Citiraj mishica_zg prvotno napisa Vidi poruku
drage moje suborke
danas sam bila gore i nemam nikakvu dobru informaciju
nažalost prema riječima našeg dragog dr.b. nema prirodnjaka....nemaju novaca za ništa...preskupo im to raditi i to više ne rade do daljnjeg
lista lijekova im je koma....još dijele prošlu godinu, tako da ako ste na ovogodišnjoj listi nema nam ništa do 8. mjeseca...makar je on optimističan i planira sve riješiti do 6. mjeseca (ja sam 50)
eto...nadam se da sam i vas razveselila kao sebe...otišla sam odozgo kao da me netko pljusnuo mokrom krpom...rekla sam dr nek mijenja bolnicu da možemo i mi koji nemamo novaca za privatne postupke doći na red za bar jedan postupak godišnje...dobila sam osmjeh i doviđenja
ove vijesti su me baš rastužile.......ja se tek spremam za prvi postupak tj. spremna sam ali sam u 3 mjesecu dobila broj 144/2012.......da li da se nadam uopće da bi na red mogla doći ove godine?? Meni je dr. B rekao tada da bi to bio 9 mjesec ali vidim da se lista gotovo uopće ne pomiće.
Mislila sam dok čekam ljekove barem onda odraditi neki prirodnjak ali vidim da niti od toga ništa
Neznam šta da mislim o svemu tome.......neznam kako neke klinike dobivaju sva sredstva i nema prevelikih čekanja a u nekima se postupci odgađaju zbog nedostataka sredstava.....ne bi li svaka klinika trebala mjesečno dobivati jednaka sredstva tj. za jednaki broj postupaka ili se na SD liječi puno više parova nego u drugim bolnicama u gradu Zagrebu??