Sto se konzultacija u PFC tice,zvoni mi u uhu da nam je Mirna ponudila svojedobno organizaciju telefonskih konzultacija sa dr i biologom,
(prethodno se skeniraju nalazi).Da li je to bilo samo u pocetku dok nisu zahuktali sa poslom,ne znam.
Dobrodosla i sretno Linalena!

) moj spermiogram noramalan, supruga bila na hssgu, to je isto prohodno. U biti dr. dok je vidio naše papire prvi put kad smo došli kod njega nas je upitao zašto još nismo trudni?? A to se pitamo i mi... Trudimo se iz mjeseca u mjesec ali ništa. Rekli smo da bi rađe imali nekakvu dijagnozu pa da znamo liječenje usmjeriti ka nečemu ali nažalost s nama je KAO sve u redu ali se ništa ne događa već gotovo dvije godine.
Planirali smo sad u 10. mjesecu na ivf, ali smo si dali ipak još malo fore...
Mojoj sreći nema kraja, a bome ni strahu. Mislim da se neću opustit niti kada rodim. Ja još uvjek nevjerujem da se to meni dešava, nakon svega lošega kroz šta smo prolazili unazad 6 godina ovo mi izgleda kao san. Možda povjerujem da sam trudna tek kad vidim mišeka na UZV-u da mi maše i da mu srčeko kuca, ali vjerojatno će onda počet neke nove paranoje i strahovi
) i objavim moju danasnju betu koja iznosi 451,9 nakon sto sam jucer pisnula pozitivan testic!