To je kudikamo jednostavnije nego stalno mucit zene sa punkcijama.
To je kudikamo jednostavnije nego stalno mucit zene sa punkcijama.
samo da nam usvoje ove promjene pa da mogu sve (ili bar više) stanica oploditi i pustiti prirodu da napravi selekciju
vidiš moj prvi postupak: 19js, odmah oplođeno 3, 9 zamrznuto za 3×3 krio postupka
od tih 12 j.s samo mi je 1 embrij bio dobar po broju stanica i danu nakon oplodnje, i tada sam imala biokemijsku trudnoću
Tomek a koje je vaša dijagnoza? godine, staž
Mi smo ti 12 god zajedno od toga recimo radimo nekih 5-6 god.makar iskreno nikad nismo pazili i gledali tocno kad je ovulacija i slicno.bili smo na 3 insjemenacije od toga 0 bodova,zena je bila nesto bolesna(operirala zuc)i nakon 2 god krenuli smo sad na prvi IVF moja dijagnoza je oligoasthenozoospermia a zenina je sve u svemu ok jajnici prohodni jednio je kod zene AMH rezultat je 11 kao smanjena plodnost,drugo sve ok.ja sam 76god zena 81.3d nalaz uredan AMH11-TSH 1.85-FJH 7-LH 7-PRL 7.7-B2-220.Sta god to znacilo.papa i i drugo uredno.
nadam se da ćete postati roditelji, što prije, zar ne
i da će naša klinika opet nizati uspjehe
moje detalje imaš u potpisu a pitaj kaj vas zanima
e da, tko obavlja folikulometrije?? doktor ili doktorica
Doktor B.
A KAKVE SU GUŽVE UJUTRO?? sorry na capslock, slučajno stisla
Nisu guzve,mi smo bili do sad 3 put bilo je 8-10 zena i sve su rijesili kroz sat vremena.a i mi smo gore vec oko 7 ujutro da smo medju prvima.sutra smo naruceni u 10 na hitnoj jer gore ne rade.
Ti si isto gore?u postupku?
čekam lijekove i nadam se postupku krajem srpnja
bila sam u veljači na postupku u Pragu pa sam sada u pauzi
A nadam se da ces uspit ovaj putmi smo sad prvi put pa jos nista neznamo ni kako to ide ni kolke su sanse da uspije.
curke....meni je danas 16 dan ciklusa.....eee još sam jučer imala zadnje kapi???? jel to tak dugo trajalo zbog pikica ..(imali smo postupak(neuspjeli) ) ..... i još par pitanja...ja sam sad broj 156....jel zna netko kad bi mogla bit ja na redu....tko je manji broj od mene ......i da folikulići su mi još mali i niš mi ne pišu koliko mali....koma... sutra također folikulometrija na hitnoj .....
![]()
kleo ja sam ti 450 od lani!!!!! mislim da je oko 100 ostalo od lani
recimo 50 brojeva mjesečno, ali to je sada sve upitno
ja sam 23 u 2012 i sad zadnji put kad sam bila na konzultacijama, dr B nije bilo pa me primila doktorica ( ona mi je i radila inseminaciju)
Pitala sam ju za te brojeve i kad bi trebala doći na red, rekla mi je dok obavimo još ovu jednu inseminaciju na koju idem u 5 mj da ću doći na red, e sad.... ???
Posljednje uređivanje od Mare 85 : 07.04.2012. at 08:36
Ja sam broj 144 u 2012.......dr B. mi je rekao da bi u 9 mjesecu išla na IVF ako ne uspiju inseminacije koje
su u planu u 6 i u 7 mjesecu. U 5 mjesecu se moram javiti sa svim nalazima pa ćemo se sve detaljnije dogovoriti.
Mislite li da bih mogla sa tim brojem doći na red u 9 mjesecu?
Linalena, ja sam ti 454 i dobila sam lijekove još prošli mj, ali jučer sam bila gore da se dogovorim za postupak za sljedeći mj., pa mi je sestra Pera rekla da su došli lijekovi. Ali ne znam ti do kojeg br su došli... Pozz Tomek, i mm ima istu dijagnozu kao i ti, a i ja sličnu onoj tvoje žene... Nadam se da će nam uspjeti!!!
ja bila jučer, folikuli mali, ali nije strašno... ali je sesra Pera rekla maloj praktikantici- mi danas imamo puno posla, moramo po ljekove u apoteku, e sad... tko zna, možda su stigli...![]()
Navodno su stigli ali nama ih nije imo ko dat danas.mi mi moramo sutra ujutro opet gore u 8.folikuli su svi na 14-15 mm.sutra folikulometrija i vjerovatno u pon stoperica.
uf ja baš imam gužvu i mogu tek sljedeći ponedjeljak 16.4, sada me frka da će dati moje lijekove, al opet ipak ja imam postupak tek u srpnju, imam vremena
sretno svima
inana super za postupak
Evo mi danas u 22 sata na stopericu i u utorak u 8 punkcija.
Hvala
sretno Tomek i zena...za bezbolnu punkciju i lijepe folikule..
Tomek nadam se da je punkcija super prošla! Meni danas 8dc, popodne imam 1. folikulometriju, a prehlađena, imam temperaturu, kašljem, glava puca, kljukam se lekadolima, nadam se da to neće utjecati na moje folikuliće..
[QUOTE=Loly;2114592]Tomek nadam se da je punkcija super prošla! Meni danas 8dc, ali već odrađena 1. folikulometrija ujutro...Baš je bila gužva...Moram još i sutra pa vjerojatno punkcija u petak-13.!!!!
Sretno svima cure!!!
Loly, možda ćemo zajedno odbrojavati....![]()
kak sam brza...zaboravih napisati i da smo 1. put u isto vrijeme "imale sreće"- i moj dečkić je 10/2009.
SRETNO!!!![]()
E mala bu, neka nam se opet posreći, pa da naši dečkići dobiju bracu ili seku, ili oboje..
Koliki su ti bili folikuli? Ja ću danas uzv napraviti kod svog ginića, onda javljam stanju dr. B, pa ćemo viditi kad opet.
Mi smo danas bili 12 komada izvadjeno sutra ujutro zovemo da vidimo kako je proslo.
Tomek super..navijamo za sutra..ehhhh da nam je sad jos normalan zakon .....
[QUOTE=kiara79;2114678]Tomek super..navijamo za sutra..
Loly, na oba jajnika su mi oko 14-15 mm...da, i nama je svejedno samo da bude....![]()
Tomek sretno za sutra!
Mala bu krasni folikulići, sreeetno!!!
tomek sretno vam, da sutra budu lijepe vijesti ~~~~~
mala bu i loly nek vam folikulići lijepo rastu!!
meni danas 1dc, sutra počinjem s gonalom, a za tjedan dana kontrola
nek nam svima bude plodno i lijepo proljeće!!!!!!!!!!!!!!![]()
Hvala.javim kolko je oplodjeno.
pozdrav, da li je netko možda zvao SD, ako imate informaciju da li su stigli lijekovi sa liste od prošle godine
svima sretno u postupcima ~~~~~~
Danas 8dc folikuli samo na desnom jajniku, njih par oko 11 mm, a na livom samo jedan od 9 mm, endometrij 6,6 mm.
Cure što vi mislite, čini mi se da su folikuli mogli biti i veći?!
20dc...folikulić na desom 10mm...Loly...znači možemo uzv napraviti i kod svog ginića ( mislim na folikulometriju) .. jer ja bi trebala gore sutra a nikako nemogu uskladiti s poslom![]()
Evo zvali gore 5 kom zamrznuto,a za sad 2 oplodjene neznam jel to konacno ili se stigne jos koja oplodit?a u pet transfer
ma Tomek to bu super-držim fige da se ugnijezde u petak!!!
mi u petak na punkciju...nek nam je svima sretan taj 13.-i PETAK!!!!
i svima ostalima naravnoooo......![]()
Žene, evo ja se upravo prijavila na ovaj forum i sve vas lijepo pozdravljam. Mislim da je ovo najbolje mjesto gdje mogu pitati nešto o dr. Baumanu. Trebala bih njemu na laparoskopiju zbog velike ciste (pa ćemo nakon toga vidjeti koje su mogućnosti za začeće). Ono što mene muči je da sam načula da on odlazi sa Sv. Duha i da će isključivo biti privatnik. Imate vi kakvih pobližih informacija? Nadam se da to nije istina...
tomek te dvije koje su se oplodile je i konačan rezultat,po još starom zakonu samo 3 js idu u oplodnju,zato su vam 5 nžalost zamrznuli..
sretno u petak svima ~~~~~~
dobrodošla mima32!
ne znam ima li itko kakvu konkretnu informaciju o tvom doktoru na SD, ali šuškanja se čuju stalno; prvo biologice sa SD u privatnike, sad dr. B, pa sve je moguće. nemam ti kaj pametnog reći osim čisto logičnog odgovora da ako odlazi postoji otkazni rok od najmanje mjesec dana (jedino ako nema godišnji za iskoristiti), pa se požuri i probaj to obaviti čim prije. u protivnom ti se možda stvarno može dogoditi da ćeš tražiti novog liječnika ili ići njemu privatno.
javi ako čuješ što novoga!
mima32 bok! Nažalost i mi smo tako nešto načuli i zapravo su sve glasnija šaputanja o odlasku dr.B. i biologica sa SD.... E sad, točnu i provjerenu informaciju mislim da nemamo...jedino da ga neka od vas koje ste kod njega trenutno u postupcima direktno pita...Žene, evo ja se upravo prijavila na ovaj forum i sve vas lijepo pozdravljam. Mislim da je ovo najbolje mjesto gdje mogu pitati nešto o dr. Baumanu. Trebala bih njemu na laparoskopiju zbog velike ciste (pa ćemo nakon toga vidjeti koje su mogućnosti za začeće). Ono što mene muči je da sam načula da on odlazi sa Sv. Duha i da će isključivo biti privatnik. Imate vi kakvih pobližih informacija? Nadam se da to nije istina...
Cure,odlazi jedna biologica(S.V),a dr.B i druga biologica ne idu nikud.Dr.B je jedino srijedom u Beta plus.
Ja sam nedavno bila kod njega na dogovoru i sve smo se dogovorili za odraditi inseminacije 6 i 7 mjesec i ako nebude uspjeha onda IVF u 9 mjesecu i niti u jednom trenutku mi dr. B nije spominjao da ga neće biti tada, tako da mislim da za sada on ne odlazi isključivo u privatnike.
Ja sam neke preglede obavljala u Beti plus a neke u bolnici tako da mislim da odlazi da bi mi rekao tj. nebi planirali to sve da on ne ostaje na SD-u!
Pozdrav drage moje...danas sam bila gore...22 dc lijevo-mali fol. desno-13mm...moram kupiti brevactid5000 i dat si ga u subotu u 22..u pon. pregled pa ak je još tu ..punkcija....samo molim Boga da se taj folikulić zadrži ...![]()
eto, onak, informativno... moj jajnik je ljenčina... nije mrdnuo od srijede, još smo na 11mm, i rekao mi dr. da dođem u pon., možda bude kaj od ovog drugog... mislim da u ponedjeljak idem bezveze gore, ali eto, kud sve, tuda i to...