Stranica 68 od 155 PrviPrvi ... 1858666768697078118 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,351 do 3,400 od 7735

Tema: Potpomognuta u ČEŠKOJ

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ja nemam ni jednu od tih kartica, al svejedno bi i ja mail od marka, malo nam je tu decki pa ih posebno pazimo

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ajd ne budi ljubomorna, ja sam ovdje zaduzena za mail i phone komunikaciju
    a konacno nakon toliko cura jedno musko da komuniciramo

monja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ko što rekoh... znam kome ću se obratiti kad budem u traženju puta i smještaja... (nadam se još ove godine ako ne zakompliciraju)

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

uglavnom, a sad ozbiljno-i decki su pozvani na druzenja na kavu. supruge ako bas moraju-inace sam ozbiljna

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

vidim ja brzo ste me zaboravile
    inače za unicredit banku(naša zaba) niža je provizija ako se diže maestromn 3% nego masterom 5%...
    od ovih naših većih banaka nisam vidio samo pbz(intensa san paolo grupa) ima zaba, splitska, rfz, erste,wolksbank...
    inače za plaćanje postupka je najpovoljnije platiti karticom(pfc prima) jer onda uzmu samo 2% provizije i gotovo a inače je lošije zbog tečaja...i kupovanje u dućanima od bile pa do krpica itd je najpovoljnije plaćati karticama jer su povoljni tečajevi...
    za trošak npr. restorani, cugice, kafičke, jizdenke(karte za prijevoz) je povoljno promjeniti eure u krune u onoj mjenjačnici što Mirna preporuči ali treba biti oprezan sa ostalima jer znaju vrebati turiste pa ih malkoc oderati...
    ovo je iskustvena metoda jer sam prošao sve kombinacije...
    i da dečki, pozdrav i sretno

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Evo malo smijeha otisli smo vaditi betu, a ja se jos uvijek drzim onova sto je dr rekla - znaci pijem utrogestane.... E pa, uspjela sam zaspati na stolici dok sam cekala dami netko izvadi krv komedija svi su mi se smijali, od mm do sestre i ostalih, ali bilo je jace .... Hihibihihi

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Romi-čekamo nalaz......
    milivoj, a ko bi tebe (vas) mogao zaboravit....sjetim se naše praške kave...

prag_mm avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Citiraj Ona koja nije pisala prvotno napisa Vidi poruku
    ajd ne budi ljubomorna, ja sam ovdje zaduzena za mail i phone komunikaciju
    a konacno nakon toliko cura jedno musko da komuniciramo
    a lipoto sta je sa mojom malenkosti????

Ja smrdim ili???

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ne, samo se čuješ, nema trenutno oknp na kompu, al već će es ona izjasnit

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Ona koja nije pisala prvotno napisa Vidi poruku
    evo marko primjer na booking.com 8 nocenja od 1. do 8, svibnja od 2100 kuna za dvije osobe, mislim da cifra i nije tako puno. u svakom slucaju treba traziti, imas i nasu temu smjestaj u pragu pa ces vidjeti. inace mali hint u pragu je sajam pive u svibnju, fortuna luna i ima besplatan parking.
    Ja bi ti još preporucila da ako trebate produžiti ostanak u hotelu a nemate rezervirano za dalje da opet rezerviraš preko interneta jer ce te doći jeftinije. Nama su na recepciji rekli jednu cijenu a kad smo iz sobe pogledali to isto na booking.com bilo je za nekih cca 10 eura po noći jeftinije.

Hoću bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hay evo spremam se za Prag u 4 mje pa me zanima neki dobar hotel?mada mi je Mirna poslala neki popis ali voljela bih znati od vas što nude?

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ovako.... Beta je 8, i u ned je trebam ponoviti. No već sam u planu za ljeto na uzv se nesto vidi, pa zbog toga nek vadim još jednom. Sad me čeka Amh pa HZZO i Prag!!!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

hoću bebu-za kulturno-gastronomske-hotelske doživljaje imamo ovu temu http://forum.roda.hr/threads/67953-Smještaj-u-Pragu/page2
    Romi, ja bi to ocijenila ko biokemijsku s betom u padu, al naravno da se mora ponoviti i pratit-ipak su to bili neki simptomi (po meni)
    Posljednje uređivanje od mare41 : 23.03.2012. at 12:42

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Hoću bebu skokni na temu smještaj u pragu

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Mare, ti i ja istovremeno draga moja, tako mi i je dr rekao. Divan je bio, njemu teze nego meni. Barem znamo da je moguće, meni je i to pozitivan rezultat

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Romi, slažem se, ima puno cura kojima je nakon biokemijske uspjelo, (naravno da ima i onih kojima nije), al kaže se da je to ipak dobar znak.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mare u potpisu ti je jedan novi skociplusic-ja skoknula pogledati jel se komad javio,al nije...
    Posljednje uređivanje od Sela : 23.03.2012. at 15:06

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Romi jako se slazem sa Mare..

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Sela prvotno napisa Vidi poruku
    Mare u potpisu ti je jedan novi skociplusic-ja skoknula pogledati jel se komad javio,al nije...
    a šta me to veseli, jako jako....

Bubzi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Drage moje curke,

U potpunom šoku i nevjerici javljam svoju betu, 154 dpt koja iznosi 2005,6. Nemam komentara.
    Nisam očekivala baš ništa a to znaju i cure oko mene. Romina je saznala prije moga muža jer me nazvala kad sam bila kraj šaltera po nalaz. Plakala sam i sve ono kako i priliči dugogodišnjoj čekačici bete. Znam da je ovo početak i da započinjemo putovanje i molimo da nam sretno prođe. Svima želim svu sreću svijeta i našem divnom Pragu (PFC) koji mi je omogućio ovaj predivni osjećaj. Ljubim vas sve.

I naravno moram reći da nikakvih simpotoma nije bilo. Znam da je taj podatak važan mnogim curama kao što je bio i meni.
    Jedino sam imala puno energije što sam pripisivala estrofemima i terapiji. Kopala po vrtu, sadila i sijala i uopće se nisam čuvala. Daj bože da sve bude dobro. Puse

Bubzi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Sorry na tip feler, mislila sam 15 dan dpt. Totalno sam zbunj.

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Bravooooooooo za moju susjeduuuuu!!!!!!!!!!!! Kopun u guzicu si dobilaaaaaaa

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Bubzi, predivne vijesti!!!! Jako lijepa beta (da ne kažem beturina ), moje čestitke Samo tako dalje

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Čestitam Bubzi,
    a meni si posebno nasmijala sa tim 154 dana nakon transfera jer ja sve samo preletim i tražim brojke

velka pusa i sretno

Romi ponovi i hrabro dalje

monja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Bubzi, čestitam ... lijepo je pročitati dobre vijesti.. sad polako i uživaj...

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

moram sa vama podijeliti još jedan uspjeh PFC-a,još sva naježena od kad sam čula,jedan dragi par koji nije na forumu ali čita(i zato i ovim putem čestitam)nakon dugogodišnje borbe i bezbroj postupaka imaju betu,ma beturinu od 3tisuće i nešta

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Sretno ovo "putovanje" Bubzi!!!
    Prije nekoliko dana mi jedna forumasica,na moju zelju da unatoc subjektivnom osjecaju neuspjeha nakon postupka napravi testic ili betu,rekla da "veterani znaju"kad je to nepotrebno.Eto,drago mi je da se ipak jedna "veteranka" prevarila...

Bubzi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

I meni je jako drago da sam se prevarila. Nikada do sada mi nije bilo tako drago da sam u krivu. Sela

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Draga Bubzi, čestitam i ovdje!!!!!!!
    Đurđa, čestitke i tvojima

Bubzi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hvala draga Mare!

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

BUbzi bubzi braaaavo

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

uz dobro i prekrasno jutro svim, a a Bubzi želim posebno dobro jutro za početak novog dijela života, evo me s malom statistikom-uzorak je 13 parova (3 nisu na forumu), od 13 imamo 5 trudnoća, ovim putem molim preostale dvije da se jako skoncentriraju i potrude, čekamo još dva plusa drugi tjedan!!!!!!!!

patuljchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Evo, naša mišica mi dozvolila par sekundi da skoknem na forum, da se malo javim... Koji put škicnem, ali princeza je cjelodnevna aktivnost, pa vremena za konkretno sudjelovanje na forumu nemam! Želim vam svima što skorije isti dražesni nedostatak slobodnog vremena! Malena je izašla s tatom u šetnju pa mama eto ima 5 min na kompu da napokon promjenim avatar i pohvalim se našim anđelom . Inače, lijepo napredujemo, papamo, rastemo, smiješmo se ludim starcima i igramo. Čak po noći i odspavam (po danu nikako - ali se obožavam šetati).

Isto, čestitam svim novim mamama - prag i đurđa (i tatama), čestitke i novim trudnicama, i puno sreće čekalicama i putnicama!
    Upravo u ovo vrijeme prošle godine mi smo krenulii s protokolom i pakirali kofere za Prag, pa svima koje se spremaju na put, želim isti rezultat kao naš prošlogodišnji!
    Puno vas sve ljube Matea i njezini ponosni starci!

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Patuljchice, predivno za čitati Uživajte u zasluženoj sreći i vašoj malenoj princezici

monja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Patuljchice... pa čestitam na bebici, pošto me nije bilo na forumu od prošle godine kad sam slala molbu HZZO-u (uz tvoju pomoć) nisam niti znala za trudnoću.. baš sam se ugodno izneneadila kad sam pročitala...

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Bubzi, bio me se tužno dojmio tvoj "osjećam se samo" post...pa ti moram reći: kako mi je drago da te osjećaj prevario!
    Čestitam, i hvala na podsjetniku kakva su iznenađenja moguća.

Bubzi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hvala ti draga Argente! Isto želim i tebi.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

patuljček, kako je to već velika i lijepa beba (ne rade mi ikonice za srce)
    Bubzi i tebi šaljem srce
    Posljednje uređivanje od mare41 : 24.03.2012. at 18:42

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Patuljchice krasno ti dijete!!puse

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Bubzi ČESTITAM

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bubzi čestitam!!!
    A to se nas veterana tiće i te kako možemo pogriješiti i da nas na kraju ugodno iznenadi
    vibram za + i nadam se uskoro još jednom od veteranke,Z. sretno!!!

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

evo da javim jednu lijepu vijest... cura, koja nije na forumu, ali je od početka svakodnevno pratila postove i koja se dvije godine borila za bebicu, jučer mi javila da je napokon trudna, prirodnim putem, i to kada je skoro odustala od svega ))

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala svima na odgovorima, budem ostatak eventualnih pitanja postavio u temi smjestaj u Pragu, a tu budem javio kakvi su nam rezultati i dojmovi...
    ako nekoga zanima, pisao sam u HZZO vezano uz smjestaj i pokrivanje istoga , dobio sam sljedeci odgovor:

Vezano za Vaš upit mogu reći sljedeće: ako budete hospitalizirani, Zavod Vam plaća uz liječenje kompletnu bolničku skrb i noćenje, ali ako budete liječeni ambulantno, smještaj plaćate sami.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ma draga Bubzi sretno,o kako si me obradovala nemaš pojma...budi dobro mila.
    Ostale curke sa sretno svima...

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Curke, putuje li nam još netko via Prag sad u 4mj? Navijamo za Hoću bebu

kia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj patuljchica prvotno napisa Vidi poruku
    Upravo u ovo vrijeme prošle godine mi smo krenulii s protokolom i pakirali kofere za Prag, pa svima koje se spremaju na put, želim isti rezultat kao naš prošlogodišnji!
    Puno vas sve ljube Matea i njezini ponosni starci!
    Tako smo i mi i baš se unatrag par dana prisječam tog razdoblja i prekrasnog Praga u proljeće Nama nažalost nije uspjelo od prve, ali zato ovo malo "udaralo" ispod mog srca je pričekalo jesenski FET i izborilo se...
    Puno, puno sreće svima

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Markko Marttin prvotno napisa Vidi poruku
    Vezano za Vaš upit mogu reći sljedeće: ako budete hospitalizirani, Zavod Vam plaća uz liječenje kompletnu bolničku skrb i noćenje, ali ako budete liječeni ambulantno, smještaj plaćate sami.
    sad si me podsjetio da pitam tratincicu-kako ste platili boravak u bolnici? jeste li imali putno osiguranje (nije ni to zgorega uplatit)

meki avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Pozdrav..sad sam tek skupila snage da se javim...u osmom tjednu trudnoće je srce malo prestalo kucati...kiretirana sam.....tek sam izišla prije tri dana iz bolnice u kojoj sam odležala 15 dana...naime uza svu muku zbog još jednog neuspjeha inficirali su mi venu i navukli mi trombozu na lijevu ruku tako da sam jedva izvukla živu glavu....i još nije sve gotovo...ne znam ni sama otkud mi snaga..1,5 mjesec sam trpila nesnosne bolove i muke i 1000 puta su me bockali.....a sve to uzalud..svima želim sreću a ja još ni ne znam dali ću smjeti zbog svih komplikacija dalje po svoju sreču...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

meki, strašno mi je žao ovo čitati.....ma strašno, ne znam kakve riječi mogu pomoći...mogu samo napisati da provjeriš kasnije, kad bude kasnije, da li možete opet-da odete i po drugo mišljenje, drži se
    Posljednje uređivanje od mare41 : 26.03.2012. at 13:34

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Meki,ajme,što reći ,prestrašno je što se sve događa,drži se draga,vjerujem da ti nije nimalo lako,ali mi smo tu za tebe,nemam riječi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •