Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3227

Tema: Potpomognuta na SV. DUHU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

cure, recite mi, ako smo u 5 mjesecu imali sve nalaze i dospjeli na listu za lijekove, hoćemo li u 10/11 ili 12 mjesecu- prije postupka, opet morati ponavljati briseve ili nešto?

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj MalaMa prvotno napisa Vidi poruku
    cure, recite mi, ako smo u 5 mjesecu imali sve nalaze i dospjeli na listu za lijekove, hoćemo li u 10/11 ili 12 mjesecu- prije postupka, opet morati ponavljati briseve ili nešto?
    brijem da nećete, jer ja skupljam nalaze od 5 mj. za 9. (a možda i 10.mj) i nitko mi nije rekao da ću morati ponavljati nalaze. Prije nekoliko dana sam bila kod dr.B sa nalazima (sve sam ih uspijela skupiti) i rekao mi je da je ok. Nije mi spominjao ponavljanje nalaza.

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj MalaMa prvotno napisa Vidi poruku
    Ja od veljače skupljam nalaze za rujan tak da nema šanse da nešto ponavljamo!

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Drage cure, ja sam nova tu i ova terminologija mi je tek napola poznata. Vi ste prema meni prave curice; ja '70 (neprohodni jajovoci) mm '59 (oligoasthenozoospermia).U početku mi je super išlo i sve sam razumijela ali od kad sam dobila protokol u totalnoj sam panici. Dr.B.mi je preporučio Novynette kontracepc.radi namještanja ciklusa, a protokol je: od 2-4 dc Menopur x3ampule, od 5-7 dc Menopur x2ampule, 8 dc UTZ. Osim toga dobila sam samo 1 Cetrotide i 1 Ovitrelle (štoperica). Muči me kad ću upotrijebiti Cetrotide? Dali ću to dobiti na SD nakon UTZ? Pomozite, sve mi je zbrčkano u glavi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •