drage naše forumašice i forumaši sa Sv. Duha
otvaram novu temu
molim vas budite:
- sažeti
-informativni
molim vas nemojte:
- vibrati (za to imate odbrojavanje – vibranje ćemo prebacivati na odbrojavanje bez upozorenja)
-chatati (chat ćemo brisati bez upozorenja)
SRETNO SVIMA
STARA TEMA

Odgovori s citatom

. Bi li mi netko poslao? Možda mi se javi s. P. i saznam jesmo li se pokrenuli s mrtve točke s ovogodišnjim brojevima

mislim da jedino vi znate kako mi je...i mm...kad sam krenula od doma, rekla sam- Bože,molim te bar malo... nikakvo čudo, ništa, samo da je iznad 17...očito je i ta mala stvar koju sam tražila bila previše...izašla sam iz bolnice i nisam gledala u papir, nazvala mm, i pitala ga- da pogledam sada ili doma- on kaže sada, sve je ok, i pogledam- piše 2,39...preteško mi je, i pretužna sam...sve sam pogledala, nisam prerano vadila, i nema greške, a samim time, nema ni nade...i sad mm kaže, pa bumo ponovili u pon, možda naraste... pretužna, i neutješna...
, ne vjerujem da imaju toliko veći broj pacijenata nego ostale slične klinike. Jednostavno je prečudno.
, Klomifenski AIH, jutros - ko kuća, budem sutra još betu vadila tek toliko da im na kontrolu ne nosim test već papir.
, da netreba 2x ukucavat...to me tak rastužilo...opet, sve je to jako individualno, i meni su smeale neke stvari, ali svi oni su tu da nam pomognu, i trude se da uspijemo svi skupa... tako da kad gledam njih, i kad pogledam ovog mog, koji mi čak ni uputnicu za vađenje hormona nije htio dati- kad ja o MPO nisam znala ni mu ni be, jer je rekao da nema potrebe ako je menstruacija redovita,