Stranica 7 od 65 PrviPrvi ... 567891757 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 3227

Tema: Potpomognuta na SV. DUHU

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Jo, blago tebi - ja bih da dobijem danas! Pogledat ću da li mi piše datum na dnu, ali ne vjerujem jer sam sve 100 x skenirala Vidiš, ti si gore u četvrtak dakle 7 dc, a meni je napisao da dođem 8 dc, ali je spominjao datume 13 i 14.7. Mislim da ću se ja nacrtati gore 14.7. pa makar mi to bio 6 dc (6-8 dc je ok). Ako dođem rado bih se upoznala s tobom; koji je znak raspoznavanja

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

mala sam dobro zaokružena sa svojim šlaufom kratka kosa nemožeš me fulati ,tamnoputa i prićljiva kad imam s kime )pozz i vidimo se

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Drage curice..evo vam jedan velikiiiii virtualni zagrljaj od nas dvoje ..samo da znate mi nismo vise tockica..nego imamo 15 mm..bas smo veeeliki...a srce nam kao u velikog junaka jako tuče.. Svima vama saljemo puno vibrica za vam ovi postupci budu uspješni

tina2701 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Iva Mia baš se veselim zbog tebe i malog koje junački tuče...

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj nina70 prvotno napisa Vidi poruku
    Imam isti protokol kao Jo1974 Dr. me naručio 8.dc i rekao da će to biti otprilike 13 ili 14.07. budući da ja još nisam dobila (od panike valjda) to će biti malo kasnije. zanime me slijedeće:
    1. dali se moram najaviti da dolazim ili se jednostavno pojavim (nisam iz Zg)...pitam jer je njih gore nemoguće dobiti u vrijeme kad treba zvati (od 13-15 h)
    2. da li se bolje bockati navečer ili ujutro i da li to mora bit uvijek u isti sat (radim u smjenama
    3. Dali mogu na bockanje na hitnu (uvečer) jer moja dr je samo još sutra tu, a onda je na godišnjem - ja ne bih samu sebe bola....(
    4. negdje je neka cura napisala da se kao 1 dc računa ako dobiješ do 22 h, a nakon toga se 1 dc prebacuje na idući dan - je to točno
    nina,1 dc se računa ako M dobiješ do 17 h..sve što je kasnije prebacuješ na idući dan!!!
    što se tiče bodenja,njjednostavnije ti je da to radiš sama,imaš temu o samodavanju injekcija,filmiće...ma skužit ćeš brzo..jednostavnije je nego hodat okolo i tražit tko će te piknut!!
    sve se mi većinom pikamo ujutro..odredi si vrijeme i trebalo bi biti 1sat +,-...
    8 dc se samo pojaviš u 7.30,uđeš u čekaonu i pitaš tko je zadnji,i čekaš svoj red!!

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Ok voljela bih da se vidimo gore, ali bojim se da ću ja tamo tek oko 18/7 jer nikako da dobijem! Prestala pit kontrac.05/07 i još ništa (
    Citiraj jo1974 prvotno napisa Vidi poruku
    mala sam dobro zaokružena sa svojim šlaufom kratka kosa nemožeš me fulati ,tamnoputa i prićljiva kad imam s kime )pozz i vidimo se

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Iva Mia 2009 prvotno napisa Vidi poruku
    Drage curice..evo vam jedan velikiiiii virtualni zagrljaj od nas dvoje ..samo da znate mi nismo vise tockica..nego imamo 15 mm..bas smo veeeliki...a srce nam kao u velikog junaka jako tuče.. Svima vama saljemo puno vibrica za vam ovi postupci budu uspješni
    Iskrene čestitke Iva Mia Ti nam ulijevaš nadu. Odmah si mi uljepšala dan

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj kiara79 prvotno napisa Vidi poruku
    nina,1 dc se računa ako M dobiješ do 17 h..sve što je kasnije prebacuješ na idući dan!!!
    što se tiče bodenja,njjednostavnije ti je da to radiš sama,imaš temu o samodavanju injekcija,filmiće...ma skužit ćeš brzo..jednostavnije je nego hodat okolo i tražit tko će te piknut!!
    sve se mi većinom pikamo ujutro..odredi si vrijeme i trebalo bi biti 1sat +,-...
    8 dc se samo pojaviš u 7.30,uđeš u čekaonu i pitaš tko je zadnji,i čekaš svoj red!!
    Hvala ti. Pogledala ja 100 filmića (najbolji mi je Clinica Eugin Italiano) i tamo uvijek injekcija na 90° a cure govore na 45° (pretpostavljam da je nebitno) i koliko sam skužila dovoljna je samo 1 ampula onog otapala za 3 menopura? Nemam strah od igle nego od sebe same jer sam smotana (

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Prema vašem iskustvu koliko je oplođ. najbolje vratit? 1,2....3

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

nikako da dobijem! Prestala pit kontrac.05/07 i još ništa (
    uff meni danas zadnja pilula prve kutije, i nemam pojma za koliko dana bi trebala doć M???? Mislim da je do 7 dana sve OK, jer bi to onda bio 28 dnevni ciklus, bar je meni jer pijem 21 dan pilule

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

mislim da ne možemo mi birati koliko nam oplođenih vraćaju, nego samo koliko će ih oploditi

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
    uff meni danas zadnja pilula prve kutije, i nemam pojma za koliko dana bi trebala doć M???? Mislim da je do 7 dana sve OK, jer bi to onda bio 28 dnevni ciklus, bar je meni jer pijem 21 dan pilule
    Ja inače imam redovite cikluse samo što traju 24-26 dana. Dr.mi je dao 1 kutiju kontac.pretpostavljam u nadi da ću dobit ranije ili da bude siguran da ću dobit... a ja nestrrrpljiva!

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

mislim da ne možemo mi birati koliko nam oplođenih vraćaju, nego samo koliko će ih oploditi
    Da, krivo sam se izrazila. Htjela sam u stvari pitati da li samo jedno oplođeno ima jednake, veće ili manje šanse od više oplođenih?

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Da, krivo sam se izrazila. Htjela sam u stvari pitati da li samo jedno oplođeno ima jednake, veće ili manje šanse od više oplođenih?
    Draga Nina to ti je prava lutrija... Ja sam imala i 1 i 2 i 3 ... Pa nam upalilo s jednim..

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

draga nina,
    moja je kuma išla na 4 postupka i na kraju joj je uspjelo kad su vratili samo jedno. ona je bila ljuta što vraćaju samo jedno jer su šanse manje, a na kraju je baš to jedno bilo dobitno

iva mia baš mi je drago da rastete!!!

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Draga Nina to ti je prava lutrija... Ja sam imala i 1 i 2 i 3 ... Pa nam upalilo s jednim..
    Baš mi je drago da si uspjela. Da li je itko od prve?

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

[QUOTE=MalaMa;1921560]draga nina,
    moja je kuma išla na 4 postupka i na kraju joj je uspjelo kad su vratili samo jedno. ona je bila ljuta što vraćaju samo jedno jer su šanse manje, a na kraju je baš to jedno bilo dobitno QUOTE)=
    Izgleda da tu nema pametovanja, che sara' sara'. Ja se nadam da ću iz prvog pokušaja pošto mi je do sada sve išlo od druge ili treće - inače nisam prepotentna nego si malo dižem moral
    Posljednje uređivanje od nina70 : 09.07.2011. at 14:09

darci avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

cure, trebam jednu informaciju. kako je sad sa spermiogramom na SD? MM je zadnji put bio tamo 2008, i to dok smo bili u postupcima, a sigurno se nešto promijenilo. kako radi labos i da li se može uzorak donijeti od doma? i koliko se čekaju nalazi?

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

spermiogram se radi od 7-11,nalaz je za 7 dana..može i od doma.
    darci,jel ti to ideš po bracu ili seku!??

darci avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

spermiogram se radi od 7-11,nalaz je za 7 dana..može i od doma.
    darci,jel ti to ideš po bracu ili seku!??
    znači ništa se nije promijenilo, treba mi info za frenda...

kirara79 - za sad ne idemo na no2, barem ne u postupke, samo kućna radinost (u konačnici i no1. je iz kućne radionice, nakon nekoliko neuspjelih postupaka, pa se nadamo da bi opet moglo upaliti)

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Drage moje cure, prestala sam pit kontracepciju 05/07 i još nisam dobila mjesečnicu. U stvari, ima dva-tri dana da samo ujutro nešto malo slinavi i poslije ništa.
    Dr je računao da se vidimo oko 14/07, a ja nikako da dobijem...šta ću sad? Godinu i pol pratim mjesečn. i sve je bilo pet, a sada zakazala. Da li se to još kome desilo?

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

nina probaj si popiti andol 100...barem je meni pomagalo...zna pokrenuti cirkulaciju....

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Znači li to da ovaj mjesec ništa od mog protokola.....? Šta sam takva pegula??? Da li je moguće da je to od stresa???

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

nina probaj si popiti andol 100...barem je meni pomagalo...zna pokrenuti cirkulaciju....
    Jesam, i desila se mala flekica i tako svako jutro...

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

popij svakako 2-3 dana još po jedan dneveno...nema ti od čega biti nego od stresa....a koji protokol imaš(dugi ili kratki)...sorry ako si već napisala

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

U iščekivanju drugoga IVF-a, ali ovaj put u prirodnom ciklusu jasno mi je da nam se dani opet nisu dobro poklopili. M je kasnila i sve mi zakomplicirala. Naime, sutra 9dc, a to znači da će punkcija najranije biti u ponedjeljak pa transfer u petak što je, kad je posrijedi punkcija ipak kasno, a transfer pak onda prerano...
    Kad bi barem radili vikendom, sve bi se lijepo posložilo...

Ima li itko iskustva sa zahvatima (jednim i/ili drugom) na SD preko vikenda?
    Isti sam peh imala dvaput s AIH i naravno - ništa.

Znam da je optimizam pola puta do uspjeha, ali nakon ovakvih skraćenih potencijalnih dana, a ciklus ne pita kad i kako, bojim se da su nam šanse sve manje i manje. Imate li, kao i uvijek i na tome sam vam svima zahvalna, ikakav savjet? Je li moguće ipak napraviti punkciju, odnosno transfer preko vikenda?

Hvala vam na svakoj podršci u ovoj očajnoj dilemi...

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

koliko ja znam, subota- da, kad sam ja bila na uzv, a bila je velika subota, 2 cure su čekale punkciju... pa sad, ako rade punkcije, radit će i transfere... ali najbolje da gore pitaš...svi pitanja čuvamo za doma, a oni budu sve odgovorili jer prepoznaju naš strah... i mislim da će te razgovor s njima smiriti... ja neke stvari u 1. nisam rekla, a čega sam se bojala, i sad kad sam u 2. rekla, znači za punkciju, pomaknuo mi datum jer se složio... ma super su oni,l a mi u žurbi kao i oni, pa sam uletimo i izletimo, a npr. meni 1. je sasvim svejedno jel žena prije unutra 3 minute ili 9 min, samo kad si već tam- pitaj sve.

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pozdrav curke...
    Evo, stigli su nam lijekovi, i sestra nam je rekla da dođemo u petak po njih s uputnicom za pregled. Nije me doduše pitala ni koji mi je dan ciklusa ni slično, pa pretpostavljam da me doktor neće ni gledati, ili? Inače, postupak bi trebao biti tek tamo u 9.mj. Zanima me kolika je gužva na SD i kad je najbolje vrijeme za doći ujutro?

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Najvažnije sam zaboravila pitati...je li moguće da netko drugi preuzme lijekove? Npr. moj brat koji živi u Zg, da ja ne putujem iz Dalmacije, kad ionako u postupak idem tek najesen???

*mare* avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Katka, po lijekove moraš baš osobno doći.. Ne znam jedino ako se možeš dogovoriti sa sestrom telefonom, ali koliko znam nisu davali da netko drugi preuzme

ti si ono negdje oko 150 brojček?

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Hej Katka draga, koliko ja znam ljekove možeš preuzeti jedino ti i nitko drugi.

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Drago mi je što su ti ljekovi napokon stigli i što najesen krečeš u akciju.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj katka22 prvotno napisa Vidi poruku
    Najvažnije sam zaboravila pitati...je li moguće da netko drugi preuzme lijekove? Npr. moj brat koji živi u Zg, da ja ne putujem iz Dalmacije, kad ionako u postupak idem tek najesen???
    Hello Katka, ja bih se pokušala sa sestrama dogovoriti, pa makar bratu poslala punomoć temeljem koje sestre njemu mogu umjesto tebi predati lijekove.

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Dragi svi!
    Već dvije godine neplodnim parovima u Hrvatskoj onemogućeno je optimalno liječenje, liječenje po svjetskim standardima. Iako smo se nadali da će do sada glas razuma prevladati - očito razuma, volje i hrabrosti nema dovoljno.

Ovim putem vas sve pozivam da, kao mali znak borbe protiv nepravde, promijenite svoj avatar. To je tek mali korak, vrlo jednostavan, ali pokazuje da nam je stalo, da smo tu, svjesni, da se borimo.
    Avatare možete preuzeti u sljedećim albumima:
    https://picasaweb.google.com/110592598235041917098/103201102?authkey=Gv1sRgCMCxns7SsJewqwE&feat=direc tlink
    http://public.fotki.com/jezic/avatar/
    Hvala vam puno!
    Molim vas promijenite avatare i na ostalim forumima, društvenim mrežama, pozovite prijatelje da učine isto....
    I mali korak je korak naprijed...

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Cure,da li je neka od vas imala situaciju sa sporo rastućim folikulima u prirodnom ciklusu?Meni je danas 20.dan ciklusa a folikuli tek 11 mm,imam nešto duže cikluse ali mislim da je ovo stvarno sporo i da ništa od punkcije.Ako je neka imala sličnu situaciju,please nek se javi kak je završilo!Thanks

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ja sam ti bila ta...22 dc se odustalo jer folikul nije maknuo sa 13 mm...to je bilo odmah iza stimuliranog u prosincu.i moji ciklusi su produženi,ali nažalost nemoj se previše nadati da će od ovog nešto biti..znam iz iskustva.

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

sutra idem na svoju prvu folikulometriju pod upitnikom mi je stavio cetroide ,vidjet će dali če mi to dati ,ja sam uz ljekove dobila jednu injekciju cetroide e sad dali da ja to sutra ponesem ili ne,baš mi se i neda šetati ljekove po ovoj vrućini,šta vi iskusni mislite o tome,
    ako je neka sutra ujutro gore neka se javi pozz

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

jo,ne trebaš nositi cetrotide,ako će trebati,netko će ti dati doma..nema potrebe da to nosiš..
    imala sam cetrotide u protokolu u oba stimulirana,no nikada ih nisam primila..
    sretno sutra,javi kako je bilo!

*mare* avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Cure kako je ovih dana gore? Nisam bila od kada je ljetno zatišje
    Trebam sutra samo na dogovor za ovaj ciklus, rečeno mi je da dođem 1.dc u 7.mj..
    obzirom na manje gužve pametnije bi bilo doći ranije? Vjerujem da sada folikulometrije i transferi ne traju do pola 10?

I jel doktorica na go ili je i ona gore još?

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj inana prvotno napisa Vidi poruku
    koliko ja znam, subota- da, kad sam ja bila na uzv, a bila je velika subota, 2 cure su čekale punkciju... pa sad, ako rade punkcije, radit će i transfere... ali najbolje da gore pitaš...svi pitanja čuvamo za doma, a oni budu sve odgovorili jer prepoznaju naš strah... i mislim da će te razgovor s njima smiriti... ja neke stvari u 1. nisam rekla, a čega sam se bojala, i sad kad sam u 2. rekla, znači za punkciju, pomaknuo mi datum jer se složio... ma super su oni,l a mi u žurbi kao i oni, pa sam uletimo i izletimo, a npr. meni 1. je sasvim svejedno jel žena prije unutra 3 minute ili 9 min, samo kad si već tam- pitaj sve.
    Hvala ti. Istina, malo me čudi da su na Veliku subotu radili i punkciju jer sam ja upravo taj vikend propustila još jednu šansu za AIH. No, dobro. Vjerujem im i sigurna sam da rade sve najbolje.
    Endometrij tanak, 6 mm, 9 dc, folikul 11x13. Bacam se na ciklu pa ćemo vidjeti...
    Nadam se čudu.
    I vama svima želim isto

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj *mare* prvotno napisa Vidi poruku
    Cure kako je ovih dana gore? Nisam bila od kada je ljetno zatišje
    Trebam sutra samo na dogovor za ovaj ciklus, rečeno mi je da dođem 1.dc u 7.mj..
    obzirom na manje gužve pametnije bi bilo doći ranije? Vjerujem da sada folikulometrije i transferi ne traju do pola 10?

I jel doktorica na go ili je i ona gore još?
    Nema gužve, a sve ostalo uobičajeno. Ako misliš na dr. T., nisam je vidjela. Dr.B i dr. I. rade.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj MASLINA1973 prvotno napisa Vidi poruku
    Endometrij tanak, 6 mm, 9 dc, folikul 11x13. Bacam se na ciklu pa ćemo vidjeti...
    Nadam se čudu.
    I vama svima želim isto
    I ananas u punom profilu! I sok i voće! Sretno!

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Hvala ti, Snekice

*mare* avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Hvala na info Maslina

e i dobro kaže Sneki - ja sam oduvijek imala problema sa endometrijem, pokušavala sve i svašta, od odvratnih čajeva, soka od cikle... i onda mi je frendica rekla za ananas. učinilo mi se smiješno, ali odlučih probati.. mogu samo reći da sam svaki put na folikulometriji u šoku kad dr kaže "endometrij je krasan"! od ananasa. pijem sok onaj 100% (min litru dnevno) i kad god mogu kupim svjež ananas, iako mi jezik vrišti i pati ne posustajem

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

ja sam ti bila ta...22 dc se odustalo jer folikul nije maknuo sa 13 mm...to je bilo odmah iza stimuliranog u prosincu.i moji ciklusi su produženi,ali nažalost nemoj se previše nadati da će od ovog nešto biti..znam iz iskustva.
    Hvala ti kiara,i mislila sam si da ništa ovaj put.I meni je ovo ciklus iza stimuliranog,izgleda da se sve zbrčkalo.Niš,šta je tu je!

sany 7 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Želim svima koji su u postupku pozotivne bete, a one koje idu poslije godišnjih vidimo se. A ja sutra lijepo idem na zasluženi GO i svima želim lijep odmoran Go. vidimo se (pišemo si ) za dva tjedna.
    Pozdrav

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ja sam danas bila gore prije sam završila nego što sam ušla sve na hop cup i gotovo gore sam opet u nedelju,iznenadilo me je jer sam mislila da oni u nedelju nerade,rekao mi je da dođem oko devet,imamo folikućiče u rasponu od 7-11,nije mi dao cetroide nego i dalje nastavljam sa po dva gonala,ako sve bude ok ja računam na punkciju u četvrtak,kaže da je sve ok i da se nemam šta brinuti ,ali u nedjelju ču ga više ispitati,s njime je danas bila jedan dr. neznam dali je ona dr.T ili neka druga ona mi je radila folikulometriju a bauman je samo nadgledao,meni je ovo prvi postupak na sv.duhu tako da tek upoznajem personal,pišemo se ,nadam se samo ljepim vjestima pozdrav

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ja evo pak dobila M, u subotu je bila zadnja pilula, u nedelju nastavljam s drugom kutijom, i negdje 28.7 na kontrolu i dogovor kakko bi narihtali punkciju 1.9
    meni bi čak pasalo koji dan kasnije, jer se može kontracepcija produžiti?????

Svima puno puno sreće i strpljenja i mislim da imamo divan tim gore na SD jer eto ipak se radi preko ljeta

Tko je dr I ?????

*mare* avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ja evo pak dobila M, u subotu je bila zadnja pilula, u nedelju nastavljam s drugom kutijom, i negdje 28.7 na kontrolu i dogovor kakko bi narihtali punkciju 1.9
    meni bi čak pasalo koji dan kasnije, jer se može kontracepcija produžiti?????

Svima puno puno sreće i strpljenja i mislim da imamo divan tim gore na SD jer eto ipak se radi preko ljeta

Tko je dr I ?????
    vidjela si sigurno dr I gore, jako simpatična dr! zapravo I.E.I. (friško sam na rodi pa nisam ziher što se smije, a što ne smije, smijem li napisati ime doktorice?)

a što se kontracepcije tiče, ona se može produžiti. popiješ 2 tablete više i pomaknuti ćeš ciklus. ako su sve tablete iste kroz ciklus, odn ako nisu one u 3 faze, onda mislim da to i nije neki problem ali aj za svaki slučaj pitaj dr

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Hvala ti puno Mare, pitati ću pitati a mislim da će i sam tak nakaj predložiti kako bi mi punkcija bila početkom 9og. A u kojoj si ti fazi??

Pošalji mi pp (privatnu poruku)

Stranica 7 od 65 PrviPrvi ... 567891757 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •