Stranica 25 od 65 PrviPrvi ... 15232425262735 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,201 do 1,250 od 3227

Tema: Potpomognuta na SV. DUHU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    *mare* avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Loly ja sam ti lr, u kratkom protokolu gonal+cetrotide. Danas 2.dc, danas prvo pikanje!

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Mare, sretno
    Posljednje uređivanje od nina70 : 02.01.2012. at 12:20

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Mare sretnooo... takav je i meni protokol dr. dala kad dođu lijekovi, nadam se 4. ili 5. mj.!
    E da došao nalaz spermiograma što smo ga radili na SD prije 2 tjedna i imali smo što viditi, sve same 000000000, nema pomaka ni mrve, opet azospermia..

*mare* avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Loly draga o hebem mu sve i lošem nalazu!
    znam da da vam je grozno to vidjeti, pogotovo tm, njih to sve na žalost jače dotuče nego nas, ali držite se...

frendovi imaju takav slučaj i kod zadnjeg ivf-a on je čak morao dva uzorka davati ali našli su 3 pokretna živa i zdrava plivača! naći će se i kod vas pokoji borac!

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

loly ne očajavaj, i mm ima istu dijagnozu, u rujnu je radio biopsiju na SD i nisu našli ništa, a neki dan je ponovio spermiogram pa su našli 4 spermija...zvala sam sad SD i kažu da su s lijekovima došli do broja 350 ako koga zanima..da li tko ima iskustva da su na SD uspješni u postupcima icsi sa dijagnozama azospermije..mi smo inače iz Rijeke, ali bili smo i na SD i čekamo lijekove...ni sama nisam pametna da li pokušati možda na obje klinike...

*mare* avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

350? pa to su divne vijesti, znači da ipak nešto ubrzalo, ono u jesen je bila grozna situacija!

Dola pitala si za icsi kod azoo, nije li u takvim slučajevima najvažnije znanje i iskustvo biologa? koliko znam naša biologica je vrlo hvaljena pa mislim da možete imati puno povjerenje u nju.
    Posljednje uređivanje od *mare* : 03.01.2012. at 13:19

darci avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj *mare* prvotno napisa Vidi poruku
    350? pa to su divne vijesti, znači da ipak nešto ubrzalo, ono u jesen je bila grozna situacija!
    ne znam baš da su to jako ubrzalo jer je u 2010 upisano preko 550 žena za lijekove....i pitanje je kad će doći na red

*mare* avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Darci razveselilo me jer ovo ipak znači da sada lijekovi dolaze, obzirom da od 15.07. do kraja 11 mjeseca nije dolazilo ništa, a sada su dva mjeseca za redom ipak opet stigli lijekovi.
    Posljednje uređivanje od *mare* : 04.01.2012. at 08:20

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Fala cure na riječima podrške..
    Mi smo našu bebu prije godinu ipo dobili u Slo isto sa dijagnozom azoo i to iz prve, ali sam ja mislila da se nalaz nekim čudom popravio, ali što je tu je, već sam ja puna elana i želje za novim pikanjem, punkcijom, transferom, čekanjem bete.. ))
    E ja sam br. 536 i dr. rekla da zovem kroz 3. mj da bi u 4. mogli doći lijekovi!

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj dola prvotno napisa Vidi poruku
    loly ne očajavaj, i mm ima istu dijagnozu, u rujnu je radio biopsiju na SD i nisu našli ništa, a neki dan je ponovio spermiogram pa su našli 4 spermija...zvala sam sad SD i kažu da su s lijekovima došli do broja 350 ako koga zanima..da li tko ima iskustva da su na SD uspješni u postupcima icsi sa dijagnozama azospermije..mi smo inače iz Rijeke, ali bili smo i na SD i čekamo lijekove...ni sama nisam pametna da li pokušati možda na obje klinike...
    Ima nade. Pogledaj ovdje: http://www.trudnoca.net/forum/viewtopic.php?t=43005 http://www.24sata.hr/znanost/nada-za...-tijela-248297

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

loly, nemoj očajavati, toliko ima primjera da su parovi ostali trudni i kad je to bilo "nemoguće".
    to je samo dokaz da je sve moguće, nema nemogućeg dok god se nadamo i mislimo da ćemo uspjet.
    drži se i samo hrabro
    sretno!

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Tako je. Ja imam totalno neprohodne jajovode, a mm 1. spermiogram super, 2. oligo....bla bla (možda je razlog bio što je 3 dana prije feštao), ja u ranim, a on u kasnim 40-ima i uspjeh iz prvog pokušaja (SD - dr Bauman.....šaljem mu pusu

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

hellou curke, nisam se javljala sorry mala gužva

ja sam (ak se ne varam) broj 415 a moći ću ga iskoristit (makar se nadam da ga neću trebati) tek početkom 5og-6og mjeseca tak da će mene nakraju lista preskočiti i evo jedna manje

sretno svima

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
    hellou curke, nisam se javljala sorry mala gužva

ja sam (ak se ne varam) broj 415 a moći ću ga iskoristit (makar se nadam da ga neću trebati) tek početkom 5og-6og mjeseca tak da će mene nakraju lista preskočiti i evo jedna manje

sretno svima
    linalena, jel to zbog praga? vidim u potpisu da je plan 2 mjesec.
    sretno ti!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

vi o brojevima... meni se cini da ne ide bas najkrasnije...
    ja imam 441, a rekli su da zovem u veljaci, a po ovome vidim da je to blize ljetu...
    ja se nadam da kod nas ne bude iznenadjenja i da cu fino preskocit tu dodjelu... i da se barem za jedno mjesto ubrza...

cure, zelim vam da vam ova godina bude najplodnija i da sve sto planirate zavrsite sretno u njoj!

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

cure, evo friških novosti sa SD-a.
    jutros samo 7 žena, totalno zatišje. bile smo gotove do 8 sati.
    mare, nadam se da si i ti stigla sve brzo obaviti.
    mi još stojimo, opet e-coli u nalazu mm. ne znam kak ćemo to riješit. luda sam

luci07 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ja sam bila jučer- prvi put.

Dr. T je stvarno jako draga, dogovorile smo se za nalaze i papire koje moramo još nabaviti pa krećemo u prvi aih.

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Luci koji si br. dobila, što ti je rekla kad da zoveš za lijekove?

Mare kako ide pikanje, imaš li kakvih nuspojava?
    Posljednje uređivanje od Loly : 09.01.2012. at 13:35

luci07 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Nisam dobila broj. Nije još spominjala ivf, niti lijekove, samo da idemo na aih kad prikupimo nalaze i dokumentaciju koja nam još treba. Što se tiče lijekova, dala mi je recept za klomifen koji će mi trebati za aih.

sany 7 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Zapisana sam za veljaču. e sad mengu trebam dobiti krajem ovog mjeseca, dali idem s tom ili moram čekat onu u 2. mjesecu, al će mi pola postupka biti u 3. mjesecu???????

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

pozdrav Sany 7. ako si zapisana u 2. mj, onda to znaci da je punkcija planirana za 2. mj. i ja sam u slicnim problemima ali meni treba m doci negdje oko 20. pa me frka da ovaj ciklus ne urani. ti samo 7-8 dan ciklusa otidji na folikulometriju ako si u pripodnom postupku ili kako su ti rekli, ako si u stimuliranom.

sretno nam!!!!!!!!!!!!!!!!

mala bu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

samo da vam javim kakva je situacija sa dijeljenjem lijekova...zvala neki dan, imam broj 418, rekla sestra da će vjerovatno za mjesec dana...eto!
    sretno svima u postupcima i iščekivanju bete...

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Curke jel zna tko koliko misečno dobiju lijekova? Mala bu ako bi ti sa br. 418 došla na red za misec dana, možda i ja dođem u četvrtom kako mi je i rekla doktorica.. uh uh.. ko će iščekati!!!

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

sestra Pera mi je krajem 12. mj. rekla da mjesečno dobe 30 kompleta lijekova i da su došli do broja 300, tako da mi je ovo nešto novo, osim ako neke cure ne čekaju novi zakon pa su svoje brojeve prepustile nekom drugom (ali ipak, možda je to previše brojeva). tko zna možda je došlo do kakvih izmjena!!!!!!!!!!!!!!!!!

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

curke, slažem se s applepie.
    ne želim biti negativna, ali ja sam u 9.mj čula da su došli do 250, a u 11. mj s brojem 290 još nisam bila na redu i sestra mi je rekla da još kompletiraju brojeve do 250. mi smo lijekove dobili u 12.mj.
    ne bih vas htjela rastužiti, ali i ja sam se tako nadala, kad god bi netko javio o brojevima, pa sam se onda u 11. užasno razočarala i bilo mi je koma.
    želim vam samo reći da budete oprezne.
    nadam se da će se lijekovi ubrzati i od vam želim da je ovo o brojevima istina!

sany 7 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Mare kakvo je stanje?

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Ja danas bila kod dr.B i došlo se do broja 400!!!

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj kika222 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja danas bila kod dr.B i došlo se do broja 400!!!
    ovo je super,znači da se nekaj ubrzalo...po tome bi ja dobila ljekove u veljači,nisam se tome nadala

*mare* avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

jako me raduje ovo s lijekovima. situacija prošle godine je bila blago rečeno nehumana sa tim čekanjima.

inače: meni 3.dan vraćene 2 6st mrve. sad smo na čekanju...

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Mare,sretno...da ti ovaj 6 postupak bude stvarno uspješan!

*mare* avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

hvala Ibrec
    koji si ti broj? sve si mislim ako su došli do 400 to znači da su u mj i pol podijelili 150 setova lijekova, kakva bude to gužva sad kad krene.. i nadam se baby boom!

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ja sam broj 432,bar tak mislim,već sam zaboravila...nekak mi je to brzo,ja sam očekivala da budu ljekovi negdje oko 5 mjeseca...mislim da bi tak brzo i trebali dolaziti i da nebi trebalo biti liste čekanja

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Cure,da vas pitam sto se tice ponavljanja testiranja na HIV i hepatitis..da li to moram opet obaviti u Petrovoj 3 ili mogu u zavodu za javno zdravstvo?

*mare* avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

aska, možeš bilo gdje. ja nisam iz zagreba pa mi je bilo jednostavnije vaditi kod nas u bolnici i naravno da su mi priznali te nalaze.

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Hvala puno na odgovoru

mala bu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

mare, sretno u iscekivanju... da ti ova 2012-a donese srecu!!!
    Iberc, mislim da mozes svakako ocekivati svoje lijekove u veljaci, osim sestre mi i dr B potvrdio da oko 10.2. mogu zvati za svoje, a tu smo negdje... ja sam 418...

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ja sam 451 al i ne mogu iskoristiti prije 5og mjeseca, a nadam se naravno ni tada

to je možda zaslužan početak godine i novi nofci samo neka tako ide
    i naravno da se radi po novim naputcima

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

joj cure to je super ako se s tim lijekovima ubrzalo. nadam se da se nikad neće vratiti na onu sporost od prošle godine. možda se ove godine ponovno sve pokrene pa na kraju ni ne bude liste čekanja. sretno svima!!!
    mare čuvaj mrvice

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Mare sretno, nadamo se lipim vijestima od tebe..
    Fala Bogu da se napokon malo ubrzalo to s brojevima. Evo mm dobio nalaz bakter. ejakulata i piše enterococcua faecalis, jel ima ko iskustva s tim? Ide u utorak kod urologa pa ćemo vidit što on kaže,nadam se da ćemo to izliječiti do ulaska u postupak..

tanjam avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Loly ne očajavajte zbog te bakterije. Ona je normalna u probavnom traktu i ponekad se preseli drugdje gdje nebi smjela biti. MM se snjom borio 2 godine, na VV smo pod njom odradili 3 postupka i kad smo došli na SD još uvijek ju je imao. Ništa nije pomoglo-ni antibiotici ni antibiotici direktno u venu što je hodao na Zaraznu 2 tjedna svaki dan. Kad smo došli na konzultacije kod dr. B ja mu rekla što je sa suprugom i rekao da ga ne zanima što je njemu jer da je sve ok nebi bili tu. Važno je samo da žena bude potpuno čista za postupak. I kako vidiš iz potpisa sve je urodilo plodom. Bakteriju ima i dan danas. To nije prepreka za postupak. Sretno svima.

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Fala cure, sad ste me utješile
    E u petak dr. B dolazi kod mog ginekologa (oni i inače surađuju) pa nas sestra naručila na razgovor, pa ako ima ko kakvih pitanja recite, da saznam iz prve ruke..

nati avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ovdje sam nova pa me zanima da li se netko ovaj mjesec upisao za lijekove na sd i koliko će čekati

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Loly,mm je imao to isto, i dr opće prakse mu je dala antibiotik,ne sjećam se više koji,ponovio je nalaz,onda je imal neku drugu bakteriju i opet na antibiotik,onda smo krenuli u postupak na vv i dolje su mu rekli da je ta bakterija normalna i da ne treba niš lječiti.
    Poslije 4 godine sad kad smo krenuli na sd.više nije imal nikakvih bakterija,nalaz mu je bio skroz ok.

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

loly i mm je imao isto to. liječili smo s tri ture antibiotika i nije otišla. onda je doktorica rekla da to nije tak ozbiljno i da se više ne kljuka s antibioticima. sad je više nije bilo, ali je tu e.coli.

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

nakon tuge i razočaranja, i 3 mjeseca posustajanja, sutra idemo gore, da nas savi na listu, pa ćemo znati kak je stanje s brojkicama... znam, trebali smo odmah ići da nas stavi na listu, ali preteško je to bilo... i sad valjda ima vjetra da nas malo pogura... ništa, idemo dalje!

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Inana sretnooo..

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

inana želim vam sreću i hrabrost!

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

eto, bili smo danas- dobili broj, kaže dr. da ljekovi idu ludom brzinom, da on misli da bi mogli startati u travnju, ali mislim da se to može mačku o rep okačit, ja nikom niš ne vjerujem... tak da u ožujku idemo na jedan prirodni, pa onda kak već dođu ljekovi... samo je rekao da u 8. mjesecu niš nebudu radili, i da netrebam ponavljati nalaze dok ljekovi ne dođu, ali ja ipak budem, da si skratim čekanje i koju brigu s popisa jer su mi svi ostarili i sada opet čekanje... ah...

nati avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

jel to znači da se čeka tri mjeseca za lijekove?..to je stvarno brzo ja čekala prvi puta 5mj.

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Inana koji si br. dobila? Ja ću isto neke nalaze ponoviti, jer imam osjećaj da sam bliže postupku kad bar radim nalaze, a ne čekam i brojim dane do lijekova..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •