Evo da podijelim sa vama svoju sreću ali i strahove.
Kao što sam pisala mi smo u 7 mjesecu trebali krenuti na naš prvi IVF-polustimulirani (ja:uznapredovala endometrioza-operirana prije 3 mjeseca, on: asthenozoospermia).
U subotu sam ugledala svoj prvi plus u životu, dva dana prije očekivane menstuacije, jednostavno sam se osječala drugačije i odlučila sam napraviti test.
Šok i nevjerica još uvijek traju i svako malo provjeravam te dvije crtice jesu li još uvijek tu!
Jutros sam odmah prije posla išla vaditi betu i onda novi šok: vrijednost bete na 15dno iznosi 454,6 prvo sam mislila da ne vidim dobro koja je decimala ali stvarno vrijednost je takva a danas mi je točno 4+0 tj 28 dan ciklusa-danas sam ne trebala dobiti menstruaciju.
Molim vas da li mi netko može reći na šta bi mogla upućivati ovako visoka vrijednost bete jer prema svim tabelama koje sam gledala to je previsoko za 15dno.
Isprika ako pitanje nije u pravoj temi.

Mery13 vidim da je i tvoja beta bila prilično velika koji je to dan nakon punkcije tebi bio?
Ono čega je mene jako, jako strah je vanmaternična trudnoća, u srijedu idem opet vaditi betu a u ponedeljak na pregled, tada će biti 5+0 i nadam se da bi se trebalo nešto vidjeti.