Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3227

Tema: Potpomognuta na SV. DUHU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da ne možemo mi birati koliko nam oplođenih vraćaju, nego samo koliko će ih oploditi
    Da, krivo sam se izrazila. Htjela sam u stvari pitati da li samo jedno oplođeno ima jednake, veće ili manje šanse od više oplođenih?

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj nina70 prvotno napisa Vidi poruku
    Da, krivo sam se izrazila. Htjela sam u stvari pitati da li samo jedno oplođeno ima jednake, veće ili manje šanse od više oplođenih?
    Draga Nina to ti je prava lutrija... Ja sam imala i 1 i 2 i 3 ... Pa nam upalilo s jednim..

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Iva Mia 2009 prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Nina to ti je prava lutrija... Ja sam imala i 1 i 2 i 3 ... Pa nam upalilo s jednim..
    Baš mi je drago da si uspjela. Da li je itko od prve?

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj nina70 prvotno napisa Vidi poruku
    draga nina,
    moja je kuma išla na 4 postupka i na kraju joj je uspjelo kad su vratili samo jedno. ona je bila ljuta što vraćaju samo jedno jer su šanse manje, a na kraju je baš to jedno bilo dobitno

iva mia baš mi je drago da rastete!!!

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

[QUOTE=MalaMa;1921560]draga nina,
    moja je kuma išla na 4 postupka i na kraju joj je uspjelo kad su vratili samo jedno. ona je bila ljuta što vraćaju samo jedno jer su šanse manje, a na kraju je baš to jedno bilo dobitno QUOTE)=
    Izgleda da tu nema pametovanja, che sara' sara'. Ja se nadam da ću iz prvog pokušaja pošto mi je do sada sve išlo od druge ili treće - inače nisam prepotentna nego si malo dižem moral
    Posljednje uređivanje od nina70 : 09.07.2011. at 15:09

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •