Je, idem na UZV u petak. U prijašnjem postu sam pogriješila 1. betu, bila je 890 (ne 980), Dakle 890, 690, 630 i 940. Đurđa, ja stvarno vjerujem u čuda i Boga, ali se i bojim...
Nemam nikakvih bolova ili nešto čudno... Vanmaternična?????
Je, idem na UZV u petak. U prijašnjem postu sam pogriješila 1. betu, bila je 890 (ne 980), Dakle 890, 690, 630 i 940. Đurđa, ja stvarno vjerujem u čuda i Boga, ali se i bojim...
Nemam nikakvih bolova ili nešto čudno... Vanmaternična?????
anđeo ja se nadam da je to baš onaj slučaj kada se u početku zakačilo više od 1 embrijića, ali su neki otpali, a neki, što je najvažnije zadržali. Nismo baš ovdje imali taj slučaj (bar se ne sjećam) ali jesam čitala po Internetu negdje gdje su američani pisali, da u tom slučaju može doći do pada bete, a onda ona ponovno počne rasti.
nadam se izda si baš ti naš prvi slučaj pa ćemo ubuduće pisat "ma da, to je moguće, pa takav je bio slučaj kod anđeo i sad ima krasnu bebu"
E draga venddy i ja se nadam da će taj fenomen biti nazvan po meni, ne bih se uopće ljutila!!!!
Za sada sami mislim pozitivno, a vama javim o svom fenomenu!
anđele poslala sam ti pp
Sela, drago mi je da ste se vratili u punom sastavu!Sretno!
Kia,bravo!
Kao što sam javila već:beta 5044!ultrazvuk 29.9.,dr. očekuje jednojajčane blizance!Ma ovaj Prag je stvarno čaroban;prvo samo jedna jajna stanica,pa icsi,pa vraćen embrij 2. dan i na kraju ogromna beta.Stvarno sam zahvalna cijelom timu do neba, oni su moji heroji a vi ogromna i prevažna podrška!
medeni, ti si već bila prije ušla u moju statistiku kao trudnica, čestitam i ovdje!
Čestitke medeni do neba i natragovo je stvarno čudesno
prekrasna vijest.
Anđeo nemaš pojma koliko mi je dragoznam da je sve to igra živaca ali isplati se biti strpljiv. Navijam za tebe i tvojeg/je borce i od srca ti želim da se ugodno iznenadiš na UZV-u.
Sela drago mi je da ste se vratili u punom sastavu, i ne brigaj i to čekanje na kraju brzo prođe, sretno...
Posljednje uređivanje od kia : 19.09.2011. at 18:17
Andjeo mislim da bi da je vanmatericna trudnoca beta nenormalno rasla a ne padala i da bi imala kakvo takvo krvarenje a ti ga koliko sam shvatila nemas.Nadam se od sveg srca i molim dragog Boga za tebe da je zapravo rijec o drugim embrijima koji su odustali pa je zato beta padala a da se jedan ipak cvrsto uhvatio i da se ''njegova'' beta dupla.Zelim ti ''konjske'' zivce do petka i jedva cekam sta ce biti na Uz
medeni, čestitam, tvoja beta je preeeedoobra, a cijeli postupak zaista čudo!
anđeo, vibram za uzv u petak i dobre vijesti za tebe i sve nas
Andjeo zarko vam zelim najbolji ishod!
Medeni tocno kaze Mare-vec smo svi znali da si garant trudna!Braavo!
medeni bravo za vaš mirakul od postupka, bravo Pronatal!
anđelak šaljemo pozitivu ~~~~~~
ivica_k![]()
Draga Anđeo sa neba držim fige na rukama i nogama do petka i tvog ultrazvuka. Od srca ti želim jedno malenonakon sve te lude neizvjesnosti.
Ovaj Prag stvarno jest čaroban, i ja sam se u to uvjerila.
Ja sam imala samo jednu zrelu stanicu i par nezrelih, a na kraju su se od svih stanica razvili embriji odlične kvalitete.
Beta mi je bila samo 622, a nosila sam jednojajčane trojkedo 9 tjedna... Nakon toga dvojke. Čudo, jedno za drugim
Sad se opet nadam barem jednom malom čudu...![]()
medeni cestitam,
andjeo ja se nadam da je sve u redu jer beta raste, drzim palceve za uz![]()
anđeo od mene puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za dalje
Moj nalaz bete iznosi 94,20. Bojim se da je to malo za 14 DPT. Bio je FET embrija starih 3 dana. Malo me Mirna smirila jer je napisala da je vrijednost OK za ovaj stadij.
kia,nije mala vrijednost bete.prekosustra će biti 200...![]()
Posljednje uređivanje od Inesz : 20.09.2011. at 13:33
kia nalaz je super, cestitm
najprije čestitam novoj mamici - blizanac od srca čestitam
čestitke i novim trudnicama kia i medeni!
anđeo s neba šaljem ~~~~~~~~~~~ da sve izađe na dobro i da je to što se događa zapravo jedan ''anđeo s neba'' u tebi koji se neda
sela ~~~~~~~~~ sve najbolje kao i svim ostalim čekalicama
milivoji sad kad ste napokon na okupu doma uživajte u svakome trenutku!
PRAG MI TE VOLIMO![]()
Da, prije od svega, ponavljam PRAG, MI TE VOLIMO!
Kia, bit će sve u redu, lijepa je to beta trudnice!
Anđeo s neba, zbunila si svih, nas, doktore ali s razlogom, zvuči kao dobar nastavak i završetak borbe s betom.Sretno!
Sela, radujemo se s tobom i čekamo najdraže nam vijesti!
Blizanac,čestitke od srca!
Milivoji,šaljem poljubac Karli!
Žene moje, meni pomalo popušta "šok" od jučerašnje bete.Iščekujem ultrazvuk pa da riješimo misterij poprilične bete.Kaže dr. ,možda jednojajčani blizanci..Samo da prođe ovih 9 dana..
Hvala vam svima od srca na čestitkama i podršci, to zaista mnogo znači i želim vam svima sreću ogromnu!HVALA
Medeni neka ti sretno i brzo prodje tih 9 dana!
Jooj a zasto mene nista ne pika i ne budim se nocu u orgazmickoj boli??![]()
Sela, ne znam što bih ti rekla, da nema boli i "signala u noći" pitala bih se šta nevalja.A ovako, kad su bili prisutni pitala sam se "zašto su tu".ljudi su takvi, sve nam uvijek čudno, a opet različiti smo svi.Eto dubioza u vezi toga, haa,ha.
Bok svima, već nekoliko vrijeme vas pratim i pripremam se(2.dan Gonala) za Pronatal idući tjedan.
Svim novim trudnicama velike čestitke!
nadam se da avatar nije u neskladu s pravilima foruma
~~~~~~~~~šalje Karla tetama čekalicama![]()
od srca vam svima cestitam na beti. nadam se da ce i meni taj cudesni prag uciniti svoje......a svim cekalicama puuuno uspjeha zelim
Kockica pisi koji su ti planovi,nadam se da cete i vi docekati svoje najsretnije trenutke.
Milivoji sto reci!!??Avatar govori sto jezika.Prica jednu sjajnu pricu sa savrsenim zavrsetkom.I ja bi jedan takav uskoro
Svim curkama![]()
Vexica dobro dosla!Pisi nam vise i pridruzi se uskoro trudnicama u njihov vlakic!!Sretno!
Opet ja.Evo na Kolektivi interesantne ponude-www.kolektiva.hr/zagreb/dozivite-caroliju-u-pragu-uz-dva-nocenja-za-dvije-osobe-u-hotelu-intruprag.html
Sela, već sam ja to provjerila, i za zadnju ponudu sam se svadila na Kolektivi, u jeftinijem periodu (zimskom) cijene u tom hotelu su jeftinije nego u ponudi, bolje je tražiti blic ponude na booking.com nego ovo (aj pliz ajmo hotele pisati na drugoj temi ili da je pustimo jer je odvojena pa je nezgodna?)
Ma oke Mare,znam ja sve to,ali uvijek ce se naci netko tko ce reci da mu se bas to cini u redu.Ako se moj post cini kao reklama,ooups,nisam to htjela.
ma ni govora Sela, nisam mislila da je reklama, dobro je imati sve opcije otvorene.
Evo me curke s novim nalazom bete! Ide gore, ali se ne dupla sada je 1116... Šta ćemo dalje????
anđeo, kad je beta preko 1000-nešto se mora moći vidjeti na UZV, ako tvoj ginekolog ima loš UZV, odi negdje drugdje.
Već sam u akciji i potrazi jer se sjećam da si mi ti to rekla za betu iznad 1000...
Hvala ti!!!
anđeo mora nešto biti dok raste. šaljem ~~~~~~~~ da je to jedan mali anđelak! javi čim dođeš s uzv!
Evo me s UZV. U MATERNICI se vidi gastacijski mjehur od 6 mm. Ma šta god da to značilo...
U petak ponovno beta. Malo mi je mali taj mjehur ali... POZITIVA!!!! Biti će što mora, no sikiriki jer si tako ne mogu pomoći!!!!
ovo se zove brzina! već si bila na uz, ma svaka ti čast...
gestacijska nije tako mala, ali je li se vidi žumančana vrećica?
![]()
e tu vrećicu mi nisu spominjalipretpostavljam da ne...
Ma bumo sve vidjeli, kaže doktor može sve biti ok a može biti da se plod ne razvija dobro...
U petak se nije ništa nije vidjelo na UZV!
da, najbolje da se pričeka još neko vrijeme. anđeo, polako samo...
Kia čestitka na beti, nemoj se zabrinjavat, to je ok beta i svi vjerujemo da će sve biti baš kako treba
Anđeo puno puno vibrica da sve završi na najlijepši način~~~~~~~~~~~~~~~~
Sela za puno pikanja i buđenja nocu u orgazmickoj boli~~~~~~~~~~~~~~~
Sela to je brzina, ali te i razumijem nakon toliko neizvjesnoti stvarno čovjek više nema živaca za načekavanje. Glavno da se UZV nešto vidi i držim fige da sve bude OK.
Ja sad krećem izvadit betu, jer sutra neću stići. Nadam se da je 30 sati između dvije bete dovoljno vremena da pogaže dali sve to ide na bolje ili na gore. Nemoram vam ni reči koliko me je strah, tresem se ko šiba.
Sela kod mene nije bilo nikakvog pikanja, ali baš ničega, a niti sad ne osjećam ništa posebno tako da je to sve individualno i ne brini. Čak me i cicke bole više u PMS-u nego sada, tako da mi je sve to sumnjivo.
andeo drzi se to je velika igra zivaca.ali ti ces sigurno upasti u ovaj praski vlak..
ja ako bog da trebala bi ici sad u 10 mjesec u prag,moji nalazi su svi gotovi,al imam neku malu upalicu,ali da nije nista strasno. ali me malo muci VJESTICA.trbala sam je dobiti 01,10 i onda pocet uzimati gonale,medutim ja ima 2 dana imam neki smedi iscjedak koji neznam sta je,a to mi je doslo na 15 dan ciklusa,pa se nadam da nije nista sto bi mi planove za prag poremetilo.idem sutra u dr.viditi sta je to i imam li se nadati putu u prag.
cestitam medeni you weeeeeee na prekrasnoj beti i drzim u srcu da ces nam javiti 29 da su twinsićiiiiiiiiiiii.![]()