Draga Laki)))))
PLUSSSSSSSSS čestitam!!
Ništa ne brini za to brlljavljenje,miruj,odmaraj i javi u ponedjeljak beturinu!
Draga Laki)))))
PLUSSSSSSSSS čestitam!!
Ništa ne brini za to brlljavljenje,miruj,odmaraj i javi u ponedjeljak beturinu!
Draga Mare85, ja sam bila broj 408 10/2011, ljekovi stigli početkom 3.mj. ali ih ja nisam mogla odmah podići pa su lijepo podijelili i moj paket, tako da sam čekala drugu turu i digla ih negdje poslje Uskrsa.
Jedino mi nije jasno, netko je bio rekao da će sestre zvati kad se dođe na red, mene nisu i da nema ovog foruma ne bi ni znala da dijele brojeve oko mog...
Ako su sad rekli da su počeli dijeliti 2012, onda bi mogla skoro doći na red... (kakav Božić, ne bit pesimistična, pa već dugo čekaš)
Želim ti da uskoro stignu ljekići u frižider i da napokon kreneš...
Laki čestitam na plusiću i da sutra ugledaš ogromnu betu....sretno
daj zamisli... kolko čekanja... ovog puta sam znala, dok je izgovarao- računajte 4. mj, ako ne 4., onda ste u 5 sigurno u postupku- i ja zađem van, i velim mužu- pazi kaj ti velim, dok ih ja dignem, dok se izredaju go, dok dojde 21. dan, ja bum tam u 9. mj., i sad mi se sve čini da sam u pravu... grrrr... ali ajde, bar imam gablec...![]()
Čestitam Laki na plusiću... Nadam se velikoj beti sad negdje.... Ja sutra imam transfer jedne mrvice iz prirodnjaka! Molim Boga da se primi... Sretno svima!! Palčice još par dana do pozitivne bete... Vidjet ćeš... Sretno ti bilo!!!
Curke, da i ovdje javim lijepu troznamenkastu betu 259,80
Kika222, pitala sam se gdje si, sretno sutra, super za prirodnjak...
LAKIII.... čestitam ti draga svu sreću ovog sijeta ti želim!!!!! Kika držim palćeve da uspiješ,samo hrabro !!!!!
Baš mi je uljepšan dan,sutra kod Dr.B.....viaa Zg![]()
Laaakiiii!!!)))) Čestitam od srca! Dalje polako i lagano! Puse
laki predivne vijesti....čestitam....sretno do kraja![]()
laki čestitam na lijepoj beti![]()
kika držim fige za današnji transfer
a ja sam jučer 12DT i danas 13DT radila test doma i imam plusiće
sutra idem u lab vaditi betu
Palčica, suuuuper za plusić
Da ti beta sutra bude velika....
Kika222, javi kako je prošao transfer, puno sreće ti želim za ovaj prirodnjak!
Mare i inana, želim vam ljekiće što prije u frižideru......
I naravno curke, hvala Vam na čestitkama, sutra ponavljam betu i nadam se dobrom rezultatu...
Pusa svima
Palčice prekrasno!!! Ajme napokon dobre vijesti sa SD. Dugo smo stagnirali, a vidi sad trudnica, lijekova i puno dobrih vibrica! Baš sam sretna
Laki hvala i mi se nadamo!
kika za današnji transfer i da se mrvica čvrsto primi za svoju mamicu
Palčice čestitam na plusiću....za lijepu troznamenkastu betu![]()
Antesić da li mi ti to ideš u novi postupak....želim ti svu sreću ovog svijeta.....ljubim te![]()
Danas sam bila na svetom duhu i dosla do broja 30 a ja danas dobila broj 262, ne kuzim uopce tu proceduru jer meni lojekovi trebaju za 8 mj.
Palčice došlo je i tvoje vrijeme!! Meni danas vraćena 1 blastica...Moram reći da mi je ovo dosad najbolji zametak tak da se stvarno nadam da će biti treća sreća... Hvala vam svima na podršci i lijepim željama!! Pusa
Kika, predivne vijesti, bravo, baš sam sretna radi tebe
Mare85 i inana da vam što prije stignu ljekići i da što prije krenete u uspješan postupak
svima šaljem pozitivne vibre ~~~~~~~~
joj, cure, počelo je s lijepim vijestima!
meni bauman rekao da nazovem 6.6. (sutraza lijekove pa ću vam odmah javiti što sam saznala!
puseeeeeeeeeee
Juhuuu Mare85 i tvoj bleso, stigli ljekići.....![]()
Super cure, a sad brzo gore na dogovor!
Kika222, odlično za blasticu, nek ti donese sreću kao i meni....
Palčica, još jednomza plusić
Sutra vadim 2.betu i nadam se duplanju, a mirna ću biti tek za 2 tjedna kad čujem srčeko...
Pusa svima
Mare, suuuuuuuuuuuperrrrr!
joj, i ja se nadam da će meni isto reći sutra)))
javim!
Draga Laki iskrene čestitke na betimoja Mare evo stigli tvoji ljekići ..što je bilo daleko ,blizu je ..ja čekam svoj brojček 148 ma i to ce ubrzo
svim ostaim curama želim srecu u bilo kojim smjerovima
pusee
Kika ma to je super....sad samo mazi bušicu...i samo pozitiva....bit će to prekrasan lipanj![]()
laki, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepu betu!
palčica, čestitam na plusićima!
kika222, super za blasticu, čekamo dobru vijest za 2 tj!
Svima koji čekaju lijekove, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što prije dođu!
Čestitke svim pozitivnim betama i da sve ide školski i plusićima.
Počele pozitivne bete na sv.duhu
Curke, ujutro sam vadila 2.betu i uspjela sam već dobiti rezultate preko telefona...
Od silnog uzbuđenja sam čula samo 800, a žena mi je rekla 800 i nešto......
Sretna sam....
Krenulo je na SD, super
Laki baš si luckyČestitam i sreto dalje, mirno plovi ovo ljeto
![]()
Palčice, Laki ajme drage moje, koje sreće veselje
sretno i da, doista je krenulo, nadam se da se to neki novvi mladi biolog/biologica obučava pa ima sretnu ruku/bistro oko
ja konačno nakon 3 mjeseca dobila M, lijekovi u frigu i čekamo kraj mjeseca da idemo po zeleno svjetlo za postupak u 7om, jedino me frka kaj ak se ne promijeni zakon
plusići su potvrđeni betom 209,30
laki, lijepo ti se dupla!!!! šaljem vibre svima!!!
palčice))) čestitam
stvarno same lijepe vijseti sa SD
SREEEETNA!!!
Posljednje uređivanje od Mare 85 : 06.06.2012. at 13:52
danas mi se nitko nije javio na tel., tako da ne znam jesu li i za mene stigli lijekovi
bojim se da ništa neću saznati prije ponedjeljka
super super cure! nadam se da ćemo i dalje čitati lijepe vijesti![]()
Isuse ovdje dok ovo sve ćitam osmjeh mi ne silazi sa usana,sve prekrasne vijesti....ĆESTITAM SVIM CURAMA!!!!!bravo uspjele ste....sad se ćuvajte i mazite svoje mrvice!!!!!! Merytebi i bebici!!!!!
05.06. bila sam kod dr.B. u 9mj krećem u postupak Klomifenom,smanjena mi je plodnost a svim pacijenticama kojima je AMH hormon nizak bolje reagiraju na tablete nego na bocke tako kaže dr. ide odlićno i sa bockama al terapija mora bit puno agresivnija.
I eto dok ćekam ljekove a broj sam 170/2012 Dr. kaže da probamo sa Klomićima,ako upali super,a ako ne,do tad će mi stić ljekovi pa bi mi u 12mj,.napravijo postupak ljekovima,ugl; Curke ja sam broj 170 i Dr. je rekao da je gužva oko ljekova al do kraja godine i moj broj mora doć na red,znaći sve vi koje ste prije mene na redu nemojte brinit,jer sve će bit OK....malo je gužva,al nije se teško i strpit....
Pusa svima...![]()
Evo ima još plusića sa SD.
Danas, 10 dnt (dva 4dn zametka) plusi opet plus.
Nadam se da će sutra beta potvrditi plusiće.
Čestitam svim plusićima i velikim betama!
Svim čekalicama puno sreće!
Cure moje drage evo i mene nakon kraćeg izbivanja, čitam vas redovito, ali vam nisam imalo što pametnoga napisati.
Za početak Laki i Palčice čestitke od srca
Moj problem je sljedeći - nakon što sam prošli misec dobila mengu 8 dnt, ovaj ciklus mi kasni evo već 10 dana, prije 5 dana sam popodne napravila test, negativan, smada znam da bi trudnoća u našem slučaju bila čudo. Sad već lagano ludim, napuhnuta sam, imam lagane bolove, ma ništa konkretno. Nadam se da se nije nešto poremetilo.
Ima li tko slična iskustva, jeli i vama kasnila menga nakon neuspjelog stimuliranog postupka?
Ajde cure malo utjehe, stvarno mi treba, ljubim vas..![]()
Loly, ne znam iz osobnog iskustva, ali mislim da sam vidjela da cure pišu da su im M znale kasniti nakon stimulacije. U svakom slučaju, nadam se da se nije ništa ozbiljno zbrčkalo.![]()
Loly meni ti je kasnila 3 mjeseca i dobila tek nakon terappije estrofem+duphostan
Fala cure... Znači ne preostaje ništa nego čekati, u ponediljak sam kod svog ginića pa ću vidit što će mi on reći!
Puse svima i sreeeeetno![]()
evp curke moje vratila se ja iz Zg, pokupila svoje lijekove i budno ih čuvam u hladnjaku!
Mislili su me staviti u postupak u 7 mj, budući da trebam dobiti 21.6. neće moći, jer iz laba ode biologinja na neke konvencije i nema je do 10.7. Rekli su mi da je zadnja punkcija 20.6. i onda kreću opet 10.7. Tako da mi se ne poklapa s ciklusom. Ipak smo se odlučili za postupak u 9 mj! Jel ima još netko da ide u postupak u 9 mj. Danas mi nitko nije nište detaljno objasnio..imam par pitanja
Ako ima tko da ide u 9 mj u postupak, molila bi da mi se javi na pp! Puse
Palćiceeeeeeeee ajme meni što sam sretna zbog tebe !!!! weee... tisuču pusa ti šaljem !!!! konačno pozitiva na rodici !!!!!! jeeeeee !!!!!!![]()
Elizabeta i Laki čestitkeee ........... želim i ja sad odmah u postupak .... ovo je ludiloooo... koliko pozitivnih beticaaaa !!!!!!! konačno je i u mene malo optimizma ušlo , jer kukam non- stop da meni nikad neče bit plusić... samo tako nek se nastaviii!!!!! ljubim vas sve !!!!!!!