kockice super vijesti da će ti ipak raditi transfer! samo ti strpljivo, pa da se mrva lijepo uhvati! I... pretpostavljam da znaš, kažu da kad beta počne rasti HS se isto zna pojačati (kod mene se to na sreću nije dogodilo, pa su dr. i bili sigurni da ništa od toga - a kad ono...). Dakle, i nakon transfera - nema opuštanja! Litre vode, i pripremi se na duugi put doma (mi smo stajali otprilike svakih 1,5 sat da ja idem na wc). I nemoj se bojati onog kvrgavog puta od Praga prema Brnu, mrvi neće ništa biti, ali tebi može biti neugodno. Spusti si malo sjedište da si u poluležećem položaju, ako imaš kakav jastučić stavi pod leđa... pokušaj si olakšati...
Meni je dr.L. rekla neka nakon par dana od povratka odem kod moje doktorice da mi napravi uzv jajnika, da vidi dali se smiruju i da nije došlo do oslobađanja tekućine u trbušnu šupljinu. Pitaj svog dr. što on misli o tome...
Btw. moj pregled je pokazao da se jajnik (meni je jedan bio kritičan) smiruje, pa mi je doktorica rekla da se previše ne nadam pozitivnoj beti, jer bi po pravilu reakcija trebala biti obnuta... No, naše malo čudo ih je sve iznenadila!
I kupi si višak nutridrinka za doma
poz i želim ti svu sreću!