Elizabeta, meni je doktorica napisala da nastavim sa terapijom pola decortina i pola andola (prošlu srijedu mi je taman bilo 5TT)
i nadam se da će mi ukinuti decortin nakon što obavim kontrolu idući tjedan
Elizabeta, meni je doktorica napisala da nastavim sa terapijom pola decortina i pola andola (prošlu srijedu mi je taman bilo 5TT)
i nadam se da će mi ukinuti decortin nakon što obavim kontrolu idući tjedan
Cure, svratite na pdf Kampanja za hitnu izmjenu Zakona o medicinski potpomognutoj oplodnji. Pročitajte što nam se sprema, aktivirajte se!
Palcicazg,hvala za broj,zvala jučer,al mi je rekla da zovem u srijedu jer su radili skračeno.
Imam jedno pitanje za malo iskusnije.mi smo bili u pon na transferu 11-6.i rekli su nam da je jajasce puknulo.sta to nije onda prekasno za transfer vec?jer ako je puknulo ovulacija je prosla?vratili du nam 3 komada odmrznutih.i danas je zena dobila pms 12 dan nakon transfera.isto malo prerano.pa se pitam jrl oni gore uopce pogode dan za vracanje tih oplodjenih jajasca?
Tapatalk u trku HTC hd2
Pa nisam reko da neznaju.nego sam pito da mi neko objasni jer mi bas nije jasan postupak taj.kaj bi se ljutio,pa forum je zato da se razmjenjuju iskustva.
Tapatalk u trku HTC hd2
Mery, Palcicazg hvala na odgovoru. Nisam prije stigla odgovoriti.
Danas sam dobila i službeno dopuštenje od dr da prekinem s decortinom, ostatak terapije po starom.
Sretno svima u bilo kojoj fazi postupka!
Pozz od mene i moja![]()
!
![]()
Lijep pozdrav svima!!
Spremam se na mpo na sv. duhu pa kad vec pratim situaciju ovdje na forumu, dolucila sam se i registrirati.
Cestitam svim trudnicama, a ostalima zelim puno srece u postupcima!
malama, ako je tvoj podatak tocan, uljepsala si mi ne samo dan nego i cijelo ljeto. ja imam broj 311 i meni je dr. turudic rekla da mogu ocekivati lijekove u travnju iduce godine![]()
od utorka pikalica... sve mi je kao u nekom snu...ali ne odustajemo... stariji, zreliji, realniji.. ali nada je tu...
![]()
Pozdrav svima! Imam pitanje pa ako je koja od vas imala sličnu situaciju molim da mi pomognete! Naime, ja sam u 6 mj imala prirodnjak, 8dnt počela sam imati smeđi iscjedak prva tri dana a onda je još dva bio krvavi, ja mislila menga. Onda mi je 8dc počeo opet smeđi iscjedak, znači nakon tzv. menge.. I traje mi već tjedan dana i zadnja tri dana je jako tamno smeđe kao krvarenje, danas je malo slabije. No, ja sam prije tri dana napravila test i bio je blijedi plusić ! Sutra ujutro idem kod dr pa vadit betu ali me muči to smeđe krvarenje...
Draga Kika222, meni je isto nakon ET blastocisti 8 dnt krenulo smečkasto brljavljenje koje je nakon 2 dana bilo i krvavo i potrajalo je sigurno 4-5 dana. Slično mengi ali puno slabije. Bila implantacija.
Nakon toga nisam imala nikakvo brljavljene kao što ti navodiš zadnja 3 dana.
Brzo doktoru i javi što kaže... držim fige da bude sve ok...
Cure, da li ste ovih dana isle u kliniku?
Pitam jer sam bila za danas narucena za kontrolni pregled / dogovor za 9. mj. kod dr B. medjutim, kad sam nazvala, receno mi je da njega nema... i navodno ga nema do cca 15.7. - mogu pokusati poslije, ali nema termina za narudzbu... ali, nekako sam jedva izvukla tu informaciju (za koju se pitam da li je uopce tocna) i zapravo je sve ostalo nedoreceno... kao "nista se ne zna"
Nije mi ovih dana bas sjajna situacija na poslu da bih trcala gore ako ga doista nema pa pitam vas ovdje, zna li netko sto se dogadja? Da li je jos netko narucen kod dr. B. ovih dana ili do kraja mjeseca?
Hvala!
MamaMa - kako to da ides na prirodni. Ja sam shvatila da prirodnjaka nema do daljnjega!?
Svim curama koje su imale srece i objavile divne vijesti - veeelike cestitke!!!
Posljednje uređivanje od Evelyn73 : 03.07.2012. at 11:22
evelyn za dr. b ti nemam pojima i tu ti ne mogu pomoći. ali ako su ti gore tako rekli onda vjerojatno je tako. ne znam zašto misliš da je ostalo nedorečeno.
što se prirodnog tiče to smo dogovorili u 5 nakon neuspjelog IVF-a. ne znam kako. ja pitala i dobila pozitivan odgovor. mada sam i ja čula isto da toga nema. možda se dr.smilovala jer smo mi godinu i pol čekali za 1.IVF i do tad nismo ništa probali drugo.
Cure, sretno svima koje se spremate u postupak! Puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Od moje inseminacije ipak ništa jer sam u međuvremenu prirodno zatrudnila!![]()
danas su pale prve pikice, nadam se da će ovaj put biti uspješan...![]()
luci07 prekrasne vijesti....čestitam.....sretno do kraja
inana sretno s pikicama i da bude puno dobrih jajnih stanica![]()
Malo upadam u temu, išla bih na sv.duh na hitnu večeras da mi daju štopericu
dobila sam ampule i vodu, dr mi rekao da mogu iskoristiti igle od gonala... jel trebam sve to nositi, ili tamo imaju svu opremu, a ja uzmem samo lijek?
Hvala, znači uzmem te 2 ampule i vodu i to je to?
Nadam se da bude ok![]()
Imam pitanje za sve moje drage koje sa mnom čekaju postupak u 9 mj.
Što su vam rekli,odnosno napisali kad da dođete?
Meni na povijesti bolesti piše da dođem 1dc u rujnu s uputnicom za pregled, da li je potrebno da odem i prije pa obavim detaljne konzultacije i dobijem protokol ili se to sve odradi taj 1 dc!?????!
U velikoj sam dilemi,ako mi netko pouzdano može odgovoriti bila bih zahvalna.
Ja kad god idem na štopericu ponesem samo ampule i otopinu jer ne dobijem ostali pribor uz štopericu. U Bolnici toga bar imaju,zašto bi kupovala!?!
Inana, drž' se!
tu bol i tugu ne mogu niti zamisliti... pazi se, ne odustajte....
Mare85 mislim da ćeš sve dogovoriti 1 dc. to je moje mišljenje. meni su rekli da dođem 7dc na folikulometriju, međutim ja idem u prirodni.
Luci07 ne može biti ljepših vijesti od ove! čestitam i sretno!!!
Inana boc, boc, pa onda veeeelika beta prijavljena ovdje!tako ja vidim tu situaciju
sretno!
Mery13, ako se ne varam sada si negdje u 12tt, do kada ti je rečeno da koristiš utrogestan? Jesi bila skoro na SD-u ili si kod svog ginekologa?
Drage pikalice i čekalice želim vam puno sreće....
Vrci, sretno sutra na punkciji....
Draga Laki ja sam ti u 12tt po mom izračunu ali po njihovom sam već zakoračila u 13tt (po veličini ploda), utrogestane stavljam i dalje ali se nadam da od sljedeće kontrole 18.07. više neću morat. Ja sam ti ostala na SD samo dalje me vodi dr.Hafner.
Kako si ti? Osjećas li se dobro? Ti si sad negdje u 7tt? Ideš i ti kod njih na SD?
Hvala Laki
Evo doktorica na hitnoj ginekološkoj (valjda je bila dr) je bila jako ljubazna, i nije bilo problema![]()
drage cure,
zar se toliko dugo čeka na ljekove na SD? pa što se to događa tamo?
![]()
da, i ja primijetila zatišje
skupljamo snagu za jesen
ugodno ljeto svima!
malaMa, e to se vec poklapa s ovim sto su meni rekli... koma!
ja cekam nalaze hormona i da se moj gin vrati s godisnjeg pa cemo razmotriti i druge varijante, dugo mi je cekat 4. mjesec.
jel ide neko u prirodni postupak na sv. duhu? ja sam pitala pa mi je dr rekla da nisu bas neki rezultati i da ne moze...
prijava- danas štoperica, petak punkcija... držite figice!
[QUOTE=Mare 85;2183620]Ha ha ha! Ne bum, ne bum! Pojest ćemo mi i janje cijelo samo daj Bože razloga za slavlje! Kad uhvatiš vremena napiši mi na pp kako si podnijela stimulaciju i cijeli protokol,koliko folikumetrija i sve sve ostalo.. pusa[/Q
imaš dugačku i iscrpnu pp!![]()
Posljednje uređivanje od inana : 12.07.2012. at 11:24
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~ da sve prođe super!![]()
inana draga...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~do neba ..
ajmo ljudi slati letak laži i istine o potpomognutoj oplodnji kako bismo širili istine kontra laži koji se šire ovih dana o nama pacijentima MPO - da smo ubojice i slično!!!
Proslijedite jednostavno mailom niže navedeni tekst i linkove, dižite na FB! Ovo se ljudi tiče svih nas!
Svatko od nas može pomoći u širenju istine i zalaganju za prava svih građanki i građana ove zemlje, a osobito onih kojima je potrebno liječenje kako bi ostvarili najljepši dar roditeljstva.
Pročitajte ovdje http://www.roda.hr/article/read/isti...nutoj-oplodnji
i podijelite ovaj letak http://www.roda.hr/uploads/neplodnos...5%BDI_2012.pdf
Pomozite prenijeti istinu o tome što medicinski potpomognuta oplodnja uistinu jest!
Pomozite demantirati neistine te skandalozne, lažne i neutemeljene optužbe koje se šire u javnosti na štetu pacijentica i pacijenata koji imaju stvaran medicinski problem i potrebu za liječenjem!
Pomozite u edukaciji svoje okoline i šire javnosti kako bi zaustavili hajku i stigmatiziranje neplodnih osoba. Širenjem točnih informacija spriječite da dovoljno puta izrečena laž o postupcima medicinski potpomognute oplodnje postane istina.
Pomozite nepolodnim osobama u borbi za pravo na optimalno liječenje!
imam jedno pitanjce... jel se kome od vas desilo da u stimulaciji gonal i cetrotid, ovo drugo uopće ne dobije? meni su samo gonale dali, ovo drugo čubi doma, i nisam ga primila...hvala svima na lijepim željama, a sada opet stisnite fige srećice, i ne puštajte tak nekig 2-3 tjedna
![]()