Durđaaaaaaaaaaaaaaa....bravooooo....samo hrabro...znam o čemu razmišljaš nakon bete![]()
Durđaaaaaaaaaaaaaaa....bravooooo....samo hrabro...znam o čemu razmišljaš nakon bete![]()
đurđa, ideeeš,~~~~~~~~čestitke i želim mirnu trudoću do kraja!
marijakr,~~~~~~~~~za skori najvažniji susret!
milivoji, nadam se da se vidimo još jednom prije nego klinceza stigne
mislim da bi se njezin dolazak mogao poklopiti s našim odlaskom u prag
missixty, pretužno
čini mi se da uskoro kreće novi veliki val trudilica za prag, pa u to ime šaljem hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Drage curke sve koje ste u postupcima ili čekate bete, imate vibrice do neba!
đurđa predivna vijest i svaku sreću želim tebi i mrvici!
jučer mi je doktorica na gentskom savjetovanju preporučila da ipak koristimo i PGD zbog eventualne aneuplodije sada u Češkoj zbog mojih godina (38). Na konzultacijama u Pragu doktorica L mi je rekla da ne smatra da je potrebno ići i na PGD jer nema nikakvih indikacija, a ja sam uz to i low responder. Sad sam na sto muka, ako sve bude ok započinjem sa bockanjem za 10-tak dana a ja ima 2 dana ko tuka ne znam kud da se okrenem. Jel još netko dobio ovaj savjet i da li ste radili PGD iz ovog razloga?
Ej curke, ako ste mislile da sam nestala NIsam.
Missixty jako mi je zao, sve drugo je suvisno reci.
Đurđa tebi sam vec sve rekla.....
Uskoro sam u ZG pa se tipkamo![]()
Missixty... do zime odtuguj, stani na noge i u novi postupak.................
Đurđa, čestitam, volim sve željene trudnoće, volim posebno ove s našeg foruma, ali ove iz Praga i one na 39+ su mi posebno drage
OKNP, pa dobro gdje si ti?
Posljednje uređivanje od Kadauna : 28.07.2011. at 10:33
Evo ja se vratila i dok sam raspremala stvari i metala ves na pranje,sto sam cijelo vrijeme imala na umu....???!!
Da vidim sto ima na mom pdfu i da li je Đurđa trudna!!Kad ono-je!!Bravo draga [B]Đurđa/B] i oprosti sto
kasnim sa cestitkama!!Ma najsrdacnije cestitke i beta neka samo raste..!!
Marijakr puuno zvjezdastih vibrica za sto skorije upoznavanje sa curicom!!
Svim curkama-sretan kolovoz a i ostali jurisni mjeseci!
Missixty-suosjecam.![]()
Posljednje uređivanje od Sela : 28.07.2011. at 18:21
Đurđa draga, čestitam i ovdje!!!!!!!!!!!!!!
missixty, ne mogu ni opisati koliko mi je žao...........
Posljednje uređivanje od mare41 : 29.07.2011. at 21:12
hop, draga, čekala sam tvoje javljanje, jeste što obavili?
Draga mare, stiglaaa si nam, jesam obavila sam,čekala sam da se nam vratiš pa da ti se javim.
Javim ti se na pp.
hop, čekam pp i nadam se da je bilo ok.
Nego, jel nama marijakr sad već rodila ili rađa? Sretnooooooo!!!!!
Sretno i maloj Karli!
Eto da javim, volim ljepe vijesti i da mogu da ih objavim, Marijakr je rodila curicu i sve je super i sa njom i sa curicom!
Nadam se da mi neće zamjeriti što sam ja objavila, ona je sigurno zauzeta sa svojom curicom!
Cestitke nasoj Marijikr i njenoj pucici () sve najbolje u zivotu -sretno novim roditeljima!!!
(zvecka je upalila!)
Posljednje uređivanje od Sela : 30.07.2011. at 16:19
marijakr, čestitke cijeloj obitelji!!!!!!!
čestitam i ja marijikr i njenoj bebici koja je razveselila naš forum![]()
Čestitke marijikr i velika pusa njezinoj princezi
Treba nam još puno takvih divnih vijesti ovdje!
marijakr čestitamo na maloj curici!!!!
uživajte u svakom trenutku
mi smo ušli u zadnji mjesec čekanja (36tt) ali možda Karla i požuri![]()
Pozdrav društvo. Hvala svima!
Zauzeta sam sad 24 sata na dan dok ne organiziramo jedenje i spavanje.
Svima od srca želim takvu srecu i veselje uz slatke muke![]()
Super Marijakr!!Sretni smo zbog tebe!!!Pazi i mazi svoje zlato!
Inace,danas nam se Mirna iz PFC vraca sa godisnjeg odmora i mozete poceti pisati mailove!!![]()
marijakr
Sela, idem pisat Mirni, tek tako, da se ne uspava (obožavam je progoniti)![]()
Jadna nasa Mirna ,tko zna sto ju docekalo danas na poslu..![]()
Mirna će sigurno imat štiva za čitanje cijeli dan, Sela, kad očekuješ da bi bili gore, u kojem dijelu rujna?
Pocetak,rijesenje mi vrijedi do cca 10.9.Za sad jos cekam termin u PFC.
Dobrojutro,ima li kakvih gibanja na ovom pdfu?Jel je netko vec u pripremi?Kolovoske curke,sto ima?
Sela, meni se čini da kolovoške cure čekaju da se Mirna javi, da uvedemo nagradu za onog kome Mirna prvom odgovori?![]()
I ja sam dobila produženje, ali niš od kolovoza, koliko vidim. Sada su u CZ svi na našem moru, da ih lovimo po obali?
Haha,Simicv ljeto je uvijek takvo na MPO polju.A mi cemo produzivati rijesenja dok klinike ne ozive.
Imam peh (u sreci) da mi je rijesenje doslo bas uoci godisnjih,a ono vrijedi 60 dana pa sam u startu izgubila
3 tjedna..steta.
Da,Mare,kome se Mirna prva javi,mora doci na cesko okupljanje!!!!![]()
ja iščekujem M svaki dan, pa ako fsh i e2 budu ok počinjem taj dan s bockanjem. Sad se jedino nadam da mi drugi dan neće pasti u petak, kako je praznik moglo bi bit problema sa kontrolom hormona.
Jedna stvar iz protokola me malo buni, za štopericu Brevactid mi je doktorica napisla 10.000 i.e. Ne čini li se to vama puno? Do sada sam maximalno imala 5000 i.e. pa sad ne znam što je ovo, znači da bi trebala sebi dat dvije ampule.
Posljednje uređivanje od venddy : 02.08.2011. at 15:43
bila danas na uzv-vidi se gestacijska i lagani titraji-početak otkucaja
durda superkad opet ides na uzv
![]()
Drage, hrabre žene,
ne javljam se neko vrijeme ali redovito vas pratim.Prvo, jako se veselim svim MPO trudnoćama a pogotovo s ovog podforuma.Čestitke svima, da vas poimenice ne nabrajam i zaboravim koju.Onima koje se još bore i proživljavaju teške trenutke zbog neuspjeha želim svu sreću do neba za slijedeće postupke i molim se za sve vas.Ne odustajte, bit će sve u redu na kraju.
Ja očekujem menstruaciju oko 15.8. pa krećemo u postupak.Kad putujemo u Prag još ne znam jer mi je prvi postupak i ne znam kako ću reagirati na stimulaciju.Sada pičim po injekcije u ljekarnu.Poziv za kavicu u Pragu i dalje vrijedi
.
Izgleda da sam ja ona koja plaća cugu na druženju, javila se Mirna, vjerojatno će i drugima.
pozdrav svima,
prvo da čestitam našoj mami marijikr i njenom anđelu.
nije me bilo jedno vrijeme malo sam se odmarala.
veselim se lijepim vjestima a isto tako suosječam sa onima manje lijepima.
nećete vjerovati danas me je zvala sestra iz petrove da je dr ispunila moj prijedlog za AID u prag pa ću ga ovih dana predati u hzzo.
nadam se da rade na urudžbenom i da neću predugo čekati na konzultante jer su me iz bolnice dobro zavukli.
nadam se da ćemo ići 9-10 mj.ako sve bude po planu.
puse svima
Dobrojutro curke!
Olea bravo za lijepu vijest!Hitro sad u urudzbeni!!!
Kolovoske curke,jel vam se javila Mirna ili Danica ?
Venddy jel dosla m,ako nije nek dodje u ponedjeljak!!!!
Svima big kiss
Visibabic hellou,odbrojavas sitno?Hehe,nisam dobrokao ti,ali veselim se novom pokusaju i nadi.
Jos mjesec dana
Ovaj put uvadjam Crinone(zbog kontrakcija maternice) i Clexan(zbog PAI i aCL).Pa cemo da vidimo...
Sela, šta nije crinone samo progesteron ko utrići? Kako su ti objasnili da je bolji? Zanimaju me te kontrakcije zbog mog osjeta treperenja nakon transfera....
Možda se neko odluči kupiti kupon s ovog linka (ili sličnih), takvih ponuda ima i kod nas http://www.zapakatel.cz/cs/praha/detail/id-3379--bohata-romanticka-vecere-jen-za-545-kc-pro-dva-v-l/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campai gn=praha
Posljednje uređivanje od mare41 : 04.08.2011. at 11:15
Čestitam svim trudnicama, i nadam se da ću i sama stupiti u te redove.
Do tada vam svima želim pomoći u ovim redovima u koje još spadam, a to su zakoni.
Znam da MPO mnoge kriju od poslodavca. A trudnoću tek kada je debelo ziher beta.
NEMOJTE!!
Zakon o radu članak 71 st 1 i 2-obvezno pročitati.
Ne obavijestite li poslodavca o postupku i mogućoj trudnoći, osobito ako izostajete s posla
riskirate zakoniti otkaz. Iako niste dobile rezultat pozitivne bete, bolovanje u postupku pametno je voditi kao rizičnu trudnoću. Uostalom ja sam dobivala rodiljnu naknadu iako nikada nisam bila trudna.
Ne obavijestite li svoga poslodavca o svim okolnostima vezanim za trudnoću, PISMENO, a izostanete s posla, može vam otkazati ugovor o radu po svim osnovama (to bu on sa odvjetnikom utanačio).
Nemojte se izlagati u prekrasnim danima ovakvoj vrsti stresa. Odredbe u vezi radnih odnosa se mijenjaju. Trudnice su zaštićene, ali čuvajte se socijalističkog "muljanja i ušićarenja".
Mare draga,je,Crinone je isto kao utrici,ali mi je to dr R preporucio kad sam spomenula da sam imala prosli puta dan nakon transfera
tako jake kontrakcije da sam maltene morala sa sjedeceg u polulezeci polozaj-u smislu kao bolje je gel,smanji ili sprijeci kontrakcije.
Sela m još nema, a sad molim Boga da zakasne i stigne tek u ponedjeljak jer su me, kad sam jutros došla propitivat mogu li u kakvom dežurstvu za praznik ili vikend izvadit hormone, otpravili uz objašnjenje da moji hormoni moraju čekat ponedjeljak, jer je njima praznik i subota. Dakle apeliram na sve vas da vam M u buduće stiže samo radnim danom do četvrtka.
Pa to sam rekla na početku.
Nema zafrkancije!
Ovulacije, m, i sve ostalo vezano za ciklus tempirati
prema blagdanima i neradnim danima.
Ja sam jednom cijeli posao organizirala za dogovoreni ciklus,
da bi ekipa izračunala da će im punkcija biti na Uskrs. M je došla
na vrijeme, i komotno su me prebacili za drugi mjesec.
onda sam ja još i sretnica, meni bi "samo" hormone odgodili