Bubekica/ Bluebella,
pliz iskustva PGD- a. Ne znam jeste čitale, nova sam pa možda negdje ubacim nešto kontra trenutnih aktualnosti, ali izbubili smo bebu nakon 6 dana u 4. mjsecu. Genetika... Moram vidjet još sve s "našom" ekipom na Rebru, ali ja bi definitivno išla u Prag na vantjelesnu + PGD. Još nisam kontaktirala Prag jer čekamo da nam se izolira DNA dakle jedno mjesec dana i imat ćemo onda sve nalaze da mogu krenut od nekud...
Ne znam koji su vaši razlozi za PGD? Ja sam se osobno informirala o svemu na netu tako da ne znam previše o tome. Zanima me da li je tu moguća samo jedno ili višeplodna trudnoća. Da li se mora kasnije ići na još neke pretrage, biosija kor. resica? Jel postoji mogućnost za oštećenje prilikom PGD- a ? Koliko je sve to sigurno u smilu da je plod zdrav, itd.
Ako imate kakve infos, vičite. I iskustva cura koje su išle na biopsiju kor. resica...
Da li Hzzo financira centar koji je njima jeftiniji ili, koji kriterij imaju? Svakako bi voljela u Prag jer čujem same pohvale osoblja, a i uspješnost je velika.
pozdrav svima i sretno "Pražankama"