urin,tlakic.fizicki pregled,EKG i misljenje.Naravno ako imas neki specifican problem,
    ne ulazim u to jer ne znam.
    Ja dobila rijesenje o povratu novcica za transport-i bogatija sam za 615 kn!!!!Juuhu!
    Posljednje uređivanje od Sela : 04.06.2011. at 16:57

faith79 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

cure moje ja sam spakirana....gibamo sutra rano ujutro
    držite mi fige...

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

samo da vas sve pozdravim i prijavim jednu duplu prašku neforumsku trudnoću moje poznanice.
    nadam se da ćete svi njenim stopama što prije

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

faith79-sretno
    pinky-super za neforumske dupliće iz Praga

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Faith zelim svu mogucu srecu u postupku i ugodan boravak u nasem Gradu!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

faith, puno sreće želim!!!!!!!!
    Pinky, super.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •