hvala kadauna!
milivoji želim vam da malena što prije dođe kući pa da je skupa razmazite!
Kia nisi ništa zaribala...nisu to antibiotici da mora biti super točno, ali dobro je da ne bude prevelikih odstupanja čisto zato da razina progesterona u krvi ostane više manje ujednačena tijekom dana.
dali doktori u pragu pričaju hrv ili eng?
kolike su liste čekanja.. (ako ih ima.. nitko ih ne spominje)
hvala![]()
cure, čitala sam na portalu život i zdravlje odgovor dr. E. R. u vezi razmaka uzimanja utrogestana-napisao dr tolerira se +/- 2 sata.
Inesz
Bluebella, u Pronatalu i PFC klinici doktori pričaju hrvatski, a čini nam se da se u PFC-u manje čeka nego u Pronatalu, al najbolje im se obratiti mailom i provjeriti.
Da probamo i ovdje pisati? (i tako nas ima sve više): http://forum.roda.hr/threads/67953-S...53#post1961853
Ćao svima,
Čitam već neko vrijeme kroz šta prolazite, svaka čast na strpljenju.
Ja sam tek učlanjena u ovaj forum, a sve ove informacije su mi dragocjene, jer se i ja spremam za Prag.
Evo mog kratkog izvještaja. Beta i dalje pada, danas je 630. Od predivne cifre 16dnt 890, 20dnt 690, 22dnt 630.
Idemo nastaviti živjeti pa u nove pobjede!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Svima od srca želim veeeeelike bete!!!!
zvoncica cg dobro nam dosla.
andjeo sa neba zao mi je
Anđeo zbilja mi je žao što sve to prolaziš,ali ne gubi se možda je to samo borba i sve bude ok.
Pozdrav ti!
curke moze jedan savjet.MM uvjek ima nekoliko komada,ali taj nalaz i zna na nulu pasti.njemu nalazi su svi ok.ali plivaca nikako vise od 5 kom. pa me zanima bili mi preporucili mikro tese??jer cula sam ako to jednom napravis da nemoze se vise. p.s jedva cekam da vam se pridruzim u cekanju bete.![]()
Drage moje, hvala vam na podršci. Nakon prvog pada bete sam se isplakala, ali ovaj drugi sam mirnije podnijela. opila sam normabel, odspavala, pomolila se i krenula dalje u pripreme za novi ICSI, pošto ovoga puta nismo imali što zamrznuti. Nadam se da ćšu za par mjeseci iskopati neke novčiće, malo će mi moji pomoći i skupim sve i u novi postupak. Ne odustajem ja lako, a i ono je istina: što nas ne ubije to nas ojača. Znam da sam napravila sve što sam mogla i opet ću isto!
Kuća danas blista, a kava i cigara su mi jutros tako sjele(nisam mogla odoljeti!)
Jedino što me sada muči je što s terapijom, do kada je koristim, kada ću dobiti menstruaciju, koristim još estrofem... Ne znam kako to ide dalje... Sutra na UZV pa ću možda biti pametnija...
Zna li neka od vas nešto o ovome?
anđeo, jako mi je žao, al divno je čitati o planovima za dalje. Svakako ćete biti pametniji nakon UZV-a, i sigurno će ti dati da se prati daljnji pad bete (nažalost), kao i prestanak terapije i kad beta padne doći će novi ciklus.
Cure, ja sam dnas bila nervozna i otišla na ultrazvuk, bila sam i prošli tj i onda se je vidjela gv i danas odem , mada me je doktor naručio sutra i kaže doktor, da srce titra, pustio mi i da čujem,ja kažem to je moje srce ,a on ne nije tvoje, pa ne mogu vjerovati kad već, danas mi je 26dpt 2d i kaže da sam trudna 5+2, tak mi on izračunao od posljednje menge je računao.
Dao mi je i slikice i cd, neznam što bi rekla, tzak sam uplašena , ai sretna.
Otišla sam na ultrazvuk, jer tak me strah uhvatio jer me grudi prestale boiliti i to što su me malo bolile.a i nemam neki simptoma i još me grudi prestale, tak da sam se uplašila.
Svima vam od srca želim tu radost, molim se za vas!
Bravo hop
Jupiiii za malo srečeko, neka srećica samo raste.
Bez straha, uživaj u svojoj predivnoj trudnoći![]()
Sela, mislim na tebe i tvoje mrvice! ~~~~~~~~~~~~~~~~
Hop, nek sve bude tako lijepo i do kraja!
Karla i mama su u četvrtak oko 17 sati stigle iz bolnice a ja sam tek sada dospio do kompjutera
svi nalazi su super uredni i jako smo sretni zbog toga
svima želim ovu sreću i već me zovu da idem kod malecke
~~~~~~~~~~~~~čekalicama i svima u postupku
Milivoji drago mi je da ste napokon svi na okupu i da je sve u redu,neka se samo tako nastavi,uživajte u svojoj mrvici
milivoj73, drago mi je da ste stigli kući i da je sve u najboljem redu!
sad lijepo uživajte utroje, pusa
Drage moje, samo da se javim da sam imala polipe i da je to danas zavrseno, sada cekam dve menstruacije pa u nove pobede. svima zelim sve najlepse i da se nikada ne predajemo.![]()
pozdrav samo da se javim,rodila sam dva djecaka 2550g i 2600g,zahvalna sam klinici Pronatal.Svima zelim puno uspjeha i pozitivnih beta.
Bravo Blizanac za blizance i uzivaj u deckima
Curke kopirat ću vam svoj post sa "poslije transfera"
Curke samo da vam šapnem da imam +.
Piškila sam 10 DPT oko podneva i slaba crtica, 11 DPT i 12 DNT normalni pravi +. Nema više nikakvih obojanih iscjedaka ni brlljanja, a popiškila sam u tri dana 5 različitih testova. Strah me je i dok ovo pišem jer ni ja još u to ne vjerujem. Strah me je da se ne ponovi biokemijska, ma ustvari strah me je svega. Napokon imam + nakon 6 dugih godina borbe i nebih voljela da ga izgubim
.
Betu još neću raditi nego čekam do četvrtka kada su mi rekli da napravim test, a ako do onda sve ostane OK javit ću u Prag i otići kod svoje gin. da vidim što i kako dalje.
Puno vas volim i držim vam fige svima![]()
blizanac, čestitkeeeeeeee!
mravic, sretno!
ivica, grlim te
anđeo, šta su rekli za dalje?
di nam je venera?
Sela, kiss!
kia, mislim da je lijepi plus=lijepa beta! čekamo s tobom
medeni~~~~~~~
(čekam još par dana da zaokružimo ovih 8 postupaka kolovoz/rujan)
blizanac, čestitke na blizancima
kia, bravo za plusić! ovaj put je to TO
medeni, sigurna sam da ćemo sutra poskakivati i nakon tvoje objave bete
sela, ne znam do kud ste stigli, ali navijam tebe i tvoj ukrcaj na praški trudnički vlak
onda još vibrica upućujem dobroj vili praškog pdf-a, ona će već znati zašto
a svoju (još jednu u nizu negativnu) betu vadim po rasporedu u srijedu, i nadam se boljoj sreći slijedeći puta!
Hello,koke i kokicice!
Medeni danas je tvoj dan!!Vjerujem da je beta zaista cvrsta i visoka!!!
Ivica_k hvala na ljijepim zeljama,stiglo nas je 5 iz Praga sa 2 putovnice!!!Sad me ceka kao i sve vas igra zivaca
Vec se vidim kako osluskujem svaki titraj ili strec i buljim u dnevni ulozak pod najvecom kupaonskom rasvjetom ne bi li nasla
"zlatnu zilu"..hehhe
Kia cestitke na plusicu,pa neka i beta pokaze da je jos jedan FET bio uspjesan!
Svima ostalim( i novim kokicama) puno srece!!!
Draga Mara evo me,otimam se ....silno puno pozdrava ti šaljem.
Škicnem ja mada nemam uvijek vremena uključit se... obraduje me svaki uspjeh i rastuži neuspjeh.
Šaljem puno dobre vibre svima i pozdravljam vas sve koje čekate pozitivan ishod vožne u vlakiću iz Praga!
Ja trenutno u fazi kad se nadam možda prilici za još jedan pokušaj.A vidjet ćemo!
Maro a ti?
Blizanac cestite na deckima
Kia zelim ti bezbriznu trudnocu
Sela da ti dani to bete brzo produ a beta da bude velika
![]()
virnem danas nakon par dana i vidim da imao dva dječaka, malo srce i plusić. Čestitka svima od srca i neka nam ova tema i dalje nastavi ovako veselo![]()
Ajme cure moj, pomagajte! Ne znam šta da mislim i šta da radim tek me sada hvata panika!!!!
Dakle, jutros beta porasla na 940. Ukratko, vraćena su mi 3 trodneva embrija i 16 dnt beta 980, 20 dnt 690, 22 dnt 630, danas 27 dnt 940 ??????????????
da li su sve bete rađene u istom labu?
ako jesu, nisam popratila ovakav slučaj na forumu do sada
što kaže dr. L?
Sve u istom labu. Ni ja nisam još ovako što čula, a i dr. je iznenađena....
anđelak šta je da je samo da bude dobar ishod
ovakav scenarij ni ja dosada nisam vidio!?
ivica_k ~~~~~~~~
Cure jel koja od vas pila prednizon do 12tt?
Svim curkama punoooooooo sreće!
anđeo, jesi se javila svom ginekologu za UZV?
Anđeo,čuda se događaju,neka ovo bude novo čudo,od srca ti želim!!!!!
Hop,ja sam koristila do prije tjedan dana-Decortin