Lemon - jesi vadila betu? Pokusala sam ti poslat pvt poruku, ali nest nece..
Lemon - jesi vadila betu? Pokusala sam ti poslat pvt poruku, ali nest nece..
Ima li netko nekih internih info o tijeku preseljenja klinike, dobivanju dozvole i početku rada?
Tamara - preselili su se, ne znam jesu li dobili sve dozvole za salu i to, ali rade… postupci krenuli
Pozdrav svima, trebam samo svježe informacije za prve konzultacije na SD, nalazi i kod njih ne smiju biti stariji od godine dana(papa, brisevi, hormoni..sve to imam,ali jos mi mjesec dana vrijede) Do sad sam u postupke išla na VV, no više se ne želim tamo vraćat pa sam odlučila krenuti na SD. Da li imaju neki mail ili sve ide isključivo telefonom, vrijedi li cijepljenje ili se za sve mora testirat prije?
Cijepljenje vrijedi. Ne treba testiranje. Za mail ne znam, al ako ti nalazi vrijede samo mjesec dana bolje ih zbog sebe ponoviti do pocetka postupka. Za konzultacije ne treba sve imat spremno. SD trazi mikrobiologiju ejakulata (moze se napraviti i na SD), al uvazavaju nalaze od bilo kuda. I tamo ne trebaju ni trijazni dva tjedna prije niti ovjereno kod javnog biljeznika prije svakog postupka, dovoljan je vjencani list i preslike osobnih. Ja isto presla s VV na SD i tu mi je sve puno manje stresno. Sestre su isto super, a dr.da ne govorim…
Hvala ti Ivana2009, jednostavno mi je previše stresa od tog VV i nemam namjeru se više ikad tamo vratit.. da,da, spremam se nalaze ponovit da mogu što prije krenut u novi postupak, a sutra cu onda zvati za konzultacije.
Silk, nema na čemu… ako te jos nest zanima, slobodno pitaj.. il mi posalji pvt poruku ako zelis pa ti dam i mail… vidjet ces, preporodit ces se na SD. Osim toga su sad krenuli radit u novom prostoru, sve im je zaista prostrano i svemirski opremljeno… iako meni nebitno… uglavnom, tamo je drugaciji pristup i sve se moze dogovoriti…
Pozdrav cure,
Imate li info o listama cekanja na SD, koliko se ceka na prvi pregled i ako je sve ok za uci u postupak, ako su spremni svi nalazi itd., koliko se ceka na pocetak... hvala i pozdrav svima!
Kolko sam ja shvatila nema čekanja. Ako imas sve spremno kreces sa sljedecim ciklusom odmah…
Čekanja ako su svi nalazi spremni nema.
Mi smo bili 19.4.na prvim konzultacijama.. čekala sam ih 5 dana.. jako brzo se dođe na red..
Izasla sam od doktorice s terapijom i čekamo sada 5 mj da krenemo
Ovo super zvuči. Mi smo u međuvremenu otišli nekim drugim putem i svašta se izdogađalo, pa se konačno opet spremamo poslije ljeta pokušati Sv. Duh ili Vinogradska... Možeš li podijeliti i ostala iskustva i preporuke za kojeg doktora ili doktoricu izabrati, sad pretpostavljam da si krenula s terapijom kroz 5. mjesec?