Stranica 65 od 65 PrviPrvi ... 1555636465
Pokazuje rezultate 3,201 do 3,227 od 3227

Tema: Potpomognuta na SV. DUHU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Lemon - jesi vadila betu? Pokusala sam ti poslat pvt poruku, ali nest nece..

LemonK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

jesam, nista nazalost, cekaj probat cu ja tebi

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Ima li netko nekih internih info o tijeku preseljenja klinike, dobivanju dozvole i početku rada?

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Tamara - preselili su se, ne znam jesu li dobili sve dozvole za salu i to, ali rade… postupci krenuli

Datum pristupanja
    Nov 2020

Početno

Pozdrav svima, trebam samo svježe informacije za prve konzultacije na SD, nalazi i kod njih ne smiju biti stariji od godine dana(papa, brisevi, hormoni..sve to imam,ali jos mi mjesec dana vrijede) Do sad sam u postupke išla na VV, no više se ne želim tamo vraćat pa sam odlučila krenuti na SD. Da li imaju neki mail ili sve ide isključivo telefonom, vrijedi li cijepljenje ili se za sve mora testirat prije?

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Cijepljenje vrijedi. Ne treba testiranje. Za mail ne znam, al ako ti nalazi vrijede samo mjesec dana bolje ih zbog sebe ponoviti do pocetka postupka. Za konzultacije ne treba sve imat spremno. SD trazi mikrobiologiju ejakulata (moze se napraviti i na SD), al uvazavaju nalaze od bilo kuda. I tamo ne trebaju ni trijazni dva tjedna prije niti ovjereno kod javnog biljeznika prije svakog postupka, dovoljan je vjencani list i preslike osobnih. Ja isto presla s VV na SD i tu mi je sve puno manje stresno. Sestre su isto super, a dr.da ne govorim…

Datum pristupanja
    Nov 2020

Početno

Hvala ti Ivana2009, jednostavno mi je previše stresa od tog VV i nemam namjeru se više ikad tamo vratit.. da,da, spremam se nalaze ponovit da mogu što prije krenut u novi postupak, a sutra cu onda zvati za konzultacije.

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Silk, nema na čemu… ako te jos nest zanima, slobodno pitaj.. il mi posalji pvt poruku ako zelis pa ti dam i mail… vidjet ces, preporodit ces se na SD. Osim toga su sad krenuli radit u novom prostoru, sve im je zaista prostrano i svemirski opremljeno… iako meni nebitno… uglavnom, tamo je drugaciji pristup i sve se moze dogovoriti…

Datum pristupanja
    Sep 2021

Početno

Pozdrav cure,
    Imate li info o listama cekanja na SD, koliko se ceka na prvi pregled i ako je sve ok za uci u postupak, ako su spremni svi nalazi itd., koliko se ceka na pocetak... hvala i pozdrav svima!

Datum pristupanja
    May 2020

Početno

Kolko sam ja shvatila nema čekanja. Ako imas sve spremno kreces sa sljedecim ciklusom odmah…

Datum pristupanja
    May 2019

Početno

Čekanja ako su svi nalazi spremni nema.
    Mi smo bili 19.4.na prvim konzultacijama.. čekala sam ih 5 dana.. jako brzo se dođe na red..
    Izasla sam od doktorice s terapijom i čekamo sada 5 mj da krenemo

Datum pristupanja
    Sep 2021

Početno

Citiraj Garawa prvotno napisa Vidi poruku
    Čekanja ako su svi nalazi spremni nema.
    Mi smo bili 19.4.na prvim konzultacijama.. čekala sam ih 5 dana.. jako brzo se dođe na red..
    Izasla sam od doktorice s terapijom i čekamo sada 5 mj da krenemo ������������
    Ovo super zvuči. Mi smo u međuvremenu otišli nekim drugim putem i svašta se izdogađalo, pa se konačno opet spremamo poslije ljeta pokušati Sv. Duh ili Vinogradska... Možeš li podijeliti i ostala iskustva i preporuke za kojeg doktora ili doktoricu izabrati, sad pretpostavljam da si krenula s terapijom kroz 5. mjesec?

Stranica 65 od 65 PrviPrvi ... 1555636465

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •