MalaMa čestitke i sretno dalje!
Pozdrav, cure!
Prije 2 i pol godine dobili smo sineka začetog na SD i sad me srce nekako vuče da pokušam još jednom. Već sam izašla iz štosa kako to gore ide, može li mi netko pomoći? Za početak trebam pregled i dogovor, je li dovoljno samo nazvati i naručiti se? Kako brzo se dolazi na red za pregled i dogovor?
Hvala na pomoći i savjetima i sretno svima!
Isprike ako se ovo već pitalo, vjerujem da je, ali nemam baš prilike puno rovati...može li se kupiti lijekove pa da se uđe u bolnički postupak IVF-a bez čekanja?
MalaMa![]()
Iskrene čestitke do neba i nazad! Presretna sam zog tebe i što se napokon nešto prekrasno događa na Sd-same lijepe vijesti!
Ja sam svoj postupak iz 9 mj ipak zbog preuranjene menge 16 dc morala odgoditi za 11 mj. Čekam sad iduću mengu koja bi trebala biti idući tj pa se dogovorim s dr. B. za konzultacije i daljnje korake.
SVIMA želim puno sreće i uspjeha i neka nam je plodna jesen i zima! Puse
ja ću prije prosvirati na dupe nego uspjeti odraditi postupak inkognito od foruma
dakle, ja sam jelte u postupku
danas 1.folikulometrija 5dc, folikulčeki maleni i idemo polako dalje
linalena,
e, pa dugo si izdržala!sretno!
kakva je protokol?
Mare85 hvala na čestitkama!!
Ja tebi želim strpljenja do 11 i onda uspješan ivf.![]()
joj, sad vidim da ima još čestitki.
hvala i loly i sany i svima kojima još nisam zahvalila. želim i vama uskoro troznamenkastu betu i školsku trudnoću.
Linalena,
takvu je stimulaciju meni bio namjenio prof K u Vinogradskoj, ali mi na sreću nije trebala.
Folikulići su ti počeli su rasti,želim ti da bude velik broj kvalitetnih js i embrija.
Sretno draga vršnjakinjo (tu smo negdje po godinama)![]()
Evo, zvala sam danas i naručena sam 10.10. na konzultacije i pregled kod dr. Turudić, što me jako veseli jer sam na zadnjem, uspješnom postupku, imala baš nju i na punkciji i na transferu, a sreća je htjela da baš ona bude dežurna u noći kad sam rađala, tako da me ona i porodila i opet bih ju birala da mogu za sve to!
Moramo prije toga napraviti spermiogram, sad se i to naručuje, toliko novosti....koliko se čeka na nalaz? Valjda ćemo ga dobiti do 10-og ako muž pretragu obavi idući tjedan.
Joj, baš sam uzbuđena....![]()
linalena,sretno![]()
Imamo isti protokol-dobitna kombinacija![]()
MalaMa, u pravu si....i zato mi se i ne ide sa SD iako su ogromne liste, baš zbog ljudi i povjerenja koje imam u njih.
BubaSanja, neka ti se muž što prije naruči za spermiogram. čeka se oko 2 tj. (barem je tako oba puta bilo s mm), a nalaz se čeka još tjedan dana
inače, bila danas na trasferu
od 3 JS, vraćene 2 oplođene)) (samo su se dvije i oplodile)
i biologica i doc turudić bile jako zadovoljne kako se dijele
tako da se nadm lijepoj beti za 12 dana
jel netko vadio betu u petrovoj? gdje je lab i koliko se čeka nalaz? to mi je malo bliže od sv. duha
ljubav mamina
laboratorij za betu u Petrovoj je u onoj zgradi u dvorištu iza glavne zgrade, iza zapadnog krila glavne zgrade, dakle kad ulaziš na glavni ulaz u Petrovu, ideš lijevo iza zgrade i na prva vrata u dvorišnoj zdgradi.
ja nisam išla, ali sam išla po prvu betu prijateljici-17 dana nakon 1. aih-a, bila je 1400. neka i tvoj broj bude lijep!
a gdje nam je linalena?
I meni su dvije vracene i cekamo betu. Ljubim vas sve i dr i biologica su rekle da su velike sanse da uspije iz prve
Eiii evo i mene od 5 izvađenih,oplodile su se 2 jedna 6st,i 8st.,Dr. Erceg mi je radila transfer i ona se nada da bi sve trebalo bit Ok!!! A sad ko zna????
antesa, sretno!
jesi pitala doktoricu kako to da se nije oplodilo više jajnih stanica nego samo dvije?
nana, sretno!
![]()
Posljednje uređivanje od Inesz : 29.09.2012. at 16:00
Inesz ak mene pitaš zašto nije nih više,poima nemam,znam da 2ocite lijeve stane nisu baš bile ok,a što se desilo sa ovom jednom još sa desne stane...nebi znala,presjeklo me kad su mi rekli da mi je endometrij 6mm,i ako su rekle da nebrinem i da to niš nemora znaćit,meni cijelo vrijeme u glavi odzvanjaju njihove rijeći: ENDOMETRIJ 6MM,I LAGANO SAVINUT,uf kad sam pitala zašto je savinut rekle su mi da je valjda takav,al da će to sve bit OK,al ja se tako bojim,trudim se da nemislim,al nemogu!!!!![]()
nana, antesa, super! nadam se da ćemo se uskoro seliti na "trudnički" dio!
Ljubav mamina jel odmars i mirujes? Ja koliko mogu uz malog jer smo sami
Svima sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
pa nije da ležim. krećem se, izađem van
da, i ja jutros bila sama s malim, ali sam mu nekako objasnila da nema nošenja
različita su iskustva i mišljenja po pitanju ležanja nakon transfera
ja ne ležim, samo nema nošenja težih stvari, fizičkog napora itd.
prošetam se, bila na kavi
Tako i ja nemogu lezati cijeli dan zboz malog. Sutra smo sami do 4 barem pa normalno da moram i skuhat. Jel tebe sta bolucka?
dobro jutro.
izvoliteposlužite se!
kuham ju samo za vas jer ju ja više ne pijem. već mi je nekoliko dana bljutava i uopće ne guštam pa sam odustala pit ju.
kao što vidite moj niz ranog buđenja se nastavio. do 6 maksimum. al zato sam po danu umorna i već sam u 9 u krpama i ne mogu si pomoć.
nana i ljubav mamina šaljem ~~~~~~ i niš ne brinite oko poslova. ja sam samo dan transfera jako mirovala. dan nakon sam kuhala ručak, spremala i tako se nastavilo dalje. lagani poslovi su ok, samo nemojte klince dizat i planinarit na Sljeme (kako je meni jednom dr. rekao)
ma bit će to naše sljedeće lijepe bete. uh kako će ova jesen biti plodna!![]()
MalaMa, kad opet vadiš betu?
Malama,evo ja baš pijem..da bar meni ne paše,ja bi ju pila stalno,al se suzdržavam...nadam se da će m sutra ili prekosutra da čim prije krenem u postupak,baš sam nestrpljiva...moram si još ići dignut uputnicu,molit šeficu za slobodan dan...to mi je ono najgore.
Malama koje si dane išla na folikulometriju,ak se sječaš,da znam otprilike prije molit šeficu jer ona već sutra radi raspored za drugi tjedan?
MalaMa, oprosti sto jos nisam cestitala pa to cinim sada! Ohrabrujuce je citati tako dobre vijesti. Nek ih bude jos.
Jesli li vadila opet betu?
Ja sutra idem na punkciju, pod anestezijom. U tom slucaju ne treba nista uzeti prije protiv bolova??
Posljednje uređivanje od Evelyn73 : 01.10.2012. at 08:55
I, mozete li mi reci koliko dugo se lezi gore nakon anestezije... Racunam da li bih se vracala na posao ili ne.
Evelin,
ništa ne smiješ uzimati od lijekova ako ćeš imati anesteziju, ne smiješ jesti, piti... nazovi da ti sestre daju upute.
iberc ide se obicno 8dc prvi put i svaku fm ti kazu kad je iduca ja sam recimo isla na 3 zaredom budes gore oko 7-pol8 i do pol 9 je gotovo tako da si znas plan praviti
evelyn lezi se u pravilu 2 sata ali racunaj da punkcije pod anestezijom idu zadnje i da neces uci prije 10 sati unutra i nadam se da te nece ko mene zaboraviti i da neces umjesto 2 sata istati 3![]()
za 8dc znam,tad sam prvi dan gore,ma ja si budem odmah uzela slobodno i 10dc...a bum vidla,moja luda šefica bude galamila zakaj nisam to obavila sad kad sam na godišnjem,rekla mi bu da sam se doma luftala
Evelyn hvala!
Inesz ne vadim betu više. Tako su mi rekli. U srijedu idem na ultrazvuk i to je to. Vidim da si ju ti vadila više puta, a i druge cure su. Ja pitala i rekli da ne treba, da dođem samo na uzv.
Iberc ja sam ti išla u utorak 7dc, petak 10 dc pa ponedjeljak 13 dc. Al to ti sve ovisi o razvoju folikula.
Hvala cure!
Znam da moram biti nataste i ostalo, al nekako mi je proletjela ta misao o tabletama protiv bolova. Imala sam pred par god. operaciju u opcoj anesteziji pa mi se cini da su nam dali prije nesto za popit, mozda je bilo nesto za smirenje...
Za svaki slucaj jos pitam, ako ne dobijem sestre na telefon - zar se ne smije popiti ni voda? Ne mogu bez vode ujutro!![]()
evo da se javim, sve super, tako je reakcija, tak sam ja
baš se dobro osjećam
sutra ponovo UZV i možda uvodimo cetrotide
danas 8dc, 7dan stimulacije sa po 3 gonala = 12 i 13 mm folikuli na obje strane, ima ih dovoljno
sada već 2 dana maltretiram sestre gore da me pikaju, al zato kaj bi u protivnom jako prekoračila naše inače vrijeme pikica
i da, ima nas, iako je nešto inseminacija i prirodnih ima i bar jedno 5 stimulacija (daleko od inače, ali s obzirom na lijekove još je super)
linalena, super vijesti.
ti si uvijek imala dosta js. jesi pitala za zamrzavanje embrija?
linalena,super vijesti-neka ti je sa srećom i dalje
e i htjedoh te pitati(budući da imamo isti protokol) jesu ti gonali već smućkani ili si morala sama mućkati?
MalaMa ćestitamnadam se da ćemo i mi ostale imat takvu sreću!!!! Ja vam curke moje od četvrtka kad je bio transfer ležim,pa malo hodam al većinom ležim!!!! Nemam nikakve baš sad simptome,ponekad malu napetost u doljnjem dijelu trbuha,i malo su mi bradavice osjetljive,al tome pripisujem terapiju!!!!
A Ljubavi , Nano šta ima kod vas????
Ja ne lezim strogo jer ni nemogu moram malom i skuhat jer mi svi rade dopodne. No nema bas simptoma nekih mene isto malo strecne dolje ali vise u predjelu jajnika i mislim da je to od.punkcije ali pazim da ne dizem nista tesko, ne cucim i izbjegavam dugo sjediti tako mi je dr rekla. Ali danas me je peh pratio cijeli dan. Prvo me osa ugrize za vrat pa za par min za nogu o to bas dok sam rezala i porezem si prst do kosti uzas jedan
drage moje SD trudilice, ja sam nakon dugo godina i neuspjelih postupaka i zbog činjenice da nikako nisam uspjela dobiti lijekove...otišla u Vinogradsku
eto moram se pohvalitit da sam od prvog pokušaja dobila + i 18 dan imam ß1554
još uvijek ne vjerujem i mislim da su mi zamjenili krv, al za 10 dana idem na uvz da se uvjerim jel to stvarno moje
~~~~~svima i želim i vama ovakvu zbunjenost![]()