Hvala Loly...više ću poludit...ništa me ne boli...cicke još uvjek velike...trbuh napuhan...temperatura 37.1(opet sam počela mjeriti temperaturu) nemogu si pomoć...vruče mi za popiz...još 4 danaaaaaaaaaaaaa....uf
Hvala Loly...više ću poludit...ništa me ne boli...cicke još uvjek velike...trbuh napuhan...temperatura 37.1(opet sam počela mjeriti temperaturu) nemogu si pomoć...vruče mi za popiz...još 4 danaaaaaaaaaaaaa....uf
joj mery13 i ja sam tisuću simptoma već vidjela i onda zanijekala, pripisala lijekovima i sl.
danas mi se čini da više nemam niti jedan simptom, da nisam ni napunana, ni cicke, a probada me od jučer kao da ću dobit, što bi trebalo biti ovaj vikend. išla sam jutros 10dnt privat izvaditi betu tako da ako je išta nekakva mala bi trebala biti.
cure ako mi je beta 0 vjerojatno nema smisla u ponedjeljak 13dnt uopće ići vaditi, zar ne? šta mislite?
a mislim da bi onda trebala i dobiti tjekom vikenda mengu.
sretno tebi!!! nadam se da će biti sretan kraj!
cure moja beta 10 dnt 0.1. dakle ništa.
ima li smisla ponavljat ju u ponedjeljak?
MalaMa danas ti je 10 dan srednja vrijednost bete bi ti trebala bit 16
dan poslje 10 11 12 13 14 15
ovulacije
srednja vrijednost 16 24 37 63 101 136
bete
Vidim sad tvoj nalaz, strašno mi je žao![]()
MalaMa žao mi je, ako ćeš biti mirnija ponovi u ponediljak, mada nažalost mislim da je to to![]()
cure hvala na podršci. dobro sam. jučer sam otplakala svoje. znala sam da je 0, jednostavno sam znala.
svima sretno!
kako bi svijet bio lijep kad ne bismo morale razgovarat o negativnim betama, ali šta je tu je. doći će i naša pozitivna beta.
ove vijesti su me baš rastužile.......ja se tek spremam za prvi postupak tj. spremna sam ali sam u 3 mjesecu dobila broj 144/2012.......da li da se nadam uopće da bi na red mogla doći ove godine?? Meni je dr. B rekao tada da bi to bio 9 mjesec ali vidim da se lista gotovo uopće ne pomiće.
Mislila sam dok čekam ljekove barem onda odraditi neki prirodnjak ali vidim da niti od toga ništa
Neznam šta da mislim o svemu tome.......neznam kako neke klinike dobivaju sva sredstva i nema prevelikih čekanja a u nekima se postupci odgađaju zbog nedostataka sredstava.....ne bi li svaka klinika trebala mjesečno dobivati jednaka sredstva tj. za jednaki broj postupaka ili se na SD liječi puno više parova nego u drugim bolnicama u gradu Zagrebu??
Ej Kleopatric...da još malo ali ovi zadnji dani dugi ko vječnostpusa
Drage moje ja još sitno brojim još samo jedan dana onda slijedi ono velika betaaaaaaaaaaaa
pusa svima
Mary,obraduj nas sutra sa velikom betom
Ne ocekujem nista manje
MalaMa hvala...samo još ovaj dan i sutra sam prva u labosu![]()
Evo da vam sei ja malo javim... Danas sam bila na punkciji i dobili smo 4 jajne stanice.. Sad strepim i nestrpljivo očekujem da se oplode ... Sretno vam bilo svima, a tebi mery želim lijepu betu danas!! Pozdrav!
Hvala cure
kika za tulum u labu, za sto više malih mrvica~~~~~~~~~~~
curke, ja u srijedu idem na dogovor za dalje. baš me zanima koji ću broj za lijekove dobit?!
sve sam se nadala kako bi ih gnjavila za koji Aih jer se mm popravio spermiogram, a kad ono sad to ne rade zbog love. ah,ah uvijek nas nešto snađe. čut ćemo u srijedu.
kika sretno!!!
mery ~~~~~~~
Mery javi nam lijepu betu!i Kika neka bude dobar tulum u labu! vibriram za vas!!!
ja još čekam lijekove, zapisala sam se u 12/2011 i valjda sam među zadnjima na listi od lani
M je pred vratima i nadam se da će uskoro stići tako da ulovim ovaj ciklus
MalaMa koliko ja znam nisu ukinuli Aih-mislim da to i dalje rade.
Koliko ja znam ne rade IVF u prirodnom ciklusu jer su im ograničili sredstva koja su potrebna za laboratorij- a kod IVF/ISCI-a je laboratorijski dio najskuplji, skuplji nego ljekovi pogotovo kad je riječ o prirodnom ciklusu jer su za njega lijekovi gotovo zanemariva stavka.
Ja sam broj 144/2012 i doktor mi je rekao da bi morala doći na red u 9 mjesecu, najkasnije 10. Rekao je da su počeli dobivati ljekove ali problem je da je SD gradska bolnica a sve druge su državne i grad ima svako malo šteka sa isplatom sredstava za rad ili kako to već funkcionira.
Posljednje uređivanje od bubiloo : 07.05.2012. at 20:21
Zvala sam gore i imam samo jednu oplođenu ko i prvi put... Rekla mi je biologica da su mi ostale bile nezrele... Jel mi može koja objasniti kak je to moguće i zašto se to dogodi?? Pitala me na kakvoj sam stimulaciji bila... U četvrtak idem na transfer pa me zanima kakvu uputnicu trebam?? Sve sam već zaboravila... Hvala vam na odgovoru unaprijed...
kika veseli se i toj jednoj..
Slučaj moje šogorice 2 js 1 nezrela 1 vraćena-rezultat jedna prekrasna djevojčica!
kika, koji dan ciklusa su radili punkciju? nemoj se bedirati i ta jedna neka je vrijedna!!!
Ne gubim ja nadu... Jučer mi je bio 13 dan... U četvrtak transfer, jel trebam uputnicu za transfer???
Čestitke Mery13! Lijepa beta
Eto što znači imati pozitivan stav i od početka vjerovati u dobar rezultat....
Sretno ti dalje!
Kika222, ako si kod punkcije predala uputnicu za bolničko liječenje onda je to to i ne treba ti ništa posebno za transfer. Prethodna uputnica obuhvaća postupak do kraja...
Držim fige za ovu jednu stanicu da se dalje lijepo dijeli...
Mary13,evo da ti i ovdje čestitam!!!!
Vjeruj mi da sam cijelo vrijeme imala osjećaj da si trudna,ne znam zašto ali me pratila ta intuicija cijelo vrijeme tako da stvarno nisam očekivala u negativnu betu..
to je valjda moć pozitivnog razmišljanja!!
stvarno si mi uljepšala dan
Mozda su i dvojceki!!! Juuuuuppppiiiiii
Mery jeeeeeee! Kika ova jedna neka bude vrjedna, i neka se lijepo podijeli i implantira u bušu..
Hvala vam drage moje...mi smo u transu...presretni...hvala na podešci...ljubim vas![]()
Mery13 čestitam od srca!!!! Ovo su prekrasne vijesti koje su mi uljepšale dan!
Mi nestrpljivo iščekujemo 7 mjesec kada krećemo u naš prvi postupak.![]()
Posljednje uređivanje od bubiloo : 08.05.2012. at 17:02
Meeeeryyy još jednom čestitaaammm.....weeeeeeeee !!!!! ma ljubim te 10000 putaaa!!!!!!![]()
Mery,čestitke od srca!!!
meryyy od srca čestitam))
koja dobra vijest prije spavanja)
Drage moje imam jedno pitanje.... nakon neuspjelog stimuliranog (transfer je bio 8.2 ) dobila sam "m" 22.3 .... tada samo 16.4 došli na punkciju(za prirodni) koja je odgođena zbog ovulacije i rekao je dr.B da doma radimo... e pa sad je 9.5. a ja još nisam dobila ...no 3 negativna testa za trudnoću i ginokolog mi je jučer radio test i ništa ... dali se nekom tak poremetio ciklus nakon pikica ili slično... jer ginekolog mi je rekao da pijem neke tabletice za poticanje "m" ...(neznam kak se zovu više..idaem danas to dignuti pa se javim .... (inače najduži ciklus mije bio 41 dan, a najkrači 21 dan) al ovo je sad već 50 dan
((( samo mi još to fali da mi se nešto prikaći,pa da jašem po pretragame opet
((
Kleopatra ja sam citala da je jednoj curi izostala 60 dana nakon ivf. I to je bilo pod normalno. Drugo ti ne znam.
Drage moje trudilice,ja sam se danas probudila sa tolikim kamenom na srcu da vam se jednostavno moram izjadat. Znam da vas ima dosta koje već jako dugo pokušavate i koje već imate barem jedno dijete, ali nekako smatram da vaša tuga poslije još jedne negativne bete nije i ne može biti jednaka nama ostalima koje nemamo niti jednu jedinu mrvicu sreće doma. Oprostite mi što pišem ovako, ne bih htjela nikog povrijediti ali jednostavno tako osijećam. Zato sam sva u suzama zbog tebe mery jer bih žarko htjela biti na tvom mjestu!! Toliko žarko da ti i zavidim... Mislim na tebe cijeli dan i molim Boga da jednom u životu i ja imam pozitivnu betu... Čuvaj i mazi trbuščić jer imaš neprocijenjivo blago u njemu.. A ja od samo jedne stanice svaki put teško da se mogu nadat ičemu... Da barem jednom u životu budem trudna, to je moj san. Znam da imam šansu i sa tom jednom, ali prošli put je bila jedna pa ništa! Nisam pesimist, samo me strah još jednog neuspjeha!! Nisam htjela nikog povrijediti i stvarno mi je žao ako se netko nađe povrijeđen, ali jednostavno sam morala svoju tugu podijeliti sa vama jer većina vas zna kako neplodnost boli!! Moj šećer i ja idemo dalje sa prazninom u srcu i nadom koja ja veća od života!!!
Kika draga razumijem te, o kako te razumijem
ali znaš, tako je i ne može drugačije, drž se i izjadaj se samo (no ipak su za to bolje druge teme)
Jel ti imaš lijekove???
Mery čestitam, jel to djelo nove biologice?? Ljubim joj oko
Kleo eto ja ti sada več gulim negdje oko 65dc, već 2 cikklusa prošla; s time da moja ginica neda nikakve tablete, normalno je to, nažalost