hvala curke ja sam dogovorila i kontrolu za iduci petak i bas se veselim da cu vidjet ljubav maminu i ostale curke koje su bile samnom na transferu i nadam se da su sve uspjele
hvala curke ja sam dogovorila i kontrolu za iduci petak i bas se veselim da cu vidjet ljubav maminu i ostale curke koje su bile samnom na transferu i nadam se da su sve uspjele
Jutro cure..držte mi fige da ulovimo lijepu stanicu...zanimljivo da me je prije uvijek bilo strah punkcije a sad me je više strah da nebu stanice
Evo punkcija gotova,dobili smo stanicu u nedjelju ujutro zovemo da vidimo ak se oplodila da nejdemo bez veze u ponedjeljak u zag...boljelo je tak da sam se čak i cmizdrila kaj nisam još nikad,dr i sestre su bile super i tješile me....sad idem da si kupim neke čizme za pretrpljenu bol
Draga zao mi je sto te bolilo i nadam se lijepim vijestima u nedjelju. Koju terapiju si dobila?
Kupi lijepe cizmice ali gledaj da ih mozes i kao trudnica nosit
Iberc sretno!
Cure moje, meni se plače svaki put kad pročitam da vam aspiracije rade bez odgovarajuće terapije za bol.... ne samo da mi se plače od žalosti, već mi se plače i od bijesa jer to žene moraju prolaziti.
Ima li kakvog načina/mogućnosti da se na SD dođe do anastezije ili do odgovarajućeg koktela lijekova prilikom punkcije?
ja sam je iskreno ovaj put odbila, kada sume na to uputili na zadnjoj folikulometriji
lberc supr za stanicu a i za to da će ti dati informaciju u nedelju, a narvno da ćemo zajedno odbrojavati do bete
I ja sam trazila anesteziju i dobila. A cura koja se predomislila dobila.nesta u venu i jedino morala odlezat jer je bila osamucena
Moja menga stigla, izvadila sam krv za HIV i hepatitis. Dakle, u idući petak krećemo!![]()
Bubasanja super da si sve obavila i da krecete. Mozda se u petak i vidimo i ja sam gore na uzv
aaaa, bravo! Ja moram doći oko pol 8, tako je napisala. Kad vi trebate doći?
Mi pol 10 prvo od pol 8 budu fm pa od od pol 9 punkcije pa transferi a onda tek mi dodemo na red
I ja sam izvadila hiv i hep nadam se da ce do petka bit gotov ic cu u cetvrtak vidit
Nalaz star 9mj a treba bit 6 max pa morala ponovo
Evo i mene jućer sam vadila još jednu betu rez je 562,Zg sam zvala al nitko mi se nije javijo pa ću pokušat ponovo u ponedjeljak!!!!
Antessa kolika je bila prosla? Najboljje zovi u pon jer mislim da gore nema danas nikog
Evo ja sam sad zvala stanica se oplodila sutra je transfer...tak sam sretna
Redovito va citam i bas mi je drago da je tako lijepo krenulo na SD. Cestitam svima.
Ja 30.10.imam pregled kod dr.B.pa cemo vidjeti sto dalje. Inace me on u 7.mj.operirao. Laparotomija. Uklonjena mi je ogromna endometrioticna cista zajedno s lijevim jajnikom i jajovodom. Desni pokuso hidrotubirat al tad je bio bez prolaska kontrasta. Mm radio spermiogram i dijagnoza je oligoasthenozoospermija. Nemamo djece, ja imam 32g. a dragi 37. Dr.je na zadnjem pregledu rekao da bismo prvo obzirom na operaciju i sve prvo pokusali prirodni IVF. S obzirom da smo novi u svemu ovome redovit vas citam i puno mi pomaazu informacije koje ovdje saznajem. Hvala svima na tome.
Mima dobro nam dosla i sretno na konzultacijama
mima32, sretno!
mislim da će ekipa na sv. duhu napraviti maksimum
osobno imam odlična iskustva!
[QUOTE=nana0501;2246017]Antessa kolika je bila prosla? Najboljje zovi u pon jer mislim da gore nema danas nikog[/Q
prva beta mi je bila 105,zvat ću danas poslije 13h da se narućim na pregled!!!
Mima32 dobro došla,puno sreće na konzultaciji,tu smo sve da si međusobno pomažemo tako da raćunaj na nas!!!!!
Moj transfer danas prošal još bolnije nek punkcija,veli dr da kao da je nekaj sraslo i nije mogla pro it kateter bila sam unutra skoro pol sata...sad me boli cijeli trbuh,nikad do sad nisam imala takav transfer kak je krenulo ni krv mi ne buju mogli izvaditi...naj olje u svemu tome je kaj imama.na čuvanju jednu lijepu osmostaničnu mrvicu...moju malu elenu...odoh sad u krpe...čitamo se poslije
Antesa super mozda i ti budes u petak sa nama gore
Mene je malo bolili i nije bilo bas ugodno i dosta dugo sam bila unutra ali poslije me nije vise bololo nakon sto samm otisla na wc
I ja sam danas bila na Sd na konzultacijama. Dobila sam zeleno svijetlo za postupak u 11 mj! Nadam se da mi na uzv 2 dc nece biti nikakva cista ili sl ... krecem s pikanjem od 2 dc po 2 menopura tako mi je dr rekao ! Sreeetna!
Bas same lijepe vijesti sa SD u zadnje vrijeme
mare super za postupak
ne znam ak sam dobro skužila al mi se čini da danas nije bilo ni jedne punkcije..mi smo došli gore čekaona je bila skoro prazna i kak meni nije dr mogla napravit transfer bila sam već tak izmučena da sam joj rekla neka ide napravit punkcije da ja malo dojdem k sebi al je rekla da danas nema ni jedne punkcije
iskreno nemam pojma kaj se to danas dogodilo,al bilo je gore od punkcije,rekla je dr da je unutra kao nekaj sraslo,ne zna kaj i jednostavno nije išlo dok nije to nečim probila,ne znam čim,al znam da je boljelo strašno,dosta sam i krvarila i rekla je dr da mogu popit bilo koju tabletu protiv bolova,al sam popila samo normabel,i da nisam dobila ama baš nikakvu terapiju osim utrogestana kaj mi je malo čudno
moram još pohvalit doktoricu i sestre jer su stvarno bile strpljive,tješile s me,dr se stalno ispričavala kaj me boli i kaj me mora mučit.pa nije ona kriva kaj je to danas tak išlo ,bila sam već na dosta transfera i uvijek su bili kao da idem na običan ultrazvuk...ma sad je to sve iza mene i moja osmostanična mrva je sa mnom a to je najvažnije,to briše sve suze i sve boli..betu vadim 26.10,normalno pal bi prije i neki testić,nabavila sam ih već,danas sam užasno pospana,dr je rekla za mirovanje da mirujem i radim onak kak se osječam...oprostite na dugom postu
mare jesi ti bila ona kratko ošišana i sretno izašla od dr baumana?
Meni je sutra 15 dnt i trebala sam vaditi betu. Danas, sada - spotting, ...za sada samo u tragovima, ali(( Mislim da se ne mogu vise nicem nadati?
Zna li netko iz vlastitog iskustva?
Sutra prva folikulometrija.....oprao me takav strah i panika da je to prestrašno.....živci su mi našpanani na N-tu potenciju, ufffffffffffffffffffff..................
Evelyn napravi test ili izvadi betu. Mene isto panika uhvatila znog uzv sutra