Ha ha , i ja sam ga uslikala na mob, za uspomenu, fakat nestane...
Šta će ti, imati ćeš sliku s uvz-a za kojih 14 dana![]()
Ha ha , i ja sam ga uslikala na mob, za uspomenu, fakat nestane...
Šta će ti, imati ćeš sliku s uvz-a za kojih 14 dana![]()
bluebella cestitke za betu i pinar takodje cestitke i zelim vam mirnu trudnocusretno!!!
drage moje... čitam vaše postove i čestitam vam svima na pozitivnim betama...
neizmjerno me vesele uspjesi svih cura a posebno Pinar i ostalih mojih vršnjakinja od 40 i kusur.Budi to u meni nadu da ću i ja jednom uspjeti. Sada smo u pripremama za donaciju JS u PFC. Jedna je neuspješna donacija već iza nas . vjerujemo da će i nas o jednom dotaknuti sreća.
Sretno svima.
pozdrav cure,
ne znam jeste li negdje usporedile češke klinike? Ima li netko iskustva u bar dvije? Kako ste se odlučile di ići?
Posljednje uređivanje od m2b : 25.03.2013. at 20:23
Pinar čestitam! Neka ti bude mirna trudnoća do kraja... sretno
bluebella sve ce to da bude kako treba....kuda zuris...![]()
Miny draga....ima to da bude najbolje ovaj put....vidjeces....Ovo proljece ima da bude dobitno....osjecam....Vidi mene...a zamalo 40![]()
Poljubac svima
pipi, saljem puse
pintar, i ovdje cestitke od srca!
m2b, pokusali smo u mojim linkovima opisat neke klinike, ima ih puno i sve su dobre
Mare41, hvala na pomoći. Mi putujemo u maju po prvi put. Molim te mi napiši na kojoj to stranici mogu da vidim njene komentare kad ih napiše (ili je to na ovoj?). Svaka informacija mi je dobrodošla jer me već hvata panika.
prag vidim da si bila kod dr. Marušić po potpis za FET,možeš li mi molim te reći dali si se ti naručivala ili????meni je sad sestra rekla da se treba naručiti za pregled???'a meni treba samo potpis a nikakav pregled..
svim novim trudnicama želim mirne i sretne trudnoće!!!
mare41, kako si ti? kako mrvice napreduju?
meni jučer stiglo novo rješenje, a poslala sam ga prije 20 dana i baš sam iznenađena kako je brzo išlo, mada su mi iz hzzo-a rekli da će vjerojatno trajati više od mjesec dana, jer su zatrpani poslom... pa sad u nove planove![]()
Ko ide preko hzzo,najbolje je da ide u Pronatal repro, jer mogu odmah imati konzultacije i ne gubi se vrijeme.I ja sam isto tako.
Cure, molim pomoć.
Pinar javlja da je bilo par kapljica svježe crvene krvi i sva je zabrinuta. Danas je 19. dnt dvaju 2-dnevnih zametaka.
Molim iskustva. Hvala.
p.s.
Ne radi joj internet veza, pa zato ovako preko mene.
Broz, i PFC Prag dogovara odmah konzultacija (ako se uopće dolazi na konzultacija) a nema ni čekanja na postupak... Mislim da je duži period čekanja tek u Pronatal Pragu.
Uglavnom, kou god kliniku odabrale, želim vam svima svu sreću, od srca!
Čestitke curkama na novim betama!
Patuljcice
ja mislila na Pronatal u C. Budejovicama. Tamo se brzo, dalo bi se reci najbrze od svih klinika, dodje na red. Ja bila skoro i vec imam donatorku.
Slicno iskustvo Mojce je imala moja poznanica. Sve je na kraju dobro ispalo. Nek se samo ne nervira! Ako bi bilo, ne daj boze, vise krvarenja onda nek ode doktoru.
daani13, meni je ovo drugo rješenje, tj. samo sam ga obnovila, jer mi prvi postupak nije uspio. a prvo rješenje sam čekala 2 mjeseca. ne znam kako sada rješavaju prve zahtjeve, ali pretpostavljam da se čeka isto oko 2 mjeseca. svakako držim fige da ti bude pozitivno!
i ja sam se iznenadila kad sam jučer zvala i rekli su mi da su mi otpremili rješenje i da ću ga svaki dan dobit,,,e sad,,,ni meni nije jasno kako brzo,,možda zbog toga što se ja spremam u postupak sa smrznutim embrijima,,,,ali vidjet ćemo,,nadam se da nije negativno pa ga brzo napisali![]()
Upravo sam se čula s Mirnom preko maila i javila joj kada otprilike planiram novi postupak. Pitala me da joj kažem otprilike termin ciklusa u kojem želim na postupak, jer termin mora potvrditi HZZO.
Jeli zna tko što o ovome? U prvom postupku ovoga nije bilo.... Kakve su sad ovo nove šeme HZZO-a?
bmarić i daani čestitke na rješenju ! i ja onda očekujem rješenje vrlo brzo !
Stvarno će ovo biti lijepo praško proljeće, nadajmo se sretno za sve nas !!![]()
makajica, za što ti čekaš?
Drage moje Čehinje, želim Vam jedno plodno proljeće i puno zimskih beba
Bluebella,za današnju beturinu!
bmaric, sretan put i nek bude dobitno!
pipi73, velika pusa i čekamo izvješće s pregleda!
Sretno svima!
Cure evo upravo saznala da je i nama poslano rj. sad samo ostaje čekati dan dva da dođe da vidimo kakvo će biti !
bmarić... ja sam za donaciju jajne stanice. Sy Turner 45X dijagnoza.
Pusa svima !![]()
Evo da sam se prije poveselila,prije bi došlo rj. Odbili nas ! piše da je potrebna još dodatna obrada nalazi![]()
makajica, žao mi je!!! jesu li napisali što još od nalaza trebaš napraviti?
Hvala !
Napisali su samo dodatna mišljenja i nalaze kardiologa i endokrinologa , ništa drugo tako da moram vidjeti što to podrazumijeva, jer smo napravili zaista sve mouće i nemoguće pretrage, a papiri su prošli kroz ruke trojice doktora i niti jedan ih nije pogledao kako spada da li je sve u redu ... pa mi je to najviše žao...(možda sam ja u krivu ...)
zahtjev poslan,cure koje ste slale poštom,imam pitanje,jeste li zvale provjeriti tamo da li je stiglo,i ne znam jesam li napravila grešku,možda sam u napomenu trebala napisati šta sam im sve dostavila od papira!?
13dnt beta 174,5 ... ovo sad već malo bolje izgleda
m2b ja nisam imala nove briseve, bili su oko god dana stari i nisu me tražili nove ali sam ih svejedno ponovila jer sam išla na sistematski (sama sam plaćala postupak, nisam preko HZZO-a)
[QUOTE=Bluebella;2378983]13dnt beta 174,5 ... ovo sad već malo bolje izgleda
Odlično izgleda, čestitam!
bbella, lakse se dise, idemo u petak ponovo?
ko bi reko da ćeš biti tako opuštena, neka, to je dobar znak
![]()