Linalena, hvala za pomoć ( pun ti je inbox pa ne prolaze poruke ) vrlo vjerojatno se vidimo na SD-u!
Linalena, hvala za pomoć ( pun ti je inbox pa ne prolaze poruke ) vrlo vjerojatno se vidimo na SD-u!
Cure,sretno svima kaj ste u akciji...ja u ponedjeljak na dogovor,baš me zaanima za koliko mjeseci bum sad došla na red
cure sretno, da dođete što brže na red
nekidan kad sam bila gore, skužila sam da lijekova nema
ja sam vratila ostatak gonala koji su mi dali
a i vidjela sam još jednu curu koja je vratila gonale
negdje zapinje, a oni kombiniraju kako god znaju
liste će biti sa dugim čekanjem
treba biti strpljen - spašen
Evo,da javim kaj sam obavila u Zagrebu,doktorica je bila jako iznenađena kaj nisam trudna jer su mi vratili,ne dobra nego tri odlična embrija,dali mi ljekove,i napravili sve kaj je u njihovoj moči,tak mi je rekla.MM me maltretiral da ju pitam ak mogu napravititi neke pretrage da se vidi zakaj ne dolazi do implatacije,ali je rekla da je to i njima nepoznanica,pogledala mi nalaze hormona,rekla da su ok.Pogledala me i na ultrazvuk,na ljevom jajniku imam jedan folikul od 8mm,a na desnom od 10mm,pa me je stavila odmah u prirodni,veli šteta kad su već 2,jedino kaj je rekla das u još mali,danas je 8dc,u srijedu ponovno kontrola..bumo vidli,od prirodnog baš i ne očekujem nekaj jer od 3 kaj sam ih imala do sad samo jedan transfer,i to loš embrij....nekak sam se pomirila sa svim,i odlučila da bum iskoristila još ta 2 kaj imamo pravo prek socijala,a ak ne uspijemo,dižem ruke od svega....valjda je to sve sudbina i kak ti je suđeno,suđeno je...
lberc jesu te stavili na novu listu za lijekove
I ja sam tražila da mi daju pretrage a dr je rekao da samo ponovim briseve, i sada mi biologica rekkla da sam trebala trombofiliju naapravit
uglavnom sstavili me na heparin od transfera, pitaj za to
Nije me stavila niš na listu,to sam skroz zaboravila,ja sam sad zadnji ET bila na fraksiparinu,opet niš,a ovo za trombofiliju,budem pitala dr opće prakse,možda mi da uputnicu,žena je ok i s njom se može sve dogovorit... budem vidla,ak ne ulovimo stanicu ili je ne bude budu me stavili na listu,drugu godinu bum došla na red,ionak mi treba i odmora,nejde mi se baš svaki mjesec...
e to su i meni dali, to ti je to protiv trombofilije
AJde kolegice sa SD gdje ste??????
Kiara79, Sany7 di ste komadi
joj iberc kad te čitam tak si mogu zamisliti kako se osjećaš. sve me nekako u srcu stegne. nemoj očajavati. nadam se da će vam se sve nekako posložiti i da će sve biti ok.
linalena, ne znam gdje su druge cure, ja sam tu, ali šta da pišem kad samo čekam... mogu vam samo poslat riječi utjehe i podrške.
draga moja linalena na čekanju smo do bete, onda ćemo se javiti sa rezultatima. za tjedan dana
možda kad se jednom opustimo i prekinemo sa postupcima,uspijemo i prirodno mm baš i nema sjajan spermiogram,ali čuda se događaju.
MalaMa,kaj već dugo čekaš lijekove,moram i ja kad završim taj prirodni,zapisat se za lijekove za drugu godinu
Sany držim fige za veliku betu za tjedan dana
Meni bi 11 mjesec trebal bit bar malo sretan,imala bum rođendan i to 35,nadam se da bum bar došla do transfera,a i bil bi već red da se nekakav bebač primi..
i ja sam tu...al ne piše mi se..
linalena skupljam snagu da ti skačem za veliku betu!!
joj moja iberc, da sam u 1.mjesecu znala što znam sad odmah bi ih gnjavila da nas stave na listu. tad su nam rekli da moramo najprije imati sve nalaze ok. vukla sam loše briseve do 5 mj pa smo tek onda stavljeni na listu. odmah za ivf jer nam druge nema, kao i vama loš spermiogram. a vidiš, sad moram već ponoviti nalaze koliko je vremena prošlo. kraj je godine i nema love. možda bu početkom druge bolje. "gnjavi" ih odmah da te stave na listu.
pusek ohrabrenja!
Evo da vam javim kaj sam obavila,moji folikuli baš ne rastu pa je dr prekinula postupak,htjela me je staviti drugi mjesec opet u prirodni,al sam ja rekla da nebi,pa ona da bi ipak dok čekamo ljekove probali,pa smo se dogovorile za 12 mjesec,a ljekovi buju kak ti i u 2 mjesecu možeš mislit...broj sam 432(bar se lako pamti)
uhh lberc baš mi je žao,al ajde sad odmori pa u nove pobjede...da to je kome,kraj je godine,nema love,nema lijekova...tak je stalno..
MalaMa,od kad si na listi koji protokol imaš??
Curke, kojim ono danom Bauman drži konzultacije?
Žene moje ja sam danas 9 dpt i pojavil mi se onak smeđkasti iscjedak ko pred mengu... Tak da ništa najvjerojatnije od mog bebača... Ali mi je to čudno pošto mi je došla ranije unatoč utrićima... Ima netko kakav savjet?
A što je to danas gore bilo? Sve prolongiraju...
A ciklus je cijela vječnost.
Cure, držite se, a ja vam držim fige!!!
Bolje mi je da je postupak prekinut na početku,nego da sam išla na punkciju pa prazan folikul,a i u prirodni mi se nekak nejde,mm je tak uvjeren da nam i prirodni može uspjeti i da idemo čim više dok čekamo ljekove,a ja mislim da je to gubljenje vremena,a i već mi je dosta punkcija...
Pozdrav cure! Ja sam danas dobila lijekove i u postupke sam u 11/12 mjesecu ponovo!
Inače imala sam broj 243.
Došla sam danas u 10 sati samo je jedna ženskica čekala transfer, a jedna AIH!!
Situacija sa lijekovima je grozna, a to sam uspjela razaznati iz razgovora naših sestara. Ne znam što reći. Najrađe bih kad bi se mogla odmah zapisati za lijekove.
Drage moje ja sam jutros bila na folikumetriji, mislila sam da ču u postupak s odleđenim ali me doktorica poslala doma, da dođem slijedeči ciklus da ovaj nije dobar.Nisam je dobro skužila u čemu je problem jer sam ostala u šoku kad mij e rekla da ništa. A ništa za tri tjedna sam opet na S.Duhu pa možda bude više sreče.
znači sada dobio lijekove broj 243
lberc je dobila broj 432
ufff
znate što mene zaista zanima, kakva je situacija sa listama čekanja na drugom klinikama?!
malo sam čitala druge postove i nisam baš naišla na čekanje/kašnjenje i da se o tome raspravlja
možda je samo trenutno zapelo ili su općenito svim bolnicama srezali troškove i liste lijekova
mislim da samo SD i Vinogradska imaju čekanje...
Mi smo čekali oko pola godine za lijekove (Vinogradska), iako sam ja u 40-oj, nema prioriteta. Srećom pa je bilo uspješno.
Joj curke baš mi je žao vas koje čekate lijekove....izdržite i budite hrabre...![]()
Bravooooo za moju Modesty....~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ev o ih za bockalice![]()
iva mia hvala na orabrenju!
ja sam se čula s jednom curom na VV, ona je s nalazima došla u 4 mjesecu a u 7 već na prvom IVF, i sad je bila na drugom
Cure, na vv nema čekanja.
Ja sam bila u 7.mj na stimuliranom, a u 9.mj na polustimuliranom.
Sada sam na jasminu i početkom 11.mj već krećem u stimulaciju.
Napominjem da dobijem malo js pa tako nema bojazni od hs.
kiara79, mi smo birali poč godine između sd i vv. sad kad o tome mislim razmišljam kako sam već odavno mogla biti na redu, ne znam što misliti.
A,evo ja sam izbjeglica sa vv,i da nema liste čekanja za ljekove,a u stimulirani se je išlo svakih 6 mjeseci,a između prirodni,i nije se trebalo niš naručivati..bar je tak bilo kad sam ja hodala.
uh pa sad sam u šoku.. ja sam mislila onak naivno da se svuda čeka. ne kužim kako to da za vv i petrovu onda ima love za lijekove a za sd nema?
a imam i jedno pitanjce onda.. ibrec, i ostale cure "izbjeglice sa vv" zašto ste mijenjale? ja sam, osobno, super zadovoljna ekipom na sd, divni su mi svi i full im vjerujem i super mi je što su tako organzirani i nema velikih čekanja (mislim recimo folikulometrije stignem obaviti prije posla,a nisam iz zagreba) ali ako se drugdje ne čeka na lijekove po 6+ mj onda dobivam lagano dojam da mi na sd puno vremena gubimo čekajući postupke. a na žalost, ja konkretno, vremena nemam više baš puno..
točno mare,kako se nekad otezalo na VV tako sad rade na SD,gubi se vrijeme bez veze,odugovlači tko zna zašto...
kad sam ja došla na SD situacija je bila potpuno drugačija,u postupke se išlo stalno,lijekove sam čekala 3 tjedna...
ne kužim ni ja kak Petrova i VV imaju lijekove(dobro za petrovu kužim)ali za VV ne,a SD nema..
a da je ekipa super je...al to ne pomaže puno kad nemaju sa čim raditi!
evo cure ja sam na vv u 10mj 4 postupka 2stim i 2 prirodnjaka i idući mj opet prirodnjak
Ja sam otišla zato kaj je dr L otišal u privatnike,pa sam čekala da počne radit preko socijala,pa od toga opet niš i onda sam se jednostavno naručila na sd,mislila sam idemo malo promjenit,probat nekaj drugo...meni je ekipa super i na vv i na sd...važno mi je samo da uspijem,nije važno di.
Javljam vam žene drage da sam jučer dobila mengu a danas reda radi idem vadit betu... Zanima me samo dal moram zvati telefonom i dal će me staviti odmah na listu za lijekove ili moram ići gore???
Kika u istom smo govnu
i ja bi danas trebala ići gore da javim negativnu betu
no tak me boli zbog M da mislim da ću ić neki drugi dan
možeš nazvati iza 12,1 pa pitati
ali ako imaš zamrznute stanice onda ćeš prvo njih morati potrošiti
ahh sada vidim da je to bio AIH
moraš otići gore na dogovor za dalje
Palcice ajde betu na sunce ~~~~
ništa od moje bete - NULA bodova,
tako sam se nadala, imala simptome; napuhnuta, ko da ću dobiti M, cicke ko balončeki....
kika222 baš mi je žao, glavu gore i idemo dalje
sve sam mislila kako ću te sresti
ja sam odmah s nalazom otišla gore i dogovorila prirodni za 12mj
kika222 najbolje ti je da odeš osobno gore, i probaj prvo nazvati telefonom, možda nekaj i obaviš
nadam se da će biti koja pozitivna beta, cure sretno svima
ajoj Palčice, baš sam se za tebe nadala,
a jesu te stavili na listu za dalje
baš nešto nejde svduhu u zadnje vrijeme???? em nema lijekova em rezultata, ajde ekipo mi ste nama sve dajte se pokrenite a vi iz vlade pogledajte kako stvari stvarno stoje i priznajte greške