Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3227

Tema: Potpomognuta na SV. DUHU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

MalaMa ćestitam nadam se da ćemo i mi ostale imat takvu sreću!!!! Ja vam curke moje od četvrtka kad je bio transfer ležim,pa malo hodam al većinom ležim!!!! Nemam nikakve baš sad simptome,ponekad malu napetost u doljnjem dijelu trbuha,i malo su mi bradavice osjetljive,al tome pripisujem terapiju!!!!
    A Ljubavi , Nano šta ima kod vas????

ljubav mamina avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

ja ne ležim. krećem se.

ma mene zanima u kojem trenutku pitaju koliko hoćeš da ti zamrznu, vrate i sl. jer, meni su dvije oplođene i dvije vraćene, nitko me nije pitao bi li jedan zamrznula.
    jer, s mužem sam se dogovarala, budu li sve 3 oplođene, 2 vraćaju, 1 zamrzavamo. a ako su 2, 1 vraćamo,1 zamrzavamo. neke su statistike da je nešto veći postotak trudnoće od zamrznutih (mada se u to ne možeš pouzdati). jel ima neka iskustva oko dogovora?
    ok, možda kad je puno više JS, ali mislim da se svejedno treba dogovoriti.

Citiraj antesa prvotno napisa Vidi poruku
    MalaMa ćestitam nadam se da ćemo i mi ostale imat takvu sreću!!!! Ja vam curke moje od četvrtka kad je bio transfer ležim,pa malo hodam al većinom ležim!!!! Nemam nikakve baš sad simptome,ponekad malu napetost u doljnjem dijelu trbuha,i malo su mi bradavice osjetljive,al tome pripisujem terapiju!!!!
    A Ljubavi , Nano šta ima kod vas????

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •