-
Bok svima, oprostite što svako malo upadam kao padobranac, ali htjela sam vas ohrabriti. Moja mi je gin. rekla kako joj u zadnje vrijeme dolaze trudnice sa SD i da im je krenulo! To vam mogu potvrditi jer sam i ja jedna od tih sretnica. Prije nego se prebacim na drugi post da vam kažem moju povijest. Prvi IVF (ja OK, MM oligoasteno) bio u 7/2010, kratki Dec.+Gonal, 9 oocita, transfer 3 zametka (bc,cc,cc). O transferu koji je obavila dr. T i danas imam noćne more. Nažalost beta 2,93. U jesen probala prirodni, folikul pukao. Tada sam učinila veliku grešku što sam se dala na brzinu izgurati iz ordinacije a da nisam uzela broj. Na slijedeći pregled sam stigla u 12 mj., a o lijekovima i što se događalo sam već napisala post da se ne ponavljam.
U ovom postupku sam imala dugi protokol Dec. + Menopur, 11 oocita, transfer 3 8-stanična. Beta 307! (nemogu vam opisati osjećaje!)
Imamo jedno ali vrijedno kojem na zadnjem uzv kuca srce i veliko je 3 mm. Još sam u fazi nevjerice. Ako imate pitanja rado ću vam odgovoriti. Želim vam sreću i držim fige!
Pozz svima
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma