Stranica 40 od 65 PrviPrvi ... 30383940414250 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,951 do 2,000 od 3227

Tema: Potpomognuta na SV. DUHU

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Hvala mery,hvala luci i ja se nadam da će doktor znat šta je najbolje,evo danas je već bolje prespvavala sam i sad ide već nekako.
    poneki dan padnem sve me zgazi,a onda se opet dignem i krećem naprijed
    Luci hvala ti što vjeruješ u mene,tako i ja sam nekako sigurna da će svaka od nas jednoga dana dobiti svoje malo <3 ,samo je pitanje vremena srpljenje....i doći će...
    Meryyyyyyy...... šaljem puse i zagrljaje tvojim mrvama , malo sam samo pala dobro samIDEMO DALJE.... Ćuvaj se mila,nadam se da se dobro osjećaš???
    Velika pusa svima iz oblaćne i prohladne Slavonije pozzzzz...

Mery13 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Drage moje evo ja obavila svoju prvu kontrolu...za sad je sve dobro...imamo jednu mrvicu koja se čvrsto drži uz svoju mamicu...kontrola za deset dana a onda bi mogli čut i naše malo srčeko...ljubim vas sve

Mare 85 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

)))) Mery super! Čuvaj se! PUSE

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Mery, odlične su vijesti

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

antesa, ponekad nas dotuče to što nam se događa, al kad prođe ljutnja, tuga i suze dignemo se i idemo dalje. velika je snaga koju imamo, mada nam se ponekad čini da ne možemo više. budi hrabra! idemo naprijed! drago mi je da si bolje. bit će sve ok. samo moramo biti strpljive. to je ponekad teško, al vjerujem da će nam se isplatiti.
    puse svim hrabricama u kojoj god da ste fazi

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Mery čuvaj se, neka tako dobro i ostane!
    Antesa

ljubav mamina avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Mery, super super super!!!!
    pazi se i mazi i svoju mrvicu!

ljubav mamina avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

antesa, znam dosta parova koji su u postupku i onih koji su bili. nekoliko njih je imalo strašne dijagnoze, i ipak su postali roditelji.
    tako da nas takvi slučajevi drže u nadi da ćemo svi mi postati (ponovno ili po prvi put) roditelji

drž' se! bit će sve ok.

Laki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Cure, prijavljujem punkciju u petak i užasno me strah.
    Danas na folikulometriji više folikula do 18mm, endometrij 14mm, večeras štoperica.
    Zadnja punkcija mi je bila prije 3 godine (8 oocita) i iako nisam pekmez, bolilo me ko sam vrag...
    Koje ste sve tabletice pile kako bi punkcija što bezbolnije prošla?
    Još poneki savjet za petak?
    Hvala, srce ste....

Mery13 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala vam drage moje

Laki ja sam ti svaki put popila ketonal duo i normabelić...nije da nije boljelo ali sasvim izdržljivo...sretno u petak

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Laki, ni ja nisam pekmez, al me boljelo. Popila sam ketonal, al nije bio duo. Mislim da je duo bolji. I jedan normabel. Mislim da ću drugi put ketonal duo i 2 normabela.

Laki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Hvala cure, podebljat ću dozu i bit će to ok. Zadnji puta tabletice nisu ništa djelovale, nakon punkcije sam bila bljeda kao krpa i sestre me nisu pustile van pa sam odležala 10tak minuta.
    I to u sobi gdje su nastavili sa punkcijama.... uh...
    Imam sad još jedno pitanje...
    Dakle, punkcija u petak, a kako ne rade vikendom ako sam dobro shvatila, neću znati ništa do ponedjeljka? Jel ima kakve šanse da biologica dođe u subotu i provjeri stanje...
    Ako ne, bit će to duuugi vikend....

Sretno svima!

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

laki i ja sam imala punkciju u petak, a transfer u utorak. morala sam ih zvati u ponedjeljak TEK da provjerim stanje. međutim ja nisam ni pitala ima li koga u subotu. pitaj ih.
    sretno ti!

Mery13 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Laki draga dođu ti oni u lab ali se nitko ne javlja na telefon tako da do pon. ništa, meni je tako bilo dva puta...drži se sutra i sretno

Mare 85 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

eto od nas tri koje smo bili isti dan na AIh niti jedna s pozitivnom betom... prošli put smo bile u 3 mj i isto niti jedna nije trudna ostala a bilo nas je 8 taj dan...
    poražavajuća statisstika!
    Moja beta danas 0,100
    Posljednje uređivanje od Mare 85 : 17.05.2012. at 11:41

Mery13 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mare stvarno mi je žao

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Mare žao mi je, drži se

Palcicazg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Mare85 baš mi je žao
    digni glavu gore i kreni dalje.
    Da li si dogovorila slijedeći termin?

Mare 85 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

nisam ništa dogovorila, čekam mengu pa ću jedan dan kad stignem otići gore na sd da vidim što ćemo dalje, dokle su došli s listom za ivf..jesu li više riješili tu 2011.

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Mare85 žao mi je

Palcicazg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

danas lagana gužvica u čekaonici, i sve je lijepo išlo bez stajanja
    još danas piknem gonal, sutra štoperica i u ponedjeljak punkcija

Laki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Drage moje samo da javim...
    Punkcija dobro prošla, doduše fest bolno, ali najvažnije da je prošla....
    Dobili smo 6 oocita i u ponedjeljak zovem da vidim stanje i da se dogovorimo za transfer...
    Svim čekalicama bete puno sreće, svim pikalicama također i svim curama u bilo kakvom postupku puno pozitivnih vibrica...

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Palcicazg prvotno napisa Vidi poruku
    danas lagana gužvica u čekaonici, i sve je lijepo išlo bez stajanja
    još danas piknem gonal, sutra štoperica i u ponedjeljak punkcija
    Sretno ti bilo palčice! I tebi Laki, nadam se da će zbilja biti laki!! Ja javljam da mi je danas 8dnt i imam smeđe crveni iscjedak i napravila sam test koji je naravno negativan... U pon ću reda radi napraviti betu... Želim Vam svima puno sreće !!!

Palcicazg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Kika nije još sve tako crno, svakako izvadi betu i držim fige da beta bude lijepa i velika
    očekujem pozitivan rezultat i vibriram za tebe ~~~~~~

Mare 85 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Kika na forumu sam naišla na puno cura kojima se pojavilo nešto smeđe i ipak su bile trudne! Možda je zakašnjela implantacija..ne gubi nadu draga! Bilo bi prerano da procuriš...

Laki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Palčice, sretno danas na punkciji, da te boli manje nego mene.... i da bude lijepih stanica....
    Kika, hoćeš vaditi betu? Držim fige da te ipak lijepo iznenadi....
    Svima šaljem veliki zagrljaj...

Mare 85 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ima li kakvih pomaka s brojkicama? jesu koga zvali u zadnje vrijeme da dođe po lijekove? Zna li itko puzdano nešto o tome?

Mery13 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Kika222 za veliku troznamenkastu betu...
    Laki da li si zvala lab kakva je situacija, kad je transfer?

Laki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Joj više sam luda, zovem i nitko mi se u labu ne javlja... čak ni sestre...
    Valjda im je velika gužva...
    Svim curama koje su trenutno na SD sretno....
    Ja čekam dalje..... držite fige....

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Palcice sretno na punkciji i da bude plooodnaaaaaaaaaaa

Laki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Uspjela dobit lab na telefon.......
    Biologica zadovoljna, danas 3.dan imamo 3 osmostanična embrija. Dogovorila transfer za srijedu, dakle 5.-ti dan...
    Nadam se kojoj lijepoj blastocisti...

Usput molim info o embriotransferu... znam za pun mjehur i dr. B. rekao utrogestane ujutro popiti...
    Jesam nešto bitno propustila?

Laki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

I da, čekamo info od cura sa današnje punkcije......

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Laki prvotno napisa Vidi poruku
    Uspjela dobit lab na telefon.......
    Biologica zadovoljna, danas 3.dan imamo 3 osmostanična embrija. Dogovorila transfer za srijedu, dakle 5.-ti dan...
    Nadam se kojoj lijepoj blastocisti...

Usput molim info o embriotransferu... znam za pun mjehur i dr. B. rekao utrogestane ujutro popiti...
    Jesam nešto bitno propustila?
    Nisi niš propustila, samo ja sam utriće stavljala vaginalno.. Sretno ti bilo!! Tri osmostanična!!! Wow!! T je meni samo san!! Ja sam danas vadila betu ali sam i danas dobila m ali biologica mi je rekla da se odmah javim za prirodnjak ovaj mjesec dok su jajnici još malo stimulirani, u srijedu idem po nalaz bete pa ću zvat gore da vidim šta će reć.. Palčice drž se!! Sretno vam bilo svima!!

Palcicazg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Cure, danas je bila gužva, jedno 6 punkcija i insemenacije, ali nisam polovila koliko ih je bilo
    bila sam u općoj anesteziji i sve je prošlo OK
    imamo 5 JS sutra zovem da vidim kako se oplodilo i kad će transfer

laki imaš predivne embrije, nadam se da ću tvojim stopama. svima držim fige

Nela84 avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Pozdrav svima koji čekaju svoje bebice i onima koje su dočekale..pozdrav i tebi Mare iako se s tobom cujem svakodnevno ,pa ti razmisljaj tko samnova sam na forumu čitam vas često pa reko da se pridružim bit ce nam svima a i meni lakse ..ja i MM odradili 2 aiha od kojih oba negativ..nazalost, ali se ne predajemo..na listi čekanja sam za ovu god broj 148 a koliko vidim sporo to sve ide na sd, neznam kako ćemo to dočekati ali moramo nema nam druge ..eto toliko za sada javite se ako znate kad ce krenuti sa ljekovima za ovu god..pozz i ljubim vas

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Evo da podijelim sa vama svoju sreću ali i strahove.
    Kao što sam pisala mi smo u 7 mjesecu trebali krenuti na naš prvi IVF-polustimulirani (ja:uznapredovala endometrioza-operirana prije 3 mjeseca, on: asthenozoospermia).
    U subotu sam ugledala svoj prvi plus u životu, dva dana prije očekivane menstuacije, jednostavno sam se osječala drugačije i odlučila sam napraviti test.
    Šok i nevjerica još uvijek traju i svako malo provjeravam te dvije crtice jesu li još uvijek tu!
    Jutros sam odmah prije posla išla vaditi betu i onda novi šok: vrijednost bete na 15dno iznosi 454,6 prvo sam mislila da ne vidim dobro koja je decimala ali stvarno vrijednost je takva a danas mi je točno 4+0 tj 28 dan ciklusa-danas sam ne trebala dobiti menstruaciju.
    Molim vas da li mi netko može reći na šta bi mogla upućivati ovako visoka vrijednost bete jer prema svim tabelama koje sam gledala to je previsoko za 15dno.
    Isprika ako pitanje nije u pravoj temi.

Mery13 vidim da je i tvoja beta bila prilično velika koji je to dan nakon punkcije tebi bio?
    Ono čega je mene jako, jako strah je vanmaternična trudnoća, u srijedu idem opet vaditi betu a u ponedeljak na pregled, tada će biti 5+0 i nadam se da bi se trebalo nešto vidjeti.

Laki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Palčica, kako to da si dobila opću anesteziju? Jesi imala neke indicije za to ili je samo stvar dogovora? Meni je punkcija bila pre bolna...
    Sretno u iščekivanju informacije iz laba... za lijepe embriće i što više oplođenih stanica...
    Javi nam sutra dobre vijesti...

Bubiloo, iskrene čestitke i draga nemoj previše brinuti, izvadi ponovno betu u srijedu i bit će sve ok!
    Ne znam kolika je beta u prirodnoj trudnoći na koji dan nakon ovulacije, ali nemoj se zamarati raznim tablicama, uostalom ti sa sigurnošću ni ne možeš znati točno koji ti je dan bila ovulacija tako da beta ne mora nužno biti prevelika. Sigurna sam da je baš taman i da je trudnoća upravo tamo gdje i treba biti.......

Sretno curo, uživaj i ne brini......

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

laki odlično za stanice. super su!!! sretno!
    bubiloo prekrasno!!! vjerujem da beta nije previsoka i da će sve bit ok. nek ti iskusnije cure još pomognu. baš divno!

Palcicazg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

mene je zadnji puta punkcija prošla tako da su mi punktirali samo sa desnog jajnika (to nije bolilo), a na lijevom su folikule bile daleko.
    stisnuli su mi jajnik i doktorica nije uspjela ništa tada punktirati jer sam zvijezde vidjela od bolova.
    sad nisam htjela da mi se to ponovi pa sam tražila anesteziju
    jer mi je opet na lijevom jajniku folikul bio daleko
    doktor je i sam valjda vidio moju situaciju pa sam dobila anesteziju

ujutro me nakon punkcije nije toliko bolilo, ali sad me jajnici bole, valjda bu sutra sve malo splasnulo

Mery13 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

bubiloo draga ma beta ti je prekrasna i meni je to bio 15dnp tako da samo mirno evo kod mene u bušici jedna mrvica...sretnooo

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Hvala vam svima na lijepim rječima.......puno mi to znači i puno ste me umirile!!
    Ja još ne vjerujem, kao da sam u nekom snu, jednostavno sve manje sam vjerovala da će nam to uspjeti prirodno......vjerujem da ću nakon prvog pregleda biti puno mirnija!

Svima koje ste bile na punkciji želim super tulum u labu i da što prije mazite svoje mrvice u bušici!!

Mery13 molim te reci mi koji dan nakon transfera si ti bila na prvom pregledu......da li si bila kod dr. B ili kod svog primarnog ginekologa?

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

bubiloo, visoka vrijednost bete ne mora značiti apsolutno ništa - vjerovatno se samo mrvica dobro ugnijezdila! kod ET-a više zametaka često znači da je u pitanju višeplodna trudnoća, ali u tvom slučaju, s obzirom na to da se radi o spontanom začeću, teško da je to u pitanju (mada ne i nemoguće ). moja je beta po svim tablicama premašila prosječne bete za trojke, a na kraju se rodila jedna bebica... u svakom slučaju ČESTITAM! opusti se i uživaj!

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

I moja beta je 12dnt bila 1181, što je dosta visoko, pa je dr. odmah rekao da se nada dvojkama, ali ostali smo na jednom bebaču!

kleopatra avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Cure...ja još nisam dobila....znači zadnju M sam imala 22.3. ..... od tad ništa...popila sam te dupahstone kaj mi je prepisao moj ginekolog i prošlo je već 5 dana od toga... al opet ništa dal da ja odem na sv.Duh da vidim s njima kaj da radim..... btw..testovi su mi naravno negativni

Mery13 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

bubiloo ja sam ti bila na prvom pregledu 20dnt, da kod dr.Baumana i dalje ću nastavit vodit trudnoću na SD samo ne kod dr.B nego kod dr.Hafnera

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Kleopatra idi gore i javi se doktoru ili doktorici, uzmi uputnicu za kontrolu
    neka te pregleda stručnjak
    ja nisam dobila od početka 3.mjeseca i sada sam na estrofemu a od srijede i na duphostanu

nemrem vjerovati da se nadam M, e šta ti je sudbina

Palčice javi seeeee javi seeeee

grimm avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj kleopatra prvotno napisa Vidi poruku
    Cure...ja još nisam dobila....znači zadnju M sam imala 22.3. ..... od tad ništa...popila sam te dupahstone kaj mi je prepisao moj ginekolog i prošlo je već 5 dana od toga... al opet ništa dal da ja odem na sv.Duh da vidim s njima kaj da radim..... btw..testovi su mi naravno negativni
    ja sam na duphastonima već peti ciklus, obično dobijem 3-4 dana nakon zadnje tablete, ali jednom sam dobila točno deset dana nakon....tako da nemoj se brinuti, vjerojatno je sve ok

ljubav mamina avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

mene zanima jel netko tko je na listi od ove godine u postupku? jel neka otišla po lijekove?

Laki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ljubav mamina, sviđa mi se tvoj optimizam, ali bojim se da je teško da je tako...
    Neka te usreći koja cura sa točnom informacijom, ja samo pretpostavljam...
    Sretno u iščekivanju svog brojčeka...

Laki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja sutra imam transfer, za sada su 3 lijepe morulice i nadam se kojoj lijepoj blastici....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •