Pozdrav kiara79! Baš mi je teško kada čitam tvoj potpis.. nadam se da će i tebi jednog dana pokucat sreća na vrata! Šta možeš nakon samo 2 AIH tražiti odmah ICSI? Još učim.. Da li tko zna koliko AIH rade u SD? Mi imamo ciljane odnose, eto, bila sam u petak u beta plus klinici, žena kaže nemoj još na inseminacije, mlada si.. Kužim ja to sve, ali isto tako znam da vrijeme leti..Ovaj tjedan pokušavamo prirodno, pa na more, a nakon mora idem na SD , nisam još krenula tamo jer su svi na g.o.
Imate curke pravo, neću bacat lovu na to privatno, kada idem u 9.mj na SD. Imam 28 godina, M 27.. Znam mladi smo ali za čas ću imati i 30.!
Ma idem ja na HSG odmah u 9 mj, i briseve sve obaviti prije toga obavezno! I sve idem u bolnicu neću ništa plaćati, tko zna kada će mi zatrebat lova..
Blesavo mi je čekat i pokušavat prirodno, prošli mj sam imala 3 lijepa folikula, ovaj mj 5.. Ako sada ne uspije, čemu se baš ne nadam, šta imam čekati, i AIH daje male šanse.. Ne znam, ne želim naivno čekati ..MalaMa vidjet ćemo kakav će suprugu uz vitamine nalaz biti. Pazi ovo rekla mi je doktorica u beta plus klinici da ga ne mučim previše, da ništa neće previše pomagati kod poboljšanja nalaza.. To mi je čudna izjava kada vidim da je mnogima bolje uz vitamine i apstinenciju od alkohola.. Znači da se nalaz može popraviti.. Čudno da su vam odmah predložili IVF? Vidjet ćemo šta će meni reći! Slažem se da je bezveze bacat novce na privatne klinike.. Idem dalje čitati šta pišet, pa se javim nakon godišnjeg! Velik pozdrav curke!!