Hej, ja sam nova, također sam s vama na SD i zanima me, je li netko od vas bio već na ovakvom postupku.... Počeli smo svoj prvi IVF nakon 3 neuspješna stimulirana AIH, izabran je dugi protokol radi PCOS:
25.DC (začudilo me jer svi počinju 21 DC?) - 32. DC 1 x Decapeptyl (7 dana)
prekinuli radi kašnjenja m (pauza 5 dana)
3. DC - 9. DC 2 x GonalaF
danas 10. DC pojačali Gonal na 3 + dodali Cetratide 1 x 0,25 ml
ono što sam uspijela saznati po netu jest da taj Cetratide radi kod low respondera u koje ja spadam, i kao smanjuje potrebu za stimulacijom - treba manji broj ampula a dobije se dobar broj js. Naišla sam da inače ne miksaju u istom postupku Deca + Gonal + Cetratide tim redom već da obično Cetratide odigra ulogu supresije u kratkom postupku Menopur + Cetratide...
Koji su kaos meni onda smiksali..? Pomagajte... Znam da oni sada uče jer nama je 1. IVF ali nitko ništa ne kaže, samo dobiješ lijekove i nitko te ništa ne pita.
Još me naviše muči što jutros na pregledu, a meni je tako uvijek s njom, dr. T vrti glavom kao nezadovoljna napretkom a na kraju mi na papirima nije napisala ni koliki su i broj folikula... zadnje što imam je dan prije m endometrij 5 mm i to je jedina mjera koju imam od kad smo počeli
Poludit ću