Stranica 57 od 65 PrviPrvi ... 7475556575859 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,801 do 2,850 od 3227

Tema: Potpomognuta na SV. DUHU

ljubav mamina avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

buba, super super!

nana0501 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Dobije se mirovanje
    Ja bila na uzv veliki smo 29 mm i sve je super

BubaSanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bravo nana!!!!

ljubav mamina avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

super, nana!!!

BubaSanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo mene i, prema riječima biologice, odličnog 4-staničnog zametka
    Transfer napravila moja "sretna" doktorica, dakle svi preduvjeti za uspjeh su ispunjeni. Još sam srela i doktora koji me je porodio zajedno sa doktoricom, nisam ga vidjela od poroda..... baš sam optimistična!

Naša hrabra Mara85 je obavila punkciju sa odličnim rezultatom, čekamo da se javi! Sretno, draga!

Mare 85 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

evo me BubaSanja preživjela ja
    Prezadovoljna sam dobili smo 5 jajnih stanica..pred nama je duuugi vikend, čekamo ponedjeljak da vidimo jel se išta oplodilo.
    Tebi želim sve naj naj i ovo je definitivno tvoj bingo postupak
    Kakve si upute dobila? Mirovanje ili?
    Jel znaš možda koliko je imala ona cura što je ušla poslije mene?

BubaSanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Maro, ja nju uopće nisam vidjela da je izašla, ne kužim....jedino ako je imala anesteziju pa su ju prebacili u sobu do da leži, pojma nemam, zbilja se ne sjećam da je izašla....posve sam na nju zaboravila, da.
    Baš čudno, popapala maca.....

Dobila sam 14 dana mirovanje, al neš ti mirovanja kad im je procedura da moraš nakon transfera prvo kod svog ginića da ti napiše preporuku za mirovanje pa onda s tim kod doc opće prakse da otvori bolovanje i onda još u firmu dostaviti otvaranje bolovanja, ono, našetaš se samo tako.
    Al vidim na topiku Nakon transfera da nije to više tako rigorozno, to mirovanje....svejedno budem ostala doma svo vrijeme, ako niš a ono radi utrića jer mi ih je jako nespretno stavljati na uredskom wc-u.

Čekamo ponedjeljak i vibramo da su se oplodile sve!

BubaSanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sram me reć da svaki put kad odem na wc strahujem da zametak ne ispadne.... :redface:

Mare 85 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

pa daj, nema ispadanja
    nemre on nikuda više!

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Buba i mare baš mi je drago zbog vas, ~~~~~~~~~~ za dalje!

Mare 85 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj MalaMa prvotno napisa Vidi poruku
    Buba i mare baš mi je drago zbog vas, ~~~~~~~~~~ za dalje!
    Hvala )))

kleopatra avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

pozdrav...imam pitanje...pila sam duphastone 10 dana...trebam se javiti 1ili 2 dc na folik...međutim..ja sam jučer imala neku smeđu FLEKICU....pa malo veću do kraja dana...jutros ništa.... ne kužim sad..strah me ak danas ful prokrvarim kaj da računam 2 ili već treći dan da mi je sutra......jer trebam početi sa injekcijama....kaj da danas odem gore nakon posla i vidim sa dr.....meni se sve nešto pošeremetilo nakon prošlog postupka...ciklusi po 50-60-čak 72 dana jednom ....koma ..

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

krvarenje se počinje računati od prave crvene krvi, dakle još čekaj (nadam se da ne predugo)
    a s obzirom da su ti rekli 1 ili 2dc bude to sve OK
    a i ja kada sam išla tako nisam se skidala već obučena ušla samo reći da sam dobila da mi napišu terapiju

Kleo prije koliko si uzela zadnji duphić?

kleopatra avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

23.11 navecer zadnja tableta...jer pila sam 2x1 dnevno deset dana(od 16 do 26 dc)

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Drage mpovke, znane i neznane,
    sretno vam svima i želim vam da što prije držite svoje mirišljave smotuljke u naručju!
    I sama sam, i ne tako davno, hranila svoju dušu na ovom mjestu, upijajući svaku informaciju o doktorima i svaki savjet tada već prilično iskusnih ženica. Hvala Bogu, odličnoj SD ekipi, posebno dr. Baumanu, sestri Peri i dr. Akšamiji i svim forumašica na potpori - u sobi spava jedna bebolina koju smo duuuugo čekali. I dočekali!

Neka i vama tako bude

Mare 85 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj MASLINA1973 prvotno napisa Vidi poruku
    sretno vam svima i želim vam da što prije držite svoje mirišljave smotuljke u naručju!
    I sama sam, i ne tako davno, hranila svoju dušu na ovom mjestu, upijajući svaku informaciju o doktorima i svaki savjet tada već prilično iskusnih ženica. Hvala Bogu, odličnoj SD ekipi, posebno dr. Baumanu, sestri Peri i dr. Akšamiji i svim forumašica na potpori - u sobi spava jedna bebolina koju smo duuuugo čekali. I dočekali!

Neka i vama tako bude
    Maslina prekrasno !
    Uživaj u svakom trenutku sa svojim malim anđelom.
    Kod mene u buši na čuvanju 2 mrvice, čekamo betu za koji dan..

BubaSanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cure koje ste ostale trudne, da li vam je dr B ili T preporučili daljnji ostanak na mirovanju ili ne? Znam da je mene zadnji put B najurio doma s posla kad sam javila pozitivnu betu, ali to je bilo prije 3 god pa ne znam je li to još uvijek tako.

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Mare85, za visoku betu i osmijeh na licu

ljubav mamina avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

divno!

Citiraj MASLINA1973 prvotno napisa Vidi poruku

Neka i vama tako bude

ljubav mamina avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

ja i dalje radim...

Citiraj BubaSanja prvotno napisa Vidi poruku
    Cure koje ste ostale trudne, da li vam je dr B ili T preporučili daljnji ostanak na mirovanju ili ne? Znam da je mene zadnji put B najurio doma s posla kad sam javila pozitivnu betu, ali to je bilo prije 3 god pa ne znam je li to još uvijek tako.

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Mare 85 prvotno napisa Vidi poruku
    Maslina prekrasno !
    Uživaj u svakom trenutku sa svojim malim anđelom.
    Kod mene u buši na čuvanju 2 mrvice, čekamo betu za koji dan..
    Mare, čekamo s tobom
    Ljubav mamina, iz srca je

BubaSanja, nakon stimuliranog sam ležala bez mrdanja. Beta - 1, nakon prirodnjaka - bila doma dva dana i krenula na put od 500 km u jednom danu. I bebolina je tu Nema pravila, ponašaj se kako osjećaš da je najbolje. I sretno

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Jutro,nekak mi se čini zatišje na sd kaj se tiće postupaka....ima kakvih novosti u vezi ljekova,još su uvijek oko broja 150?

nana0501 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Ja sam na bolovanju ali zbog prirode posla her sam bila 8 sati u autu na dan a i m konstantne mucnine tako da ni ne mogu radit

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Pozdrav cure,

evo i ja se polako spremam za svoj prvi postupak (IVF). Informiram se i čitam po netu ali nekako mi je opet najbolje pitat vas iskusne. Bila sam danas na dogovoru kod dr. B. Trebala bi započeti s ciklusom u 12 mj. (prvo Lyndinette 30 od 1. do 14. dana ciklusa, a od 15. do 24. dana po 1 amp Decapeptyl s.c.. Folikulometrija 24. ili najkasnije 25. dan ciklusa radi daljeg nastavka s Menopurom. Ciklusi su mi 24-30 dana. Nekako mi se ove folikulometrije čine relativno kasno... I još sam samo dobila uputu da mm napravi bakteriologiju ejakulata jer zadnji put nalaz nije bio sterilan i da se oboje testiramo na HIV i hepatitis te da donesemo vjenčani list. Zar zaista nije potrebno ništa više? Hormonski status (to nisam radila), cervikalni brisevi (moji su stariji od 6 mjeseci)? Što se inače sve treba napravit od pretraga? Oprostite što gnjavim s ovako banalnim pitanjima. Čitam o ovoj temi i informiram se al opet bi bila sigurnija da mi netko konkretno odgovori da ja ne bi donijela neke krive zaključke iz pročitanog.

Puno puno vam hvala i sretna sam što postoji ovaj forum i drage osobe koje su uvijek spremne pomoći

Mare 85 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

mima 32 dobrodošla!
    Folikumetrije se i meni čine kasno.. ali to ćete se još u hodu dogovarati. Nalaz Hiv i hepatitis i vjenčani list- to je obavezno i to svi moramo donijeti na dan punkcije i ostaviti u laboratoriju, to će te sestra tamo taj dan tražiti.
    Ovisno o tvojoj dijagnozi i uvidom u nalaze doktor zna tražiti još daljnu obradu..ali možda nije potrebno jer je kod tebe možda muški faktor u pitanju. Briseve napravi kod svog lokalnog gina jer ti neće nikako škoditi da znaš da ideš bez ikakvih beštija u postupak, bilo koja bakterija bi ti mogla poremetiti ishod postupka. Nadam se da sam pomogla, još će ti se javiti iskusnije cure.
    Šta reći, želim ti da što prije isplivaš iz MPo voda!

nana0501 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Mima briseve ponovi i da te upozorim hiv i hepstitis se nalaz ceks olo 7 dana tako da znas a neksko mi je cudan taj protokol pitaj ti jos jednom jer nakon lindynetta ces dobiti mengu mislim da tu nesta ne stima znam da su cure dobivale decapiptyl ali uz to su do kraja popile kontracepciju i ova fm na 24 dc mi ne stima. Na tvom mjestu bi otisla kod dr utvrdit protokol da ne zbrljas ciklus

nana0501 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citam opet tvoj post i mislim da je dr mislio uz kontracepciju decapiptil ali OBAVEZNO makar nazovi i pitaj jer od zadnje kontracepcijske tbl ces 5 dan najkasnije dobiti m tako da mislim da je ovo 24 dc uzv da se vidi stanje jajnika a ne fm

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Cure hvala vam puno. Svakako cu jos ic gore jer lijekove jos nisam dobila. Plan je sa sljedecim ciklusom krenut a pise planirani postupak 2/13. Mozda je ovo 24.stvarno provjera stanja jajnika. Svakako cu jos pitat kad odem. Sutra trebam zvat za lijekove vidit dal su dosli. I trebat cu svakako ic po njih kad dodju pa cu pitat. Hvala vam jos jednom

Mare 85 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

koji si br za lijekove?

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

185

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

evo mene opet. danas ću zvat pitat za lijekove pa javim što su mi rekli ao vas zanima?
    Imam još jedno pitanje. Jel znate gdje se na Sv. Duhu rade brisevi? Isto tamo di idem kod dr. B il negdje drugdje? Nikad ih nisam radila ondje pa pojma nemam

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

mima32 ja sam na SD radila briseve sad u trudnoći. napravila mi ih je mlada dr. isto tamo gdje dr. primaju na dogovore ali sam ih morala nosit u Rockefellerovu (Hrvatski zavod za javno zdravstvo, Rockefellerova 7) jer na SD nisu imali medij za klamidiju. Možda ti je najbolje da ti ih uzme tvoj socijalni ginić ili odi pitat u laboratorij na SD dolje u podrumu imaju li medij za klamidiju.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Hvala MalaMa. Samo da javim da su dobili lijekove. Al nisam pitala koliko...

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

mima i treba ti uputnica za cervikalne briseve ako ćeš radit na sd, a s njom ideš dolje u podrum po štapiće pa ih nosiš gore dr.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Briseve inace radim kod svoje gin. U DZ al ona ide na GO pa mi dala uputnicu za SD. Iako mi sad sestra gore kaze da ih ne rade jer nemaju sredstava. A u utorak ionako idem gore pa cu pitat dr.dal da ih uopce ponavljam iako bi ih ja rado ponovila pa makar privatno. U svakom slucaju hvala

kleopatra avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

cure ovak..pila sam u 10mj utrogestane .11mj.. sam pila duphastone...e sad je 12 mj i ja već dvanaest dana pijem cileste......ovak moje pitanje je dali itko im iskustva s tim . pilulama...jer ja sam već dobrih 20-ak dana luda ko šiba....brijem da me ljudi već lagano sve teže podnose ..mjenjam raspoloženje onak užasnoo...to je kao normalno od tih tableta ..al opet ..baš da cvilim bez nekog velkog razloga ....trebam se javiti oko 20.1. dr.T ..pikice su frižideru i čekaju.(trebali smo krenuti ovaj mj al je po izračunu ispalo da baš na dan D nema biologa )tak je odlučeno da pijem to i da se javim...ali prije toga moram popiti 2xpo 21 tabl. cileste....btw...to se sve događa jer mi se ciklus poremetio ...jedan je bio 72 dana,pa 51 dan itak...ugl...neču valjda izluditi

nana0501 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Kleopatra je to je normalno od tbl a tvojim jajnicima ce dobro doc pauza pod konttacepcijom

kleopatra avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

hvala ti nana ... evo ostalo mi je još četiri za popiti u prvoj turi ..a ja već dobila M... pa sad? ja ću ih popiti do kraja ... pa pauza od 7 dana ..i onda opet 21 dan pijem i ideemo na sv.Duh..i nadam se početku pikanja !!! .... i sad čestitam svima koji su uspjeli i uživaju u lijepim trenucima..i molim za sve koje čekaju...pusa svima !!!!

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

pozdrav curke,

nova sam na forumu ali evo u srijedu sam dobila lijekove, bila sam broj 153, samo za info!

nana0501 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Kleo hoce to tak kod prvog ciklusa na pilulama dobro si napravila sto ne prekidad so popi do kraja i nadam se.da.posrajes pikalica za mj dana

Nela84 avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Pozz curke,evo čitam vas redovito,nisam bas zadovoljna nema baš puno lijepih vjesti sa sv.duha ,al nadam se da bude i da cemo sa novom godinom uci i u puno pozitivnih trudnica sa sv,,duha..ja sam trebala krenuti ovaj mj sa pikanjem ali sam zvala gore i rekli su mi da su sada godisnji pa nista od pikanja ..tako da planiram krajem prvog mj na punkciju i ostalo..Svima želim srecu u kojim god postupcima bili..ljubim vas i vibram za pozitivne bete

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj Nela84 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozz curke,evo čitam vas redovito,nisam bas zadovoljna nema baš puno lijepih vjesti sa sv.duha ,al nadam se da bude i da cemo sa novom godinom uci i u puno pozitivnih trudnica sa sv,,duha..ja sam trebala krenuti ovaj mj sa pikanjem ali sam zvala gore i rekli su mi da su sada godisnji pa nista od pikanja ..tako da planiram krajem prvog mj na punkciju i ostalo..Svima želim srecu u kojim god postupcima bili..ljubim vas i vibram za pozitivne bete
    Nela84,

ja isto počinjem s 14.01.2012., dobila sam lijekove. Želim ti puno sreće, kao i svima. Meni će ovo biti prvi put i iskreno sad kad je to blizu, malo me strah svega....ali to je valjda normalno.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ima nas puno novih. Sretno nam svima

Nela84 avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

miu miu nema te sta biti strah nije to nista strasno ,izdrzi se sve ..samo neka bude vrijedno truda i muke i živaca i sveg ostalog..svima zelim srecu nek nam iduca godina donese punooooo bebaća ..da imamo i mi sta slaviti

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Pozdravljam naše nove forumašice

Možete se javiti i na Odbrojavanje, koje je namijenjeno podršci u MPO postupcima, i gdje će vam cure pomoći savjetima i odgovorima na sva pitanja oko postupka. U svakom slučaju, staviti ću vas na našu listu, s nadom se da ćete se uskoro prebaciti na trudnički forum

Evelyn73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Svim curama koje zeljno iscekuju postupke na S.D. evo, nadam se, malo ohrabrenja. Moj 5. postupak (2 stimulirana i 3 prirodna), sa transferom 5.11. (iz prirodnjaka), bio je uspješan!
    Prošli tjedan se vidjelo srceko i sa strepnjom iscekujemo slijedeci pregled za 3-4 tjedna.
    Naravno, jos smo uvijek u strahu kako ce se sve odvijati, jos je rano za pravo veselje, ali stvari su se, napokon, pomakle u dobrom smijeru, zahvaljujuci ekipi gore.
    Zelim vam puno strpljenja i hrabrosti i vjerujem da ce i vasi rezultati doci!

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Cure, koliko se dugo sad čeka na lijekove?

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Bok..tu skroz neko zatišje,ja sam danas zvala da vidim ak ima kakvih novosti u vezi ljekova,rekla mi je sestra da bi sad trebali dobit ljekove možda do broja 250 i da nazovem za mjesec dana..ja čekam od sedmog mjeseca.

nana0501 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Pa to bi bilo super! A jel ti rekla do kojeg br su stigli?

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Nije niš rekla,ali mislim da su oko 150 i sad budu valjda dobili 100 brojeva,jer je rekla da budu dijelili do 250...mislim da ne budem stigla u 2 mjesecu,ali u 3 se nadam da krećem,jedva čekam

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •