Jutro! Popišala sam jutros plus, 12dpo i 9dnt. Daj bože da je to to i da se održi. Sretno svima
Jutro! Popišala sam jutros plus, 12dpo i 9dnt. Daj bože da je to to i da se održi. Sretno svima
kordice,nadam se da je to tosretno!
Kordice,bravo!![]()
kordice čestitam!!!!
linalena tebe čekam sutra...i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kordice.super,kad vadiš betu?
Linalena,~~~~~~~~~za tvoju sutrašnju betu,da bude velika!
Ja sutra na folikulometriju,nadam se da da imaj nekaj folikulića,nekak mi se čini da su mi 2 gonala premalo,bumo vidli..
U srijedu vadim betu. Hvala svima
Linalena ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
počeo mi neki smeđi trakasti iscjedak
u glavi mi je pritisak i osjećaj onako snuždenosti nekakve kakav znam imati kada trebam dobiti M
a niš , prva stvar ujutro beta
Kordice juhu![]()
Linalena ne brini, to je pritisak u zraku. Sutra će bit beta odbrojke!!!
Kordice čestitaaam! I držim fige da beta bude veeeelika!
Linalena, ne brini ništa to ne mora značiti, javi nam lijepu troznamenkastu betu!!
ajde cure, da lijepo kvalitetno otvorimo jesensku sezonu!![]()
Posljednje uređivanje od *mare* : 19.09.2011. at 07:31
Kordice, čestitam
Linalena, ti se naša sljedeća trudnica![]()
eh, javila na odbrojavanje
beta je ravna 0
al već dogovorila da sljedeći tjedan krećemo sa smrzlićima
ajda sada će biti samo 1 krio
... ja podigla ljekove... veli dr. da joj je nekak brzo sad opet ići na IVF, a bio je zadnji u 4. mjesecu, pa je rekla da se javim u 10., zahvat bu u 11... dobro da kiša pada pa mogu reći da sam tužna zbog vremena...
sad treba dragom reći...
![]()
Linalena,žao mi je!Držim fige za krio!
Linalena,žao mi je...super za novi postupak!
Linalea zao mi je..
inana, znam da je teško čekati i ja sam već luda od čekanja. mislim da je u ovim našim borbama to najteže. čekaš jedno, pa čekaš drugo, samo čekanje. no gledaj to s te strane da je možda bolje za tvoj organizam da pričekaš. vjerojatno doktorica zna zašto ti je to rekla. a mjesec dana i nije tako strašno.
sretno! proletjet će vrijeme, vidjet ćeš.![]()
linalena baš mi je žao
kordica bravo, bravo
curke i ja uskoro startam, čekam M, lijekovi su u hladnjaku, protokol dobiven
veselim se, ali me isto toliko i frka
Kordice,čestitam!![]()
Kordice,čestitam,beta je super!
Ja u petak na punkciji,nadam se da bude sve ok.
kordice, suuuuuuuper vijesti! čestitam!
palcicazg, samo hrabro! sretno!
kordice,cestitam![]()
kordi draga, čestitam još jednom! ma sto puta!!
cure pitala me danas frendica a ne znam odgovor: jeste li ponavljale hiv i hepatitis? moji su nalazi poprilično novi pa ja samo ponavljam hormone, papu i briseve (to sve svako malo vadim i papu jer sam u prošlosti imala cinove i kojekakva st/*anja). ona se sad sprema u novi postupak pa da ne gubi vrijeme pitala me treba li i to ponoviti.![]()
mare, ne znam za hiv i hepatitis,
i mene brine ponavljanje nalaza, imaš pp
Mi trebamo ponoviti, prethodni su od 10mj 2010, kažu da treba zbog zamrzavanja
Ja sam trebala ponavljati, ako je prošlo više od godinu dana .
Kordice![]()
Samo da vam kažem cure da SD radi punom parom. Danas je bilo 6 trasfera (i ja među njima, imamo dva 8 st zametka), a bilo jei veliki broj punkcija!
modestyčuvaj svoje mrvice i sretno s velikom betom
corina kada ćeš u krio??? Ja krećem sljedeći tjedan
modesty ~~~ za impalntaciju i bebača za 9 mjeseci. Koji si dan imala transfer i ko je radio punkciju/transfer?? E da i kaj uzimaš osim utrića?
lberc ~~~ za sutrašnju punkciju, taman koliko treba finih kvalitetnih jajčeka i vojsku sposobnih spermaća
Palcice sretno i berićetno u postupku
Dugo me nije bilo i zato čestitam svim novim trudnicama a svim ostalim puno srećice želim! Ja sam krenula sa decapeptylima 22 dan ciklusa i danas sam potrošila sedmu injekciju. Nisam sigurna ali doktor mi je rekao da dođem u ponedjeljak na kontrolu iako možda dobim mengu??
Da, odi s time da pitaj sestru prije dal da se skidaš ili ne!!!!
I ja sam tako bila neki 6-7 dan supresije a kako još nisam dobila M rekli mi da se javim čim dobijem kako bi odredili stimulaciju, dobila odmah sljedeći dan. Došla sam isto ujutro u pol 8 s time da se nisam skidala nego samo kada je bio moj red ušla unutra i rekla da mi je 1dc a onda su mi rekli s koliko gonala krenut od 2dc
Linalana draga ja ču sredinom 10mj na S.Duh po svoje jane stanice, tebalo mi je malo odmora ovo ljeto i evo sad sam se uhvatila zubara pa kad to rješim eto mene u Zagrebu. Zvala sam baš prije dva dana S.Duh i sestra mi je rekla da dodjem 7dc. na folikumetriju pa onda krečem u akciju.
Modesty,samo pazi i mazi svoje mrve!
Ja danas obavila punkciju,dobili 9 stanica,ja super zadovoljna,kak sam imala puno slabiju stimulaciju nek inače i ranije punkciju,boljelo je katastrofa,al to je najmanje važno...čekamo ponedjeljak da zovemo kakav je bio tulum u labu(ak budu tulumarili ko mm bude super,prekjučer su na poslu imali feštu za kraj sezone,otišal jeu 5 popodne a došal u 2 ponoći)!
Ja prijavljujem negativnu betu! Bio je to prvi AIH,i kako to sad cure ide? Jel pauziram ili idem odmah opet? Jel u ponedjeljak zovem sestru da javim betu? Sorry na silnim pitanjima,nova sam u svemu ovome..
Malo kasnim, ali evo me!
Linalena od terapije moj popis je poduži, ali prije svega transfer je bio 3 dan, punkciju je odradila dr.Turudić (hvala joj na nasmijavanju i brzim i vještim rukama), a transfer dr. Ivkošić.
Terapija: estrofem, utrogestan, decortin, Fraxiparine (problemi sa trombofilijom); 1 i 4 dan nakon transfera brevactide,adrugi dan nakon transfera decapeptyl. To bi bilo to.
Zanimalo bi me i kod drugih da li je terapija slična?
Iberc čestitam na prekrasnih 9 komada (što je meni nedostižan san) i držim fige za ponedjeljak!
Aska u novi postupak se inače može odmah, naravno ovisi i kakav, da li ćeš ponovo AIH ili Ivf, ako je ovo drugo onda je to malp kompliciranije osim ako nisi u prirodnom, ali ništa bez dogovora sa dr. Javi se sestri u ponedjeljak pa će ti ona najbolje reći što dalje.