Stranica 59 od 155 PrviPrvi ... 949575859606169109 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,901 do 2,950 od 7735

Tema: Potpomognuta u ČEŠKOJ

trantincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Evo me,prezivjela noc izgleda se to smirilo,sinoc me malo bolio ljevi jajnik al nije poludio..i grceve sam imala..lezim i odmaram...
    Kako si ti linalena?
    Meni su se javljali oko 1 svaki dan,prate oni tvoje stanice stalno ne brini
    Izgleda je pfc cudo za spermice suuuuper za spermiogrammmmmmm!!!!!!

trantincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Linalena na kakvu nekciju mislis za poslje transfera?

trantincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Meki vidim da ni ti nisi mogla mirovati kako treba!! Ne brini...sad nam preostaje samo odmaranje....

meki avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Ajoooj trantincice nije ti bilo lako ali nadam se da su sad tvoje muke gotove i da će se to sve dobrim vratiti....a ja sam tek jučer osposobila vodu moš mislit koji nered!!!..a ni tome svemu još nije kraj krov nam prokisnio!!!sve puno vode...koma...a mene stalno pomalo boli ali to je od utrića,a inače sam ok...sedmi i osmi dan nešto malo iscjedka i sad je ok..ma možda budemo nagrađeni za svoje muke..da..da bićemo sigurno..tebi želim dobar kraj lošeg početka....linalena sretnoo..

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Meki iscjedak?
    Tratincice Lina misli na bhcg boostere tipa Choragon i Ovitrelle koje neke klinike daju i poslije transfera
    a sluze(nedokazano) za potporu implantaciji.To Prag ne daje.

trantincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Aha sad kuzim za nekcije..
    Meki vjerujem da ti je kaos..uh uh..
    Ja se nadam da ce sve na dobro zavrsiti...
    A kako bude,bude..samo da ne boli..

trantincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Linalena ne javljas nista za embrije?

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

do sada se nisu javljali pa smo mi nazvali
    sve je OK, poslati će nam mail s izvješćem iz laboratorija, nadam se

transfer najvjerojantije u nedelju u 11, let imamo u pon u 12
    to je uvrhglave izležavanja

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

lina, to je super rezultat, još jedan dokaz da ste kod nas gubili vrijeme kad bi ti izabrali 3 j.s.

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Evo cure i dečki poslužite se na linku iz mog potpisa novim avatarima, to je najmanje što možete učiniti za sebe i sve one kojima će MPO trebati, podjetite vladajuće na obećanje koje su davali priej izbora - novi, pravedan MPO zakon uz oplodnju SVIH stanica!

meki avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Sela da nešto malo roskasto,smećkasto ništa strašno...ali i prošli put sam to imala samo u svim varijantama smeđe pa do crvene a nije bilo dobro...ali ovaj put je sve u minimalnim količinama...možda je to pozitivno,a možda i ne..ali neću se sad s tim zamarati

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Bok curke!
    Evo da vam javim jučer sam dobila termin za Prag. Ciklus mi je određen 1.4. pa mislim da ću ići negdje oko 20.4. u Prag. Javila sam im u 10/2011 i jučer su mi javili da su mi našli
    donatorku pa sam sad malo zatečena.Pisala sam vam za zahtjev za liječenje u inozemstvu pa sam sad u strci dal ću dobiti odobrenje na vrijeme prije polaska u Prag. Zahtjev ću poslati drugi tjedan jer moram ići kod Alebića u Vuk Vrhovac da mi ispuni zahtjev jer mi je rekla moja ginekologica da to ipak treba potpisati endokrinolog pošto sam ja bolovala od Hodgkina i nemam js. a ja sam mislila da to može napisati moja ginekologica al nema veze šta vi kažete na to?

trantincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Linalena bit ce dobri embrija!!!! Jos malo pa mi se pridruzujes u cekanju)

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

danas 3.dan, sve je uredu, ko da je jedna malo zaostala
    transfer sutra u 11, dakle 4.dan

recimo da imamo 4 dobra embrija, znam da će nam embriolog reći najbolje što i kako, ali ipak
    prije smo razmišljali da vratimo 3 (tako je i dokica rekla, da s obzirom na godine povećamo šanse) a ostale zamrznemo
    ili da vratimo 2 pa 2 zamrznemo
    ili 3 pa 1 zamrznemo

znam nitko to ne može odlučiti umjesto nas

joj (jako ironično) nije ni tako loš stari HRzakon, ne razbijaš glavu s tim

trantincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Jel ima tko utrogestana??? Hitno mi treba!!!!! Imam samo do pon.
    Imala sam ginekol.koja ne podrzava mpo i rijesila sam promjenu i rekli mi da ce biti rijeseno kroz par dana,ja se vratila iz praga i oni to nisu rijesili!ludaaaa sam! I dragi sad oso po utrogestan i kazu treba recept a ja moram cekat jos koji dan promjenu ginek.
    Pomozite mi molim vas!!!!!
    U

trantincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Sva sam neka razdrazljiva,samo mi se place i stalno neki problemcici se pojavljuju...
    Vise ni usta ne vjerujem..

trantincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Molim vas ako ima netko viska ili znate di mogu potraziti.....

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

hej tratincice imam ja kutiju. od kuda si ti?

trantincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Applepie imas poruku!

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Citiraj trantincica prvotno napisa Vidi poruku
    Molim vas ako ima netko viska ili znate di mogu potraziti.....
    U svakoj ljekarni ce ti prodati vaginalete, samo pokazi onaj zadnji papir koji si dobila od pfc-a na kojem ti i pisu upute koje ljekove trebas koristiti. Ja sam ti na temelju toga kupovala i estrofeme, utrice, gonale, ma sve sto mi je trebalo. One ti to kopiraju i vrate.

meki avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

trantincice otiđi na hitnu sa otpusnim pismom i oni će ti dati ili u apoteku isto sa otpusnim(da oni vide da to smiješ i moraš koristiti) plati kauciju i dat će ti pa naknadno odnesi recept...sretno

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

vraćene 3 devedesetšestosatne mrve, koliko je to ono dana aha 4
    jutros rano su se kompaktirale u morule

imamo video, ma SF

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Linalena, sretan povratak sutra!!!! Lijepo se odmori sad nakon transfera, navijam za vaše mrvice

magi7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Linalena, evo pratim te i super za 3 mrve. Nadam se da će ti ovaj postupak biti dobitni i~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu za 2 tjedna!

ljube avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Linalena, baš lijepo,navijam za dalje!
    Ona jedna preostala mrva ide na zamrzavanje?
    Iz ove naše prspektive stvarno izgleda kao SF.

trantincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Super linalena!!!! Nek se najmanje jedna primi)))))

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ništa se ne zamrzava, ta četvrta je ipak zaostala u dijeljenju

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
    ništa se ne zamrzava, ta četvrta je ipak zaostala u dijeljenju
    , baš mi je žao, ali držimo fige da pobjednika/cu nosiš domeka sa sobom

sutra ste putnici?

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

je sutra, konačno

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

linalena sretan put utroje sutra

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Poštovane,

U poslijednje vrijeme mnogo se govori o klinikama u Turskoj. Da li je iko išao u Tursku na liječenje? Zanimalo bi me vaše iskustvo.
    Hvala

valiana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Citiraj monika2208 prvotno napisa Vidi poruku
    Bok curke!
    Evo da vam javim jučer sam dobila termin za Prag. Ciklus mi je određen 1.4. pa mislim da ću ići negdje oko 20.4. u Prag. Javila sam im u 10/2011 i jučer su mi javili da su mi našli
    donatorku pa sam sad malo zatečena.Pisala sam vam za zahtjev za liječenje u inozemstvu pa sam sad u strci dal ću dobiti odobrenje na vrijeme prije polaska u Prag. Zahtjev ću poslati drugi tjedan jer moram ići kod Alebića u Vuk Vrhovac da mi ispuni zahtjev jer mi je rekla moja ginekologica da to ipak treba potpisati endokrinolog pošto sam ja bolovala od Hodgkina i nemam js. a ja sam mislila da to može napisati moja ginekologica al nema veze šta vi kažete na to?
    Bokić ne želim te plAŠITI ALI JA ODOBRENJE OD HZZO čekam od 21.10 2011.i još ga nisam dobila usprkos mom zivkanju!Sretno i nek tebi brže dođe odgovor!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Lina dobrodosla danas nasa cekalica bete!!!Jel ti embriolog rekao i ocjenio sanse za zacece u postocima?
    Monika zuri sa zahtjevom-zaista si ga ranije trebala dati potpisati (znas da se u Pronatalu ceka do 6 mjeseci,a pitala si ih u 10/11-radi se o Pronatalu zar ne?),ali sad sto je tu,je.Zahtjev treba ispuniti i potpisati tvoj MPO lijecnik(Alebic to je zar ne) i uz njega trebas priloziti kompletnu povijest bolesti,znaci i nalaze endokrinologa ako se tu nalazi razlog sto nemas js.Sretno!
    Posljednje uređivanje od Sela : 20.02.2012. at 10:39

ljiljan79 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

bok valiana,
    vidim da jako dugo čekaš odgovor od hzzo-a, da li su u međuvremenu tražili da obaviš neke pretrage kad se to tako odužilo?Da li je to prvi zahtjev ili si već bila preko hzzo-a?

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Monika, znaš li što sve trebaš predati?
    Mi idemo na donaciju js u 6mj (čekamo termin), i imamo odobrenje, ali nam se dosta odužilo zbog nadopune dokumentacije, tako da sva sreća što smo na vrijeme krenuli ganjat. Sad je bitno da im sve odmah predaš, pa će se do 4 mj riješit nadam se. Ako ti treba, mogu ti poslati popis dokumentacije koju sam ja morala predati.
    Puno sreće!!!!!!!

valiana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Citiraj ljiljan79 prvotno napisa Vidi poruku
    bok valiana,
    vidim da jako dugo čekaš odgovor od hzzo-a, da li su u međuvremenu tražili da obaviš neke pretrage kad se to tako odužilo?Da li je to prvi zahtjev ili si već bila preko hzzo-a?
    Da da tražili su tražili mi idemo na donaciju jajne stanice i sve sam to zadnji put poslala 21.10.i strpljivo sam čekala i čekam i dalje s tim da sam ovaj mj.zivkala puno puta a odgovor je doći ćeeeeeeeeeeeee.... a meni vrijeme curiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!"A nadam se da ču dobit ovaj tjedan i da ovo mi je prvi zahtjev....

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

vratila se, uff vjerojatno da je lijepše vrijeme da bi htjela dulje ostat ovak, mi je već fakat bilo dost

nemam nikakvu šansu, ono baš izračunatu postotkom, niti sam ja htila pitati, makar mi palo na pamet
    već smo imali jedno čudo da je spermio normoo tako da idemo i dalje vjerujući

velka pusa i hvala na potpori i vibricama

trantincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Linalena zelim ti ugodno cekanje)

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Imas ti itekakvu sansu Lina,nije ni bitan postotak.Ugodno i plodonosno betocekanje!!!

simicv avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Rominka prvotno napisa Vidi poruku
    ovo je najblaže što me opisuje sada...stigli su novi nalazi mm - prolaktin je u redu, a do sada je uvijek bio 4x veći; FSH se u duplo smanjio iako je još uvijek veći, LH se isto u duplo smanjio i malo je poviši sada.........što se događa? da li to uopće išta znači? ne razumijem! da li netko zna?
    MM je do odlaska u Prag imao oligoastenotetrasnozoospermiju, koma od nalaza. U Pragu je dao uzorak i Mardešić ga je pozvao da bude donator

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

simicv kako ste??
    jel si vidla , tak se i mm popravio spermio, da su i doktori bili iznenađeni

konačno sam uspjela otvoriti video sa razvojem embrija, jedino mi fali kaj nema nekakav time-line
    sada sam se sjetila kako je biologica rekla, da su se 2 počela kompaktirati a jedan samo što nije
    jel to kompaktiranje u morule

simicv avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Moj trbuh traži emancipaciju! To šeće gore-dolje!
    Stvarno ne znam kakav je utjecaj Praga na spermiogram?
    Međutim, meni ovo nije prvi partner, i prethodnik je imao loš nalaz. Htjeli su mu raditi operaciju varikokele
    no meni ga bilo žao.
    Danas ima dva sina, oba začeta prirodno!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

simcv, ovo zadnje je
    je, lina, već smo rekli da je

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Sejla ja sam tek nedavno saznala za taj zahtjev. priznajem sama sam kriva.Da bi kontaktirala Alebića i on mi je rekao da tek dođem 13.03.12. kod njega inače sam bila pacijent kod dr. Lučingera. Mislim da ću morati sutra
    javiti u Pronatal da odgađam do daljnjega donatorku dok ne dobijem rješenje.Al me sad zanima kak ću opet dugo čekati drugu donatorku? Molim te napiši mi što sve moram predati u hzzo osim zahtjeva i papira od moje bolesti(jer vjenčani list od prije ili nesmije biti stariji od 6mjeseci).
    Pozdrav!

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj monika2208 prvotno napisa Vidi poruku
    Sejla ja sam tek nedavno saznala za taj zahtjev. priznajem sama sam kriva.Da bi kontaktirala Alebića i on mi je rekao da tek dođem 13.03.12. kod njega inače sam bila pacijent kod dr. Lučingera. Mislim da ću morati sutra
    javiti u Pronatal da odgađam do daljnjega donatorku dok ne dobijem rješenje.Al me sad zanima kak ću opet dugo čekati drugu donatorku? Molim te napiši mi što sve moram predati u hzzo osim zahtjeva i papira od moje bolesti(jer vjenčani list od prije ili nesmije biti stariji od 6mjeseci).
    Pozdrav!
    Mozda neces cekati novu donorku nego ce ovoj odgoditi postupak dok ne dobijes rjesenje. Sto se tice papira uz zahtjev predaj svoju dokumentaciju SVU te muzev spermiogram svjez, tipa nekoliko mjeseci star nije bed. Sto se tice vjencanog lista predaj kakav imas, pa eventualno ako traze svjez onda im posaljes. Mada mi to s vjencanim listom, kao i s rodnim, uopce nije jasno, zasto ne smije biti stariji 6 mjeseci, ali plava sam pa....

Pitaj ako te sto jos zanima

simicv avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Monika, to se meni desilo! U siječnju je donatorka otkazana. Onda sam čekala da se pravnik u Obiteljskom savjetovalištu vrati sa bolovanja i napiše mi rješenje da smo spihički spremni za dijete! Danici sam rekla: "nije problem da vam jednom platim, ali ako ne uspijem nemam više love. Odgađa se sve do daljnjega!"
    Rješenje sam čekala do svibnja. E onda su krenule eskapade sa Danči, i u kolovozu, kada se Mardešić vratio i vidio moje papire dobila sam donatora za 10 dana.

simicv avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Vjenčani list i izjave o izvanbračnoj su Milinovićevo "Iskupljenje u Shawshanku" nakon preobraćenja na kršćanstvo.

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Sad neznam gdi su postovi sa cijelom dokumentacijom. Znači treba spermiogram,vjenčani list,papiri od moje bolesti jer treba papa test napravit? neki nalazi od krvi? brisevi? a o kakvom to pišete rješenju da sam psihički spremna gdi se to radi?

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

simicv u kojoj si ti sad fazi postupka?

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj simicv prvotno napisa Vidi poruku
    Vjenčani list i izjave o izvanbračnoj su Milinovićevo "Iskupljenje u Shawshanku" nakon preobraćenja na kršćanstvo.
    e draga da je on bio u Shawshanku bio bi manji od makovog zrna, a i zvali bi ga darkica

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •