Stranica 25 od 155 PrviPrvi ... 1523242526273575125 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,201 do 1,250 od 7735

Tema: Potpomognuta u ČEŠKOJ

simicv avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Pa prošli godišnji, blagdani,valjda je i sveto majmunovo prošlo!!!
    Radi se, pa će biti i rezultata (ja ko Lenjin).
    Meni akcija počinje, ali tempirala sam ciklus za 11.rujan,pa nakon toga.
    Molila milost i razumijevanje za sebe i sve vas iz moje domaje.Koliko god rade sa nama
    vidim da je svima njima na sjeveru nepojmljivo kroz što mi prolazimo dok se gore konačno ne pojavimo.
    Pusa

faith79 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

evo mene nakon dužeg vremena, vidim ima vas puno koje pičite gore, držim fige cure da nastavite naš niz....
    ja sam vam u 12 tj. blaženog stanja, zasad je sve ok
    želim vam od srca puno sreće u našem gradu

simicv avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Iako puno znam od cura iz prve ruke (pusa Bok!), rado bih čula nekog iz Pronatala.
    Nemojte misliti da sam ja imala problem sa klinikom,
    moj problem su neradni dani. Dva mjeseca su ljudi imali godišnje, i morala sam čekati.
    Čekala sam i od 1.prosinca do 20. siječnja. I tada su bajlali, tako da znate.
    Ja UVIJEK imam taj problem. Sada provjeravam ima li koji blagdan
    u čeha krajem rujna! Veći su bećari od nas!

Zanimaju me iskustva pronatalki sa terminima punkcija i transfera.
    Može li se predvidjeti dani boravka? Radi rezervacije.

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

POZDRAV CURE EVO I MENE NAKON DOSTA VRIMENA,EVO MI SMO DOGURALI VEĆ U 18 TJEDAN I ZA SAD JE SVE UREDU, STO SE TIČE BEBICE VJEROVATNO JE DA JE BITI CURICA MALA ZARA, A OD JUČER SAM JE VEĆ POČELA I OSJEĆATI KAKO ME POLAGANO ŠKAKLJE,EVO JA BI MOGLA ODGOVORITI ŠTO SE TIČE PRONATALA ZNATE I SAME DA SMO MI BILI GORI NA SAMI USKRS SA PRODUŽENIM BORAVKOM,TO TAKO KAŽEM JER SMO MI BILI GORI VEĆ OD 8 DANA STIM.,I S OBZIROM DA SAM SLABO REAGIRALA NA STIM.,POJAČALI SU MI DOZU TAKO DA MI JE PUNKCIJA BILA NA SAM DAN USKRSA 14 DAN STIM.,STO SE TIČE NJIHOVIH BLAGDANA-PRAZNIKA UVJEK JE NETKO DEŽURAN U PRONATALA A NA USKRSNI PONEDJELJAK VEĆ SMO ZNALI DA ĆE NAM TRANSFER BITI DAN POSLIJE TJ. U UTORAK ,DANICA NE RADI SUBOTOM I NEDJELJOM ALI UVIJEK JE DOSTUPNA NA MOB ., POZDRAV I ŽELIM VAM SVU SREĆU OVOG SVIJETA DA I VI OSJETITE OVO ŠTO I JA SAD OSJEĆAM I NEMOGU VAM OPISATI KOJI JE TO OSJEĆAJ NOSITI JEDAN MALI ŽIVOT U SEBI,

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Krasno Opa!Divno ste ime izabrali za svoju curicu!!Cestitke!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj simicv prvotno napisa Vidi poruku
    . Sada provjeravam ima li koji blagdan
    u čeha krajem rujna! Veći su bećari od nas!
    Pise da ima,28.septembra,hehhe.Nadam se da to nece smetati!
    Posljednje uređivanje od Sela : 17.08.2011. at 13:57

simicv avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

28. septembra bi trebao biti transfer. Znala sam.
    Opa, čestitam od srca, i hvala na informaciji.
    Danica mi se nije javljala preko vikenda, pa me i to
    zabrinulo jer po svim izračunima punkcija je u subotu ili nedjelju.

Ja se već sprdam s mojim baksuzom.

Vidiš Opa, i meni je 2009.g na sam Uskrs ( kod dr,B na Sv. Duhu) trebala biti punkcija.
    Sve sam si bila sredila, slobodan mjesec, kredit (za gonale)...
    Sve prebačeno za svibanj. REkli, nitko vam za Uskrs neće raditi.

Još je dr.Jukić pričao viceve o mojim postupcima i kako sigurno padaju na blagdan.
    Znam da nisam jedina, ali je najgori bed čekati M i moliti Boga da urani ili zakasni koji
    dan dok ne počne radni tjedan.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ma Simicv daj sve bude ok!Ako imas zacrtani i dogovoreni pocetak ciklusa,nikakav praznik ili nedjelja
    se ne mogu uplesti u procese-punkcije i transfere.Sretno!

simicv avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Ja slavim već dva dana
    A vidim i da je Sela 11.rujna dan "D" Al po mojim proročkim
    instinktima to će joj biti tek drugo!

Mislila sam rezervirati smještaj unaprijed, jer je jeftinije,
    no odustala sam jer se događa vikend. To je moguća dva do tri dana više
    u Pragu, a novci nam baš nisu najjača strana.

rikikiki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Jedan mali pozdrav iz Praga

anđeo sa neba avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

I još jedan pozdrav iz Praga

meki avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Hello...evo ja sam nova na forumu...nakon duge četiri god.uspjela ući u postupak IVF,prošle god.bila u Pronatalu na AID,a gle apsurda nije ni mogao uspjeti zbog kasnijeg saznanja o neprohodnosti jajovoda..uzalud bačen novac i iščekivanje zbog pretpostavke naših doktora da je sve ok...sad sam napokon uspjela,več sam tjedan dana u Pragu i ludim od dosade...punkcija je bila u ponedjeljak i s obzirom na god.više nego dobar rezultat,transfer je tek u petak..nestrpljiva sam...puno pozdrava svima u Pragu i naravno svim forumašicama...ako je još nekom dosadno nek se javi.

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

pa koliko vas to ima gore!!!sretno svima!!!!

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ooooooooo stvarno vas ima u Pragu!

Sretno svima!!!!!!!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Dakle: venddy, hop, anđeo, meki-sretno!!!!!!!

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    Dakle: venddy, hop, anđeo, meki-sretno!!!!!!!
    i rikikiki,~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ivica, riki je više u turizmu, jesi ti krenula sa stimulacijom? kad ćete na put?

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

očekujem M oko 25.08, pa smo 7. dc u pfc-u...još malo

mislim da je i Amelie u akciji skoro

meki avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Hvala Mare41...joooj cure ne znam jeli se još neko ovak koma osječa kao ja....kao da sam odjednom dobila 10 kg i jedva se mogu pokrenuti,kao da ču svaki čas puknuti...a četvrti dan od punkcije...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

meki, koliko je bilo jajnih stanica? Provjeri s doktorom da nisu slučajno to simptomi hiperstimulacije? Možeš li mokriti? Onda idu na transfer 5. dan?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

meki, opet ponavljam, zlu ne trebalo, obavezno se javi doktoru da ti nije dobro, bolje biti siguran nego da se nešto možda pogorša.

meki avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Od 30 folikula 29 jajnih stanica,od toga 23 izuzetne kvalitete,3 dobre ali nisu još dovoljno bile zrele ali je dr.rekla da i one mogu dozreliti i 3 neupotrebljive,a dr.Lazarovska je rekla već prilikom folikulometrije i punkcije da nije bilo hiperstimulacije....ma nemam pojma šta mi je možda od stimulacije i sad ovih tableta što mi je dala....

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

meki, svejedno, javi joj se, ako ste daleko u hotelu, barem telefonski, možda ti naknadno ide HS, ne znam, al nije normalno da se tako osjećaš, transfer je znači sutra, 5. dan od punkcije?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

meki, sad sam čitala da je transfer sutra, 4. dan, aj pliz nazovi kliniku i javi šta su rekli.

simicv avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Obavezno se treba javiti doktorici, posebno ako počne povraćanje,
    teško disanje i vrtoglavica.
    Imala sam hiperstimulaciju. Tijelo ne može apsorbirati toliku količinu hormona.

Ako samo patiš zbog debljine, savjet, treba ti najmanje 6 mjeseci da pokušaš biti mršavo seksi.Do tada si buci buci!

prag avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

pozdrav svim curama!

puno sreće svima u Pragu, hop, anđeo, meki, venndy! nek krene jesenski praški vlakić!
    drago mi je da se javila opa, baš sam se pitala što je s tobom, čestitam na curici!
    simicv opet moram stati u odbranu Pronatala i potvrditi ovo što je opa rekla da u njih nema veze praznici, ako je u pitanju termin punkcije, transfera uvijek imaju dežurnih. jesi dobila protokol od Danice? nemoj se brinuti ako menga ne dođe na određeni dan, 2-3 dana više manje je uredu. više im je bitno stanje uzv tj debljina endometrija i stanje donorke. kad ideš na donaciju i ET teško je procijeniti točan datum punkcije i transfera jer se ovo dvoje mora uskladiti.
    mi nismo unapriijed rezervirali hotel već kad su nam javili 2 dana prije punkcije rezervirali smo preko booking.com,, uvijek ćeš naći nešto slobodno, čak i jeftinije jer je last minut ponuda. zato je malo nezgodno putovati avionom.

p.s. ja sam vam danas napunila 14 tjedana i bebica mi je jako živahna na uzv bila, pa jedva čekam da još malo poraste da je osjetim! ja vam samo mogu reći da nešto ljepše nisam doživjela nego kad gledam tu moju bebu na uzv, suze mi samo teku! sve vam to od srca želim! i uvijek vas spomenem u večernjoj molitvi!

meki avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Ma bila sam kod Lazarovske,rekla je da nije ništa strašno,trebala sam piti više tekućine i više mirovati...a vjerojatno sam se i ustrtarila zbog napuhanosti...ali eto sve će biti dobro nadam se,samo što če mi radi sigurnosti prenjeti samo jedan embrij ako sutra bude sve ok....pozzzz svim čekalicama......

kia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Pozdrav svima,

Ajme koliko vas je u akciji, svima puno, puno sreće

Ja čekam M slijedeći tjedan i ako sve bude OK početkom 9 mj i mi idemo u Prag po nase smrznute mrve, jedva čekam
    Ima li tko kakvih iskustava sa transferom smrznutih embrija, kakva je mogućnost uspjeha u odnosu na "friške" embrije?

Velika pusa svim našim trudnicama

Ameli avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

I ja sam se spremala da ću u rujnu krenuti u Prag ali zbog povišenog
    prolaktina dr.L. mi preporučala da odem endokrinologu i on mi je
    ustanovio da imam poremećaj štitnjače, tj jako su mi povišena
    antitjela pa sam dobila tablete koje sada pijem i krajem ovog mjeseca
    idem ponovo na kontrolu da vidimo kakvo je stanje. meni se nažalost
    uvjek mora nešto zakomplicirati ali nadam se da će se sve riješiti i da
    ću i ja uskoro put praga. pozdrav svima i sretno!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ameli, uvijek je dobro kad se nešto raščisti, pretpostavljam da ti je i dr L odgovorila u tom smjeru-štitnjača zna radi svakakve probleme, vjerujem da ste sad na pravom putu i da ste uskoro gore.
    meki, drago mi je čuti da je sve dobro prošlo, sretno danas!

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Pozdrav svima!!!
    Evo me nakon dužeg vremena.Mi napredujemo i rastemo.Danas brojimo 18+6 i ispod mog srca je zasad dečko.Vidim da vas je puno u akciji pa vam svima želim sreću!!

simicv avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Pražanke da li je u Pragu pakleno vruće?
    Ja se topim!

anđeo sa neba avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

U Pragu su temperature ugodne, oko 28. Samo što zna zapuhati jaaaaaaki vjetar i nositi stolice s terasa (jel tako rikikiki? ) i iz vedra neba padati kiša... Ma kao i uvijek, promjenjivo sa sunčanim razdobljima
    Nakon ove iscrpne prognoze samo da vas obavijestim da mi je danas bila punkcija. Dobili smo 6 js (malo s obzirom na jačinu stimulacije), od njih su 3 MII, a 3 MI. U ponedjeljak bumo vidli kaj se zbilo na tulumu u labu...

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

anđeo sa neba,sretno!!!
    milivoji,kako je,jeste još u komadu??

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

anđeo držimo fige ~~~~~~~
    da, da još smo u komadu a čekamo svaki tren...
    sutra je 39tt i mž je naručena u bolnicu, ako mala ne odluči danas van...
    netko je pisao da su mamili bebu van sa zvečkom...izgleda da ćemo i mi morati

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj kia prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima,

Ajme koliko vas je u akciji, svima puno, puno sreće

Ja čekam M slijedeći tjedan i ako sve bude OK početkom 9 mj i mi idemo u Prag po nase smrznute mrve, jedva čekam
    Ima li tko kakvih iskustava sa transferom smrznutih embrija, kakva je mogućnost uspjeha u odnosu na "friške" embrije?

Velika pusa svim našim trudnicama
    Nisam bila u postupku u Pragu nego u Belgiji.Imala sam do sada tri transfera odmrznutih embrija.Prvi beta 0,drugi biohemijska,treci je bio uspjesan(tad sam od dana ET pocela da se bodem sa Fragminom).Citala sam da je postupak FET bolji jer tijelo nije izmuceno stimulacijom i punkcijom.Koliko tu ima istine nemam pojma.Uglavnom tebi saljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da smrzlici odluce ostati uz mamicu narednih 9 mjeseci

missixty avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Draga Kia nemam još iskustva sa fet-om, ali dr.L mi je objasnila da je ova metoda puno napredovala i da sada imaju potpuno identične rezultate kao i iz svježih transfera

Milivoj73...držim fige da se što prije ljubite i mazite sa svojom princezom

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

pozdrav svima, evo me napokon doma nako 10 dana. Dobili smo 5 js, svih 5 MII i 5 embrijića. Dva su nam vratili a 3 zamrznuli. Sve je prošlo ok i sad ono najteže, čekanje.
    Betu bih trebala vadit 2.9. Nadam se da ću dogurati do tog datuma jer moje tijelo unatoč svim hormonima kojima me natrpaju ne odustaje od svog ritma pa ako nema trudnoće M stigne potpuno na vrijeme, a to je dva dana prije predviđene bete.

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

wenddy i ovde da ti pozelim veliku betu, ma mora da bude
    Posljednje uređivanje od mravic : 21.08.2011. at 13:56

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

može pojašnjenje za neznalice, što točno znače ove oznake MII, MI
    venddy, vibram iz petnih žila za tvoju betu
    milivoji, još samo malo
    anđeo, vibrice za 6 kvalitetnih zametaka...smijem pitati kolika je bila jačina stimulacije?
    kia, puno sreće s vašim smrzlićima

p.s. ovih 28 stupnjava tako dobro zvuči u odnosu na paklene osječke temperature

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ivica_k, jel se već zna koliko je folikula?
    venddy, super zvuči, ovo ti je najveći broj embrija u dosadašnjim postupcima? sretno, čekat ćemo s tobom...
    anđeo, jedva čekamo sutra....
    još čekam izvještaj od hop i meki, sretno!
    Oće to sad biti 4 PFC čekalice bete?
    milivoji, još malo......čekamo, pozdravi ženu!

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

mare41, nisam još započela sa stimulacijom

anđeo sa neba avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Stvar je ovakva, imam samo 3 embrija. Stimulacija je bila jača nego prošli put (prvih dana po 4, zatim 3, pa se opet vratili na 4 - nisam sigurna ali bilo ih je između 30 i 35 ampula) ali smo manje dobili. Sutra mi je transfer. Doktorica je spomenula prijenos sva 3 embrija, a kažu da su sva tri dobra. Šta da radim? Slušam doktoricu ili svoj nagon da mi 2 prenesu (nekak mislim da će sve biti dobro pa se bojim da se s 3 ne zakomplicira)?????
    Ivica one oznake MII i MI označavaju zrelost jajnih stanica (ako sam ja dobro skužila doktoricu).
    Ovo mi je 9. dan u Pragu i ne znam više ni šta da radim, ni gdje da idem i šećem, predosadno mi je... Malo me je ubilo u pojam i to što imamo samo 3 embrija, ja sam se nadala barem 5
    Svima želim sreću, venddy, hop, meki i ostalima ~~~~~~~~
    Milivoji, šta se kod vas događa????

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

anđeo, nije laka odluka, teško da možemo na forumu dati neki savjet, jer ima različitih situacija od 3 embrija, al ipak su trojke rijetka pojava, al ima ih....probajte još vidjeti šta dr Hlinka savjetuje sa svoje strane, preptostavljam da dr L savjetuje 3 jer uzima u obzir dosadašnje postupke, koliko su vam prije vraćali? Nama starijima od 40 vraćaju 3 embrija, al nekako nisam ziher za vas mlađe....

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ovisi o dijagnozi i vjerojatno broju postupaka ,tako i o godinama.evo ja nemam 40 još ali od tri transfera samo smo prvi puta išli na dva embrija,ostala dva puta po tri.Mislim da što se tiče broja embrija koji vraćaju odlučuju zajedno i doktor i embriolog ,tako sam ja barem shvatila jer svaki put kad bi se u razgovoru dotakli toga dr.L.bi uvijek napomenula kako su ona i dr.H. razgovarali i da je njihova preporuka da se ide na tri
    meni nije smetalo i nekako mi je bilo draže da idu na tri zbog možda mrvicu veće vjerojatnosti(čak sam i maštala o trojkama,kao da sve rješim odjednom)međutim strah od trojki se pojavio tek nakon pozitivne bete(znamo koliko su takve trudnoće kritične),jer kako se često zna ovdje reći ,tek nakon plusa slijedi stvarni strah i problem od čekanja i isčekivanja svakog daljnjeg pregleda
    Anđeo,bitno da su embriji dobri,ja sam sigurna da se možeš prepustiti doktorici ,u dobrim si rukama
    Posljednje uređivanje od đurđa76 : 22.08.2011. at 11:53

meki avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Ah eto i mene napokon kod kuće nakon 11 dana,malo mi se povećali jajnici pa se dr.do zadnjeg trenutka nije mogla odlučiti hoče li uopće biti transfer i dali 1 ili 2 embrija,a ipak se odlučila za dva......sve je malo duže trajalo..jedva sam došla do kuće... imala sam grčeve cijelim putem za onesvjestiti se..koma..nadam se da se nije ništa desilo da je to samo od dugog sjedenja..sad sam još sva napuhana,a moram piti minimalno 3-4 litre vode...već mi žabice krekeću u trbuhu..hahahah....pozzz svima

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

meki, super da je sve dobro prošlo, iako ti nije lako, slušaj savjete doktorice i odbrojavat ćemo skupa, još čekamo hop da nam se javi....

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

kod mene je dr L na zadnjoj folikulometriji isto rekla da bi vratili 3, ali su na dan transfera promjenili odluku, rekla je da dr.H smatra da nema potrebe da idemo na 3, da su 2 dovoljna. Mi smo prihvatili njihovu sugestiju. Valjda uz godine, dijagnozu, postupke razmatraju i same embrije. Kad sam ovde kod nas radila sekundarni IVF imala sam 3 embrija i tražila sam da mi vrate sva tri. Mislim da su vjerojatnosti trojki ipak suviše male pa me to nije uplašilo. Na žalost od 3 se nije primio ni jedan

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

I kod mene su stavili 3 nazad,znala sam da su sanse za trojke jako male tako nisam se brinula.
    Sutra smo 28tt i moj mali djecak sve jace i jace lupka sada po cijelom trbuhu svagdi ga je
    Svim povratnicama iz Praga zelim pozitivne bete

meki avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Hvala Pretorija.....vidim da si ti uspjela pa znaš kako su dugi dani čekanja na betu...Sretno i tebi i svim trudnicama da sve bude dobro do kraja...čuvajte se vi koje ste uspjele dočekati pozitivne bete...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •