Ćao!
Nisam često na forumu, ali da se javim.
Riješenje od hzoo čekamo od 16.1. sad smo pomalo postali nestrpljivi pa smo u potrazi za nekakvim tel brojem na kojem bi mogli provjeriti u kojem je stadiju riješavanjajer nisam u blizini Zagreba.Imali ga tko?
Malo se raspitujemo o hotelima. Svaka preporuka će biti vrijedna zlata.
Ima li tko iskustva sa putovanjem vlakom prije transfera i je li to moguće?
Hvala nadam se da ću se sljedeći puta javiti s konkretnijim vijestima!
zovi 01 4848866, to tije direkcija HZZO i pitaj u kojoj j fazi tvoj zahtjev
so setice smjestaja i drugog pragu imas temu smjestaj u pragu
postoji vlak iz zagreba do praga, s presjedanjem u becu, bitno je hvatati jedan dan vikenda u odlasku ili povratku i da vas je 2, cijena ti jje otprilike 1700 kuna za oboje, a HZZO ce ti nakon postupka vratiti cijenu dvije autobusne karte SB-Prag, s tim da je autobusna karta ZG-PRG oko 615 kuna
Posljednje uređivanje od Ona koja nije pisala : 07.03.2012. at 22:42
Linice i ostale divojke jutar!!!! Sutra imamo transfer i koliko za sada znamo imamo 3 embrija, pitanje je kakva. Sutra će nam detaljnije reci. Danas će opet biti šetnja ovim predivnim gradom. Kada dođem kući, sjesti cu i napisati dojmove posebice o hotelu mada vam već sada mogu preporuciti. Mi smo zaista zadovoljni. Puno pusta![]()
Romi, ako su vam javili da su 3 embrija-pretpostavljam da su svi ok, al navijamo za sutra! Sretno i tebi i onoj drugoj lijepoj curici! Čekamo dojmove o hotelu, razgledavanju i klopina temi Smještaj u Pragu.
Rominka sretno sutra!Ona druga curica je cini mi se danas trebala imati transfer,pa nek bude berićetno!!
Rominka sretno sutra i dobru zabavu još dok ste u Pragu! Držim fige da na kraju bude lijepi rezultat![]()
Spodoba javi se!! Ljekovi su otisli na krivu adresu!!!!
Sretno Rominka sutra i javi nam se![]()
Hvala na telefonu uspjela sam ih dobiti.
postupak je još u riješavanju, hvala bogu netreba nikakvih dodatnih pretraga.
Evo drage moje, na kraju smo imali dva embrija i oba smo vratili. Sad nam preostaje cekati![]()
odlično, a koliko stanični? i koji dan su ti vratili?
Treći dan su vraceni, i čini mi se 8 stanicni- ispravite me ako grijesim... Mislim da cemo sada u laganu šetnju od ulicu dvije čisto sa pronađemo finu hranu![]()
Jutar žene moje dragesvima zelim lijepi i ugodan dan!!
evo samo da se kratko javimo
puno puno hvala svima na čestitkama i iskrenim željama.danas smo napokon stigle kući iz bolnice jer nas je uhvatila hiper žutica,ali Bogu hvala sad smo doma i uživamo u našem malom mirišljavom smotuljku
čim stignem napisat ću vam kako se sve odigralo
Pozdrav svima,
Dugo se nisam javljala ali eto mi smo nazalost samo primjer ksko je zivot okrutan. Kad smo napokon nakon 7 god. Docekali trudnocu desila se katastrofa muz mi je dozivio tezak mozdani udar i jedva je ostao ziv, a na staru godinu je prosao i operaciju srca. Nazalost nismo stigli uzivati u toliko zeljenoj trudnici. Sad smo na oporavku u toplicama i stanje je puno bolje ali naravno daleko od idealnog. Cekamo curicu i trenutno sam u 29 tjednu. Muz se jako veseli bebici i ona mu je poticaj da se sto prije oporavi. Cesto vas se sjetim i drago mi je da je tema aktivna. Zelim vam puno srece i uspjeha.
Rominka, znači nakon transfera možete u šetnjicu???? Jer meni dr. uvijek kaže mirovanje 4-5 dana, pa ja jadna ležim, a od toga ležanja me sve boli
Kia,
neka se tm oporavi što prije. ~~~~ vas-za zdravlje, sigurnu trudnoću i porođaj, za puno sretnih zajedničkih trenutaka.
kia, draga, držite se i nek od sad ide sve na bolje!
Draga đurđa,kako slatko.....želim ti sve najbolje,svima vama...tvom malenom anđelu pusa!
Sretno do neba!
kia, bude to sve dobro završilo, oporavit će se on, a i vi ste jake!!
anaši, šetnjica je bila do pizzerije koja je tri ulaza dalje od hotela i do cukarne koja je dvije ulice dalje...inače smo pješačili po 15 km na dan.
dojmovi o pfc su odlični, o pragu isto, ma sve je bilo zbilja divno. imali smo super društvo - divne susjede (mare baš ti zavidim što možeš s curama na kavu). sad imam milijon pitanja, osluškujem se i sama sam sebi smiješna. jedina stvar koja mi je smetala/smeta nakon transfera jest što svakih sat i pol motram na wc pa je to malo kad šetaš gradom nezgodono, a ni na autoputu nije baš najidealnije. po noći se probudim po 4 puta, ali svo zlo u tome![]()
draga KIA želim vam što bolji i brži oporavak, kako sam ja sestra koja radi na terenu moram priznati da imam dosta iskustva sa parezama ili oduzetostima koje se događaju nakon moždanog ali i to koliko je važni imati potporu obitelji i veliku želju za oporavak, nažalost na sudbinu nemožemo utjecati ali opet moramo to gledati sa pozitivne strane da se to dogodilo baš sada kada bi vi trebali uživati u trudnoći, a ne prije dok ste strepili nad betama, postupcima....vjerojatno da se to dogodilo u fazama kada ste bili napeti i kada su se redale negativne bete bilo bi vam još stresnije, ali sada se opuštate što se tiče bebača i posvećuješ se njemu, njegovom oporavku i vježbanju, a njegov veliki poticaj za oporavak je taj mali anđeo kojeg nosiš ispod srca i koji mu daje snagu da se oporavi da učvrsti te mišiće da može držati svoje dugoočekivano dijete, da ga može vozati u kolicima i presvlačiti...taj mali anđeo mu neće dati ni minutu vremena da misli negativno o svojoj situaciji nego će ga onaj osmijeh i lijepe okice samo tjerati da još više vježba i trudi se pa i onda kada mu se nebude dalo ništa......zato vam želim obilje snage i volje za oporavak, a tebi sretan i uspiješan porod....
Hvala vam cure moje na lijepim željamauvjek ste tu kad nekome treba podrška i lijepa riječ, stvarno ste posebne
Nadam se da je taj moj mali anđeo stvarno posebna beba jer se izborila za život i za sada se dobro nosi sa svim stresom kojem sam ja bila izložena. Nadam se da će na kraju ipak sve ispasti dobro i da će nam podariti puno sreće i osmjeha. Zbog svega kroz šta sam prolazila malo je bila zakinuta za pažnju u trudnoći ali obečajem joj sve to nadoknaditi kada se rodi
Mislim na vas i držite se![]()
Nis se ti ne brini,beba to sve osjeca i zna da nije zapostavljena namjerno,ma ti nju nosis ispod svog srca a tamo nikad nije sama!
anasi i ja sam tako isto u cita svaki put prilezala i uvik neg.beta. a u Pragu mi je dr rekao da mogu odmah u setnju i taj put je dobian bio.samo nekih sat kod njih odlezis i mozes sve raditi(osim tereta nekoga dizati)...
kia drzi se i puno uspjeha u oporavku tm i sretno na porodu
ajmo malo da čujemo kak0 smo
kia, držite se? javljaj nam vijesti, koje će biti samo dobre!
venera, draga, jesi se oporavila? kad ćete dalje?
Romi i cimerica, kako ide iščekivanje?
imamo još dvije putnice ovaj rjedan-sretno im bilo!!!!!!!!!
milivoji, čežnja za bracom ili sekom je već tu? proljeće je ipak tamo najljepše...
svima sretno u pripremama!
drage naše trudnice i mamice, svima šaljem puseeeeeeeeeee!
(pozdrav i NMK koji nazovu kad ih mi zaboravimo nazvati)
Draga Mare....što da ti kažem ne dam se i nema druge moraš misliti pozitivno,nadat se i volila bih probati ponovno i još barem jedanput vidjeti NMK i prekrasni Prag.....ali ne znam hoće li biti išta od toga....istrošili smo se ,možda bih ako mm bude za probali dobiti preko HZZO-a. Nadam se da mi ti ne miruješ na ovom planu želim ti što prije ostvarenje te želje.
Svim curkama koje su čekalice ili putnice u potrazi za našim živim blagom želim svu sreću.
venera, mi se još ne damo...probaj svakako što prije tražit preko hzzo-a, zašto e, drži se!
cure, upravo mi je stigao nalaz AMH... 69,45 pmol/L... piše da se od 48,5 nadalje smatra povećane koncentracije...
što bi ovo moglo značiti? svi ostali nalazi su mi uredni...
bmaric, jesu li ti možda dijagnosticirali policistične jajnike?
bmaric, da imaš PCOS-napisala bi, vjerujem, hormoni su ti svi ok? gdje je rađen AMH?
mare, svi ostali hormoni su mi ok. radila sam ga u poliklinici analiza...
svi ostali nalazi su mi dobri, i na uzv su jajnici bili dobri... totalno sam zbunjena... tek sljedeći četvrtak idem svom dok-u, a dugo mi čekati do tada u neizvjesnosti...
jeli znaš, ako se rado o PCOS, da li se i tada može raditi stimulacija?
hvala ti puno!
PCOS se vidi iz hormona, i iz mnogih drugih parametara, a ko te vodi ovdje od dr-ova? Jesu ti gledali antralne? po ovome, trebalo bi ih biti više i pažljivo treba stimulirati....ovo je znači nalaz iz sinteze? moja preporuka je ponovit u Vinogradskoj, negdje je pisao milivoj da se može slati serum i platit na račun...
mene vodi MPO dr. u zadru, on je prije 2-3 godine dobio dozvolu hzzo-a za MPO. da, gledao je i antralne, bilo ih je nekoliko... samo se nadam da me ovaj nalaz neće kočiti u mom planu, jer planiramo ići u 6., 7. ili 8. u PFC. svakako ću viditi s njim da ponovim nalaz u Vinograskoj ako se već može slati.
hvala ti mare!
na ovaj amh bi ih bilo više nego nekoliko, obzirom da je sinteza tu pretragu tek počela radit, po meni najpametnije ponovit pa onda vidit...a ko je mpo dr u zadru? nisam čula da zadar radi mpo, to je nešto novo? nova klinika ili?
Zove se dr. Matas, radi u zd bolnici, pisala sam nedavno ovdje za sve cure kojima je blize tu, jedan put mjesecno bude u zg u jednoj od mpo klinika (nisam sigurna tocno u kojoj) i ono sto mi se kod njega svidja jeste da je temeljit i nista ne prepusta slucaju. s obzirom da meni treba mpo dr. subspecijalist koji ima odobrenje za ispuniti zahtjev, on se prvo isao raspitati da li on to smije, tj. da li ce uvaziti i dobio je potvrdu.
Jeli istina da na Merkuru vade amh na uputnicu?
ako smo dobili 8stanične embrije treći dan, a danas smo 5 dpt je li moguće da me presječe u donjem dijelu trbuha. jutros me nešto presjeklo, no to je trajalo svega 2-3 sekunde, ali je bilo bolno..koliko god ja odlučila ne misliti o tome, jutros me ovo natjeralo...i sad čitam sve i svašta, a bolje bi bilo da ne jer sam do sada bila opuštena....
Romi, sve je moguće, mene uvijek veseli pročitat da nešto zaboli, štrecne, iako, ima trudnica i bez toga i baš nema nikakvih pravila....držimo fige!
Pozdrav cure. dal ima koji slucaj il dal netko zna dali hzzo placa ponovni postupak nama koji imamo bebu
rominka mene je takva bol isto presjekla prvi dan nakon transvera,ostra jaka bol od koje sekunde. tako ti je meni i priji bilo.kazu da se embrij cvrsto ugnjezdio. ja vjerujem u to,a nadam se da ces i ti uci u vlakic trudnica....![]()
Nakon konsolidacije i ulaska u zagrebački ritam, javljam se i ja, te prijavljujem praški postupak.
Danas mi je 6 dpt, a beta je 26.3. kad i susjedi Rominki. kod sebe trenutno imam dva osmostaničan embrijića, a 4 me čekaju u Pragu. Iskustva s PFC klinikom su sjajna i bilo bi bezobrazno bilo što prigovoriti našem posjetu Pragu. Stvarno je sve bilo opušteno i bez stresa uz, naravno, odlične susjede Rominke i njenog muža.
Svima koji su bili i koji se spremaju u Prag želim što skorije plusiće i točka!![]()
Bubzi i Rominka, želim vam puno sreće i jedva čekam čuti vaše lijepe uspješne rezultate![]()
sejla...iz tvojih prstića u naše trbuheeeeee!!!