ovaj borac se tužno i teško povlači s bojnih crta... još jedna bitka izgubljena, beta je nebeta, 0,6, teške, hladne brojke su nas zgromile, tužni smo, slomljeni, i nemoćni... do daljnjeg se povlačimo, da se tjelo, duše i srca malo oporave, 6 izgubljenih bitaka je iza nas, i nekako se neda izdržati... sada si moramo dati vremena... trebamo biti zahvalni da imamo jedno drugo, i to će nam morati biti dosta... možda nam nije suđeno da grlimo za sada išta drugo, ostali smo jedno drugome... treba to cjeniti... ali eto, za sada smo slomljeni i tužni...i sami... bit će bolje, ojačat ćemo, ali za sada je tako... naša srca već vole, ali kaže moja kuma da se naša ljubav nesmije potrošit na bilo što, i da će nam stići kad tad nagrada za dobrotu koju širimo, i ljubav koju sijemo oko sebe... iz njenih ustiju u Božje uši.. ali za sada su rukavice skinute, i malo se povlačimo iz utrke...
Inana, odmorite, ohrabrite se, čudni su putevi Gospodnji pa eto, tko zna što se za vas sprema lijepoga negdje u budućnosti![]()
inana baš mi je teško čitat tvoj post. pomolit ću se Bogu da vam izblijedi svu tugu i bol koju sad osjećate i da vam snage da pokušate ponovno. dobro se odmorite i čuvajte!![]()
cure, beta mi je na 12dpt 19,50. Po referentnim vrijednostima je povišena, ali ipak preniska za trudnoću ili? Transfer mi je bio 3 dan.
Drage zenice samo da vam malo hrabrosti dam...mi smo jučer proslavili prvi rođendan ..ljepotica je bila smrzlic ...znate i same kakve su nam šanse bile...hoću vam samo reci da neodustajte jer i mi smo prošli dosta padova..a evo sreća je s nama već 367 dana..prema tome hrabrice i tuznice skupite snage i borite se..mi smo do neba i kraja života zahvalni ekipi sa SD a posebno dr.B![]()
Samo da ohrabrim sve cure, moj ivf na Sv.Duhu je uspio iz prve. Puno hvala dr.Baumanu i osoblju bolnice.
drage suborke i suborci, pridruzite nam se na KAVICI
Malo nam je zatišje na temi, pa da se ja onda javim... Ja sam 264 na listi i došla prije tj dana po lijekove a kad ono čorak... Dr.T mi je promijenila lijekove i rekla nek dođem u travnju.. Tak da onda krajem travnja počinjem sa bockanjem.. Inače jel koja od vas imala kad krvarenje 18, ili 19 dan ciklusa i onda normalnu mengu?? To mi se dogodilo prvi put dosad, iskreno mislim da je to prekasno da bi bilo ovulacijsko pošto ovuliram oko 12og dc...
moje suborkicenaše malo srćeko više ne kuca pod mojim velikim
to je bilo najdražesnijih 8 tjedana u našem životu , al u ponedjeljak se rastajemo
kiretaža je u petrovoj u 8h.....hvala vam svima na uvijek spremnim odgovorima,podrškama,iskrenim veseljima za sreću bilo koje od nas...divne ste sve....ja trenutno nisam u fazi da imama čvrst stav i volju za dalje.....ali i to će se valjda vratiti
![]()
Kleopatrice, svaka riječ je suvišna... Stvarno mi je žao, suosjećam sa vama i nadam se da će vrijeme jednom zaliječiti i vaše rane!!!
Kleopatra,jako mi je žao što vam se to desilo,grlim te..![]()
kleopatra, nema riječi utjehe u ovom trenutku...
drž se! želim brzi oporavak i nastavak borbe za još jedno srce...
Kleopatra, baš mi je žao... Odmori, dođite k sebi pa dalje u nove poodjede.
Ja napokon dobila sterilan bris i danas pijem zadnji odnosno 14. Lindynette 30 i od sutra bi trebala počet s Decapeptylom pa 10 dana. S obzirom da mi je prvi put, namjeravam ić na Sv. Duh da mi one daju. To mogu odma ujutro? I jednom kad krenem ujutro, moram svaki dan u isto vrijeme? Nakon toga bi išle po 3 ampule Menopura. On se mućka. To bi isto išla njima. A trebam li kupit nešto za ubrizgavanje? Joj ja pojma nemam. Sva sreća pa vi postojite...
Mima kad se počneš bockati onda svaki dan u isto vrijeme.. A za menopur će ti sestra dati šprice i igle koliko se ja sjećam... Pitaj sestre kad dođeš gore!!! Sretno
Neka ti sestra pokaže kako se pikati, vrlo je jednostavno, tako ti je puno lakse nego dolaziti na SD svaki dan
Danas sam bila na prvoj i čini se baš jednostavno. Sutra ću otić kod sestre kod svoje dr. jer mi je bliže i zamolit da mi pokaže. Danas sam dobila u ruku nadam se da ću ja moć nastavit u trbuh jer mi se čini lakše nego u ruku ako ću se sama pikat.
rodila sam carskim rezom, beba 3330 i 49 cm, kako sam okupirana malenim, nisam baš redovita na forumu
jer uživam u čarima roditeljstva punih mjesec i pol, malo sam neispavana, ali zato dojim svog sina koji lijepo napreduje
svakako svima držim fige da što prije uspijete i da dobite najljepši dar, maleni mirišljavi smotuljak
kleopatra, baš mi je žao, šaljem ti virtualni zagrljaj
kika222 držim ti fige za slijedeći postupak
Curke ja procurila jedan dan prije bete, ovo mi je bio prvi pokušaj na SD, jel znate kako ide dalje sa cekanjem na lijekove i novi postupak?
Nažalost čeka se i do godinu dana ... Mislim da na VV to ide puno brže!!!
ako netko zna ...do kojeg su broja došli? ja znam da moram napraviti pauzu od nekih 6mj da bih išla u stimulirani (tak bar kažu dr. ) , zato vas pitam kad mogu početi pokušavati doma(mislim zbog kiretaže) moj gin kaže da možemo nakon prve menstruacije? ..... možda nam se sreća nasmješi u kućnoj radinosti![]()
I mene zanima do kojeg su broja došli.
Btw. skužila sam posve slučajno da sam upisana za krivu terapiju!!! Naime, na dobitnom postupku upisali su mi da sam stimulirana Menopur/Decapeptyl, a ja sam uzimala Gonal/Decapeptyl. Naravno, nakon 3 godine, kad sam došla s papirima, dr. T je samo prepisala sa otpusnog pisma o kojim se lijekovima radi, meni se nije uključila lampica i to sam skužila tek kad sam pripremala papire za postupak u IVF poliklinici (još jedan ćorak, btw.).
Jel mi treba uputnica za konzultacije sa dr, budući da samo trebam pokazati da je krivo upisala i da baci oko na ovaj neuspjeli postupak, što sam uzimala i kakva je bila reakcija?
Navodno se sad smatra da ne treba čak 6 mj. između 2 stimulirana postupka, kako sam čula u mariboru se tome smiju. Ajd sad znaj....
Buba Sanja,
to čekanje od 6 mjeseci je više kao neka priča za malu djecu. Naši o tome trube radi toga jer je dugačka lista za lijekove.
Bubo, mislim da to možeš kad dođeš gore po lijekove kad dođu do tvog broja. Jer ionako prije nego dobiješ lijekove još ideš kod dr da potvrde terapiju, pa ti ih tek onda sestre daju (bar je tako bilo kad sam ja zadnji put išla, ne vjerujem da se promijenilo, jer onda oni točno na papir napišu sestrama koliko ampula čega ti trebaju dati).
Žene ja sam br 264 i prošli mj sam trebala dobiti lijekove ali mi je kad sam došla po njih dr T promijenila terapiju i rekla da nema sad lijekova za mene i da dođem 8.4 po njih... Danas zvala gore i rekla mi sestra J da zovem poslije 10-og... Samo nas zavlače i već mi je tog dosta i vjerojatno ću nakon ovog u VV ... Samo da vas pitam jel trebam imati nove papire od psihološkog i pravnog savjetovanja ili trebam nove ??? Moji su iz 2011.. I da buba sanja, treba ti uputnica za sve nažalost..
kika222 po novom zakonu psiholosko-pravno savjetovanje vise nije potrebno, tako da ti taj papir ne treba, bio stari ili novi. jako puno vas se sa SD seli na VV, vidim po papirima u cekaonici.
Nda....sva sreća pa mi sad odgovara čekanje od nekoliko mjeseci, nekako sam si u glavi smjestila novi postupak oko rujna, do onda bi trebali doći do 407.
do kojeg se uopće broje djeli u jednoj turijer ja sam na listu stavljena 107 /2013 ...a sestra J mi je rekla da još nije podjeljena 2012....tak da vidim da si ti Buba 407...neznam do kojeg idu uopće broja ?
ja sam 407/2012 i taj broj sam dobila negdje u 10/2012 tako da ih sigurno ima ohoho iza mene još.
Posljednje uređivanje od BubaSanja : 05.04.2013. at 17:23
Pozdrav svima!
Nova sam u svemu ovome...pa molim malu pomoć
Za tjedan i pol dana smo naručeni za prvi pregled na sv.Duh,problem je u spermiogramu (2 god pokušavamo).
Moj ginić mi je rekao da smo vrlo vjerojatno kandidati za ivf. Malo me brine ovo čekanje o kojem pričate.
Moje pitanje je: Budući da su moji nalazi odlični, ako bismo išli na prirodni ivf, bez lijekova, koliko se onda čeka? Ili se ide odmah u postupak sljedeći ciklus?
Hvala svima na odgovorima i fascinirana sam koliko se međusobno podržavate!!!!Svaka čast!
Tako vas malo skicnem tu i tamo. Kaj opce ide tko u postupak,jako mi to izgleda sporo.
Jek zna tko je ona mlada doktorica,mislim da stazira gore? Ima repic,smedu kosu,visoka,vitka i jako draga.
svakako ćete morati ponoviti neke nalaze na sv.duhu
i spermiogram ponovno - obavezno sa sv. duha (naručuje se! nalaz se čeka 10-ak dana )
mi nismo išli na prirodni, ali koliko znam da se i na to nešto čeka
(dok ti stignu nalazi, pa tempiranje za ciklus, biolog itd.)
najbolje da ti odgovori neka cure s iskustvom s prirodnim
SRETNO!
veronika dobrodošla!
ja sam bila u prirodnom međutim nakon jednog neuspjelog ivf-a. no ono što ti mogu reći da sam u prirodni mogla odmah sljedeći ciklus iza ivf-a, no mi smo iz drugih razloga to odgodili. ne vidim razlog da čekaš. naravno, sve ovisi kako ćeš se dogovoriti s dr. pitaj za prirodni. meni ga nisu ni spominjali nego kad sam pitala rekli da može, bez problema, i to odmah.
sretno!
pozdrav svima, a evo da odgovorim veroniki.
za prirodni ivf ne trebas cekati, krenes na folikulometrije 7-8. dan ciklusa. mi smo od nalaza trebali spermio, hormone, briseve, hiv i hepatitis... zelim ti puno srece! mada neki kazu da prirodni nisu bas uspjesni, evo mi smo dokaz da ipak ponekad uspiju...cekamo bebicu pocetkom 9. mjeseca.
Hvala!!!! Sad si me utješila anny, i naravno čestitam na bebici! sve nalaze imam,vjerojatno ćemo samo ponoviti spermiogram...i ja se nadam da će prirodni biti uspješan! koliko sam skužila na folikulometriju se ide svaki drugi dan,jel da?...bit će mi to veselo budući da nisam iz ZG.
veronika i naša buba, koja treba doći za koji mjesec je iz prirodnogsretno!!!
Pozdrav svima. Malo nam se uspavala tema... Slabo pisemo.
Ja napokon docekala svoj postupak i u utorak imam punkciju. Kako se pripremiti? Sto ponijeti od osobnih stvari? Sto sve trebam napraviti? (upute da popijem Normabel 5mg i Ketonal DUO, te uputnice za spermiogram i IVF snevnu bilnicu, kopiju nalaza i vjencani list vec znam) Sto jos? I jel znate sto je s dr. B.? Ja sam inace kod njega al ga uopce nije bilo, sve sam bila kod dr. T.
Unaprijed hvala na odgovorima. Ja sam vec pomalo uzbudjena...
Mima ne brini, samo polako ... Moraš imati prazan mjehur i to je to!!! Ništa od stvari ne trebaš ponijeti...Sretno ti bilo!!!
HvalaA prvi put, pa bezbroj pitanja...
dobro jutro!!!! evo jedne mirišljave kavice ili toplog kakao. nije ih dugo ovdje bilo pa se poslužite.
mima popij si to kako su ti rekli i ponesi uputnice, a kad budeš išla na transfer ponesi utrogestane da ti ih stave pa ih nećeš morat popit. oni često imaju nuspojavu- omamljenost. osim ako se želiš poslije omamiti i zaleći.
sretno!
mima32 sretno sutra!
Hvala cure![]()
Bubekice ~~~~~~~~~~~~~ za tvoje mrvice
Posljednje uređivanje od mima32 : 15.04.2013. at 18:04
Evo dobila lijekove... Krećem sa pikanjem za dva, tri dana!!! Baš sam sretna,nakon godinu dana... Sretno svima!!