Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3227

Tema: Potpomognuta na SV. DUHU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Paničarka je našla odgovor - danas samo štoperica :D Ali imam ja još pitanja: d
    - da li ću nakon punkcije biti u stanju vozit do Rijeke jer mm ne vozi?
    - napisali su mi da uzmem voltaren i još nešto - to se vjerovatno uzima neposredno prije punkcije?
    - moram li biti natašte? Voda?

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj nina70 prvotno napisa Vidi poruku
    Paničarka je našla odgovor - danas samo štoperica :D Ali imam ja još pitanja: d
    - da li ću nakon punkcije biti u stanju vozit do Rijeke jer mm ne vozi?
    - napisali su mi da uzmem voltaren i još nešto - to se vjerovatno uzima neposredno prije punkcije?
    - moram li biti natašte? Voda?
    Ako nemas puno folikula moguce je da ces biti u stanju voziti do Rijeke, ali to ti nitko ne moze sa sigurnoscu reci, sve zavisi koliko ce te boliti jajnici nakon punkcije.
    Voltaren i vjerojatno normabel si uzmi pola sata prije punkcije da ti taman pocne djelovati, kad dodjes u ambulantu pitaj sestru kad ce poceti punkcije da znas na vrijeme popiti.
    S obzirom da neces dobiti anesteziju ne moras biti skroz nataste, ali je bar meni bilo ok da nista ne jedem prije, vodu sam normalno pila.

Sretno!
    Posljednje uređivanje od bugaboo : 20.07.2011. at 14:28

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

nina977 bravo za razvoj situacije, odmaraj do petka da se tijelo fino pripremi za bebače

MASLINA1973 isto tako, bravo i za ljeto za pamćenje

@ nina70
    - da li ću nakon punkcije biti u stanju vozit do Rijeke jer mm ne vozi? Sve ovisi zapravo o rezultatima punkicje, koliko imaš folikula??? Ako moraš voziti, moraš, al probajte osmisliti neku alternativu pogotovo ako se radi o težoj punkciji
    - napisali su mi da uzmem voltaren i još nešto - to se vjerovatno uzima neposredno prije punkcije? Takvim lijekovima treba jedno pol sata da počnu djelovati, pa si pripremi i poi malo ranije nego dođe red na tebe
    - moram li biti natašte? Voda? Uff bogme se ne sjećam, znam da sam pila vode. Ako ćeš imati puno anesteziju onda mislim da ne smiješ jesti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •