Stranica 54 od 155 PrviPrvi ... 444525354555664104154 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,651 do 2,700 od 7735

Tema: Potpomognuta u ČEŠKOJ

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Očekujem da bi trebala krenuti s protokolom 25.2., zatim 9 dan trebam odraditi folikulometriju i sutradan ujutro bi krenuli, znači 6.3. Nadam se da ćemo stići taj dan u Prag, eventualno bi krenuli i 5-tog. Pitala sam Mirnu, ali još mi nije odgovorila, koliko vremena imam nakon štoperice za doći u prag? rezervirala sam hotel, najavila na poslu da me nema. ne znam kada se otvara bolovanje? kad krenemo u prag ili nakon tranfera?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Rominka, ne mora ti taj 9. dan već biti štoperica, inače štoperica "drži" 36 sati.

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

koliko sam shvatila, o uzv ovisi kad ide štoperica? da li mi je možda bolje uzv obaviti 8 dan da ne fulamo? jer, imam problema sa bolnicom (ne žele me primiti i moram moljakati one divne sestre) a zbilja mi se ne da s nikim svadjati jer ne želim si takav start. moje bebe zaslužuju mirno more

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

meni su u pfc rekli da pričekamo sa štopericom dok folikuli nebudu 18-20mm
    8dan ću na UZV a već me strah kako ću reagirati jer smo dosta povećali dozu gonala a još i menopure dodali

krvarenje je prestalo i sutra idem napraviti urino kulturu, zadnja pretraga, onda samo sve nalaze skupiti
    i u utorak kod drR u Vili na kontrolu
    ak je OK u srijedu krećemo sa stimulacijom, ja se namjeravam pikati ujutro

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ipak idemo avionom, 2350kn ×2 =4700, letili bi u petak 10.2 i pretpostavljam da bi punkcija bila u subotu 11.2 ili nedelju

a sada da Vas malo gnjavim, lakše mi je nakon kaj nekog gnjavim

sutra 16dc kontrola, ak je OK (a uvijek je bilo OK)
    17dc (1.2)počinjem sa stimulacijom

dan 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
    gonali 4 4 3 2 2 2 2 2 2
    menopuri 1 1 1 1 1 1

malo me frka jer mi se čini jača stimulacija pogotovo ova na početku od 4kom a onda još dodatak menopura
    dosada sam primala 28gonala (13dana stimulacije) i 27 gonala (12dana stimulacije)
    zapravo me brine da ne dođemo prekasno a opet došli bi 10ti dan

svi nalazi naprav ljeni sada ih samo još skupiti, da jedino možda trombofilija neće biti gotova jer nemaju preparata

i da, napravila sam EKG ali ne i pregled, dakle samo imam traku iz aparata, jel to dost???

sretno nam Svima i plodno bilo

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ja sam morala obavit kardiološki pregled, ali je to povezano s mojom dijagnozom, pa...
    puno, puno sreće sa zahvatom, još sitno brojiš

meki avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Pozdrav cure....evo da se i ja malo javim.... spremam se na FET,deveti dan sam na estrofemu i u srijedu na ultrazvuk pa ćemo vidjeti kad ću put pod noge via Prag...,vjerojatno za vikend..dakle ima nas malo više gore u ove hladne dane,mi idemo autom nadam se da će ceste biti prohodne i bez zastoja..pozzz

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Drage curke...pozdrav vam svima.Nije me bilo dugo ovdje i malo sam pregledala i vidim bilo je ovdje predivnih događanja i svima od srca čestitam na svakoj prinovi.Nažalost za one koji su u toku...moram vam reći da kod mene nije sve završilo najbolje.Dobila sam krvarenje i nakon ležanja u bolnici i mirovanja su mi zaustavili krvarenje no kasnije na uzv-u se vidjelo da se ne razvija kako je trebalo i morala sam na kiretažu. Što da vam kažem .....i duša i srce su mi krvarili.....još se oporavljam no što se može,valjda je tako moralo biti. Svima vama koji putujete ili ste u fazi isčekivanja želim puno više sreće.Pozdrav svima od mene.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

draga venera, mislila sam na tebe ove dane, kako nam se ne javljaš, i jako jako mi je žao čitati ovakve vijesti, drži se!

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Mara hvala ti..... ma znam tko god prolazi sve ovo što mi ovdje znamo i prolazimo ne može a da ga ne zaboli i da ne suosjeća u punini.....ali što bih valjda je tako moralo biti.
    Ndam se da si mi ti dobro i da te sve dobro prati?

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

venera, jako mi je žao što je tako završilo. odtuguj, odboluj, držite se i doći će vaš trenutak - jer i to tako mora biti

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

venera3 iskreno mi je žao a i psujem ko kočijaš (ja si nemrem pomoć), veliki ti zagrljaj i pusa u rumen obraz

a ja eto da javim krećem, ujutro 4 gonala

Incika avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

venera3

trantincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Evo da ja prijavim prvo pikanje..i mogu samo reci da se i dalje bojim igle kao vraga!! I ne znam tko ce me pikati kad odem u prag jer mislim da se previse bojim da bi se sama...a muz mi nije od pomoci jer je gori od mene...

Jel znate mozda dal bi bila ludost ici u pfc na pikanje? Da njih zamolim...jer se stvarno bojim...
    Putujemo u petak)))

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

tratincice pratim te, kasnim 1 dan al ćemo mi tek sljedeći petak avionom

i naravno da ih možeš zamoliti da te piknu

trantincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Da..mi smo tamo u biti 6.d.c. na ultrazvuku..moramo malo ranije zbog spermiograma..moramo skupiti materijala

Jel ti dolazis pred punkciju u Prag?
    Meni bi u biti punkcija trebala biti negdje iduci cetvrtak..
    Onda super za pikanje,bas cu ih sad pitati da se rijesim te brige

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

mi dolazimo u petak i 11dan pretpostavljamo da će biti i punkcija a to bi bilo u subotu, a možda nedelju

u kojem ste vi hotelu?

trantincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Zaboravila si...u Parku

Uh mene dere strasna nervoza i uzbudjenje!!
    Danas mi treci dan menge i jako slabo..skoro nikako..inace bude jaca..je to zbog nervoze?? Nadam se da se nije nesto poremetilo...
    Ti se sama pikas..super za hrabrost a i lakse je tako..ja sebi dodatno zakomplicirala...
    Znaci pratimo se u postupku)

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

baš kada mi stižemo je Park zauzet, možemo ili ić u drugi hotel ili jednu noć biti negdje drugdje i onda se preseliti u Park
    ne znamo kako je u Belvedere, jer ako smo dobro shvatili u njemu nema interneta u soboma, a to nam je presudno

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Pozdrav svima!Nisam pisala često ali sigurno ima onih koji će se me sjetiti.Javljam vam dragi moji da sam 21.01.rodila našeg malog anđela Petra.Hvala vam svima koji ste dijelili svoja iskustva,savjete a posebna zahvala ide dobroj vili ovog foruma Mare41 koja je uvijek bila spremna da pomogne.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

tika, draga, čestitke od srca cijeloj obitelji, a malom Petru dobrodošlica!!

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Čestitke na bebici!!!!
    Cure koje se spremate uskoro za Prag, želim vam svu sreću svijeta da uspijete u najljepšem cilju koji nas svih spaja! Nadam se dobrim vijestima

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

čestitke malom Petru, mami i tati!!!

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

cure, pitala bih nešto....osjećam se loše, gripozno, mislim da će mer cistitis uhvatiti...smijem li piti antibiotike sada pred postupak? ne znam što da radim?!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Rominka, smiju antibiotici sad, prije i za vrijeme, nakon transfera ne bi trebalo.

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

joj, mare hvala ti! sutra idem do dr, pa da znam. nije mi drago sada poboljevati, ali ako odmah reagiram, onda bi trebalo biti sve ok. ne bih voljela da nam propadne ovaj termin...

meki avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

tika08 čestitke od srca na malenom!!!!!

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

divan početak veljače dobila sam neki sumamed, moram slikati pluća jer dr sumnja na početak upale....uglavnom, bolovanje, mirovanje, antibiotik i čekati da se situacija da se poboljša....

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

uh, rominka, jel to znači da odađate? brzo ozdravljenje želim!

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Rominka, nadam se da neće biti potrebno odgađati zahvat, vidjela sam da jučer nisi ništa pisala što je dr rekao pa sam baš i htjela pitati...Brzo ozdravljenje, nadam se da će antibiotik sad brzo pomoći!

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

mirna kaže da ne treba ništa odgađati,već da sačekamo kako ću reagirati na antibiotik..ne bi trebalo biti problema jer je još dvadesetak dana do pikanja. mirujem i čekam svoje dupliće

iva77 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

hej curke
    kako su pikalice kako ide
    Rominka nadam se da ide na bolje pa da mozes u postupak bez sikiriki
    ja poslala knjigu mojih nalaza u HZZO i sad

iva77 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

tika08 cestitke tebi i TM na malom petru

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Iva 77, ako smijem pitati, gdje planirate sada otići, PFC ili Pronatal (budući da iz potpisa vidim da ste bili i u jednom i u drugom, ako sam dobro shvatila)? Mi čekamo termin u Pronatalu, pa se nadam da je to dobra odluka Nadam se da će ti rješenje stići što prije, znam koja je to gnjavaža...

iva77 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

sejla mi naravno idemo nasoj dr L u Pfc
    za Prenatal mogu reci da je ok
    ali ja sam dobila dojam da je tamo sve ko na traci
    ovamo smo dobili puno toga a prije svega ljutski pristup svemu posto mi samo prvi postupak uradio dr Merdesic sve je ostale uradila dr L koja tako sve lijepo objasni nakon postupka te razgovara sa pacijentima
    sa dr M nisam ni rijeci progovorila jer on to ne prakticira tako sam cula vele da odradi dobro svoj poso i nema vremena bas puno za razgovore

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

5ti dan stimulacije , ubacili menopur
    jedem cikklu ko nikad, ananas za večeru
    rezervirali nakraju
    Hoffmeister, blizu starog grada i popreko onog velikog parka

kako si organizirat prijevoz od aerodroma, oni nude neku uslugu, ići taxijem ili javnim prijevozom???? ideje???

iva77 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

linalena ~~~~ za dalje da sve bude sa lijepim zavrsetkom
    sto se tice prevoza taksi Simo suradjuje sa njima a on ti je Danicin m pa mozes pisat Mirni da ti dogovori prijevoz ili ga mozes nazvat ja imam broj pa ako zelis na p.p

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

jel tako povoljnije???? a kaj govori hrvatski kada ga možemo nazvati??

iva77 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

pa sta ja znam mi smo se uvijek s njim prevozili a mozes ga nazvati kad trebas krenut dan ili dva prije kazes kad stizete on saceka nosi prtljagu jako ljubazan covijek
    sto se tice placanja mi bi platili 15 € od kolodvora do hotela Belvedere pa ti vidi
    i govori hrvatski
    Posljednje uređivanje od iva77 : 05.02.2012. at 11:28

iva77 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Rominka kako je danas jeli sta bolje

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Hvala iva77!
    U stvari, nas su poslali u Pronatal iz Maribora (bili kod dr Vlaisavljevića), budući da oni imaju suradnju. Na konzultacijama mi se dr Mardešić činio ok, naravno hladno i profesionalno, ali nam je u razgovoru sve objasnio što je trebalo.

trantincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Evo mene sa ultrazvuka...
    Mogu reci da su dojmovi na pfc i doktoricu Lazarovsku odlicni! Bas su svi ljubazni!

Meni danas 7. Dc. I na ljevom jajniku 10 folikula a desnom nesto manje..par vecih su od 12 mm.
    Ugl.svaki dan ultrazvuk dok ne dodju na 18 mm..dokt.kaze da je pogodjena stimulacija i da je endometrij savrsen.
    Odn.kako su ocekivali,sve pet..

Mm je dao ejakulat na zamrzavanje..samo da spermici ne zakazu...

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Tratinčice, sretno!!!!!!!! Drago mi je da je do sada sve kako treba

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

toliko lijepih vijesti na jednom mjestu, pa to je milina
    ja ležim i dalje, i naravno kad imaš vremena, počneš o koječemu razmišljati, pa tako je meni palo na pamet da moj protokol kreće sa drugim danom, a štoperica bi trebala biti već 9/10 dan...zar je to moguće? mislila sam da se to uglavnom poklapa s ovulacijom, pa mi je sada malo bed gnjaviti Mirnu još i za to....bolje je kad nemaš puno vremena - manje se brinem....

trantincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Hvala sejla...
    A bit ce kako je sudjeno...treba sad docekati punkciju,pa kako ce se dijeliti,pa kakvih ce biti embrija za vratiti.uh razmisljam o svemu...i bojim seeee!!!
    Grad je preeeljep i uzivamo al s druge strane se imam kada opterecivati....grozna saaaam!!!!!

trantincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Rominka meni su rekli da stoperica ide kad folikuli budu 18 do 20 mm tak da nemas brige,oni misle na sve.. a oni ce doci do te velicine do 12 d.c. maks.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

trantincice za super folikule i endo. Kako je u Pragu, jel puno snijega? Kako je prošao put? Kada očekujete punkciju? velka pusa

dal se plaćaju folikulometrije?

trantincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Hvalaaa!
    Petak kad smo krenuli je toliko zavijalo da smo se mislili kak cemo doci, ali kad smo presli granicu i usli u madjarsku snjega vise nije bilo, cijelo vrijeme nas sunce pratilo, i evo sad popodne smo malo setali i poceo padati ali samo kratko.. Ugl. Bez padanja al je hlaaadnoo!
    Dokt je rekla da cemo sve platiti na kraju al nismo pitali za folikulometriju a mislim da sam negdje procitala da to spada u cijenu postupka..

A punkcija bi bila najkasnije u petak al se ona nada za cetvrtak, sve zavisi od folikula, moraju biti od 18 do 20 mm

trantincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

E da preporucam da si nesto ceskih kruna razmjenite jer ovdje oderu kad se placa eurima.. I mislim da je kod nas bolji tecaj..

prag avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj sejla prvotno napisa Vidi poruku
    Iva 77, ako smijem pitati, gdje planirate sada otići, PFC ili Pronatal (budući da iz potpisa vidim da ste bili i u jednom i u drugom, ako sam dobro shvatila)? Mi čekamo termin u Pronatalu, pa se nadam da je to dobra odluka Nadam se da će ti rješenje stići što prije, znam koja je to gnjavaža...
    ja sam bila u Pronatala i mogu reći sve najbolje za dr Mardešića. Bio je maksimalno ljubazan i profesionalan. Na konzultacijama nam je sve pojasnio kako ide i mogla sam postavljati pitanja koliko god sam htjela i što god me zanimalo. Na e-mail je odgovarao uvijek najkasnije u roku 24h. Nakon postupka je odmah napisao otpusno pismo za svih nas 5 koje smo bile skupa u postupku. Sjeo je s nama i rekao što ima svakoj reći a onda smo isto tako mogli postaviti pitanja sve što nas zanimalo.
    Ja sam maksimalno zadovoljna!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •