Stranica 35 od 65 PrviPrvi ... 25333435363745 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,701 do 1,750 od 3227

Tema: Potpomognuta na SV. DUHU

Mery13 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Kleopatra pa naravno da će bit tu...držim fige za pon....sretno

Mojoj prijateljici danas vratili osmostanični....beta za 12 dana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~sretno Ani i neka nam ti bila trudnica

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Evo mi bili danas gore ,dosli u 8 otisli u 12,stavili 2 komada nisu rekli kolko stanicni zena nije pitala,samo je reko doktor B da su se razvili vise nego su trebali za 3 dana,sad cekamo.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

svima sretno i plodno
    ja moram sljedeći tjedan gore po lijekove, valjda ću ih dobiti

Mery13 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Sretno Tomek i draga za prekrasnu betu~~~~~~~

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Sretno vam Tomek. POgledajte na otpusnom pismu što piše pa ćete znati

Sretno svima

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

pise samo da su stavili 2 komada cc.cc

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Jučer na folikulometriji dr.kaže da su folikuli malo narasli, endometrij 9, nastavljam s pikanjem do ponediljka tad opet gori, pa ćemo vidi što će biti, mada nisam baš previše optimistična..
    E baš me iznenadilo kako je dr. B grub, baš me bolilo kad me gledao na uzv, a inače nisam mimoza i sve je skupa trajalo čak minut ipo i bez puno objašnjenja

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj Tomek1221 prvotno napisa Vidi poruku
    pise samo da su stavili 2 komada cc.cc
    tomek to su odlične!!!

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

a sta znaci to cc.cc koliki su kolko stanica ili kaj vec?

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

cc je faza iza blastica

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

znaci to je odlicno?i to nakon 3 dana

kleopatra avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

MOLIM VAS BILO TKO ..TKO JE TRENUTNO AKTIVAN......danas mi je 24 dan ciklusa ... trebm u 22h dat si brevactid......al vidjela sam nesto crveno...neznam šta radim.....čekam s uloškom i ništa ..al kaj ak dođe.... dal da dam pikicu il ne...zovem gore bilo koga al ništa....(((((((((((((((((( a ineče su mi ciklusi 40 dana...LUDIMMMM !!!!! A 22 SE BILŽI!!!!!!!

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj kiara79 prvotno napisa Vidi poruku
    cc je faza iza blastica
    meni se čini da je cc ispred blastica, ne iza. bc je blastica, a cc valjda morula...

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj kleopatra prvotno napisa Vidi poruku
    MOLIM VAS BILO TKO ..TKO JE TRENUTNO AKTIVAN......danas mi je 24 dan ciklusa ... trebm u 22h dat si brevactid......al vidjela sam nesto crveno...neznam šta radim.....čekam s uloškom i ništa ..al kaj ak dođe.... dal da dam pikicu il ne...zovem gore bilo koga al ništa....(((((((((((((((((( a ineče su mi ciklusi 40 dana...LUDIMMMM !!!!! A 22 SE BILŽI!!!!!!!
    Ajde malo nam pojasni o čemu se točno radi- zašto trebaš dobiti brevactid? U postupku si? Čekaš punkciju?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Pozdrav drage moje...danas sam bila gore...22 dc lijevo-mali fol. desno-13mm...moram kupiti brevactid5000 i dat si ga u subotu u 22..u pon. pregled pa ak je još tu ..punkcija....samo molim Boga da se taj folikulić zadrži ...
    evo, tražila sam, to je štoperica, za punkciju, pa oćemo se složit da si slobodno daš štopericu? Gabi?

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

To je štoperica ali ona kaže da joj je 24. dan ciklusa i da ima neko krvarenje? Da čeka s uloškom?
    Niš mi nije jasno

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

da nije zamijenila brevactid s decapeptylom?

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

zanemarite prethodni post - nisam skužila što je mare citirala na vrijeme.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    To je štoperica ali ona kaže da joj je 24. dan ciklusa i da ima neko krvarenje? Da čeka s uloškom?
    Niš mi nije jasno
    kleopatra, ja sam shvatila da su ti duži ciklusi i da folikul ide polako (prirodnjak?), mi ti sad zaista ne možemo ništa drugo reći nego da napraviš ono što ti je dr rekao-da ide štoperica, u najgorem slučaju-folikul može pobjeći prije punkcije, a možda je cista pukla, ne možemo sad nagađati od čega je crveno (ipak je prerano za mengu, al ni to ne možemo znat)
    Posljednje uređivanje od mare41 : 14.04.2012. at 20:43

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

joj mare sorry ni ja nisam dobro čitala što si citirala, sve radim na brzinu
    kleopatra, ja mislim da si svakako trebaš dati brevactid a u ponedjeljak ćeš vidjeti što i kako

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

kleopatra, sretno!
    Gabi, big kiss!

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Potpisujem gabi i maru, kleopatra sretno u ponedjeljak

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    meni se čini da je cc ispred blastica, ne iza. bc je blastica, a cc valjda morula...
    to je dobro ili lose?

inna28 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Pozdrav,odlučili smo da više ne idemo u privatnu kliniku pa smo u velikoj dilemi gdje dalje? Kako ste zadovoljne s dr.Baumanom?Jel mi može netko napisati broj na koji se mogu naručiti na konzultacije......unaprijed hvala

kleopatra avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Drage moje hvala vam svima na odgovorima...jučer sam ipak otišla na merkur( tamo mi med.sestra daje pikice) i sve je ok..u pon. ako Bog da ,da se zadrži fol. je punkcija u prirodnom . Hvala vam svima još jednom i svima sretno u postupcima i čekanjima <3 INNA28...Opća bolnica Sv. Duh Mpo (pogledaj si na tu stranicu sve ti je detaljno objašnjeno) sretno... a ovo ti je brojćek 01/3712-109

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

inna28 broj ti je 3712 109
    mi smo svi jako zadovoljni sa dr.B.ali SD je jako losa opcija u zadnje vrijeme..uhhhh kak mi je to tesko napisati,ali nazalost to je tako..nema lijekova,liste cekanja su preeeduge,odlazi biologica...
    hmmm,cak je i nas koji smo jako dugo na SD i jako zadovoljni sa osobljem ponukalo da si traazimo novu kliniku..
    odluka ju samo vasa mi ti mozemo napisati samo iskustva..sretno..

kleopatra sretno u ponedjeljak..

inna28 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Joj ako je tako,onda ništa.hvala vam i sretno

Mery13 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Kleopatra sretno u pon....i da punkcija prođe što bezbolnije...popi si ketonal i normabelček mislim da će ti bit lakše meni je svaki put pomoglo...sretno

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Tomek to je super za treći dan...samo optimisticno..eno moj mali cc sada spava sve u 16..i ima blizu cijelih 6 kg..prema tome sretnoooo

Ma cure sretno svima i držim palceve ...puse vam

mala bu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Evo prijavljujem i ovdje embriotransfer u srijedu.... Cekam....

kleopatra avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

bili gore spremni za punkciju kad ono..folikulića nema ... veli dr.B bacite se na kućne radinosti dan D je eee pa sad bumo vidli .....pusa svima i također sretno svima

Mery13 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mala bu sretno na ET~~~~~~~~~
    Kleopatra kako je prošlo draga?

Evo da i ja javim opet sam u postupku od jučer krenula s pikicama

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

bili gore spremni za punkciju kad ono..folikulića nema ... veli dr.B bacite se na kućne radinosti dan D je eee pa sad bumo vidli .....pusa svima i također sretno svima
    znači da je friško puko folikul, i da je ono crvenkasto bila lažna uzbuna, sretnoooooo!

Mery13 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Tek sad vidjela tvoj post baš mi je žao ali vrijedi pokušati ovo u kućnoj radinosti....sretno Kleopatrić

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ja zvala i nema lijekova za mene, kažu nema sada u 4om, trebali bi doći u 5om
    hmm tako su mi rekli i prošli mjesec
    a opet sada sam već malo ljuta jer vidim da su i neki brojevi iza mene dobili (ja 450, zadnji stimulirani u 9/11)
    e dobro da sam imala postupak vani jer ajd bar mi je malo lakše s obzirom da trebam pauzu

Mery u kakvom si ti postupku???

Kleo samo udriti u kućnoj, kaj se može mora se

malu bu da se lijepo dijele

Palcicazg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

linalena strašno je ovo s lijekovima, ja sam isto zvala i rečeno mi je da se javum u 5mj. hehe kak je sve krenulo budemo skupa u postupak
    ne znam kako je po drugim klinikama, ali ovo je prestrašno, ovdje čeka se duže od 6mj.
    ili nas je neplodnih parova sve više i više

Mery13 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Menopur + cetrotide

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

i ja bila jutros... folikul je za divno čudo od petka mrdnuo, i narasao, ali, očito i puknuo, pa je rekao da je sad na nama, i kako Bog da... i da idemo dalje, mislio mi za dr. mj. dati d... tablee, neznam kaj to je, i još nekaj, ali vidio je koji sam br., pa da dođem krajem 5., da planiramo stimulirani za 6. mj... tako da sam tužna jako jako, i samim time, nemam volje za niš.. a sa druge strane, sutra idem na konzultacije kod dr. R., privatno, pa da vidim kaj on ima za savjetovati...

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

inana a koji si ti broj??

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Cure moju folikuli danas 7dc 10 i 11mm. Valjda je to ok. Nemam pojima. Valjda bude nesto od njih. Kleopatra i inana zao mi je sto su stanice pobjegle. Jel se to moze dogodit u stimuliranom?
    Cure nadam se da ce vam brzo lijekovi. Znam kako je uzas cekati ih.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Pozdrav cure... evo suprug i ja smo krenuli na SD u nadi da ćemo uskoro imati bebu. Nakon godinu i pol dana pokušaja doma, shvatili smo da nemamo što čekati (ja 28 on 31) i da što duže čekamo biti će nam teže.

Osim što je meni jedan jajnik operiran zbog puknuća ciste i što imam upale, nikad nisam bila teže liječena, ali kažu da su mi jajovodi preuski i neprohodni Suprug je na spermiogramu saznao da ima ukp broj spermija 28, a PP 11,11 što nije baš nadahnuće na sve skupa ....

dr. Ivkošić mi je dala smjernice što sve obaviti prije nego li se ponovo vidimo pa sam sada sva u uputnicama i gdje što napraviti.... ali dok nam ne dođu kartice od dopunskog ne možemo ništa... jer sve se naravno plaća

Trebam preporuke gdje napraviti
    HPV tipizaciju
    Spolne hormone uključujući i AMH
    Cervikalne briseve...

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

MalaMa meni su 8 dc bili tolike veličine, danas je 14 dc i folikuli su 19 mm, ali imam samo 3 folikula, čini mi se nekako malo, večeras štoperica, u sridu punkcija.
    Mala bu sritno u sridu!

mala bu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Hvala, Loly, i tebi sretno u sri!!!!mozda se i sretnemo...

luci07 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj zlo28 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure... evo suprug i ja smo krenuli na SD u nadi da ćemo uskoro imati bebu. Nakon godinu i pol dana pokušaja doma, shvatili smo da nemamo što čekati (ja 28 on 31) i da što duže čekamo biti će nam teže.

Osim što je meni jedan jajnik operiran zbog puknuća ciste i što imam upale, nikad nisam bila teže liječena, ali kažu da su mi jajovodi preuski i neprohodni Suprug je na spermiogramu saznao da ima ukp broj spermija 28, a PP 11,11 što nije baš nadahnuće na sve skupa ....

dr. Ivkošić mi je dala smjernice što sve obaviti prije nego li se ponovo vidimo pa sam sada sva u uputnicama i gdje što napraviti.... ali dok nam ne dođu kartice od dopunskog ne možemo ništa... jer sve se naravno plaća

HPV tipizaciju
    Cervikalne briseve...
    Pozdrav, zlo28!
    Cervikalne briseve možeš napraviti kod svog ginekologa. AMH se radi, koliko znam, u vinogradskoj i u još jednoj bolnici, ali nisam sigurna kojoj. Pretpostavljam da tamo možeš napraviti i spolne hormone, ako radiš sve zajedno. Za hpv tipizaciju ne znam.
    Nadam se da sam malo pomogla, sigurno će se javiti netko upućeniji, ja nisam radila amh ni hpv tipizaciju.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

zlo, briseve ti radi tvoj ginekolog, kao i što ti daje uputnicu za spolne hormone. AMH možeš obaviti u Vinogradskoj i tamo ne ide na uputnicu već se plaća oko 250kn. Na Vuk Vrhovcu AMH ide na uputnicu.
    za spolne hormone se u pravilu svugdje naručuje (Vinogradska, Petrova, VV), ali ako ideš vaditi AMH u Vinogradsku, možeš odmah obaviti i spolne hormone s uputnicom bez naručivanja (3.-5. dan ciklusa).

Laki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Pozdrav društvo!
    Javljam se nakon dugo, dugo vremena sa jednim malim pitanjem...
    U koliko sati ujutro počinju folikulometrije na SD? Da li je još uvijek sastanak u pola 8, pa se dio folikulometrija odradi prije, a nastavi nakon sastanka? Tako je barem bilo prije 3 godine...
    Nakon 6 mjeseci čekanja lijekova, nadam se uskoro krećemo...
    Svima u postupku puno sreće...

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Laki prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav društvo!
    Javljam se nakon dugo, dugo vremena sa jednim malim pitanjem...
    U koliko sati ujutro počinju folikulometrije na SD? Da li je još uvijek sastanak u pola 8, pa se dio folikulometrija odradi prije, a nastavi nakon sastanka? Tako je barem bilo prije 3 godine...
    Nakon 6 mjeseci čekanja lijekova, nadam se uskoro krećemo...
    Svima u postupku puno sreće...
    laki,
    folikulometrije počinju u 7.30, a na sastanak odlaze u 8 i nema ih do otprilike 8.30 ili malo duže. do 8 odrade dio folikulometrija, negdje 10-15.
    sretno!!!

Laki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Hvala MalaMa!
    Znači ipak su raspored malo pomaknuli...
    Jel mi možeš okvirno reći kada bi trebala doći gore da uspijem obavit folikulometriju do sastanka jer jurim poslje toga na posao u drugi grad....
    Znam da ovisi o danu i gužvi, ali onako odprilike...
    Ili netko drugi, sa svojim iskustvom...
    Tebi vibrice za rast folikulića...

darci avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj zlo28 prvotno napisa Vidi poruku

HPV tipizaciju
    Cervikalne briseve...
    cure su ti odgovorile, ali samo da znaš ako ove pretrage radiš s osnove neplodnosti, piše ti se šifra čini mi se N97 za tebe, i neka za supruga - sve pretrage su ti besplatne (one koje inače zdravstveno pokriva - ne znam za AMH )

darci avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Laki prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala MalaMa!
    Znači ipak su raspored malo pomaknuli...
    Jel mi možeš okvirno reći kada bi trebala doći gore da uspijem obavit folikulometriju do sastanka jer jurim poslje toga na posao u drugi grad....
    Znam da ovisi o danu i gužvi, ali onako odprilike...
    Ili netko drugi, sa svojim iskustvom...
    Tebi vibrice za rast folikulića...
    zadnjih par dana je bilo ako dođeš do 7 stići ćeš do 8 obaviti folikulometriju

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •