palčice ~~~~~~~ za tulum
a moje odmrznute su ipak zatulumarile, transfer 2 embrija u ponedjeljak
palčice ~~~~~~~ za tulum
a moje odmrznute su ipak zatulumarile, transfer 2 embrija u ponedjeljak
Linalena sretno,transfer dva embrija iz zamrznutih je super....to mi daje nade i da će kod mene bit nešto za vratiti.
Linalena sretno još jednom u ponedjeljak![]()
Linalena,super za transfer,sretno u ponedjeljak
Palčice~~~~~~~~~~~~~za ludi tulum
Corina kad ti krećeš?
Linalena,super vijesti,sretno u ponedjeljak!
Palčica,da bude veliki tulum u labu!
Iberc,kad je beta?
I naravno svima koji čekaju i iščekuju,sretno!!!
Beta,tek u utorak,a nalaz nadam se u srijedu.tak ti je to kod nas u zagorju,ne vade svaki dan,a to kaj su naši živčeki već slabi,koga briga.
Ja danas bila na punkciji i imam 3 oocita... Jel to dobro žene? Kolike su šanse da se sve tri oplode i dočekaju transfer??? Ovo mi je prvi put.. Zahvalna sam za svaki odgovor!
Kika, i ja sam imala tri oocite i sve tri oplođene. Rezultat vidiš u potpisu. Rekla bih odlično, samo neka se sada lijepo dijele i napreduju. Meni je transfer bio treći dan, imali smo dva osmostanična zametka i jedan sa 6 na osam stanica. Ponekad se pitam koji je bio dobitan.
I ja danas imala AIH,za razliku od proslog puta proslo puno bezbolnije,nema krvarenja a i broj spermija nas ugodno iznenadio,povecao se broj skoro 3x vise
Cure,sretno![]()
Ibrec draga evo čekam mengu da dođe pa idemo za Zagrebhmmm kroz nekih desetak dana sam gore.
Cure,kak ide to sa javljanjem nalaza bete na sd.,kaj samo nazovem i velim nalaz,znam da se za prirodnjake naručuje,kaj se to čeka ili se može odmah iza stimuliranog kak je bilo na vv?
Kordice,super,znači ipak su se sva tri primila.
Iberc žao mi je zbog bete..
da,javiš nalaz i probaj se naručiti odmah za prirodni,uhhh nekad je bilo na SD da si mogla iz mjeseca u mjesec samo doći bez najave,a sad se naručuje...
ja ti preporučam sutra sa nalazom otići gore..dr.B.ima ambulantu i uzet će te odmah..telefonom je malo li-la!!!
Ja sam krenula kod dr.B,ali sam već bila i kod dr.T,samo kaj me je ona svaki put otkantala,u ponedjeljak mi bude 8dc,pa to nije prekasno za početi sa prirodnim,kaj ne?
@Iberc - meni se nekak ćini da i je 1UZV u prirodnim i krio postupcima 7-9dc
Da javim i ovjde, moj 4-ti krio dao 1 blasticu cc, opet imam bolje embrije iz zamrznutih nego iz svježih
je, 3 bebe
ja sam uvijek vadila betu na SD i odma kad sam podigla nalaz sam išla gore i odma se dogovorila za dalje
Sad mi je rekla jedna cura kaj je bila sa mnom na punkciji,ali nije na žalost došla do transfera,dobila samo 2 stanice i ni jedna se nije oplodila(bila je u stimuliranom),da su ju naručili tek u 12 mj. ,jer se kao treba odmoriti,a ja sam mislila da rade ko na vv.,odmah iza stimuliranog prirodni...tak buju valjda i mene otkantali,pa budu godišnji i evo prođe još jedna godina.
joj iberc baš mi je žao što ti se sve razvlači
ne znam šta da ti kažem. sve je to tako sporo, a vrijeme ide
drži nam se!
danas je bilo 5 transfera, nadam se uspješnih
cure sretno svima
dobila sam 2 mrvice na čuvanje![]()
I ja sam bila na transferu i dobila jednu mrvu i molim Boga da mi se smiluje i konačno da toliko željenu bebu! Ma svima nama da dođu bebice.... Beta za 12 dana, do tada ću se gladit po trbuhu i zamišljat da sam trudna... Sretno svima!!!
palcica,kika sretno!!!
linalena draga..mislim da ti guzicajoš neće vidjeti Praga!!jednom turistički...znam da će ti ova beta sad biti prekrasna..uživaj!!
![]()
Kiara hvala puno hvala samo daj nam se ti odluči za postupak uskoro
Cure a kaj su vam vratili???
Je i u ponedjeljak je bilo 4 transfera i dosta punkcija, samo je bila velika gužva jer je bilo i neš trudnica i za konzultacije a drB zapeo na operaciji
pa su neki čekali njega a meni drI odlična, sestra me nasmijavala, preokretali su me po stolu i tak, baš mi je bilo super
još kada su mi rekli da je cc, skoro sam opala sa stola
Palcica i kika,super za mrve,samo ih čuvajte!
Linalena,kaj to znači cc, ja sam imala bc?
to su neke oznake za blastice, tvoja je mislim bila bolja od moja
Linalena vidim ja da se ti pripremaš put Praga....i ja sam planirala....pa me jedna ledena cura zaustavila...želim ti isti scenarij kao i kod mene i bit će dosta![]()
cure drage, veselim se što se gore događaju lijepe stvari. drago mi je zbog svih vas čuvalica mrvica.
dragim čekalicama lijekova moram reći da mi je danas sestra rekla da zovem za mjesec dana, da su ovaj mjesec došli do broja 250. taj se 250 već dugo razvlači. nikako da dočekam te lijekove...![]()
IvaMia hvala i da tvoje je priča kraasna i biti će ih još. Kaj si uzimala poslije T ??? Ja samo utriće i heparin, nikakvog hcg bustera ili kak se to već zove. I da beta piše za 2 tjedna a ne kak inače 12dana, oke je to razlika 2 dana
Palciceza transfer, jel to bilo 4ti dan?? Super će to biti, vidjeti ćeš!!!! Moje je bilo 5ti
MalaMa nestašica je lijekova, vidla sam neki dan je jedan par vratio par ampula, sestra je bila oduševljena
svim curama sretno i berićetno
nestašica lijekova...ma da...pa veli Mileni da nigdje nema čekanja i sve super funkcionira!!
cure, imam pitanje... naime, zadnji IVF je bio u 4. mjesecu, sada su ljekovi doma i čeka se taj famozni 21. dan... e sad, mene muči to što sam u 7. mj. bila kod dr. B., i rekao je da samo ponovim HIV i hepatitis i TSH za ovaj postupak koji će kao biti u 9. mj., ali kasnili ljekovi, pomaknuli me mj. dana, bla-bla, i sad postupak bude u 11. mjesecu, meni će pojedini nalazi tada biti stari godinu dana...zašto me nije tražio da ih ponavljam? kaj nije bila neka fora da nesmiju biti stariji od 6 mj? dajte mi javite ako je koja imala slično, malo me to sve mota, ali gledam u onaj papir, i piše kaj piše...
nema veze inana...meni su neki nalazi isto bili stari po godinu,dvije i nitko ništa...to ti se baš ne gleda..
i nitko baš nekaj posebno ne traži...
jedino je na tebi da samoinicijativno vadiš kaj treba..
hepatitis i HIV su nalaazi stari 2 godine..nisu tražili ja zabravila..hormoni isto tak..onda pop.....odem i izvadim,bez da me netko poslao!!nema ti druge..
Što se tiče lijekova, namaju decapeptila. a nikako da im potpišu valjda ovi iz bolnice.
mene su jedino tražili da ponovim taj hiv i hep
kada sam ja pitala kaj da ponovim, drB izričito rekao briseve i papu, al onak ak baš hoćeš
hormone apsolutno nema potrebe zbog stimulacije
TSH kontroliraju zbog implantacija, meni je 1,3 i ne trebam ponavljati
kod mene 3 dan ciklusa TSH JE 2,3 -dali to može utjecati na implantaciju i ako da kako ga sniziti ,koji je optimalan TSH i koliki treba biti normalna razina tog hormona
daj postavi to pitanje na temi koja je o hormonima, ne znam kak se točno zove
npr na ovoj http://forum.roda.hr/threads/55016-visok-FSH
Evo i mene u akciji. U srijedu prva folikumetrija.
ja sam baš pitala dr T sada za ponavljanje nalaza da budem na čisto sa time: sama sam ponovila papu i briseve. rekla je da za hormone nije toliko bitno. Što se tiče hep i hiv sad za prirodni ne trebam ponavljati, ali za stimulirani ne smiju biti stariji od 6 mj i da njih treba uvijek ponoviti. Bolje ih je napraviti nego se kad konačno dočekamo postupak bojimo da ga ne prekinu ako se netko sjeti tog glupog nalaza.![]()