Stranica 41 od 65 PrviPrvi ... 31394041424351 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,001 do 2,050 od 3227

Tema: Potpomognuta na SV. DUHU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

laki šaljem ~~~~~~~ za veeeeliku betu!! sad mazi i čuvaj mrvice.

Palcicazg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

vraćene su mi 3 mrvice, doktor i biologica su jako zadovoljni
    sad mazim bušicu i za 14 dana idem vaditi ß

Laki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Curke, hvala vam, doma smo i odmaramo... koliko možemo...

Palčica čestitam na 3 mrvice i neka nam beta bude velikaaa...kako se osjećaš, jel odmaraš?

MalaMa, 6.mjesec je pred vratima, za uspješan prirodni....

Bubiloo, sretno u ponedjeljak na 1.UZV za junačko

Luci07, držim fige za uspješan AIH...

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Laki & Palcice.... puno sreće vam želim..... javite nam se sa velikom betom....
    Pusa svima.... držte se cure

Mery13 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Laki i Palcice da što prije prođu ovi dani iščekivanja i da beta bude troznamenkasta

Evo mi danas vidjeli naše malo ....veliki smo 4mm....7tt....presretni smo....ljubim vas

Mare 85 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mery to je predivno )))

Nela84 avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Mery čestitam od srca

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

mery baš lijepo! )
    laki, da 6.mj je pred vratima

luci07 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

MalaMa, mi onda obje iščekujemo 6.mj. Nadam se da će nam objema biti sretan!

Mery13 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala vam drage moje

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Evo samo da se javim ovdje, obavila sam prvi pregled i imamo jednu malu mrvicu!!
    Još je prerano da bi se išta drugo vidjelo jer mi je tek 4+77 tt.......sad sam puno mirnija ali
    opustit ću se tek nakon 13.6 kad idem opet na pregled i kad bi se sve trebalo vidjeti.
    Nemogu vam opisati koliko sam sretna......još ne vjerujem a dr. B je bio presretan.......mislim
    da se više veselio od mene jer se ja još bojim veseliti.......još uvijek mislim da sanjam

Mery13 čestitke na malom kucajučem .

Svima koje ste trenutno čekalice držim fige za velikeeeeee bete!!!

ljubav mamina avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

čestitam!!!!

Citiraj bubiloo prvotno napisa Vidi poruku
    Evo samo da se javim ovdje, obavila sam prvi pregled i imamo jednu malu mrvicu!!
    Još je prerano da bi se išta drugo vidjelo jer mi je tek 4+77 tt.......sad sam puno mirnija ali
    opustit ću se tek nakon 13.6 kad idem opet na pregled i kad bi se sve trebalo vidjeti.
    Nemogu vam opisati koliko sam sretna......još ne vjerujem a dr. B je bio presretan.......mislim
    da se više veselio od mene jer se ja još bojim veseliti.......još uvijek mislim da sanjam

Mery13 čestitke na malom kucajučem .

Svima koje ste trenutno čekalice držim fige za velikeeeeee bete!!!

Nela84 avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Bokić curke samo da vas obavjestim ako netko nezna kolegica mi danas bila na inseminaciji..pa kaze da su joj gore rekli da 6 i 7 mj još rade a u 8 mjesecu ih nema ..tako da cu ja jo 1 insem..proći daj boze ovaj put uspjesnu ..3 sreća ..držite mi figea onda čekanje lijekova za ivf

ljubav mamina avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

joj, cure, počelo je s lijepim vijestima!

meni bauman rekao da nazovem 6.6. (sutra za lijekove pa ću vam odmah javiti što sam saznala!

puseeeeeeeeeee

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Cure cestitam svima. Redovito va citam i pomalo informiram. Bubi cestitke. Mozda smo se isrele danas. I ja sam bila kod dr. B

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Cestitke trudnicama a ostalim curama sretno. Redovito vas citam i zasad se pomalo informiram. Bubi mozda smo se danas i srele. I ja sam bila kod dr. B

ljubav mamina avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Mare, suuuuuuuuuuuperrrrr!

joj, i ja se nadam da će meni isto reći sutra )))

javim!

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Čestitam svim trudnicama, a ostalim curama sretno. Ja vas redovito čitam i pomalo se informiram, al zasad još nemam o čemu pisat. Bubi čestitke. I ja sam danas bila kod dr. Možda smo se i srele

Laki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mima32 dobro došla... u kojoj si fazi?
    Bubilo odlično za 1.UZV

Mery13 sada samo laganini do kraja...

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Jao, pa jučer pišem i neće objavit i sad odjednom objavi sva tri posta...

A mi smo u fazi prikupljanja...

Ja 1980., mm 1975., 5,5 godina u braku. Na početku i nismo pokušavali dobit klince, ja nisam imala posao i neki drugi zdravstveni problemčići. Sad ja imam endometriozu i moram na LPSC uklonit dosta veliku cistu na lijevom jajniku, vjerojatno sactosalpinx na desnom i hidrotubacija. MM je radio spermiogram, nalaz će uskoro bit gotov. Tako da ništa još ne znamo dok ne vidimo kako će proć moja operacija i kakav je njegov nalaz. Al eto počeli smo se informirati...

Laki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mima32, super da ste krenuli... korak po korak..
    Držim fige da laparoskopijom riješe sve što treba! I sama sam operirala endometriom na lijevom jajniku prije 9 godina i bogme bih mogla opet s obzirom da mi je endometrioza aktivna.
    Također držim fige da suprugov nalaz bude dobar...
    Sretno i samo hrabro....

kleopatra avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Bubiloo prekrasne vijesti ... bravo !!! mery 13 tebi još jednom pusa i čuvaj bušku ...svim curkama koje čekaju sretno i puno pusa !!!!! btw...ja još čekam da dođe M .. već je prošao i drugi mjesec bez nje... koma ...i dali netko zna koji je brojček na redu sad za lijekove , jer ja sam 154 /2o12
    ?

Mare 85 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

draga kleopatra.. naoružaj se strpljenjem.. lijekovi idu poooolako puževim polukoracima! Navodno da je gotova 2011. i da ih je dobilo 2-3 iz 2012 lijekove... Ja sam 23/2012. i čekam s velikim grčemu želudcu! Ne znam što i kad da očekujem... išla sam na 2 AIH, na treći nisam htjela.. čekam te lijekove..

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj Mare 85 prvotno napisa Vidi poruku
    draga kleopatra.. naoružaj se strpljenjem.. lijekovi idu poooolako puževim polukoracima! Navodno da je gotova 2011. i da ih je dobilo 2-3 iz 2012 lijekove... Ja sam 23/2012. i čekam s velikim grčemu želudcu! Ne znam što i kad da očekujem... išla sam na 2 AIH, na treći nisam htjela.. čekam te lijekove..
    mi smo u istoj turi, plačaš kavu! hahah ili ja.

ljubav mamina avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

danas mi se nitko nije javio na tel., tako da ne znam jesu li i za mene stigli lijekovi
    bojim se da ništa neću saznati prije ponedjeljka

super super cure! nadam se da ćemo i dalje čitati lijepe vijesti

Palcicazg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Mare85 kad su ti rekli da ponovno zoveš za lijekove? Kleopatra jesi li nešto popila da dobiješ M?

Meri13 čestitam draga laki držim fige za lijepu betu!!!

svima sretno!!!!

Mare 85 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Rekli su mi da nazovem iza 10.6. neki lijekovi trebaju do tada stići..ali ne znaju do kojeg broja! Javim ja ovdje kakvo je stanje čim budem znala!

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Iseee.....
    Kleopatra kad ćemo mi onda doć na red??? Ja sam 170/2012...uf... trebat će puno strpljenja i puno ćekanja
    Laki želim ti da uspiješ,jako to želim a beturina nek` bude veća i od oćekivanog
    Mery presretna sam,ćuvaj se draga i pomazi i za nas svoje malo....
    mima i Nela dobro došle curke,nek svi problemi koje vjerujete da imate ovdje nađu odgovor i riješenje
    Ja ću u Utorak lagano kod predivnog dr.B na pregled nalaza držite mi fige!!!Lijep pozdrav svima

Mare 85 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hej Ljubav mamnina!
    Mene je moj soc gin poslao na Sd, sad kad razmislim i sagledam cijelu situaciju, žao mi je! Ja bih osobno na VV..sve je brže i imam par cura oko sebe s VV bebama i to 2 s blizancima
    Što se tiče dr i samog rada nemam zamjerki,ali eto taj bolnički dug zbog kojeg svi ispaštamo.. spori lijekovi itd.
    Već danima proučavam Cito i IVF Centar, cijene, postupke... mislim da mi ne gine to!
    A o tome da se još negdje predbilježim sam i sama razmišljala...

Mare 85 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

inana )))) Ma ne plaćam samo kafu...cijeli gablec! Samo da budemo u istoj turi!

Evelyn73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Da li jos netko ceka IVF u 9. mjesecu, s ljekovima u frizideru, kao i ja?
    Izgleda da su radi manjka novca smanjili i broj postupaka mjesecno,... ili se radi smo o cekanju novog zakona?
    Inace, ja sam se u medjuvremenu isla raspitati i na VV, no ni tamo ne mogu prije doci na red. Trazi se androloska obrada za mm sto se dugo ceka i kad se sve zbroji dosla bih na red tek u 10 mj. Mozda bi dalje islo brze, ne znam. Poludjet cu do 9. mj

ljubav mamina avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

a kao, kod mene je bio načelan dogovor da ću prije ljeta preuzeti ljekove, a postupak u 9. mj.
    ali s obzirom da je s 2012. tek krenulo, ne nadam se tim terminima

Citiraj Evelyn73 prvotno napisa Vidi poruku
    Izgleda da su radi manjka novca smanjili i broj postupaka mjesecno,... ili se radi smo o cekanju novog zakona?
    Inace, ja sam se u medjuvremenu isla raspitati i na VV, no ni tamo ne mogu prije doci na red. Trazi se androloska obrada za mm sto se dugo ceka i kad se sve zbroji dosla bih na red tek u 10 mj. Mozda bi dalje islo brze, ne znam. Poludjet cu do 9. mj

Mare 85 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evelyn neka tvojih lijekova kod tebe u frižideru, brzo će i taj 9 mj! Ti si isto iz kraja 2011 ili? Kad si dobila lijekove?

Citiraj Evelyn73 prvotno napisa Vidi poruku

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

inana )))) Ma ne plaćam samo kafu...cijeli gablec! Samo da budemo u istoj turi!
    daj zamisli... kolko čekanja... ovog puta sam znala, dok je izgovarao- računajte 4. mj, ako ne 4., onda ste u 5 sigurno u postupku- i ja zađem van, i velim mužu- pazi kaj ti velim, dok ih ja dignem, dok se izredaju go, dok dojde 21. dan, ja bum tam u 9. mj., i sad mi se sve čini da sam u pravu... grrrr... ali ajde, bar imam gablec...

Mare 85 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ha ha ha bleso
    ma gablec imaš sigurno, samo da mi dobijemo naše lijekove i neka ih u hladnjaku do 9 mj, nek su oni namam na oku

Citiraj inana prvotno napisa Vidi poruku
    daj zamisli... kolko čekanja... ovog puta sam znala, dok je izgovarao- računajte 4. mj, ako ne 4., onda ste u 5 sigurno u postupku- i ja zađem van, i velim mužu- pazi kaj ti velim, dok ih ja dignem, dok se izredaju go, dok dojde 21. dan, ja bum tam u 9. mj., i sad mi se sve čini da sam u pravu... grrrr... ali ajde, bar imam gablec...

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ha ha ha bleso
    ma gablec imaš sigurno, samo da mi dobijemo naše lijekove i neka ih u hladnjaku do 9 mj, nek su oni namam na oku
    PS Tvoj bleso danas zvao gore... i kaj je bleso saznao? Blesi je sestra J. rekla- nazovi me drugi tjedan, kad vidimo kaj su podpisali... ne usudim se veseliti, ali, tvoj bleso, a time i ti, možda napune frižider doma drugi tjedan sa blagom!

Mare 85 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ma ljubim ja svog blesu
    Meni su rekli da ih zovem iza 10.6. tako da u ponedjeljak zovem ranom zorom )) Ma bit će sigurno ))

Citiraj inana prvotno napisa Vidi poruku
    PS Tvoj bleso danas zvao gore... i kaj je bleso saznao? Blesi je sestra J. rekla- nazovi me drugi tjedan, kad vidimo kaj su podpisali... ne usudim se veseliti, ali, tvoj bleso, a time i ti, možda napune frižider doma drugi tjedan sa blagom!

kleopatra avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Dobilaaa saamm M !!! kak mi se čudno veseliti zbog toga )) pusa curkice moje !!!!!!

luci07 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Super, kleopatra! Ja svoju isto nestrpljivo iščekujem ovih dana.

Mare 85 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

A to za VV mi se čini sasvim uredu... Čekam dok se naprave te daljnje pretrage... znači nekih 4 mj samo do IVF-a! Zvuči odlično! Ovdje je već proletilo 6 mj a ne znam ni na čemu sam :/

ljubav mamina avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

elizabeta, čestitam!!!!!

Mery13 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

o konačno Kleopatrić da je stigla! Drži se, mislim na tebe, pusa

Evelyn73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Mare, ljekove sam cekala 0d druge pol. 10 mj. 2011.
    Dobila ih u 5. 2012.

Mare 85 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

aj aj aj Evcelyn! Hvala ti! Sad definitivno ... ne nadam se postupku do Božića!

Laki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Drage moje cure sa SD!
    Danas plus na testiću, 10 dnt 2 blastociste
    Ne veselim se previše s obzirom na neko slabo smeđkasto krvarenje koje već traje 3.dan
    Poludit ću do ponedjeljka kad vadim betu...
    Držite fige da se ovo brljavljenje smiri i da ne dođe M...
    Pusa svima i puno sreće vam želim.......

Mare 85 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Draga Laki )))))
    PLUSSSSSSSSS čestitam!!
    Ništa ne brini za to brlljavljenje,miruj,odmaraj i javi u ponedjeljak beturinu!

Laki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Draga Mare85, ja sam bila broj 408 10/2011, ljekovi stigli početkom 3.mj. ali ih ja nisam mogla odmah podići pa su lijepo podijelili i moj paket, tako da sam čekala drugu turu i digla ih negdje poslje Uskrsa.
    Jedino mi nije jasno, netko je bio rekao da će sestre zvati kad se dođe na red, mene nisu i da nema ovog foruma ne bi ni znala da dijele brojeve oko mog...
    Ako su sad rekli da su počeli dijeliti 2012, onda bi mogla skoro doći na red... (kakav Božić, ne bit pesimistična, pa već dugo čekaš)
    Želim ti da uskoro stignu ljekići u frižider i da napokon kreneš...

Mare 85 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala ti draga

Citiraj Laki prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Mare85, ja sam bila broj 408 10/2011, ljekovi stigli početkom 3.mj. ali ih ja nisam mogla odmah podići pa su lijepo podijelili i moj paket, tako da sam čekala drugu turu i digla ih negdje poslje Uskrsa.
    Jedino mi nije jasno, netko je bio rekao da će sestre zvati kad se dođe na red, mene nisu i da nema ovog foruma ne bi ni znala da dijele brojeve oko mog...
    Ako su sad rekli da su počeli dijeliti 2012, onda bi mogla skoro doći na red... (kakav Božić, ne bit pesimistična, pa već dugo čekaš)
    Želim ti da uskoro stignu ljekići u frižider i da napokon kreneš...

Mery13 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Laki čestitam na plusiću i da sutra ugledaš ogromnu betu....sretno

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Čestitam Laki na plusiću... Nadam se velikoj beti sad negdje.... Ja sutra imam transfer jedne mrvice iz prirodnjaka! Molim Boga da se primi... Sretno svima!! Palčice još par dana do pozitivne bete... Vidjet ćeš... Sretno ti bilo!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •