nina meni je rečeno da ja sama odlućim kad ču se bockati ali onda moram do kraja nastaviti u približno isto vrijeme si davati bocu,ja sam isto gore 14,a kod mene je trebalo sutra stići teta-menga ali je poranila i došla danas tako da od sutra sam pikalica,doktor kad me je na rućio na samom listu gdje je napisao protokol dole mi je i naveo termin kada da dođem i da se nemoram prije toga nigdje narućivati pa bolje pogledaj na dnu možda i tebi piše kad da dođeš,ja sam u ćetvrtak tamo rekao mi je da najbolje dođem oko sedam ujutro i na red dolazi ko kako je došao zato porani i čekaj svoj red.što se tiče davanja injekcija meni daje moja kolegica koja je po struci medicinska sestra u laboratoriju tako da s te strane nemam brige,ako imaš nekog bliskog u komšiluku i neku frendicu nevidim problem da ti ne izađe u susret i da ti neda bocu.
što se tiće brojanje ciklusa,ja uvijek dobijem dok spavam tako se i probudim sa 1dc ),inače se računa do dnevnika znaći do 20h kao prvi a poslije kao drugi ,ali več netko pametniji od mene če ti možda dati bolji odgovor.
to je to pitaj tu smo da si pomažemo ,pozz, sretno.
p.s. javi se u četvrtak kad dođeš pa možemo na kavicu i upoznati se ako to želiš.