Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3227

Tema: Potpomognuta na SV. DUHU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kleopatra avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Dobro jutro cure moje, jedna za sve !!! evo ja sam dobila prvu M (10.5) nakon kiretaže koja je bila(25.3) .... svom ginu se moram javiti iduči tjedan radi papa testa i isto tako u Petrovu nakon M na kontrolu i uvid u PHD-nalaz! konačno je krenulo nešto ... u isčekivanju ove M osječala sam se kao polovična ... sad ipak startamo u akciju punom parom po našu bebitosicu !!! pa na koji god način upalilo !!!! svima vam želim velike bete i lijepa ,velika,zdrava srćeka!!

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku

cure, ovo ljubičasto je link na novu temu.

kliknite ljubičasto iz kadaunina posta i tamo odgovorite da bude sve na jednom mjestu i pregledno.

hvala!

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    cure, ovo ljubičasto je link na novu temu.

kliknite ljubičasto iz kadaunina posta i tamo odgovorite da bude sve na jednom mjestu i pregledno.

hvala!
    Pozzz, nije me bilo dugo na ovom forumu...ukratko ja i mm smo se odlučili da konačno nakon 5 godina dugog truda, muka i pretraga odemo na umjetnu? Muž mi je radio spermiogram na Sv.Duhu, kojem giniću ste išle na pregled, i kako to odprilike ide....muž je izvadio sve potrebne nalaze što mu je androlog dao da napravi....sad dali mi koja od vas može dati kakvu preporuku u vezi ginekologa na SV.Duhu? kako doći do potrebnih iglica, tabletica, koje trebaju za umjetnu?čitam mnogo o tome i jednostvno na internetu ima toliko toga i sva sam zbunjena...pa ako bi mi koja mogla pomoći....samo u kratkim crticama....HVALA do neba

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

4 stanice - 2 embrija - ni jedan smrzlić

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj elizabeta prvotno napisa Vidi poruku
    4 stanice - 2 embrija - ni jedan smrzlić
    draga elizabeta, hvala na javljanju i SRETNO u postupku, lijepo te molim da se i ovdje upišeš, please:
    http://forum.roda.hr/threads/80273-K...=1#post2414241

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •