Stranica 33 od 65 PrviPrvi ... 23313233343543 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,601 do 1,650 od 3227

Tema: Potpomognuta na SV. DUHU

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

a šta reći Mery imala si bed luck, ovo što ti se dogodilo mislim da nije bila greška liječnika, to se u prirodnim postupcima jednostavno dešava, ali da ne rade vikendima uopće i tako uprskaju ne znam koliko ciklusa mi nije baš jasno, tko se misli ozbiljno baviti ovim poslom trebao bi znati te stvari.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Mery13 jako mi je žao što je sve ovako završilo.
    Kao što sam napisala u svom prvom postu ja sam nova u mpo vodama i jednostavno nemogu vjerovati ovo što čitam
    i šta se dešava na SD-u.
    Ja sam bila gore prije 10 dana i sa dr. B sam se sve lijepo dogovorila. Stavio me na listu za lijekove broj sam 144/2012 ali
    po ovome vidim da na red mogu doći za godinu dana ili možda nikad (zbog duga koji bolnica ima prema veledrogerijama)
    Ni sama neznam šta da mislim da li da mijenjam kliniku prije nego šta sam se upustila u svoju mpo priču.
    Ja sam prije nepuna dva mjeseca operirana na SD-u , operirao me dr. B i prezadovoljna sam kako je doktor odradio posao
    i imam puno povjerenje u njega ali sad kad ovo čitam neznam šta da radim?!!!
    Zar ne postoji neki pravilnik ili odredba da bolnice tj. klinike koje se bave mpo-postupcima moraju imati dežurstva vikendom.....to
    mi je nezamislivo i ne mogu vjerovati da ostale klinike rade vikendima a oni ne.......zar nebi za sve trebala vrijediti ista pravila?

Mery13 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    a šta reći Mery imala si bed luck, ovo što ti se dogodilo mislim da nije bila greška liječnika, to se u prirodnim postupcima jednostavno dešava, ali da ne rade vikendima uopće i tako uprskaju ne znam koliko ciklusa mi nije baš jasno, tko se misli ozbiljno baviti ovim poslom trebao bi znati te stvari.
    Znam Mala Mimi ja ni ne sumljam u grešku mog doktora ja u stvari smatram da je on jedan od največih stručnjaka u svom poslu. Jednostavno tako je trebalo bit, sreća je na mojoj strani tako da mene moja mrvica čeka samo moram bit strpljiva...ali da posoji veliki problem na SD definitivno je tako.

Mery13 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Kleopatra što su ti danas rekli na folikumetriji? Otišla si...ja se zapričala s prijateljicom i nisam te pitala što je bilo.

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Čitam vas i prisjećam se našega prošlogodišnjeg Uskrsa. Bio je to najnapetiji Uskrs otkako smo u braku i samo mogu reći - ne ponovilo se. U ponedjeljak sam bila naručena na folikulometriju, ali je dežurni ginekolog utvrdio da je netom prije folikul prsnuo. Potekle su mi suze, dr je bio divan (dr. Vasilj) i samo nas je savjetovao da ipak pokušamo u kućnoj radinosti. Moram li vam reći da je to bila pljuska koju smo "muški" otrpjeli jer smo oboje znali da su šanse minimalne, zapravo nikakve?

Eto, nisu nam se poklopili dani jer tih nekoliko svima kratkih dana blagdana nama je u postupku to uvijek cijela vječnost.

Ipak, ostala sam na SD i sad čekamo ovaj Uskrs u nadi da će smotuljak već biti s nama doma.

Naravno, ni na što vas ne nagovaram jer znam kako je teško pogoditi dane i datume kad se ne radi, ali htjela sam s vama podijeliti svoju priču. Možda makar malčice za utjehu. Sretno vam svima i nek vam se svima posreći kao što se nama.

kleopatra avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

hej Mery..a niš novoga...ciste nema više..al kao folikuli su mali pa nek dođem u petak....e sad..tko će biti gore nemam pojma jer je doktor rekao da njega nema ....vidjela sam što si napisala i fakat mi je žao...mogu misliti kako ti je .. ma koma,ali drži se bit će to sve ok,samo treba biti jak za sve ovo ...

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Evo i mene pozz svim curkama,a posebno dragoj Kleopatri i Mery 13, vidim vi ste mi bile vrijedne,draga moja Meriy jako sam se razoćarala kad sam vidjela da ti je prsnuo foluikulić u P.m, mogu mislit kako si se osjećala,nezzz curke šta da vam kažem moja frendica je išla jućer na Petrovu,upisala se za ljekove i oplodnja bi joj trebala bit u 10mj,prije toga išla je u Os kod dR. Popovića,kaže da se doktor u Petrovoj zgrozijo kad je vidijo što su joj radili i kojim su naćinom išli,mislim drage moje da je sve to isto i da svi oni vjeruju za sebe da su najbolji,znam nekoliko cura koje su bile gore na Sv.Duhu i uspjelo im je od prve,mislim da sve ovisi o našem tijelu i nićem više (možda se varam,neznam više ) i ja sam luda od svega od silnih Menopura,Decapeptyla i 14 folikula izvade mi 4 koje nisu bile kvalitetne,i od sve 4 oplodi mi se samo jedna,ma znate šta pukla sam kad sam to ćula,i sad 29.03. ila vam ja gore kod Dr.B. i kaže premlada si da bi ovako loše reagirala na terapiju,izvadi hormone FSH,LH,PRL,E2,TSH I CJENJENI AMH,i sad AMH mogu vadit samo u Zg,pa ću ga citijem poslat u Zg,a u Os idem da mi ga izvade iz krvi,suprug mora na bakterijološki i kod urologa, i 05.06. javit se sa nalazima kod Dr.B. a u 9mj. trebala bi ponovo na IVF ako bude sve ok,i kako da se sad odmorim ovih 6 mj. kad imam svaki mj obaveza,uffff... Curke držite se,jer ni jednoj nije lako,i šta je tu je kažu TREBA BIT UPORAN!!!!! pusa svima,ćuvajte mi se i trudite se bit smirena kažu da je to jako važno,al nekažu da je to i jako teško....

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

mery13, žao mi je što je sve tako završilo. mogu zamislit kako se osjećaš.

cure, ne znam što reći na situaciju gore, zaista ne zanam. kako i što će od toga svega biti?

ja danas krenula s postupkom. napokon nakon godinu i 4 mjeseca čekanja... napokon

Mery13 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj antesa prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i mene pozz svim curkama,a posebno dragoj Kleopatri i Mery 13, vidim vi ste mi bile vrijedne,draga moja Meriy jako sam se razoćarala kad sam vidjela da ti je prsnuo foluikulić u P.m, mogu mislit kako si se osjećala,nezzz curke šta da vam kažem moja frendica je išla jućer na Petrovu,upisala se za ljekove i oplodnja bi joj trebala bit u 10mj,prije toga išla je u Os kod dR. Popovića,kaže da se doktor u Petrovoj zgrozijo kad je vidijo što su joj radili i kojim su naćinom išli,mislim drage moje da je sve to isto i da svi oni vjeruju za sebe da su najbolji,znam nekoliko cura koje su bile gore na Sv.Duhu i uspjelo im je od prve,mislim da sve ovisi o našem tijelu i nićem više (možda se varam,neznam više ) i ja sam luda od svega od silnih Menopura,Decapeptyla i 14 folikula izvade mi 4 koje nisu bile kvalitetne,i od sve 4 oplodi mi se samo jedna,ma znate šta pukla sam kad sam to ćula,i sad 29.03. ila vam ja gore kod Dr.B. i kaže premlada si da bi ovako loše reagirala na terapiju,izvadi hormone FSH,LH,PRL,E2,TSH I CJENJENI AMH,i sad AMH mogu vadit samo u Zg,pa ću ga citijem poslat u Zg,a u Os idem da mi ga izvade iz krvi,suprug mora na bakterijološki i kod urologa, i 05.06. javit se sa nalazima kod Dr.B. a u 9mj. trebala bi ponovo na IVF ako bude sve ok,i kako da se sad odmorim ovih 6 mj. kad imam svaki mj obaveza,uffff... Curke držite se,jer ni jednoj nije lako,i šta je tu je kažu TREBA BIT UPORAN!!!!! pusa svima,ćuvajte mi se i trudite se bit smirena kažu da je to jako važno,al nekažu da je to i jako teško....
    Bok Antesice, da ja i Kleopatra smo išle opet u prirodni ciklus, ali evo ga dogodilo se ono što nisam željela ali nisam ni prva ni zadnja moram razmišljati da će sljedeći put bit bolje. Samo da isprićam priću s mojom sestrom ona je bila kod doktora B. dva puta na umjetnoj oplodnji i oba dva puta uspjela, tako da ja vjerujem dr.B. idealan doktor, zna svoj posao vrhunski i ne znam s kim bi ga uopće mogla usporediti. Jedina stvar što me smeta što ne rade vikendom i praznikom, ja sam do sad bez obzira uvjek uspjela sačuvati folikul preko vikenda ....još se i svima hvalila kako se uvjek održi i dočeka punkciju ali eto uskočila si ja u svoja usta, katasrofa ali nisam ja trenutno bitna, tako je kako je.... jaka sam i izdržim svašta pa tako i ovaj neuspjeli pokušaj ostaje iza mene.

Antesa a zašto i vi ne probate u prirodnom ciklusu ili već jeste?
    Pusa

Mery13 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj kleopatra prvotno napisa Vidi poruku
    hej Mery..a niš novoga...ciste nema više..al kao folikuli su mali pa nek dođem u petak....e sad..tko će biti gore nemam pojma jer je doktor rekao da njega nema ....vidjela sam što si napisala i fakat mi je žao...mogu misliti kako ti je .. ma koma,ali drži se bit će to sve ok,samo treba biti jak za sve ovo ...
    Još uvjek su mali, pa koji ti je dan pm, pa zar ti nisu rekli kolki su, stvarno ne razumijem....sretno, javi što su ti rekli u petak!

Mery13 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj MalaMa prvotno napisa Vidi poruku
    mery13, žao mi je što je sve tako završilo. mogu zamislit kako se osjećaš.

cure, ne znam što reći na situaciju gore, zaista ne zanam. kako i što će od toga svega biti?

ja danas krenula s postupkom. napokon nakon godinu i 4 mjeseca čekanja... napokon
    Hvala MalaMa!

Tebi želim svu sreću u postupku i da nam se ubrzo javiš s velikom betom~~~~~~~~~

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

kleopatra i ja sam u petak gore. valjda će bit doktorica ako dr. nema

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Hej Mery, drago mi je da si imala hrabrosti ostaviti iza sebe ovaj neuspješan postupak i da si skupila snagu za dalje. Držim fige da ćemo te uskoro gledati na trudničkoj listi ~~~~~

Nadam se da ne zvučim grubo, jer mi to nije namjera, ali ti kao pacijentica u MPO postupcima i sama znaš kakva je situacija kod nas i s koliko se predrasuda, što zakonskih, što kulturoloških, borimo. Jedna od tih predrasuda je i izraz umjetna oplodnja. U medicinski (pot)pomognutoj oplodnji ili asistiranoj reprodukciji nema ništa umjetnog, kao što su i djeca rođena iz MPO postupka djeca kao i svaka druga, a ne genetski manipulirane reprogramirane lutkice. I dok mi svi to okolo trubimo do iznemoglosti, boli me kad ovdje na forumu koji okuplja nas s problemima plodnosti pročitam taj izraz.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mala Ma super za postupak i sretno

i slažem se sa BB, ne NE neee izrazu "umjetno"

Ja bila danas gore ali nisam niš saznala, doktora nisam našla samo jedno mladu novu sestricu
    po lijekove probat iza 10.4 ali s obzirom na blokadu to je upitno, no nadam se da odjel mora nekako funkcionirati
    o ostanku/odlasku doktora niš ne znam, na vratima labosa još uvijek stoje oba 2 imena

javljajte novosti

Mery13 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj BigBlue prvotno napisa Vidi poruku
    Hej Mery, drago mi je da si imala hrabrosti ostaviti iza sebe ovaj neuspješan postupak i da si skupila snagu za dalje. Držim fige da ćemo te uskoro gledati na trudničkoj listi ~~~~~

Nadam se da ne zvučim grubo, jer mi to nije namjera, ali ti kao pacijentica u MPO postupcima i sama znaš kakva je situacija kod nas i s koliko se predrasuda, što zakonskih, što kulturoloških, borimo. Jedna od tih predrasuda je i izraz umjetna oplodnja. U medicinski (pot)pomognutoj oplodnji ili asistiranoj reprodukciji nema ništa umjetnog, kao što su i djeca rođena iz MPO postupka djeca kao i svaka druga, a ne genetski manipulirane reprogramirane lutkice. I dok mi svi to okolo trubimo do iznemoglosti, boli me kad ovdje na forumu koji okuplja nas s problemima plodnosti pročitam taj izraz.
    Oprosti draga BigBlue nisam nikoga htjela uvrijediti tim izrazom....neće se više nać u mojim postovima, nisam toliko daleko razmišljala o tom izrazu i slažem se u potpunosti s tobom!!!

Za 10.04.~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

hvala na dobrim vibricama

nisi nikoga uvrijedila, pogotovo ne mene, ali ako ti nitko ne kaže, nećeš ni znati. i to je bio jedini razlog zašto sam to napisala.
    drago mi je da nisi pomislila/protumačila kao zlonamjerno

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Imam jedno pitanje zena i ja idemo na potpomognutu oplodnju na Sveti duh u pon ili utor bi trebala biti punkcija,od danas vice nemamo ni decipeptyla ni onog drugo sta se mjesa neznam naziv,a u bolnici isto navodno nemaju.pa me zanima sta dalje moramo to kupit ili jeli ide to na recept?i koje su cijene?hvala na odgovoru

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

tomek, pa jeste provjerili u bolnici? moraju vam dati kad ste u postupku, pa zar je već pipa zatvorena na sv duhu? ovo još nismo čuli

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Pa bili smo gore u utorak,i nisu imali nista nego su nam rekli da kupimo.jucer uzo 2 decipetyla za danas sta trebamo ,a sutra smo opet naruceni na ultrazvuk.pa zato i pitam jer navodno gore nemaju vise nista.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

tomek, kao što je mare41 rekla, oni su vam morali dati.
    jedino što mi pada na pamet je da vam danas napismeno daju kako lijekova nemaju i da morate sami kupiti i da onda tražite povrat novca od HZZO-a.

ali ovo je užas

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

BB, to si se super sjetila-Tomek-zaista imate na to pravo, a do tad, nažalost negjde kupite

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

A neznam sta rec o tome svemu.a kako ide sad dalje jel mora zena primat decipeptyl do punkcije ili?znam da ce nam rec sutra kad idemo ali volim se informirat malo

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

cure što se lijekova tiče znam da gonala nemaju. prijateljica je lijekove dobila u 1 mj. ali je išla u prirodni pa ih nije odmah podigla. sad kad se spremala na postupak dali su joj menopur jer gonala više nisu imali. eto...
    mislim da svakako treba tražit povrat novca.

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Kad pomislim da ne može gore, a ono neki novi post o ne baš sjajnom stanju na SD, čini mi se da je gori pravo rasulo!
    Meni danas 2dc i počimam s gonalima, 1. folikulometrija tribala biti u ponediljak, a kako tada (vidi čuda) ne rade, bit će u utorak, ah valjda će sve biti kako triba.
    Svim curama i njihovim mužićima sreeeeetno

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Mery13 prvotno napisa Vidi poruku
    Bok Antesice, da ja i Kleopatra smo išle opet u prirodni ciklus, ali evo ga dogodilo se ono što nisam željela ali nisam ni prva ni zadnja moram razmišljati da će sljedeći put bit bolje. Samo da isprićam priću s mojom sestrom ona je bila kod doktora B. dva puta na umjetnoj oplodnji i oba dva puta uspjela, tako da ja vjerujem dr.B. idealan doktor, zna svoj posao vrhunski i ne znam s kim bi ga uopće mogla usporediti. Jedina stvar što me smeta što ne rade vikendom i praznikom, ja sam do sad bez obzira uvjek uspjela sačuvati folikul preko vikenda ....još se i svima hvalila kako se uvjek održi i dočeka punkciju ali eto uskočila si ja u svoja usta, katasrofa ali nisam ja trenutno bitna, tako je kako je.... jaka sam i izdržim svašta pa tako i ovaj neuspjeli pokušaj ostaje iza mene.

Antesa a zašto i vi ne probate u prirodnom ciklusu ili već jeste?
    Pusa
    Draga sa mojim mužekom je sve OK,al moji jajovodi su skrozzz,al skokroz zaćepljeni i oni mi govore da samnom nevrijedi ništa pokušavat osim IVF-a,tako da šta je tu je,borim se!!!! a i sad kad izvadim taj hormon baš mi Dr. kaže da će bit bolje jer će Dr.B odmah znat koja mi terapija paše i nju će primjeniti!!!
    Nisi ti sebi dušo uskoćila usta nešta je u klincu u ovom zraku,sve je svima nešta što netreba...drž se ti meni mala moja i samo se dobro nasmij onako kako ti znaš i sve će krenit glatko. Seku sam ti upoznala a i bebu sam vidjela na tvom mobu,ja vjerujem da će nešta krenit nabolje.... Kleopatra dragićka moja drž se oni valjda rastu lagano i sigurno,ja vjerujem u tebe !!!! Curke moje mile šaljem vam hrpu pusa iz sunćane Slavonije (sad je mrak al sutra će bit sunce ) Pazite se,i najbitnije držite tu glavu gore,i meni je teško al borim se da drugi ne primjete da se lomim,jer onda samo žale!!! JA SAMO SMIJEM SE,I SMIJEM SE....

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

tomek, javi nam kako je prošlo na SD!

Imaju li lijekova? Jesu li vam dali potvrdu za HZZO?

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Kako sam i mislio decipeptyla nema morali smo ga kupit,reko joj je doktor da u desnom jajniku ima 2 komada po 14mm u ljevom vise i da su u ljevom svi iste velicine i da mu se to svidja,u sub smo ponovno naruceni na kontrolu,jednostavno mi nije jasno da se bolnica dodvede u tu situaciju da nemaju ljekova za zene koje su u postupku,sta sa onima koji mozda nemaju novaca za ljekove?

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Stanje je ovakvo,bili gore ujutro i rekli da ima zena u desnom jajniku 3 komada po 13-14mm u ljevom ima vise komada ali kao svi iste velicine i da mu se to svidja,od ljekova nazalost nista,samo mozete kupit decapeptyl,to mi je malo neodgovorno od bolnice da nemaju neku zalihu za zene u postupku,u sub smo naruceni na folikolimetriju ponovno.znaci nema druge nego kupit jos 7 komada injekcija

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

jeste li možda pitali za povrat novca od HZZO-a, potvrdu?

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ma nismo nista bio sam malo ljut zbog svega pa sam zaboravio,ma nema veze za to,racunamo da bi mozda isla na punkciju u utorak posto za vikend i pon ne rade pa cu onda vidit za potvrdu.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

tomek, to je vaše pravo! nemojte im to pustiti, pa niste bedaki da vas tako vozaju! a kaj bi bilo da nemate u tom trenutku tisuću, dvije kuna (niti ne znam koliko košta)? propao bi vam postupak?
    da ste htjeli plaćati lijekove i postupak, otišli bi u privatnu (poli)kliniku i znali bi u startu na čemu ste!
    Posljednje uređivanje od BigBlue : 05.04.2012. at 14:01

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ma necu pustit u utorak kad idemo gore cu trazit potvrdu da napise.nekad mi je zao sta nemam koju kn vise da odemo privat jer ovo je uzas,kako se radi.to ide gore ko na traci koda imaju neku normu koju moraju ispunit.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

držite nas se tomek!

sva sreća da privatna klinika nije uvijek recept za uspjeh, jedino je odnos prema pacijentu ipak neusporediv. nadam se da će vam ovaj postupak biti dobitan i da ćete zaboraviti sve ove stresove koje su vam priuštili...

ostani s nama, javljaj nam vijesti, pitaj ak te/vas što zanima ili trebate pomoć.
    lijepo je (za promjenu) imati dečke na forumu!

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Hvala,budem.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

ups, sad vidim tipfeler - trebalo je pisati držite nam se, a ne držite nas se

ok, i ovo drugo ne zvuči loše...

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ma skuzio sam sta si htjela napisat.u svakom slucaju tu smo i nedamo se nikamo

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Imam jedno pitanjce ili vise.trenutno smo na terapiji decapeptilima i menopur sveukupno 21 decapeptil i 24 menopur.to nam treba bit do ponedjeljka.u utorak ce bit 14 dan ciklusa,vjerovatno je onda punkcija(nadamo se)u slucaju neuspjeha kolko se ponovno mora cekat za drugi pokusaj?dali je ista terapija ili idu druge injekcije?

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

još ni punkcija nije bila, pa kud odmah po neuspjehu...

koliko vidim supruga ti je u punom stimuliranom, znači pauza od barem 6 mjeseci

protokol ovisi o reakciji tvoje supruge i odluci liječnika
    Posljednje uređivanje od BigBlue : 05.04.2012. at 16:01

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ma nije nego sam objektivan,nadam se da ce iz prve uspijet,ali boze moj.vec dugo ja i zena pokusavamo pa nista,zajedno smo 12 god,sve uredu kod mene i kod nje.pa se malo raspitujem za svaki slucaj

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Evo opet mene,kako sam gore napiso zeni je folikul na cca 12-13 mm u desnom i vise komada u ljevom nekakvih poredanih. Danas joj 9 dan ciklusa u utorak ce bit 14 dan jel to ok? s kojom se velicinom inace vade jajasca?i zbog cega mora bit pun mjehur kod punkcije?hvala na odgovorima.
    Posljednje uređivanje od Tomek1221 : 05.04.2012. at 20:28

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Tomek potpuno krivo! Kod punkcije mjehur treba biti prazan. To da li će punkcija biti u utorak reći će vam dr na pregledu u subotu kao i ostale informacije vezano za lijekove.
    To da su svi jednake veličine je odlično, a kada je punkcija sve ovisi o njihovom rastu. Ja sam jednom dolazila 3 dana za redom na pregled jer je dr htio biti siguran što sa mnom i kada se odlučiti za punkciju. Meni je jedna punkcija bila 12, druga 17 dan ciklusa, nema pravila, sve ovisi o reakciji na lijekove.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ok puno ti hvala

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Znima me jeli kod nas ko zamrzava jajne stanice i koliko to dodje uopce?hvala

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Tomek ja sam gore imala 2 stimulirana i 4 krio postupka, postupka sa zamrznutim jajnim stanicama, vidi u potpisu detalje ili pitaj kaj treba
    s obzirom da se radi o državnoj klinici zamrzavanje je besplatno no i lijekovi bi trebali biti besplatni.......

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

To gore treba trazit ili sta?jer niko to ne nudi ili da te bar informira.jer po tome ako ima vise folikula dobrih veca je mogucnost i netreba cekat ljekove recimo za drugi put i slicno,bar mislim da je tako

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Tomek1221 prvotno napisa Vidi poruku
    Pa bili smo gore u utorak,i nisu imali nista nego su nam rekli da kupimo.jucer uzo 2 decipetyla za danas sta trebamo ,a sutra smo opet naruceni na ultrazvuk.pa zato i pitam jer navodno gore nemaju vise nista.
    Ja sam bila gore danas i dobili su lijekove!!!! Živnite ljudi... Nije sve tak crno...

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

ajde fala bogu onda mozda se situacija popravlja

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

kika koji si broj????

ništa oni ne nude, nakon punkcije ćete vidjeti. ovisi o broju stanica i prema kojem zakonu/protolkolu trenutno rade
    ako rade po starom, 3 će oploditi a ostalo zamrznuti, neće vas niš pitati

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Pa super ako je tako,jer onda za dalje nedaj boze ne trebalo namnetreba nista nego doc opet gore,netreba pikanja i slicno.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ne, kada imate taj krio postupak, samo žena dolazi 2-3-4 puta na UZV da se pogodi ovulacija i provjeri endometrij , tada ti daješ svoj uzorak i j.s se oplođuju, i onda je dalje isto kao i u stimuliranom...transfer...čekanje....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •