Citiraj Mery13 prvotno napisa Vidi poruku
Bok Antesice, da ja i Kleopatra smo išle opet u prirodni ciklus, ali evo ga dogodilo se ono što nisam željela ali nisam ni prva ni zadnja moram razmišljati da će sljedeći put bit bolje. Samo da isprićam priću s mojom sestrom ona je bila kod doktora B. dva puta na umjetnoj oplodnji i oba dva puta uspjela, tako da ja vjerujem dr.B. idealan doktor, zna svoj posao vrhunski i ne znam s kim bi ga uopće mogla usporediti. Jedina stvar što me smeta što ne rade vikendom i praznikom, ja sam do sad bez obzira uvjek uspjela sačuvati folikul preko vikenda ....još se i svima hvalila kako se uvjek održi i dočeka punkciju ali eto uskočila si ja u svoja usta, katasrofa ali nisam ja trenutno bitna, tako je kako je.... jaka sam i izdržim svašta pa tako i ovaj neuspjeli pokušaj ostaje iza mene.

Antesa a zašto i vi ne probate u prirodnom ciklusu ili već jeste?
Pusa
Draga sa mojim mužekom je sve OK,al moji jajovodi su skrozzz,al skokroz zaćepljeni i oni mi govore da samnom nevrijedi ništa pokušavat osim IVF-a,tako da šta je tu je,borim se!!!! a i sad kad izvadim taj hormon baš mi Dr. kaže da će bit bolje jer će Dr.B odmah znat koja mi terapija paše i nju će primjeniti!!!
Nisi ti sebi dušo uskoćila usta nešta je u klincu u ovom zraku,sve je svima nešta što netreba...drž se ti meni mala moja i samo se dobro nasmij onako kako ti znaš i sve će krenit glatko. Seku sam ti upoznala a i bebu sam vidjela na tvom mobu,ja vjerujem da će nešta krenit nabolje.... Kleopatra dragićka moja drž se oni valjda rastu lagano i sigurno,ja vjerujem u tebe !!!! Curke moje mile šaljem vam hrpu pusa iz sunćane Slavonije (sad je mrak al sutra će bit sunce ) Pazite se,i najbitnije držite tu glavu gore,i meni je teško al borim se da drugi ne primjete da se lomim,jer onda samo žale!!! JA SAMO SMIJEM SE,I SMIJEM SE....