Stranica 136 od 155 PrviPrvi ... 3686126134135136137138146 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 6,751 do 6,800 od 7735

Tema: Potpomognuta u ČEŠKOJ

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

pipi sitno brojiš sretno!

p.s. moja rozika više nije roza... veli dokotor da joj nešto raste među nogicama

sejla, krol.... curice su premedene red je da moj dečkić razbije prevlast curki na češkom pdf-u

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj sejla prvotno napisa Vidi poruku
    draga Konfuzija, nemoj se opterećivati i brigati statistikama
    Nije to ni opterećenje ni briga, nego pokazatelj transparentnosti i ono što se pod normalno očekuje od svake ozbiljne klinike. Kažem, uvjerena sam da postoji i za PFC, samo eto ja ne mogu naći nigdje, pa ako netko zna...

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    Nije to ni opterećenje ni briga, nego pokazatelj transparentnosti i ono što se pod normalno očekuje od svake ozbiljne klinike. Kažem, uvjerena sam da postoji i za PFC, samo eto ja ne mogu naći nigdje, pa ako netko zna...
    nema na web-u ... probaj poslati mail mirni i zatražiti http://www.pragueivf.com/sr/o-nama/mirna/

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Tipkala sam se s Mirnom već, pa mi je zaboravila poslati, a onda kasnije i odgovoriti na moj drugi mail, tako da ju ne bih vukla za rukav bez potrebe. Bila sam ih već otpisala zbog nejavljanja, al' sad si opet gruntam... Ah, mijenjam glavu za neku pametniju.

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Tipkala sam se s Mirnom već, pa mi je zaboravila poslati, a onda kasnije i odgovoriti na moj drugi mail, tako da ju ne bih vukla za rukav bez potrebe. Bila sam ih već otpisala zbog nejavljanja, al' sad si opet gruntam... Ah, mijenjam glavu za neku pametniju.
    poprilično neprofesionalno od nje na žalost nije prvi put da to čujem.
    ja sam ju obično zvala ako mi nebi u nekom razumnom roku odgovorila na mail i bila sam dosadna. iako za novce koje smo im ostavili , a sve smo iz svog džepa platitli.....!!!!

pošalji joj ponovno mail... pa ak ti ne odgovori otpiši ih... ne znam kaj drugo da ti savjetujem

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Bluebella prvotno napisa Vidi poruku
    p iako za novce koje smo im ostavili , a sve smo iz svog džepa platitli.....!!!!
    O tomu se i radi, ne volim kada se netko od početka tako postavi, neozbiljno je, ne ulijeva povjerenje i radije trošim novce drugdje. A i to što nemaju statistike na webu...

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

O tomu se i radi, ne volim kada se netko od početka tako postavi, neozbiljno je, ne ulijeva povjerenje i radije trošim novce drugdje. A i to što nemaju statistike na webu...
    dali ti je Pronatal u opcijama?

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

ja sam dobila savjet od iskusne forumašice - kad ti treba, sms-aj i zovi i tako i bi
    slažem se s vama, mogla bi biti malo ažurnija, mada su zatrpani (i mi smo platili iz svog džepa) i sve sam double-checkirala jer mi je jednom dala krivi info za pretrage ; s timom i dr.L. smo jako zadovoljni i mi smo prvo bili na konzultacijama/pregledu/dogovoru pa onda postupak...ako možete vremenski i financijski - prvo konzultacije odradite face to face; nama je to uvelike potvrdilo da smo dobro izabrali, a i drugačija je konverzacija uživo nego li natikpkavanje i načekavanje...
    statistike su nam rekli usmeno, nisam ni ja ništa crno na bijelo našla...

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

kismet X

http://www.pragueivf.com/cs/o-nas/vyrocni-zprava-2010/
    češki prijevod je najpotpuniji...

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj Bluebella prvotno napisa Vidi poruku
    dali ti je Pronatal u opcijama?
    BB, netko je čini mi se napisao da iz Pronatala nisu odgovorili 7 dana na mail...
    Malo im koordinatori štekaju, ali ja biram kliniku prema dr i embriologu, ovo mi je pomoćni staff i ne uzbuđujem se, da bi moglo brže, bolje i točnije, bi, ali nigdje nije savršeno

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj milivoj73 prvotno napisa Vidi poruku
    kismet X

http://www.pragueivf.com/cs/o-nas/vyrocni-zprava-2010/
    češki prijevod je najpotpuniji...
    thnx milivoj, nisam to našla (mada sam davno googlala...)

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj kismet prvotno napisa Vidi poruku
    BB, netko je čini mi se napisao da iz Pronatala nisu odgovorili 7 dana na mail...
    Malo im koordinatori štekaju, ali ja biram kliniku prema dr i embriologu, ovo mi je pomoćni staff i ne uzbuđujem se, da bi moglo brže, bolje i točnije, bi, ali nigdje nije savršeno
    7 dana
    ja sam isto zbog embriologa i dr odabrala PFC

al zaista... kad sam plaćaš očekuješ punu uslugu. al ok, ja sam progledala kroz prste u početku, dalje je bilo bolje (osim što mi Mirna nije rezervirala hotel za pravi termin, pa kad smo došli u Parkhotel u čudu su nas gledali jer su nas tek za tri dana očekivali, na sreću uspjeli su nas u neku sobu smjestiti)

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ima li Mirna koji drugi broj ja sam danas zvala sve moguce brojeve sa njihovih e-mailova i web site ali mi se niko nije javio.
    sutra cu opet zvat jer u ponedeljak krecem na put i moram znat da ce me neko docekat na aerodromu nadam se da Simo jos prevaza.

sta se tice statistike mislim da rade na tome jer su me kontaktirali prije par mjeseca u vezi toga.

valiana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Probaj dobit Mirnu jer mislim da Sime nema u Pragu!Otišao je taman kad smo mi odlazili na put!Sretno i ja nemam nikad problema s Mirnom meni odgovori jako brzo i detaljno

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

pretorija, samo zovi
    a meni fale stara vremena kad je mirna odgovarala na mail odmah, a danica nakon tjedan dana, a sad sjede u sobi do i kasne s odgovorima, al samo za prvi kontakt
    u potpisu lijecenje neplodnosti su i druge klinike na izbor, i u brnu

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Pretorija , imaš PP
    Posljednje uređivanje od miny : 09.06.2013. at 07:50

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Hvala svima na odgovorima i savjetima.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

konfuzija, nema tu pametnih savjeta, znam da ti statistike puno znace, a nekima od njih nije bitno da to stave na web, a svi rade otprilike po istim nacelima, sve je preciznije, detaljnije, transparentnije nego kod nas, ima nas koji volimo nmk zbog osobnog pristupa, drugi odu nezadovoljni, sve je to relativno, na kraju sam covjek odluci, nama je presudilo to sto je dr hlinka veliko ime, kako god-sretno!

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

sve sredeno zvala ju i dogovorili sve nije mi rekla da Sime nema mozda se vratio vec
    hvala svima na pomoci

MajaPOP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Pozdrav svim mojim Prazankama... Prekjuce sam imala kiretazu (radila privatno, dr je predivan, posto nisam radjala-ono samo sto je morao "zakinut kiretom" je izvukao vakuumom), nemam krvarenja, samo jake bolove od ergometrina (grcevi u nogama, jaki bolovi u materici i jajnicima, koma
    Ono sto je meni jaaaaaaako zasmetalo (mada razumijem tehnicko-pravne odnose sa klijentom/pacijentom, jer sam pravnik po struci) je to da mi dr L niti jednom (nakon ovog postupka: prvo javljanja pozitivne bete, dobrog duplanja pa onda i info. Za missed) nije odgovorila, napisala samo 1 recenicu (makar i odglumljenu, ali bi bilo profesionalno to i na taj nacin uciniti), niente, nada.... MM mi kaze da sam preosjetljiva i da je ona prosto takav tip licnosti, ali pobogu -1 recenica, odgovor kakav-takav?! Moram biti iskrena i reci da me to pogodilo, ipak je i ona zena....

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj MajaPOP prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svim mojim Prazankama... Prekjuce sam imala kiretazu (radila privatno, dr je predivan, posto nisam radjala-ono samo sto je morao "zakinut kiretom" je izvukao vakuumom), nemam krvarenja, samo jake bolove od ergometrina (grcevi u nogama, jaki bolovi u materici i jajnicima, koma
    Ono sto je meni jaaaaaaako zasmetalo (mada razumijem tehnicko-pravne odnose sa klijentom/pacijentom, jer sam pravnik po struci) je to da mi dr L niti jednom (nakon ovog postupka: prvo javljanja pozitivne bete, dobrog duplanja pa onda i info. Za missed) nije odgovorila, napisala samo 1 recenicu (makar i odglumljenu, ali bi bilo profesionalno to i na taj nacin uciniti), niente, nada.... MM mi kaze da sam preosjetljiva i da je ona prosto takav tip licnosti, ali pobogu -1 recenica, odgovor kakav-takav?! Moram biti iskrena i reci da me to pogodilo, ipak je i ona zena....
    ja mislim da se ipak nekako tvoj mail morao izgubiti,zametnuti u gomili ili što već, jer sam sigurna da bi ti napisala,ne jednu rečenicu nego cijeli tekst.žao mi je da ti se to dogodilo,ne mogu ništa pametnije napisat.,drži se
    čini mi se sve više kako smo se sve razmazile i navikle na puno bolji tretman nego bi ga kod nas mogle i sanjat,i sad nam počinje sve smetat,od ne javljanja koje nije trenutno do raznoraznih stvari

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj MajaPOP prvotno napisa Vidi poruku
    Maja jako mi je žao što si to sve prošla beta je lijepo rasla, nisam ni pomislila da nešto neće biti u redu.
    ja sam dr. L jednom poslala mail, ali samo njoj i odgovorila mi je u roku sat - dva, detaljno, na sva pitanja koja su me zanimala. Mirna je tada bila na godišnjem. sva daljnja komunikacija se odvijala preko Mirne, više joj nisam slala mailove.
    iskreno, ne znam koji je njihov problem sa odgovaranjem na mailove, ali često se to spominje ovdje.
    da sam prošla što i ti i poslala dr. L mail na koji mi nije odgovorila zasmetalo bi mi, kao što mi je zasmetalo što mi Mirna nakon drugog nesupjeha nije ništa odgovorila na mail, a jedno obično "žao mi je" bi bilo dovoljno.
    mislim da bi komunkaciju malo trebali podići na višu razinu.. nova klinika im super izgleda, doktori, embriolozi i cijeli tim je jako ljubazan i stručan dok si tamo, sve pohvale... ali ponekad riječ ili dvije puno znaće i mogu prevagnuti između odabira u koju kliniku ići.
    Posljednje uređivanje od Bluebella : 09.06.2013. at 13:38

MajaPOP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Djurjda, nije to stvar razmazenosti (mnoge od nas su prosle pakao prije Praga i vrlo dobro znamo sta je nas, a sta njihov sistem rada i jako ga cijenim(o); od dijagnostike, operacija, dugogodisnjih lutanja, vanmatericnih, tubektomija, raznorazne operative itd. dodjosmo do Praga, srecom za sve nas, nadam se), a mejlova je bilo vise nego 3 u cijelom tom mom razdoblju tako da...
    Naravno, odabir klinike je osobni stav i odabir svakog od nas, pa tako i PFC klinike u odnosu na druge (nismo ih odabrali zato sto su isti kao svi ostali, vec upravo suprotno), bas zbog toga mi i jeste krivo sto ne nasla za shodno napisati dvije rijeci.

MajaPOP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Bluebella draga, sve znas...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

mm nije mogao shvatit da nam dr sonja nije cestitala-pa jesi javila? jesam, mirni, a sonju u privitku, pa kako nije odgovorila-pa nije, mirna nas je nazvala u ime cijelog tima i pisala, drugo mi ne treba
    maja, grlim

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    mm nije mogao shvatit da nam dr sonja nije cestitala-pa jesi javila? jesam, mirni, a sonju u privitku, pa kako nije odgovorila-pa nije, mirna nas je nazvala u ime cijelog tima i pisala, drugo mi ne treba
    nakon toliko postupaka, bio bi red, ali zaista bi bio red da te dr. L nazvala ili poslala mail. no ok, Mirna je to obavila u ime cijelog tima i meni je čestitala i sad mi je bila podrška kad sam joj javila za krvarenja i loš nalaz kombiniranog.
    samo radi usporedbe uzet ću dr. R (mislim svi znamo o kome se radi), on mi je radio folikulometrije prije postupaka u Pragu i svoj prvi plus na testu i prvu betu sam njemu na sms javila... bio je tad na skijanju u Francuskoj i odmah mi odgovorio i čestitao mi i tješio da beta od 50 na 10dnt nije mala, dva dana poslije mi je prvi poslao poruku i pitao dali je beta narasla. E to je za mene doktor i osobni pristup pacijentu.

p.s. samo da bude jasno, ponavljam, meni je cijeli tim bio super dok sam bila u postupku, ali dr. L kao suvlasnica klinike bi trebala malo više poraditi na pristupu pacijentima, možda i uzeti još jednu koordinatoricu jer koliko vidim navala sa ovih prostora za gore je velika i ljudi su osjetljivi i žele pažnju i suosječanje. na jednom portalu sam pročitala dobar članak vezano za mpo u kojem je pisalo da u mpo-u nije dovoljno biti samo stručanjak, teba biti i psiholog i razumjeti što parovi prolaze.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

bbella, jedan je dr radoncic, a meni je pfc pokazao i dokazao susretljivost i empatiju u toku tri godine tako da mi jedan poziv zaista nista ne znaci u odnosu na sav trud, volju i ljudskost do tad

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    bbella, jedan je dr radoncic, a meni je pfc pokazao i dokazao susretljivost i empatiju u toku tri godine tako da mi jedan poziv zaista nista ne znaci u odnosu na sav trud, volju i ljudskost do tad
    velikiii potpis

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Da li neko ima kakvo iskustvo sa donacijom jajnih celija? Ja vec idem 28.7.na postupak sa donacijom jajnih celija,dobila sam i terapiju,pa me interesuje da li je veci uspeh sa donacijom?Da li bude i zaledjenih embrija?

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Cure,molim vas malu pomoć.Na jesen idemo po prvi put u PFC i malo sad gledam protokol.Bit ću u dugačkom protokolu,1. DC Decapeptil depo a 16.DC počinjem sa stimulacijom.Kako sam računala punkcija bi trebala biti negdje oko datuma slijedeće menstruacije pa me to malo buni.Da li neka od vas imala takav protokol?

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Lana, ja sam uspjela s donacijom js iz prve, i još imamo 7 smrznutih embrija Postotak uspjeha je veći s donacijom, navodno oko 60%. Sve što te zanima i ako mogu nekako pomoći pitaj, ili ovako ili na pp. Super za brzi novi postupak i želim puuuuno sreće

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Bok cure ! Eto da vam se malo javim. Ja sam sad 8 i pol tjedana trudna i u dva navrata sam imala mala krvarenja. Ništa strašno i dr kaže da vjerojatno pucaju žilice i sve se širi te dok nema grčeva i bolova je ok. Pokušavam se ne živcirati jer u ovoj fazi nema neke velike pomoći...ili će biti ok ili neće . U subotu sam na pregledu pa ćemo vidjeti.

Što se tiče PFC ; Meni je Mirna isto zaboravila odgovoriti na mailove dok nisam krenula s protokolom a onda stvarno nije bilo problema. Odgovorila bi skoro pa odmah. Isto tako kad sam javila betu i kasnije nakon UZV da imamo blizance odmah je odgovorila i poslala čestitke i velike pozdrave dr L. Osobno me dr L. kupila kad sam prošli put nakon poroda u 25. tj. došla doma i žena me nazvala jer je čisto slučajno od jednih ljudi iz ZG koji su došli u PFC, a znaju mene i muža, saznala što se desilo. Mislim da su većinom i više nego korektni, a kad bi još malo samo poboljšali tu komunikaciju ne bi im bilo premca. E jesam se napisala

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

leeloo, čuvaj nam se, biti će to sve ok, javi nam u subotu kako napreduju tvoje ribice

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

lilu, samo hrabro, i ja sam krvaruckala

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

pozdrav cure,...nadam se da me primate u svoje "prasko drustvo",..ja se takodje spremam na jesen put Praga,...sada smo u fazi prikupljanja sve dokumentacije koja nam treba,....u zadnja dva tjedna komuniciram sa Mirnom preko maila i moram reci da je meni uvijek odgovorala nakon dan dva!!!!,.....svim trudnicama zelim da im brzo i bez problema prodju trudnicki dani,...a svim trudilicama puno uspjeha!!!!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

hvala cure. ne paničarim, ali da bi nam svima bilo lakše da je sve po p.s-u, bi

mare još sitno brojiš i sa svojim curkama si ... !

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj leeloo77 prvotno napisa Vidi poruku
    hvala cure. ne paničarim, ali da bi nam svima bilo lakše da je sve po p.s-u, bi
    Leeloo... mi iz mpo-a smo valjda već naviknule da ništa ne ide po p.s.-u, al bitno da na kraju sve bude ok.
    već znaš koliko sam ja krvarila i evo guramo lagano u 15tt, krvarenje je tek prije par dana stalo skroz. samo ti miruj i bez panike. i meni je doktor rekao da dok nema bolova i grčeva sve je ok...

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj lulu79 prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav cure,...nadam se da me primate u svoje "prasko drustvo",..ja se takodje spremam na jesen put Praga,...sada smo u fazi prikupljanja sve dokumentacije koja nam treba,....u zadnja dva tjedna komuniciram sa Mirnom preko maila i moram reci da je meni uvijek odgovorala nakon dan dva!!!!,.....svim trudnicama zelim da im brzo i bez problema prodju trudnicki dani,...a svim trudilicama puno uspjeha!!!!
    lulu79, dobrodošla među Čehinje
    Sretno na jesen, da se vratiš sa društvom za idućih 9 mjeseci!

missixty avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Drage moje, ne znam da li me se tko još sjeća, duuugo se nisam javljala... Što od straha, što od nevjerice...
    Javljam Vam se da svojim iskustvom pružim mrvu dodatne snage svima onima koji i dalje čekaju ostvarenje svog sna!
    Curice moje, samo budite uporne jer upornost se isplati!
    Mi smo u Pragu imali 2 stimulacije i ukupno 3 FET-a. Ostala sam trudna prilikom posljednjeg FET-a kada se uopće više nismo nadali uspjehu. Iznenadila nas je jedna mala točkica na uzv-u
    Kako smo jednu trudnoću izgubili, u ovoj je strah bio toliko veći, pa se nismo usudili niti veseliti. Uopće nisam bila svjesna što se događa, ali trbušić je tvrdoglavo rastao iz dana u dan...
    Tek kad smo prešli taj 30.tjedan usudili smo se povjerovati da nam se sreća osmjehnula i da naša srećica stiže u naš dom
    Tada smo na brzinu nabavili sve za bebicu, ali činilo mi se da imam još puno za čekati. Međutim naša princeza je odlučila mamu i tatu iznenaditi i stići sa 35.tjedana. Porod je bio savršen kao i cijela trudnoća... Ono što me najviše brinulo bilo je to da ja svoju curicu nisam skoro uopće osjećala u trbuhu. Samo ponekad, lagano i nježno... Možda jednom ili dvaput dnevno. Ali tek sad kad je stigla, vidim da je to baš tako nježna i dobra curica, koja skoro uopće ne plače, malo progunđa kad joj nešto ne paše, papa i nana.
    I evo sad je gledam kako tu kraj mene spava i mojoj sreći nema kraja!

Do kraja života biti ćemo zahvalni PFC timu i dr. Lazarovskoj! Nema dovoljno riječi kojima bih opisala ono što im dugujem.

Svatko od vas ima svoju kliniku, svog najboljeg doktora kojemu poklanjate povjerenje... i svi ćete stići na cilj, samo budite uporne!
    Svima vam od srca želim da ovo doživite što prije

mare41, još malo draga i imati ćeš pune ruke posla! Bravo, daleko si dogurala... Kakav je osjećaj imati u trbuhu dvije velike bebice koje gurkaju mamu i bore se za mjesto? Preživljavaš? Neka, još malo uživaj u miru i tišini
    Bluebella, mi smo se upoznale i uživo u onoj sobici, i jaaaako mi je drago što ste uspjeli! Čestitam od srca. Čuvaj svoju mrvicu.
    Leeloo77, jako sam sretna zbog tebe! Miruj, mazi svoj trbušić i uživaj u svakom novom danu. To je to! Stižu srećice...
    I svima ostalima, i čekalicama i trudnicama i novopečenim mamicama (i taticama) želim svako dobro, puno sreće, zdravlja i strpljenja...

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

missixty čestitam na djevojčici prekrasno si to sve napisala

dali smo se upoznale kad si bila u 6mj ili u 9mj?

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

misssixty, čestitke na curici, uživajte sa svojom srećicom!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

missixty, ne mogu ti opisat koliko si me razveselila, cestitam, draga, napokon, ljubim vas! cure i ja u bolnici cekamo i nadamo se jos malo biti skupa! ajme sta mi je drago za vasu curicu!

Žabac avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Lana77 prvotno napisa Vidi poruku
    Da li neko ima kakvo iskustvo sa donacijom jajnih celija? Ja vec idem 28.7.na postupak sa donacijom jajnih celija,dobila sam i terapiju,pa me interesuje da li je veci uspeh sa donacijom?Da li bude i zaledjenih embrija?
    Lana77 ja imam isto jedno iskustvo sa donacijom u 02/13. Nažalost beta iz tog postupka nije bila pozitivna, ali danas smo bili na transferu FET iz tog postupka. Bilo je ukupno 6 embrija, 2 su odmah tada vratili, 2 su danas vratili (odlično su se razvili od jučer kad su odmrznuti, do danas) i 2 su još ostala smrznuta. Ovisi o postupku, ali mislim da gotovo uvijek ostaje nešto zamrznutih embrija.
    Sretno!

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

U Pragu smo bili prvi put, a prije jedan postupak kod dr. Reša
    biribirino, dobro došla i žao mi je zbog neuspjeha, je li to prvi put u Pragu?

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

missixty,jako se dobro sjećam tvoje nesreće koja vas je zadesila u prijašnjoj trudnoći,ja sam tada taman ostala trudna,jako mi je drago da si ipak uspjela,uživaj,zaslužila si kao uostalom i sve ovdje,nažalost neke više sile utječu na to da nekima uspije prije,nekima dosta kasnije,a nažalost neke moraju proći pravi križni put da bi ostvarile svoj san,a takvima posebno skidam kapu,sastavit se iz komadića i opet krenuti dalje

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

missixty, čestitke na princezici
    leeloo, bitno da su dječica dobro, čuvaj nam se i bit će sve super ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    lulu, nina, za skorašnje postipke ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    žabac, za veliku betu za dva tjedna~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    svima , dragim trudnicama posebno

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj biribirino prvotno napisa Vidi poruku
    U Pragu smo bili prvi put, a prije jedan postupak kod dr. Reša
    kad se spremate opet? Žao mi je da nije uspjelo iz prve, ali biti će, mora...sretno i javi se

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj sejla prvotno napisa Vidi poruku
    missixty, čestitke na princezici
    leeloo, bitno da su dječica dobro, čuvaj nam se i bit će sve super ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    lulu, nina, za skorašnje postipke ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    žabac, za veliku betu za dva tjedna~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    svima , dragim trudnicama posebno
    Ajme što sam slatka, mala žabica, smajlić je nabacila - slikica mi je uljepšala jutro

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

hvala Kismet na lijepim željama i nadam se da ce nam svima koji se nalazimo na ovom forumu uspjeti sto prije Na iduci postupak idemo kod Dr. Radoncica. U Hrvatskoj je dosta jeftinije, mi za svaki postupak snosimo sami troskove pa je to jedan od razloga.
    kad se spremate opet? Žao mi je da nije uspjelo iz prve, ali biti će, mora...sretno i javi se

pipi73 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Pozz svima...mene malo steglo u nosu pa odmaram najvise u horizontali i pijem tecnosti...

Mi smo svi malo specificni pacijenti....mnogo je hormona,osjecaja,nada,straha u opticaju tako da nas nije ni lako ni razumjeti a ni zadovoljiti...
    Ja za Pronatal kao i za dr L imam samo rijeci hvale....I ako ni meni dr L nije zahvalila kada sam prvi put rodila...cak sam i razglednicu poslala....10 dana pred zadnji polazak za Prag sam bez uspjeha pokusavala uspostaviti kontakt sa Pronatalom...tako da sam bukvalno za nepuna 3 sata morala organizirati avion...hotel,gospodina Sima...cuvanje djeteta,bolovanje u firmi i sl stvari...Bila sam i malo digla uzbunu ovde na forumu...Ali meni su to samo tehnikalije...Kada god sam bila tamo dobila sam sve sto sam htjela...strucnu pomoc,objasnjenje,njeznost.razumjevanje....Meni dovoljno...jer ja sam od onih kojima je bitno ono...kada je stani-pani...za sve ostalo imam muza,familiju,prijatelje,sebe samu...
    Oni su samo ljudi...koji rade sa ljudima...a u pitanju je ogroman protok ljudi cjeli dan...vikendima,praznicima...sa raznim pricama...Polazim od sebe...jer i ja radim sa ljudima...svaki dan mi stize milion mejlova,poziva na koje moram odgovoriti....mnogo njih zavrsi kao spamovi u korpi za smece baz da ja tako uradim vec sam komp...Masu stvari doduse i ja predvidim....ali samo sam covjek...umoran,neispavan,koji ima i svoje kucne probleme,djecu...bolesti...I ako za to primam dobru platu...ipak sam samo covjek...
    Nemoj da se ljutite...znam odlicno koliko je sve ovo frustrirajuce,iscrpljivo...tesko...koliko dugo traje...uzima svaki moguci zivac...snagu..Ali proci ce...mora....Prvih 5 mjeseci ove trudnoce ne zelim da se sjecam....osjecala sam se tako iscrpljeno kao da sam ne daj Boze bolesnik na hemoterapiji...nikad tako bolesna nisam bila....ali bukvalno...I kada bi mi familija ili neki prijatelj pomenu da bi mi mozda setnja pomogla a ja nemam snage ni do wc skoljke da odem dolazilo bi mi da ga naprosto udavim....barem u mislima jer prakticno je bilo neizvodljivo ...Ali ne ljutim se na njih...kako bilo ko moze znati kako je meni u mojim cipelama...
    Samo naprijed....uporno...sve vas ljubim i zelim od srca sve ono sto sami sebi zelite...
    Sejla ...Emica je medenjakusa...lijepo ti i napreduje...ulazi u period kad bas i nece vise dobijati cjeli kg za mjesec dana....uzivajte...
    Bluebella nije bitno sta nosimo..neka su samo ziva i zdrava....covjek moze da masta razne stvari dok ne bude trudan...poslije su bitne samo dvije...zivo i zdravo....mada doduse...curice su eh....
    Kismet...ljubim gimnasticarku....mnogoooo...
    Mare

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •