Evo i mene pozz svim curkama,a posebno dragoj Kleopatri i Mery 13, vidim vi ste mi bile vrijedne,draga moja Meriy jako sam se razoćarala kad sam vidjela da ti je prsnuo foluikulić u P.m, mogu mislit kako si se osjećala,nezzz curke šta da vam kažem moja frendica je išla jućer na Petrovu,upisala se za ljekove i oplodnja bi joj trebala bit u 10mj,prije toga išla je u Os kod dR. Popovića,kaže da se doktor u Petrovoj zgrozijo kad je vidijo što su joj radili i kojim su naćinom išli,mislim drage moje da je sve to isto i da svi oni vjeruju za sebe da su najbolji,znam nekoliko cura koje su bile gore na Sv.Duhu i uspjelo im je od prve,mislim da sve ovisi o našem tijelu i nićem više (možda se varam,neznam više ) i ja sam luda od svega od silnih Menopura,Decapeptyla i 14 folikula izvade mi 4 koje nisu bile kvalitetne,i od sve 4 oplodi mi se samo jedna,ma znate šta pukla sam kad sam to ćula,i sad 29.03. ila vam ja gore kod Dr.B. i kaže premlada si da bi ovako loše reagirala na terapiju,izvadi hormone FSH,LH,PRL,E2,TSH I CJENJENI AMH,i sad AMH mogu vadit samo u Zg,pa ću ga citijem poslat u Zg,a u Os idem da mi ga izvade iz krvi,suprug mora na bakterijološki i kod urologa, i 05.06. javit se sa nalazima kod Dr.B. a u 9mj. trebala bi ponovo na IVF ako bude sve ok,i kako da se sad odmorim ovih 6 mj. kad imam svaki mj obaveza,uffff... Curke držite se,jer ni jednoj nije lako,i šta je tu je kažu TREBA BIT UPORAN!!!!!

pusa svima,ćuvajte mi se i trudite se bit smirena kažu da je to jako važno,al nekažu da je to i jako teško....